Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Do letadla:
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Brouxa je teď offline  Brouxa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 16:53   Citovat  

Chtel bych vedet,ackoliv jsem nikdy neletel a nyni me ceka poprve let mimo Cr do Polska,kde budu muset prestupovat na jine letadlo,jakto vlastne chodi...Letim na sluzebku a jeste k tomu uplne sam na 14dni.Problem je ale v tom ze ja vubec nevim treba jak velke a tezke zavadlo muzu mit..chci ho mit primo u sebe a ne v zavazadlovym prostoru protoze bych se do toho zamotal a a ni nevim kde se zavazadla v Polsku odbavujou atd.No proste bych byl moc rad kdyby se semnou nekdo podelil o tom,co smim a nesmim na letisti a pokud chci mit zavazadlo u sebe jak ma byt tezke a rozmerove velke,diky moc !!!!!!!!! Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 17:08   Citovat  

u sebe můžeš mít jen příruční zavazadlo což je max batoh.kufr můžeš mít myslim do 20kg.A s odbavovánim toho kufru se neboj.Moje zkušenost je že nejdýl to trvá na ruzyni Velmi šťastný
jo a v tom batohu u sebe nesmíš mít žádný tekutiny
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 17:21   Citovat  

Žemli napsal:
u sebe můžeš mít jen příruční zavazadlo což je max batoh.kufr můžeš mít myslim do 20kg.A s odbavovánim toho kufru se neboj.Moje zkušenost je že nejdýl to trvá na ruzyni Velmi šťastný
jo a v tom batohu u sebe nesmíš mít žádný tekutiny

ano, ani zadne zbrane, vybusniny, ostre predmety atd...par zenskech letusky zrpdli i za pilniky zmatenej , takze nejaky kufr sebou urcite ne a myslim ze te ani nespusti.
Kufr v polsku najdes lehce...pujdes s davem lidi s kteryma si cestoval, jen si pockas nez to vylozi z letadla...neni v tom zadna veda.
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 17:25   Citovat  

offtopic Já ti poradim uplně jednoduchou věc, vem si plno peněz a kup si co potřebuješ tam Velmi šťastný
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 17:45   Citovat  

do příručního se vleze vše...jen cca váha a rozměry...Ps na letišti choď vždy k přepáškám pro občany EU nemusíš stát frontičky mezi kamarády z východního bloku
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 18:30   Citovat  

i 30ti kilovej kufr ti vezmou bez příplatku,ale to příruční zavazadlo...Rozměrově bych si troufnul s malou sportovní taškou Mrk
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 18:34   Citovat  

Brouxa napsal:
Chtel bych vedet,ackoliv jsem nikdy neletel a nyni me ceka poprve let mimo Cr do Polska,kde budu muset prestupovat na jine letadlo,jakto vlastne chodi...Letim na sluzebku a jeste k tomu uplne sam na 14dni.Problem je ale v tom ze ja vubec nevim treba jak velke a tezke zavadlo muzu mit..chci ho mit primo u sebe a ne v zavazadlovém prostoru protoze bych se do toho zamotal a a ni nevim kde se zavazadla v Polsku odbavujou atd.No proste bych byl moc rad kdyby se semnou nekdo podelil o tom,co smim a nesmim na letisti a pokud chci mit zavazadlo u sebe jak ma byt tezke a rozmerove velke,diky moc !!!!!!!!! Honda
Tááákže, to bych ti mohl trošku poradit, protože odbavuju letadla na Ruzyni... A jednu společnost co lítá do Varšavy taky odbavuju, je to společnost LOT. Takže zavazadlo, které budeš mít v nákladovém prostoru a váží do 20kg, tak za něj nemusíš platit. Pokud už bude mít 21, tak tě bude každé kilo navíc stát 200kč. Zavazadlo, které si můžeš vzít na palubu se označuje jako HANDBAG a je většinou velikosti malého kufru nebo příruční tašky. Jinak když budeš přestupovat, tak se o zavazadla nestaráš, to zajišťuje handlig, který odbavuje letadla. Jinak na palubu si nesmíš brát nějaký nože a podobný věci a kosmetiku a hyg. potřeby si dej do igelitu a měj je v zavazadle zvlášť. Taky sebou nesmíš mít z domova větší pití, než půl litru, které jsi si nezakoupil ve free shopu.. To ti jinak zabaví.. Jo a Polsko patří do Shengenského prostoru, takže poletíš z Terminálu 2...
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 18:40   Citovat  

WotanMitUns:a těch 20kg je standart nebo to má každá společnost jinak?Většinou mívám 25kg +- a nikdy nechtěli ani worla Tak to valím bulvy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 18:44   Citovat  

spoon napsal:
WotanMitUns:a těch 20kg je standart nebo to má každá společnost jinak?Většinou mívám 25kg +- a nikdy nechtěli ani worla Tak to valím bulvy
Záleží na společnosti... Ale všechny, které odbavujeme mají od 21kg označení Heavy a to znamená příplatek 200 za kilo... Ale nevím jak u ČSA, neBo ČSL...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 19:20   Citovat  

WotanMitUns
moc diky a stou spolecnosti mas pravdu,jmenuje se LOT Polish,akorat me zajima jak se tady pise ze tekutiny ne e,co treba sprchac,sampon apod?nemuzu spolehat ze v polskem hotelu bude vybavena umyvarna-koupelna.. Úsměv .takze mam hledat terminal 2 ok?jo a jeste jedna vec...ta letenka je placena elektronicky,dostal jsem od myho sefa jenom papir s mym jmenem a casy letu a na druhem papire je cislo rezervace,,to si tu letenku mam nekde vyzvednout na tento papir nebo jim staci tenhle papir jako doklad misto letenky..to mam jit rovnou pri vstupu k terminalu c 2??fuuj mam v tom gulas,zvlast kdyz musim jeste prestupovat na jiné letadlo v polsku proto chci ten batoh mit u sebe aby me to nezdrzelo a me treba neuletelo to letadlo Velmi šťastný
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 19:34   Citovat  

zdar.
Takže letenku si vyzvedneš na odbavení. Sebou musíš mít ten papír co si dostal a pas! Ten samý papír potom dáš v polsku u odbavení.
Tekutiny, nedoporučuji vůbec nic. Všechno ti vezmou, pokud to budou dementi. Lítám celkem často a někdy mi vezmou i malou pastu! Někdy nechají i šampon. Jinak si vem kartu a nakup tyhle věci normálka v polsku v obchodě.
Doporučuji si sebou vzít jen příruční zavazadlo, jaké rozměry a jak těžké najdeš na stránkách každé společnosti třeba tady: zavazadlo
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 19:46   Citovat  

hm,jak to ctu ty rozmery a roztahuju dlane do prislusnych delek tak se tam toho moc nevejde..a co ty kramky co maji bezcelni zbozi?da se tam sehnat i drogerie kterou poe muzu vzit k sobe??
   Návrat  
určin je teď offline  určin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 19:49   Citovat  

co jsem lital ja jako ONBOARD courier, tak jsem u CSA platil za kazde kg necelych 500,- (tusim, ze to bylo 495kc nebo tak nejak) a mohl jsem mit 25kg zavazadlo, pokud jsem letel ekonomkou.Kdyz to byla prvni trida tak to bylo 30 nebo 35kg, to uz presne nevim..
Jinak rozmery prirucnich zavazadel jsou psany na letisti nebo se jukni na stranky, tam budou psane taky.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 19:52   Citovat  

Hondamens:dostal jsem 2500Euro,ale to mi nerika pane,uz vidim jak mi nekdo da takovej balik penez a jed si uzivat mezi polaky.. to mi hlava nebere Velmi šťastný Ale vyfasoval jsem auto,kterym se budu prepravovat z hotelu do prace...Seicento,ten reditel me chce fakt zabit a to se zname 2hodiny Chápeš!
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 19:56   Citovat  

Brouxa napsal:
Hondamens:dostal jsem 2500Euro,ale to mi nerika pane,uz vidim jak mi nekdo da takovej balik penez a jed si uzivat mezi polaky.. to mi hlava nebere Velmi šťastný Ale vyfasoval jsem auto,kterym se budu prepravovat z hotelu do prace...Seicento,ten reditel me chce fakt zabit a to se zname 2hodiny Chápeš!

pořádnej výtlem já sem vyfasoval Focus C-max když jsem byl v Le Mans, ale problém byl v tom, že paní v pújčovně neuměla kváknout anglicky ,,ne že bych já uměl,, a centrum v Le Mans je protkáno uličkama (klasické francouzské město) a samo že před půjčovnou byl zákaz stání, takže slečna nechala káru v jedné uličce, ale nedokázala mi vysvětlit kde že ho to nechala... po 15minutách to vzdala a šla mi to ukázat .... bylo za rohem pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 20:43   Citovat  

Brouxa napsal:
WotanMitUns
moc diky a stou spolecnosti mas pravdu,jmenuje se LOT Polish,akorat me zajima jak se tady pise ze tekutiny ne e,co treba sprchac,sampon apod?nemuzu spolehat ze v polskem hotelu bude vybavena umyvarna-koupelna.. Úsměv .takze mam hledat terminal 2 ok?jo a jeste jedna vec...ta letenka je placena elektronicky,dostal jsem od myho sefa jenom papir s mym jmenem a casy letu a na druhem papire je cislo rezervace,,to si tu letenku mam nekde vyzvednout na tento papir nebo jim staci tenhle papir jako doklad misto letenky..to mam jit rovnou pri vstupu k terminalu c 2??fuuj mam v tom gulas,zvlast kdyz musim jeste prestupovat na jiné letadlo v polsku proto chci ten batoh mit u sebe aby me to nezdrzelo a me treba neuletelo to letadlo Velmi šťastný
Tak tě možná budu odbavovat, pokud poletíš s Lotem... Ten lítá ATR 07, nebo 05, takže vrtulová hajtra... Ale neboj, ještě nespadlo..Úsměv Tekutiny a podobně si musíš ponechat v kufru-zavazadle, který půjde do nákladového prostoru, takže nesmí být na palubě letadla. Když je budeš mít v kufru, který půjde do zavazadlovýho, tak je musíš mít zabalený v igelitu a mít je zvlášť, nebo na vrchu kufru, pak ti je vzít nemůžou... Pokud budeš chtít na palubu pití, kup si ho ve free shopu v bezcelní zóně, tam je prodávají označený, takže pak ti je při kontrole nemůžou vzít, protože budou vědět, že je to "bezpečný" pití. A na Terminál 1 vůbec nechoď, důležitá je pro tebe Dvojka.... Pokud by jsi měl nějaký problém, tak se můžeš obrátit na informace, někde je na letišti určitě najdeš. Jinak batoh můžeš mít u sebe, ale jen malý, krosnu ti nedovolí jako příruční zavazadlo. Ale když budeš mít kufr, tak o ten se ti při přestupu postarají ve "třídírně" a pokud ho budeš mít, tak si ho zamkni, nedávej si do něj jakýkoliv cennosti a nejlepší je si ho nechat obalit tou fólií... A co se týče letenky, tak to nevím..Smutný Buď se zeptej šéfa co s tím, nebo na informacích na letišti. S tím ti neporadím, jsem jen lopata, co odbavuje na "ploše" letadla..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 20:45   Citovat  

určin napsal:
co jsem lital ja jako ONBOARD courier, tak jsem u CSA platil za kazde kg necelych 500,- (tusim, ze to bylo 495kc nebo tak nejak) a mohl jsem mit 25kg zavazadlo, pokud jsem letel ekonomkou.Kdyz to byla prvni trida tak to bylo 30 nebo 35kg, to uz presne nevim..
Jinak rozmery prirucnich zavazadel jsou psany na letisti nebo se jukni na stranky, tam budou psane taky.
když ne jako ekonom, tak je to 32kg, ale i tak je to už váha jako prase, když musí člověk operovat v tom malým nákladovým prostoru...Smutný Mám kolikrát nervy, hlavně když lítají idioti se smradlavejma taškama, který jsou plný žrádla... zmatenej
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 21:00   Citovat  

WotanMitUns napsal:
když ne jako ekonom, tak je to 32kg, ale i tak je to už váha jako prase, když musí člověk operovat v tom malým nákladovým prostoru...Smutný Mám kolikrát nervy, hlavně když lítají idioti se smradlavejma taškama, který jsou plný žrádla... zmatenej

tak ty seš ten chlapík co mi v kufru zohejbal všechny výztuhy a prodřel igelit i s tou látkou ? ? ? pořádnej výtlem pořádnej výtlem že si tě najdu Chápeš! only joke... tohle se povedlo chlapíkům v MonteNegru (černá hora).. celkem překvápko když to přijelo po tom gumovym stoletym páse co pamatoval ještěě France Josefa Tak to valím bulvy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 22:04   Citovat  

Mám kolikrát nervy, hlavně když lítají idioti se smradlavejma taškama, který jsou plný žrádla... pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem tak tos me ted rozesmal jak svin.je mi jasny ze kdyz citis smrad pres tasku takze to musi byt davka,holt lidi sou prasata wc to snad ne ale fakt si me dostal...idioti a jeste k tomu smradlavy tasky OK ten se ti jako povedl je to dobrý
Vemu si batoh ktery vypada jak do skoly,tam narvu co nejvice veci,co se tyce drogerie,koupim neco mensiho a zabalim to zvlast do neceho pruhledneho a tlaskam na ne :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 22:16   Citovat  

Brouxa napsal:
Mám kolikrát nervy, hlavně když lítají idioti se smradlavejma taškama, který jsou plný žrádla... pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem tak tos me ted rozesmal jak svin.je mi jasny ze kdyz citis smrad pres tasku takze to musi byt davka,holt lidi sou prasata wc to snad ne ale fakt si me dostal...idioti a jeste k tomu smradlavy tasky OK ten se ti jako povedl je to dobrý
Vemu si batoh ktery vypada jak do skoly,tam narvu co nejvice veci,co se tyce drogerie,koupim neco mensiho a zabalim to zvlast do neceho pruhledneho a tlaskam na ne :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):
No jo, ale nejlepší je to, že si to žrádlo berou i zpět, to je děs... Posledně jsem nešťastnou náhodou roztrhl takovou tu vietnamskou tašku... No a co v ní nebylo?? Hnusný smradlavý žrádlo a na labelu bylo jméno hojné mezi tmavými spoluobčany.. cože cože ?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 22:20   Citovat  

gear napsal:
tak ty seš ten chlapík co mi v kufru zohejbal všechny výztuhy a prodřel igelit i s tou látkou ? ? ? pořádnej výtlem pořádnej výtlem že si tě najdu Chápeš! only joke... tohle se povedlo chlapíkům v MonteNegru (černá hora).. celkem překvápko když to přijelo po tom gumovym stoletym páse co pamatoval ještěě France Josefa Tak to valím bulvy
No a to nám pořád a neustále nadřízení cpou do hlavy, že se to dělá jen v Praze, dementi..... to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 22:35   Citovat  

HaHaaa je mi to jasny...takze teda kdyz budu mit batoh treba jakodo skoly se nosi..a bude nadupanej vecma s drogerii radne zabalenou,bude nekde nejakej problem?minule jsem jel doLondyna,na Rozvadove nas kontrolovali celnici nemecti,kamos tammel nekde zapsanou pokutu za nejakou prkotinu a nemel ji uhrazenou takze mu dali na vyber bud ji zaplati na miste nebo jeho cesta konci..mel platit 30€,rekl jim ze to jsou fasisti tak to mel za 130€ takze skoro vsechno co ssebou mel jim zaplatil.Ale proc to pisu...jeden krasne zrzavej nemec s brylema(celnik) furt na me nejak divne koukal,mu rikam :,,Co je vole?!" to mi hlava nebere a on na me nemecky at si vytahnu krosnu z busu naštvanej a komplet me ten lojzek vykloubenej nechal sliknout do trenek a prohledal mi kompletne celou krosnu vcetne ponozek co jsem mel na sobe a koukal mi i pod vlozky do bot..asi se nudil nebo jestli chtel neco vycmuchat z mych botek? Velmi šťastný Proto se porad ptam abych nemel nejaky podobny problemy s celniky na letisti treba vis
   Návrat  
Lucy je teď offline  Lucy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 22:41   Citovat  

pořádnej výtlem
Brouxa napsal:
HaHaaa je mi to jasny...takze teda kdyz budu mit batoh treba jakodo skoly se nosi..a bude nadupanej vecma s drogerii radne zabalenou,bude nekde nejakej problem?minule jsem jel doLondyna,na Rozvadove nas kontrolovali celnici nemecti,kamos tammel nekde zapsanou pokutu za nejakou prkotinu a nemel ji uhrazenou takze mu dali na vyber bud ji zaplati na miste nebo jeho cesta konci..mel platit 30€,rekl jim ze to jsou fasisti tak to mel za 130€ takze skoro vsechno co ssebou mel jim zaplatil.Ale proc to pisu...jeden krasne zrzavej nemec s brylema(celnik) furt na me nejak divne koukal,mu rikam :,,Co je vole?!" to mi hlava nebere a on na me nemecky at si vytahnu krosnu z busu naštvanej a komplet me ten lojzek vykloubenej nechal sliknout do trenek a prohledal mi kompletne celou krosnu vcetne ponozek co jsem mel na sobe a koukal mi i pod vlozky do bot..asi se nudil nebo jestli chtel neco vycmuchat z mych botek? Velmi šťastný Proto se porad ptam abych nemel nejaky podobny problemy s celniky na letisti treba vis

Vem si čistý trenky a ponožky Mrk pořádnej výtlem
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 22:43   Citovat  

Lucy napsal:
pořádnej výtlem Vem si čistý trenky a ponožky Mrk pořádnej výtlem
ano mami pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 22:54   Citovat  

tak to bylo z toho slabsiho soudku pořádnej výtlem pořádnej výtlem ..jako nic prijemnyho kdyz ti zrzavaliska nemecka kouka mezi nohy..voni nedaj pokoj proste,nejenom ze jsou znamy jako prasata s devkama,oni si zacinaj rozumet i s chobotnatcema pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 23:00   Citovat  

Brouxa napsal:
Ne to ne, ty věci drogerii si musíš dát do zavazadla, který nebudeš mít u sebe jako příruční... Jedině do zavazadlovýho, nikam jinam.. Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 23:05   Citovat  

Brouxa napsal:
tak to bylo z toho slabsiho soudku pořádnej výtlem pořádnej výtlem ..jako nic prijemnyho kdyz ti zrzavaliska nemecka kouka mezi nohy..voni nedaj pokoj proste,nejenom ze jsou znamy jako prasata s devkama,oni si zacinaj rozumet i s chobotnatcema pořádnej výtlem
Eh, já mám zase dobrou zkušenost.. 1.ledna jsem se s kamarádama rozhodl asi ve 22h večer, že se zajedeme kouknout do Chemnitzu, který je vzdálený asi 40km.... V té době jsem měl ještě Škodu 120 od rodičů Úsměv a na zadním skle jsem měl nalepenou samolepku od jedné oděvní firmy, která měla v Německu soudní spory kvůli logu... A já měl na té samolepce to staré logo, které bylo zakázané.... A hle, pánové nás pustili i když jsme byly narvaný ve Škodárně a žádný peníze u sebe a ještě s tou samolepkou přes celý zadní sklo se zakázaným logem.. kouř
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 23:13   Citovat  

koukam ze jeste porad strelci rostou OK
ja jel s favoritem jenom kousek za hranice a lepila mi zadnice ani nevim z ceho,asi z toho ze Nemci Cechy nesnasi,maji z nas koprivku,proto jsou tak podobany a hnusny...celej narod-tim jsem jako nechtel urazit nemce,ale ten clovicek nestastna v tom 45roce s bordelem pod nosem jim to pekne podelal :vytlem Mr. Green
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2008 , 23:18   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Ne to ne, ty věci drogerii si musíš dát do zavazadla, který nebudeš mít u sebe jako příruční... Jedině do zavazadlovýho, nikam jinam.. Mrk

a prodavajineco v tech freeshopech?treba jako tu drogerii apod?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2008 , 0:29   Citovat  

Brouxa napsal:
a prodavajineco v tech freeshopech?treba jako tu drogerii apod?
Tak to taky nevím, ale myslím, si, že jo.....
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Do letadla:
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina