Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
čepy c5g
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
fredy8 je teď offline  fredy8
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2011 , 10:02   Citovat  

čau chlapy, chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s čepama do spodního ramene na c5g sedan značka 555? minulý rok jsem je dával nové a včera mi jeden rupl. Naštěstí když jsem se točil u garáže a ne při jízde. Stává se to u této značky často? Popř jakou značku by jste doporučili, aby vydržely dýl než rok Úsměv (připomínám s autem jezdím normálně, ne jako prase pproto mě to udivuje že to udělalo)
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2011 , 10:09   Citovat  

No tezko sezenes neco lepsiho nez 555. Ja je mam na ITR taky a naprosto bez problemu po roce. Stane se obcas hold. Zalezi taky v jakym stavu mas zbytek podvozku. Kdyz jsou v tom zaveseni vule tak se ti prenasi razy a vibrace tak je mozny ze doslo k poskozeni toho cepu. Nejlepsi je opravit to vsechno, jinak se toho nezbavis.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2011 , 10:22   Citovat  

vůle tam právě nebyla.. možná vadný kus.. zkusim to teda při montování nového ještě jednou projít

a náhodou kde sehnat spodní uložení zadního tlumiče by někdo nevěděl? hledal jsem to, ale ani na stránkách autokelly jsem nenašel

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2011 , 10:41   Citovat  

Mam takovej pocit ze spodni ulozeni (silentblok) je soucasti toho oka v tlumici a nevim jestli se da sehnat novy. Bych rekl ze to ulozeni vydrzi vic nez ten tlumic. Pokud jsem teda spravne pochopil co shanis, ale nic jinyho cemu by se dalo rict spodni ulozeni tam neni. Horni ulozeni se da shanet zvlast, ale tohle asi ne.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2011 , 10:48   Citovat  

no podle mě se to někde musí dát sehnat.. i Sablos psal že to seženu na autokelly za 200 ale tam jsem to nenašel (ale zkusil jsem jim napsat email jestli se to u nich dá sehnat nebo ne) ... uvidím co mi odpoví (potom tady napíšu jestli se to dá sehnat nebo ne)

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2011 , 10:58   Citovat  

Je mozny ze C5g ma uchyceni tlumice s "vidlickou" dole a pak by byl silentblok v tom rameni a to by se dal sehnat urcite nekde.

ws_serve_pic.jpeg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
ws_serve_pic.jpeg, 23.19 kB

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2011 , 11:08   Citovat  

Zdravím,
komplet podvozek jsem na C5G ESi dělal. Takže, jak píše Gregy to není.

Přední spodní ramena:
1) silentbloky na uložení tlumiče a ramena do kastle: 37,5mm, můžeš sehnat od StarLine po 555/HONDA - ceny od 150,- po 300,- kus, bavíme o cenáchonečných s DPH. A to jak v AutoKelly, Intercars tak Hondě - paradoxně spodní silentbloky nejsou drahé.
2) spodní čepy - spojnice spodního ramena a těhlice: počítej lepší kvalitu FEBI, OPTIMAL, 555 tak tam už jsou ceny od 450,- výše, HONDA nevím nyní

Zadní spodní ramena:
1) 3 kusy slinetbloků v každém rameni: průměry jsou různé, buď 31mm nebo 35mm (jako mám já), NUTNO ZMĚŘIT NEŽ TO BUDEŠ DĚLAT!!! Starline, 555, FEBI, HONDA - ceny opět 150- - 300,- v HONDĚ, též nejsou drahé
2) 1 kus 80mm hlavního silentbloku v podélném spodním ramenu: tak tam doporučuji FEBI, drží už 3rok a není vypraskaný, cena od 450,- nahoru ...

Umíme ceny HONDA origo až s 40% slevou. Dále umíme v Intercars 20% na honda-club.cz a já umím o něco více přes kamaráda. Stačí se ozvat.
přátele

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2011 , 11:23   Citovat  

M@jk napsal:
Zdravím,
komplet podvozek jsem na C5G ESi dělal. Takže, jak píše Gregy to není.

Přední spodní ramena:
1) silentbloky na uložení tlumiče a ramena do kastle: 37,5mm, můžeš sehnat od StarLine po 555/HONDA - ceny od 150,- po 300,- kus, bavíme o cenáchonečných s DPH. A to jak v AutoKelly, Intercars tak Hondě - paradoxně spodní silentbloky nejsou drahé.
2) spodní čepy - spojnice spodního ramena a těhlice: počítej lepší kvalitu FEBI, OPTIMAL, 555 tak tam už jsou ceny od 450,- výše, HONDA nevím nyní

Zadní spodní ramena:
1) 3 kusy slinetbloků v každém rameni: průměry jsou různé, buď 31mm nebo 35mm (jako mám já), NUTNO ZMĚŘIT NEŽ TO BUDEŠ DĚLAT!!! Starline, 555, FEBI, HONDA - ceny opět 150- - 300,- v HONDĚ, též nejsou drahé
2) 1 kus 80mm hlavního silentbloku v podélném spodním ramenu: tak tam doporučuji FEBI, drží už 3rok a není vypraskaný, cena od 450,- nahoru ...

Umíme ceny HONDA origo až s 40% slevou. Dále umíme v Intercars 20% na honda-club.cz a já umím o něco více přes kamaráda. Stačí se ozvat.
přátele

Ja bych rekl ze mam taky pravdu - tri silentbloky zadniho spodniho pricneho ramene znamena, ze tam je uchyceni tlumice s "vidlickou", tudiz jak jsem psal tak se da sehnat urcite nekde novy silentblok.

Obsah fóra Honda-club.cz   
čepy c5g
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina