Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 36 z 333
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2011 , 21:32   Citovat  

fera2 napsal:
Na čem chlapi jezdíte v zimě? Já mám špatnou zkušenost s Ultragrip7 a naopak výbornou s Nokian HAkkapellita (Ale ty se už nedělají) a dobrou se Sawa Eskimo 3

ultragrip 7+ mám a jsem s nima spokojený. Na ledu a sněhu tak akorát,že jedeš,ale na na zmrzlé suché cestě bezkonkurenční...asi ten test nevyhrály jen ze srandy. Vždy jde o kombinaci povrchů a teplot,taktéž na vodě nemají problém....zima není jen o závějích
:hehe:
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Mad85 je teď offline  Mad85
PříspěvekZaslal: 9.6.2011 , 23:04   Citovat  

Tak se také musím přihlásit mezi majitele tohoto autíčka, Rv 99 2.0ES, najeto zřejmě reálných 255000km. Za měsíc a půl co ho mám najeto 2000km, spotřeba s N95 zatím cca 9l, oleje 5w30 cca 0,9l(70%
město). Plusy: velice pohodlné, obzvláště na dálnici, pěkně drží stopu i když se řežou zatáčky, krásný zvuk po sepnutí VTECu, super výbava, stále atraktivní vzhled a útulný interiér s dobrým zpracováním, sametový chod motoru, pokud člověk nehledí na spotřebu, dá se držet velice slušné dálniční tempo Mínusy: pocitově bych tipoval bohužel spíše 120hp než téměř 150, auto začíná normálně táhnout až nad 2000 otáček(opět na to, že je to dvoulitr, čekal bych o něco lepší pružnost) na tuto třídu poměrně málo místa uvnitř vozu. Díky krásnému zvuku ve vysokých otáčkách, touha to občas pořádně protáhnout Velmi šťastný Závady: Budu muset dělat kotouče, už to při brždění trochu vrní, budu muset omrknout spodek, protože při rychlostech nad 130km/h cítím vibrace ve volantu , neúplně se zatahující anténa, rezonující plechový kryt .
Investice: zatím pouze Dunlop SP Sport FastResponse
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.6.2011 , 5:59   Citovat  

Mad85 napsal:
Tak se také musím přihlásit mezi majitele tohoto autíčka, Rv 99 2.0ES, najeto zřejmě reálných 255000km. Za měsíc a půl co ho mám najeto 2000km, spotřeba s N95 zatím cca 9l, [b]oleje 5w30 cca 0,9l(70%
město)
[/b]. Plusy: velice pohodlné, obzvláště na dálnici, pěkně drží stopu i když se řežou zatáčky, krásný zvuk po sepnutí VTECu, super výbava, stále atraktivní vzhled a útulný interiér s dobrým zpracováním, sametový chod motoru, pokud člověk nehledí na spotřebu, dá se držet velice slušné dálniční tempo Mínusy: pocitově bych tipoval bohužel spíše 120hp než téměř 150, auto začíná normálně táhnout až nad 2000 otáček(opět na to, že je to dvoulitr, čekal bych o něco lepší pružnost) na tuto třídu poměrně málo místa uvnitř vozu. Díky krásnému zvuku ve vysokých otáčkách, touha to občas pořádně protáhnout Velmi šťastný Závady: Budu muset dělat kotouče, už to při brždění trochu vrní, budu muset omrknout spodek, protože při rychlostech nad 130km/h cítím vibrace ve volantu , neúplně se zatahující anténa, rezonující plechový kryt .
Investice: zatím pouze Dunlop SP Sport FastResponse

není to nějak moc?! Jestli tomu teda správně rozumím za 2000 km 0,9 l oleje.

k těm Ultragrip 7: na suché (zmrzlé vozovce) jsou dobré, ale na sněhu (a nemusely to být úplné závěje) mají mizernou směrovou stabilitu Smutný( rovně to šlo, ale jinak nic moc
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.6.2011 , 6:30   Citovat  

Fera, nie je to vobec nejak dost... Mne to papka rovnake mnozstvo oleja... Ale na 1000Km... Je to tam.
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.6.2011 , 6:33   Citovat  

Jednoznacne Dunlop Winter Sport 3D, najlepsie zimne ake som mal, krasne drzia na suchu, vode, snehu a aj tiche, jednoznacne odporucam.

quote="fera2"]Na čem chlapi jezdíte v zimě? Já mám špatnou zkušenost s Ultragrip7 a naopak výbornou s Nokian HAkkapellita (Ale ty se už nedělají) a dobrou se Sawa Eskimo 3[/quote]
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.6.2011 , 7:40   Citovat  

Chumo napsal:
Fera, nie je to vobec nejak dost... Mne to papka rovnake mnozstvo oleja... Ale na 1000Km... Je to tam.

fakt? Tak to musíš asi jezdit Hondě hondě ve V-tecu ;o)

já jsem zatím ujel na nový olej asi 1800 km a ryska se ani nehnula...je ale fakt, že Vtec spínám spíš jen při předjíždění
   Návrat  
civic88 je teď offline  civic88
PříspěvekZaslal: 11.6.2011 , 9:17   Citovat  

Chalani chcem sa spytať ci ma Accord 2.3Vtec rozvodovu reťaz alebo klasicke rozvody, dik
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2011 , 3:17   Citovat  

Ked ono to bez Vtecu nejde... Úsměv
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2011 , 10:29   Citovat  

Chumo napsal:
Ked ono to bez Vtecu nejde... Úsměv

chumo...ono to bez vtecu "nejde" ci nejede? Velmi šťastný
   Návrat  
wassil je teď offline  wassil
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2011 , 17:58   Citovat  

Chumo napsal:

Člověče ty tomu autu dáváš kouř. To ti jako na 15k km sežere 15 litrů oleje ? To je fakt už moc hustý. Asi bych trochu ubral na plynu a zkontroloval zda olej někde neutíká. A pokud se spotřeba oleje nesníží tak si myslím že je čas na výměnu pístních kroužků.
   Návrat  
Wojtiik je teď offline  Wojtiik
PříspěvekZaslal: 12.6.2011 , 20:19   Citovat  

Zpátky k těm gumám, mám Ultragrip 7 a jsem s tím maximálně spokojený, pokud to foukáte na 2.2 bar jak se má, tak se nedivím že je problém, já foukám na zimu 1.4 bar a troufnu si do zatáčky najet o 20km/h rychleji než s jakýmkoliv jiným autem... po rovince není problém 130 km/h v 15 cm sněhu...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2011 , 6:02   Citovat  

Wojtiik napsal:
Zpátky k těm gumám, mám Ultragrip 7 a jsem s tím maximálně spokojený, pokud to foukáte na 2.2 bar jak se má, tak se nedivím že je problém, já foukám na zimu 1.4 bar a troufnu si do zatáčky najet o 20km/h rychleji než s jakýmkoliv jiným autem... po rovince není problém 130 km/h v 15 cm sněhu...

bez urážky...ale přijde mi to (pokud to je pravda) jako velmi nebezpečný způsob jízdy!!! Guma se musí žvýkat a auto bude plavat a v rychlosti 130 km/h...auto je potom vražedná zbraň
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2011 , 15:08   Citovat  

fera2 napsal:
bez urážky...ale přijde mi to (pokud to je pravda) jako velmi nebezpečný způsob jízdy!!! Guma se musí žvýkat a auto bude plavat a v rychlosti 130 km/h...auto je potom vražedná zbraň

OK já už při poklesu o 0,5 baru (na 1.7) cejtím, že to plave. Spotřeba jde navíc samo taky nahoru. Moc bych si s tím nehrál, ty doporučené tlaky tam nejsou jen tak...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2011 , 16:03   Citovat  

Wojtiik napsal:

Moj accord ma presne 530tisic km bez zasahu do motora...

Predpokladam, ze uz bude pridrate s volami asi vsetko...V podstate uz iba testujem, co ta chuderka este zvladne... A ona nie a nie prestat ist....Úsměv)) Takze to budem riesit vymenou za iny motor... Nema niekto doma volne pohodeny F20B6..?
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2011 , 16:24   Citovat  

Chumo napsal:
Moj accord ma presne 530tisic km bez zasahu do motora...

Predpokladam, ze uz bude pridrate s volami asi vsetko...V podstate uz iba testujem, co ta chuderka este zvladne... A ona nie a nie prestat ist....Úsměv)) Takze to budem riesit vymenou za iny motor... Nema niekto doma volne pohodeny F20B6..?

máš štěstí, můj F20B6 kleknul ve 275.000 km. Výměna pístních kroužků nutná.
   Návrat  
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2011 , 10:02   Citovat  

Ahoj, měl bych na vás dotaz, jestli vám při vypnutém zapalování a zároveň probliknutí dálkových světel svítí současně i tlumená. Mě prostě vůbec nesvítí samostatně jen dálková světla, takže když na někoho bliknu, tak se mi rozsvítí všechny 4 žárovky a to si myslím, že je špatně.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2011 , 12:21   Citovat  

mikos napsal:
Ahoj, měl bych na vás dotaz, jestli vám při vypnutém zapalování a zároveň probliknutí dálkových světel svítí současně i tlumená. Mě prostě vůbec nesvítí samostatně jen dálková světla, takže když na někoho bliknu, tak se mi rozsvítí všechny 4 žárovky a to si myslím, že je špatně.

Podle schematu zapojeni ti to funguje tak, jak ma. A i moje osobni zkusenost to potvrzuje. Mimochodem, zapnute ci nezaptnute zapalovani ve sviceni svetel nehraje zadnou roli. Pokud tedy na aute nemas original fci denniho sviceni...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2011 , 12:34   Citovat  

piskot napsal:
Podle schematu zapojeni ti to funguje tak, jak ma. A i moje osobni zkusenost to potvrzuje. Mimochodem, zapnute ci nezaptnute zapalovani ve sviceni svetel nehraje zadnou roli. Pokud tedy na aute nemas original fci denniho sviceni...

díky moc. Tobě teda taky při bliknutí dálkových světel, bliknou současně i tlumený. Stejně se mi to zdá nějaký divný
   Návrat  
kalich je teď offline  kalich
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2011 , 15:05   Citovat  

Zdravim hondare.mam takovej problem pred casem mi nekdo pejne zridil predni naraznik Smutný mam v planu ho nechat prestrikat ale nemuzu najit kod barvy.u civica jsem ho nasel ve dverich ridice ale na acco tam proste neni??jedna se o barvu zlatou.snad nejsem sam kdo ma tudle barvu ikdyz jsem v cr stejny acco jeste nevidel Úsměva tak se ptam nevide kde bych ho mohl najit??popr jestli mate nekdo stejnou barvu ho sem napsat??diky moc za rady
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2011 , 15:11   Citovat  

kalich napsal:
Zdravim hondare.mam takovej problem pred casem mi nekdo pejne zridil predni naraznik Smutný mam v planu ho nechat prestrikat ale nemuzu najit kod barvy.u civica jsem ho nasel ve dverich ridice ale na acco tam proste neni??jedna se o barvu zlatou.snad nejsem sam kdo ma tudle barvu ikdyz jsem v cr stejny acco jeste nevidel Úsměva tak se ptam nevide kde bych ho mohl najit??popr jestli mate nekdo stejnou barvu ho sem napsat??diky moc za rady

Já mam kod barvy na štítku v motoru. Prosim tě jak ti svítí dálková světla (viz. můj příspěvek nahoře)?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2011 , 15:23   Citovat  

mikos napsal:
Já mam kod barvy na štítku v motoru. Prosim tě jak ti svítí dálková světla (viz. můj příspěvek nahoře)?

pri vypnutem klicku blikaji jen dalkove..a prosim te kde najdu ten stitek zhruba???
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2011 , 15:25   Citovat  

kalich napsal:
pri vypnutem klicku blikaji jen dalkove..a prosim te kde najdu ten stitek zhruba???

štítek mám na pravým předním podběhu
   Návrat  
macino je teď offline  macino
PříspěvekZaslal: 14.6.2011 , 16:53   Citovat  

kalich napsal:

V motorovem prostoru na stitku, ja mam tusim kod GY 20M, podle fotek to vypada podobne jak tvoje.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2011 , 17:37   Citovat  

macino napsal:
V motorovem prostoru na stitku, ja mam tusim kod GY 20M, podle fotek to vypada podobne jak tvoje.

hezky tak prece nekdo ma stejnou barvu. Velmi šťastný .jj diky mnel jsem se sem podivat driv,do ted jsem projizdel kody barev,googloval a porovnaval fotky to snad ne a usoudil jsem ze to bude GY20M.diky moc za potvrzeni... Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2011 , 18:54   Citovat  

A este sa priprav na styri pododtiene...Úsměv Su medzi nimi take male rozdiely, ze podla sablony ma aj odbornik problem sa trafit...Úsměv Zial ked sa to nastrieka, ak si netrafil uz to vidno dost znacne...
   Návrat  
Wojtiik je teď offline  Wojtiik
PříspěvekZaslal: 14.6.2011 , 18:58   Citovat  

fera2 napsal:

běžně tak nejezdím Úsměv jenom jsem zkoušel co to snese VTEC a na sněhu plave tak jako tak, když potom jezdím na normálním asfaltu tak to samozřejmě přifouknu... a na spotřebu radši nehledím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2011 , 19:58   Citovat  

kaccerr napsal:
jestli už rachotí,tak je před smrtí.. já už ji mám odpojenou.

přesně tak jsem to udělal i já...v okolí je dost silný signál, který chytnu i na staženou anténu...nebo poslouchám CD Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2011 , 10:23   Citovat  

mikos napsal:

Můžete mi prosim ještě někdo napsat, jak vám svítí ta dálková světla? Díky moc
   Návrat  
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2011 , 11:40   Citovat  

chalani vymenil som trysky ostrekovaca z Accordu 7G, su to tie iste ako ma ja CRV a Jazz, ale potreboval by som zvysit tlak, ake cerpadlo by pasovalo miesto originalneho? alebo sa to da aj inak? Dik
   Návrat  
t-i-c-t-a-c je teď offline  t-i-c-t-a-c
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2011 , 15:10   Citovat  

tukkan napsal:
chalani vymenil som trysky ostrekovaca z Accordu 7G, su to tie iste ako ma ja CRV a Jazz, ale potreboval by som zvysit tlak, ake cerpadlo by pasovalo miesto originalneho? alebo sa to da aj inak? Dik

A co tam dát čerpadlo od ostřikovačů předních světel? Je podstatně výkonější a měl by ti tam pasovat přesně i ten průměr do nádobky. Jiná je samozřejmě svorkovnice, ale to je už maličkost...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina