Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
klempirna/klempir Brno?
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
petr7 je teď offline  petr7
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.6.2011 , 15:31   Citovat  

Nevite nekdo o sikovnym klempiri v Brne co by me vyvaril civica 4g (zadni lem + kolem vicka nadrze a k prahu a nejaky drobnosti kolem auta - neni to nic peknyho ale zase zadny velky prekvapeni se nekona)
I kdyby to bylo flekaty zatim a dostriklo se to pozdeji tak je to furt lepsi jak zrezly - hodlam si to auto nechat navzdy..
Diky za tipy G4G

prosel jsem jedine tema co jsem nasel Autoklempíř Brno a okolí ale nic moc jsem neobjevil snad jen toto
tudy odkaz
bez referenci
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.6.2011 , 15:57   Citovat  

sorry za OT ale jestli je to velky prekvapeni nebo ne jde rict az po odrezani toho horniho blatniku, nidy nevis jak vypada ten vnitrni blatnik, kterej je horsi vymenit/opravit nez ten venkovni... ale sikovnej klempir je problem...

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mot je teď offline  mot
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 15.6.2011 , 16:04   Citovat  

petr7 napsal:
Nevite nekdo o sikovnym klempiri v Brne co by me vyvaril civica 4g (zadni lem + kolem vicka nadrze a k prahu a nejaky drobnosti kolem auta - neni to nic peknyho ale zase zadny velky prekvapeni se nekona)
I kdyby to bylo flekaty zatim a dostriklo se to pozdeji tak je to furt lepsi jak zrezly - hodlam si to auto nechat navzdy..
Diky za tipy G4G

prosel jsem jedine tema co jsem nasel Autoklempíř Brno a okolí ale nic moc jsem neobjevil snad jen toto
tudy odkaz
bez referenci

ahoj, uz nekolikrat jsem tady daval kontakt na velice sikovneho klempire (staci hledat), jmenuje se Sauer a v klempirine je opravdu dobrej, jako reference ti muze byt moje Preludka (v profilu), kterou kompletne vyvaroval, dopasoval a daval do plnice, kazdej koho jsem k nemu odkazal byl spokojnej, akorat co jsem ted slysel ma dost prace, takze nevim jak na tom bude casove, ale zkus se s nim domluvit a uvidis Mrk

Sauer.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Sauer.jpg, 13.58 kB

kefa je teď offline  kefa
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.6.2011 , 18:15   Citovat  

Pokud by ti nevadilo jet 40km od Brna, tak mámm klempíru, za kterého dám ruce do ohně. Pokud plánuješ auto na dosmrti a udělat to pořádně, neváhal bych. Jako jeden z mála nekytuje, ale cínuje, na práci ti dá záruku. Více o jeho práci v mém topicu, kde jde vidět co udělal z mojeho auta po tom co sem ho naboural

tudy odkaz

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 16.6.2011 , 8:40   Citovat  

to vypada moc hezky ten belasek. totiz na praci zaruku ani nepotrebuji prisel bych se podivat behem prace jak to vypada. Mattiku jo ten plech pod tim je mrtvej taky Úsměv. Kefa kolik te to stalo ten belasek vlastne ta klepmirna?

kefa je teď offline  kefa
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.6.2011 , 21:15   Citovat  

petr7 napsal:
to vypada moc hezky ten belasek. totiz na praci zaruku ani nepotrebuji prisel bych se podivat behem prace jak to vypada. Mattiku jo ten plech pod tim je mrtvej taky Úsměv. Kefa kolik te to stalo ten belasek vlastne ta klepmirna?

mě moc ne, prodávám věci pro autoservisy, tak proběhl nějaká výměna. Mohl bych se zeptat na orientační cenu. Pokud jde o cenum tak levný nebude, ale cena odpovídá kvalitě odvedené práce. Záleží co je pro tebe nejdůležitější. Nejlepší by bylo, kdyby jsi s autem přijel, on se na to podíval a na ceně ste se domluvili.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.6.2011 , 8:51   Citovat  

ok jeste chvilinku musim pockat mel sem ted trochu vydaje, levny to asi nebude tj pravda Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
klempirna/klempir Brno?
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina