Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Accord 7G Tourer 2.2 i-ctdi
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.6.2011 , 12:55  Naposledy upravil cocks dne 17.6.2011 , 13:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Koupím Accord Tourer 7G 2.2 i-ctdi, požadavky :
-najeto do 170 000km
-úplná servisní historie
-velmi dobrý technický i vizuální stav, nehavarováno
-v co možná nejlepší výbavě, požaduji xenony, polokůži a sport paket (spoilery)

Zbytek na domluvě. Zanedlouho si pán odváží moji 2.4ku tak chci to samý ale combi a naftu.
Pokud by někdo měl pěknýho, rád se ho ujmu. Uvítám odpočet DPH.

Díky za případné nabídky..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.6.2011 , 17:40   Citovat  

Mrkni sem ..jestli o nem teda uz nvs

tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2011 , 13:11   Citovat  

Ahoj díky za tip, vypadá hezky ale nechci z bazaru a chtěl bych ve sport paketu (spoilery) mlhovky a xenony..

rstě kdyby se tu někdo chtěl zbavit vyjímečnýho kusu...
Jinak mě dost zaráží výbava - buď je to Exe v plný knedli ale bez kožichu, nebo s kožichem a zas to nemá xenony..to je děs Úsměv mlhovky prý na příní, to taky skoro žádnej nemá a já je docela využívám..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2011 , 13:20   Citovat  

tak tenhle je přesně podle mějch představ ........

tudy odkaz

akorát 279 000 ..to asi docela kalili když tam psali cenu..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.6.2011 , 13:24   Citovat  

cocks napsal:
tak tenhle je přesně podle mějch představ ........

tudy odkaz

akorát 279 000 ..to asi docela kalili když tam psali cenu..

A kolik jsi chtěl Ty za svého? 250? Velmi šťastný
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.6.2011 , 13:36   Citovat  

tudy odkaz

bo tenhle,ale je nejak moc levnej a nemecky neumim tak nvm jakej je tam zadrhel Úsměv

tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2011 , 13:45  Naposledy upravil cocks dne 17.6.2011 , 13:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hellborn napsal:
A kolik jsi chtěl Ty za svého? 250? Velmi šťastný

no jasně, však 2. majitel, zakázkovej lak, max vábava kromě kůže,integrovaný BTTH HF, spoilery, mlhovky (já vim, prkotina ale skoro nikdo je nemá a já je kupoval obě nový a stály i v druhovýrobě docela ranec..), spoilery (bez nich je to fakt hodně ošklivý auto když člověk kouká i na vzhled), 18" + 17" + 16" alu, vše s novými pneu (gumy jsou dnes dražšší než kola pomalu Úsměv audio, tv, dvd, doložené kilometry, serviska, doložitelné poslední opravy (mám faktury) a je v TOP stavu za což ručím, případně i napíšu papír...to co vídám tady na bazarech jsou vesměs holotiny s nejasnou minulostí a poškrábaný, vevnitř humus..proto taková cena...a za tu (dal jsem teda 5000 slevu na 245) příští týden odjíždí..... samozřejmě zase je to benzín no..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2011 , 13:50   Citovat  

Hlavator napsal:
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=ltqlcch2l31g

bo tenhle,ale je nejak moc levnej a nemecky neumim tak nvm jakej je tam zadrhel Úsměv

tudy odkaz

no toho prvního mam taky v merku ale to měl nějakej tuner to kdoví jak bude dolítanej, ani kiloeatty nesedí, to bude čiplý asi a nevim ,jak moc to má honda nafta ráda... ale taky na něj budu volat..

ten druhej nemá paket a bez něj je to ošklivé to nechci Velmi šťastný ..nebo samozřejmě kdyby sedal někde sehnat, bylo by to super, nechla bych to nalakovat a bylo by.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.6.2011 , 13:56   Citovat  

cocks napsal:
no jasně, však 2. majitel, zakázkovej lak, max vábava kromě kůže,integrovaný BTTH HF, spoilery, mlhovky (já vim, prkotina ale skoro nikdo je nemá a já je kupoval obě nový a stály i v druhovýrobě docela ranec..), spoilery (bez nich je to fakt hodně ošklivý auto když člověk kouká i na vzhled), 18" + 17" + 16" alu, vše s novými pneu (gumy jsou dnes dražšší než kola pomalu Úsměv audio, tv, dvd, doložené kilometry, serviska, doložitelné poslední opravy (mám faktury) a je v TOP stavu za což ručím, případně i napíšu papír...to co vídám tady na bazarech jsou vesměs holotiny s nejasnou minulostí a poškrábaný, vevnitř humus..proto taková cena...a za tu (dal jsem teda 5000 slevu na 245) příští týden odjíždí..... samozřejmě zase je to benzín no..

No vidíš, já spoilery nemám, jen mlhovky, 2 sady kol a nosiče na střechu (lyže a kolo) a koupil jsem ho před rokem s 96tis.km (taky doloženými) za 200... Velmi šťastný
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2011 , 15:04   Citovat  

Zatím tady nebyl žádný co by vyhovoval všem uvedeným kritériím. Podle mě xenony má jenom Executive a polokůži jenom Sport, což si odporuje.

I když tedy evidentně nesplňuji požadavky, můžu nabídnout svůj Úsměv Najeto 168, servisní historie do 120, kdy jsem to koupil já a od té doby to udržuji jak je předepsáno sám (přijde mě nesmysl platil deset tisíc navíc za razítko). Havarováno záleží na úhlu pohledu, byl promáčknutý LP blatník a odřený nárazník (mohu doložit na foto). Je to Executive, xenony má, mlhovky nemá, spoilery nemá, polokůži nemá. Navíc je tam BT handsfree a tažný které jsem tam dával já a které se nijak často nepoužívá a když ano tak nic extra těžkého. Odpočet DPH není možný.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.6.2011 , 17:26   Citovat  

Trochu pritlac a porid si poface, kdyz je snizeny a ma poradna kola tak vypada vyborne i bez toho oplastovani okolo (jiny predni naraznik, jina maska, jiny spoiler na hrane kufru). Navic ma 6 rychlosti, mensi a tvarovany volant, polokuzi v serii atd. atd. . Muj tip je Sport a urcite 30th SE, s furou vybavy navic jako mlhovky, PSS, Privacy Glass, ... Viz moje garaz. Schazi jenom vyhrivani sedacek (mne ne) a xenony- ty mne taky ne, kdyz mi se serizenymi svetly sviti Acco perfektne i tak.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 13:52   Citovat  

Bully napsal:
Trochu pritlac a porid si poface, kdyz je snizeny a ma poradna kola tak vypada vyborne i bez toho oplastovani okolo (jiny predni naraznik, jina maska, jiny spoiler na hrane kufru). Navic ma 6 rychlosti, mensi a tvarovany volant, polokuzi v serii atd. atd. . Muj tip je Sport a urcite 30th SE, s furou vybavy navic jako mlhovky, PSS, Privacy Glass, ... Viz moje garaz. Schazi jenom vyhrivani sedacek (mne ne) a xenony- ty mne taky ne, kdyz mi se serizenymi svetly sviti Acco perfektne i tak.

jojo, to by bylo něco ,ale chtěj za něj prpostě moc a hlavně když už teda seženeš..ani v D nejsou... a za 300 už mám 530D a to je jiná liga než Acco 7G..
Navíc žena mě furt tlačí do koncernu 1.9 TDI zase a tam jsou ceny a výbava taky úplně jinde....nakonec začínám přemýšlet, že si toho nanažranýho benzína nechám............alespoň se za tu spotřebu někdo otočí, všem se ten mlj moc líbí...ikdyž na fotkách to tak nevynikne..má nějeto necelejch 150 takže by mě vydržet ještě fůru let.
Uvidíme, prostě budu mít ve stropu 245 000 a za to pořídím holotinu v kombíku a to nechci, musí se mi to i líbit a bez spoilerů je to děs, v hadru co mám taky (mám nabídku na polokoženej interiér ale 25t nedám) a ikdyž je poface relativně hezčí i bez spoilerů tak přes tohle u mě nejede vlak Úsměv ..hold jsem náročnej tak se asi nemám čemu divit, chtě lbych hodně muziky za málo peněz Úsměv ..každopádně Acco 7G už je moc starý auto na to, aby za plně vybavenou naftu v kombajnu a paketu chtěli skoro 300 tisíc to jim nedám Úsměv

Jinak s tím polokožichem a xenonama máš asi pravdu..to je jeden z těch pro mě nepochopitelnejch přešlapů hondy..do sportu polokožich ale xenony ne ale do Exekutive (defacto nejvyšší výbava?) xenony ano a kožich ne ? ten hadr vypadá děsně lacině a celkově to aut ozevnitř těma hadrovejma sedačkama dost ztrácí na kreditu.. No nic, asi to páni šikmookcí mají vymyšlené..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 14:02   Citovat  

cocks napsal:
jojo, to by bylo něco ,ale chtěj za něj prpostě moc a hlavně když už teda seženeš..ani v D nejsou... a za 300 už mám 530D a to je jiná liga než Acco 7G..
Navíc žena mě furt tlačí do koncernu 1.9 TDI zase a tam jsou ceny a výbava taky úplně jinde....nakonec začínám přemýšlet, že si toho nanažranýho benzína nechám............alespoň se za tu spotřebu někdo otočí, všem se ten mlj moc líbí...ikdyž na fotkách to tak nevynikne..má nějeto necelejch 150 takže by mě vydržet ještě fůru let.
Uvidíme, prostě budu mít ve stropu 245 000 a za to pořídím holotinu v kombíku a to nechci, musí se mi to i líbit a bez spoilerů je to děs, v hadru co mám taky (mám nabídku na polokoženej interiér ale 25t nedám) a ikdyž je poface relativně hezčí i bez spoilerů tak přes tohle u mě nejede vlak Úsměv ..hold jsem náročnej tak se asi nemám čemu divit, chtě lbych hodně muziky za málo peněz Úsměv ..každopádně Acco 7G už je moc starý auto na to, aby za plně vybavenou naftu v kombajnu a paketu chtěli skoro 300 tisíc to jim nedám Úsměv

Jinak s tím polokožichem a xenonama máš asi pravdu..to je jeden z těch pro mě nepochopitelnejch přešlapů hondy..do sportu polokožich ale xenony ne ale do Exekutive (defacto nejvyšší výbava?) xenony ano a kožich ne ? ten hadr vypadá děsně lacině a celkově to aut ozevnitř těma hadrovejma sedačkama dost ztrácí na kreditu.. No nic, asi to páni šikmookcí mají vymyšlené..

Executive měl i kožené sedačky (jednoho jsem kvůli tomu nevzal,páč to 1. nesnáším a za 2. cestuje i dítě a pes...). Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 14:31   Citovat  

Hellborn napsal:
Executive měl i kožené sedačky (jednoho jsem kvůli tomu nevzal,páč to 1. nesnáším a za 2. cestuje i dítě a pes...). Velmi šťastný

Hmm to by bylo něco...a psal jsi něco i o světlé kůži ? To by byl vůbec top...miluju světlou kůži...
Jinak - proč nemáš rád kůži ? NEjdená se přece o celokožené sedačky ale jen bočnice z kůže a prostředek je alcantara = nepotíš se v tom...a když máš taky rodinku a psa tak je kůže vůbec top, npotrhá se, stačí ji jen občas umýt a natřít něčím vhodným a je nesmrtelná..takhle ten hadr působí lacině, hned se to umaže a složitě čistí a je dost náchylne k poškození..to mi, Hellbi, musí nějak vysvětlit Úsměv
Navíc, když po tom černym přejedeš třeba nehtem tak se na tom dělají mapy, to je asi vod toho jak se do toho hadru každej potí, to je nechutný Velmi šťastný ti ti kůže neudělá...ale naštěstí jsem to nechal komplet vyčistit na mokro.
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 14:40   Citovat  

cocks napsal:
Hmm to by bylo něco...a psal jsi něco i o světlé kůži ? To by byl vůbec top...miluju světlou kůži...
Jinak - proč nemáš rád kůži ? NEjdená se přece o celokožené sedačky ale jen bočnice z kůže a prostředek je alcantara = nepotíš se v tom...a když máš taky rodinku a psa tak je kůže vůbec top, npotrhá se, stačí ji jen občas umýt a natřít něčím vhodným a je nesmrtelná..takhle ten hadr působí lacině, hned se to umaže a složitě čistí a je dost náchylne k poškození..to mi, Hellbi, musí nějak vysvětlit Úsměv
Navíc, když po tom černym přejedeš třeba nehtem tak se na tom dělají mapy, to je asi vod toho jak se do toho hadru každej potí, to je nechutný Velmi šťastný ti ti kůže neudělá...ale naštěstí jsem to nechal komplet vyčistit na mokro.
kůže je ideál, i kdys v horku je horko a v zime zima, ale kdys se pocuras nebo poblinkas, tak to jen utres, nevim jak bys to dostaval z latky Hihi
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 14:41   Citovat  

cocks napsal:

Já jsem si prohlíšel jednoho co byl komplet v kůži. Žádná alcantra. Viz ilustrační foto.

Světlá kůže taky byla,ale nebyl jsem si jistý... Úsměv

Jinak už vidím,jak by jí pes podrápal, Vojta tam šlapal a jezdil autíčkem... HaHaaa I když to pak rozdrbne,tak nové potažení bude levnější. A že by kůže byla víc odolná na poškrábání nebo roztržení, se mi nezdá.

S čištěním nemám problém - stačí pěna, kousek hadru a za 20-30minut mám vyčištěný celý interiér včetně palubky.

Schválně si to stopnu až budu čistit na sraz A7g. Úsměv A to bude dlouhé čištění, protože naposled jsem ho čistil asi před 3měsíci... Se stydím Radši se věnuju rodině než každotýdennímu čištění auta,jak tomu bylo dřív a taky si otec stěhoval krámy z práce,když odcházel do důchodu... Navíc má teď Vojta tendenci pomáhat a lézt do auta,takže to čistím,jen když spí. Úsměv
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 15:09   Citovat  

Podle mě Executive měl látkový a za příplatek (slyšel jsem něco o verzi Top Executive) byli celokožený. Polokůže jako ve sportu v Exe prostě nebyla.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 15:09   Citovat  

cocks napsal:

Cenu ojetin určují nejvíce náklady na jejich servis, opravy, režii ruku v ruce se statistikou poruchovosti. To znamená, že koupím - li za 300k 6let starý (jakýkoliv auto) v pořizovací ceně lehce přes milion a nebo Tourera v pořizovací ceně kolem 700k je odrazem nároků na jejich údržbu, spolehlivost a režii a neposlední řadě poptávce na trhu ojetin. Stojí tedy za úvahu jak je možné, že si můžu za 300k koupit BMW 5řady nařachaný výbavou a celkově mladší oproti ošklivému špatně vybavenému a starému toureru.
Tady totiž platí víc než kde jinde, nedostaneš slevu zadarmo Chápeš!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 17:54   Citovat  

Jak pise Crxmann. Ceny za povinne ruceni, pojisteni, udrzbu, servis a opravy jsou u BMW uplne jinde, spolehlivost taky. Acco 7G je porad jeste bezproblemovy japonsky drzak.

Polokuze je kombinace kuze/textil, zadna Alcantara. Ale jde o prakticke materialy, v zime stred sedaku a operadla nestudi a v lete neni rozpaleny. Navic co jsem videl starsi celokozeny interier u Acco 7G tak byl vzdycky oproti velmi zachovale polokuzi nevzhledny, ale to plati u celokozene vybavy docela casto i u jinych aut. Nejhorsi byla situace prave u toho bezoveho interieru, kde uz po par letech vypada vnitrek silne pouzite.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 20:29   Citovat  

Výbavy se tu řešili, ale nevím já mám Tourera, s polokůží ale jinou než všichni ostatní protože ta barva alkantary je katastrofální, výhřev sedaček, VSA, mlhovky, xenony, prostě plnou výbavu bez DVD a nemám sport paket takže mám ojedinělí kus Velmi šťastný

ACCO1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
ACCO1.jpg, 106.86 kB

ACCO2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
ACCO2.jpg, 148.6 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 20:58   Citovat  

Hellborn napsal:
Já jsem si prohlíšel jednoho co byl komplet v kůži. Žádná alcantra. Viz ilustrační foto.

Jinak už vidím,jak by jí pes podrápal, Vojta tam šlapal a jezdil autíčkem... HaHaaa I když to pak rozdrbne,tak nové potažení bude levnější. A že by kůže byla víc odolná na poškrábání nebo roztržení, se mi nezdá.

S čištěním nemám problém - stačí pěna, kousek hadru a za 20-30minut mám vyčištěný celý interiér včetně palubky.

Schválně si to stopnu až budu čistit na sraz A7g. Úsměv A to bude dlouhé čištění, protože naposled jsem ho čistil asi před 3měsíci... Se stydím Radši se věnuju rodině než každotýdennímu čištění auta,jak tomu bylo dřív a taky si otec stěhoval krámy z práce,když odcházel do důchodu... Navíc má teď Vojta tendenci pomáhat a lézt do auta,takže to čistím,jen když spí. Úsměv

Aha, n oto je komplet no, to je nepraktický, studí nebo pálí, klouže, potíš se..to chápu... já myslel tu polo...a ta světlá, to je mazec ! Přesně takovej vnitřek bych bral ! Krása !
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 20:59   Citovat  

crxmann napsal:
Cenu ojetin určují nejvíce náklady na jejich servis, opravy, režii ruku v ruce se statistikou poruchovosti. To znamená, že koupím - li za 300k 6let starý (jakýkoliv auto) v pořizovací ceně lehce přes milion a nebo Tourera v pořizovací ceně kolem 700k je odrazem nároků na jejich údržbu, spolehlivost a režii a neposlední řadě poptávce na trhu ojetin. Stojí tedy za úvahu jak je možné, že si můžu za 300k koupit BMW 5řady nařachaný výbavou a celkově mladší oproti ošklivému špatně vybavenému a starému toureru.
Tady totiž platí víc než kde jinde, nedostaneš slevu zadarmo Chápeš!

tak v tomhle nezbývá, než souhlasit..já to napsal jako argument, ale ve skrytu duše dobře vím, že provozní náklady a servis BMW jsou úplně, ale úplně jinde než u Acco Úsměv ..o tom žádná no. Proto nedosáhnu ani na CR-V který se m imoc líbí ale stojí pořád taky ranec Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.6.2011 , 0:36   Citovat  

Dutch:
jaka Alcantara porad? V Acco 7G nikdy zadna Alcantara nebyla, natoz v nejake otresne barve Mrk
Edit: maximalne kdyby to nekdo dobastlil pozdeji, fantazii se meze nekladou. Stejne tak jsem videl i kozene 2-barevne sedacky v tomhle voze, samozrejme slo taky o pozdejsi precalouneni.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2011 , 9:28   Citovat  

Bully napsal:
Dutch:
jaka Alcantara porad? V Acco 7G nikdy zadna Alcantara nebyla, natoz v nejake otresne barve Mrk
Edit: maximalne kdyby to nekdo dobastlil pozdeji, fantazii se meze nekladou. Stejne tak jsem videl i kozene 2-barevne sedacky v tomhle voze, samozrejme slo taky o pozdejsi precalouneni.

Já bych se teda taky přiklonil k alcantaře, měl jsme to ta ku pašíka, kámoš to tak má u starýho pasatta, golfa... protože podle mě je kombinace kůže a obyč látky nemožná...pokud jsem v jakémkoliv autě viděl polokůži tak to byla vždy kombinace s alcantarou - je to defacto semiš Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Accord 7G Tourer 2.2 i-ctdi
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina