Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
vyroba Karbonovych dilu.
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
carvi je teď offline  carvi
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.7.2011 , 11:27   Citovat  

ahoj chci se zeptat jestli nevite o nekom ve strednich cechach kdo pracuje s karbonem a dela tez pohledovy karbon... nebo z nej vyrabi dily na zakazku ?? atp. muzete mi nekoho doporucit v okoli??? diky
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.7.2011 , 12:02   Citovat  

carvi napsal:
ahoj chci se zeptat jestli nevite o nekom ve strednich cechach kdo pracuje s karbonem a dela tez pohledovy karbon... nebo z nej vyrabi dily na zakazku ?? atp. muzete mi nekoho doporucit v okoli??? diky
Mára z Kladna, ne?

Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 3.7.2011 , 13:06   Citovat  

na JDM meeting foru, zrovna někdo nabízí potahování karbonem. fotky vypadaly slušně

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2011 , 13:56   Citovat  

nemohli by ste mi oba hodit nejaky odkaz nebo kontakt? diky

Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2011 , 18:41   Citovat  

carvi napsal:

Vím o jedné firmě na Olomoucku - Bike Plast - dělají plasty na moto ale nechal jsem si tam dělat karbonové věci alá SPOON, jelikož věci od Infinityho nějak karbon neviděli ani z vlaku Úsměv

Dělám kousíček od firmy, kdyžtak pisni SZ co by jsi chtěl a zjistím Ti cenu

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2011 , 22:05   Citovat  

carvi napsal:
nemohli by ste mi oba hodit nejaky odkaz nebo kontakt? diky

odkaz

infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2011 , 22:07   Citovat  

Klejzlik napsal:
Vím o jedné firmě na Olomoucku - Bike Plast - dělají plasty na moto ale nechal jsem si tam dělat karbonové věci alá SPOON, jelikož věci od Infinityho nějak karbon neviděli ani z vlaku Úsměv

Dělám kousíček od firmy, kdyžtak pisni SZ co by jsi chtěl a zjistím Ti cenu

eh neni problem zaplatit, 4x vyssi cenu a koupit origo, bohuzel u zrcatek za 2500/par se budes muset spokojit s karbonovym potazenim a ABS plast kostrou.

Pokud ti tady nejaka firma udela karbon zrcatka na miru, vc zrcatek a elektriky za cca 2000/set, tak přátele jinak prestan brecet.

Tady ta firma dela carbon vyrobky pro motorsport tudy odkaz
ale holt neda se byt naivnim a myslet si, ze nekdo vyrobu zcatka za 800kc a kopotu za 5 je to dobrý

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2011 , 22:38  Naposledy upravil Klejzlik dne 5.7.2011 , 22:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

infinity napsal:
eh neni problem zaplatit, 4x vyssi cenu a koupit origo, bohuzel u zrcatek za 2500/par se budes muset spokojit s karbonovym potazenim a ABS plast kostrou.

Pokud ti tady nejaka firma udela karbon zrcatka na miru, vc zrcatek a elektriky za cca 2000/set, tak přátele jinak prestan brecet.

Tady ta firma dela carbon vyrobky pro motorsport tudy odkaz
ale holt neda se byt naivnim a myslet si, ze nekdo vyrobu zcatka za 800kc a kopotu za 5 je to dobrý

zmatenej

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2011 , 22:48  Naposledy upravil infinity dne 5.7.2011 , 22:53, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Na cokoli ze shopu je faktura...takze nevim, kde mas problem staci to rict narovinu a nebrecet o maximalni slevu na kazdou prkotinu.

Nebudu se s tebou hadat, jestli mas s necim problem, muzes se za mnou zastavit a osobne si vse vyrikat cucacku wokurka tvuj styl komunikace je roven retardovanemu 10ti letymu diteti a ja na to nemam nervy.

Jinak jak jsem psal, zjisti si jak se delaji karbonove veci...nema smysl to resit s clovekem, ktery o tom nic nevi a jenom risi nesmysly. Mluvis absolutne mimo misu Mr. Green

A o hyenismu bych byt tebou nemluvil, uznal jsem ti reklamaci na kterou jsi absolutne nemel narok (vlastni vinou znicene zbozi), vratil plnou castku penez a znicene zbozi vyhodil do kose...to jsem teda fakt svine Úsměv
Naopak jsi svinka ty, protoze jsi nerekl, ze ty matice jsi nemyl cistou vodou ale i nejakym sajrajtem na kola...sam jsem ty matice (a ne jenom ja) vapkoval X krat vodou a nikdy se nic nestalo, jenom ty tvoje se po jednom umyti vodou dostali do nejake chemicke reakce pořádnej výtlem

Klejzlik napsal:

A nehádát, oba jsem si to vyříkali! Už od tebe v životě nic nevezmu a tím jsme poslední "hádku" ukončili pokud vím Úsměv

Jestli jsi jiz ukoncil, tak nevim proc se do me navazujes...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2011 , 22:51   Citovat  

infinity napsal:
Na cokoli ze shopu je faktura...takze nevim, kde mas problem staci to rict narovinu a nebrecet o maximalni slevu na kazdou prkotinu.

Nebudu se s tebou hadat, jestli mas s necim problem, muzes se za mnou zastavit a osobne si vse vyrikat cucacku wokurka tvuj styl komunikace je roven retardovanemu 10ti letymu diteti a ja na to nemam nervy.

Jinak jak jsem psal, zjisti si jak se delaji karbonove veci...nema smysl to resit s clovekem, ktery o tom nic nevi a jenom risi nesmysly. Mluvis absolutne mimo misu Mr. Green

A o hyenismu bych byt tebou nemluvil, uznal jsem ti reklamaci na kterou jsi absolutne nemel narok (vlastni vinou znicene zbozi), vratil plnou castku penez a znicene zbozi vyhodil do kose...to jsem teda fakt svine Úsměv

Já třeba nedostal fakturu ani jednu cože cože ? Neboj,více jak 80% z dílů co jsem u tebe bral je vyměněna za origo

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2011 , 22:54   Citovat  

co vim, tak pres shop jsi objednal jenom matice...tam faktura byla. (mj. k dispozici kdykoli v PDF na webu) Takze asi brecis na spatnym hrobe.

coudu je teď offline  coudu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.7.2011 , 0:53   Citovat  

Dejf napsal:
na JDM meeting foru, zrovna někdo nabízí potahování karbonem. fotky vypadaly slušně

Je tam i několik článků "jak na karbonování". Od toho týpka, jak si stavěl tu 5G zelenou Preludu.
Má to moc pěkně napsaný OK ...až někdy(jednou,snad,možná) budou love, tak si zkarbonizuju Airbox a přívod doněj Je to tam.

BTW: Infi vs. Klejzlik -jako malý kluci ...total OffTop...odčeho máte SZ,mail,tel Cooo???

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.7.2011 , 9:27   Citovat  

coudu napsal:
Je tam i několik článků "jak na karbonování". Od toho týpka, jak si stavěl tu 5G zelenou Preludu.
Má to moc pěkně napsaný OK ...až někdy(jednou,snad,možná) budou love, tak si zkarbonizuju Airbox a přívod doněj Je to tam.

BTW: Infi vs. Klejzlik -jako malý kluci ...total OffTop...odčeho máte SZ,mail,tel Cooo???

jojo, to psal big john ( teď má ctr7g ) nicméně to chce vlastní práci a trpělivost Úsměv

ale jinak je to v podstatě jen laminování...

pokud jde o air boc, tak to přeci neni otázka peněz... kup za pár korun laminovací sadu a vyzkoušej,. až to dostaneš do ruky, tak kup karbonovou rohož a je to
buď udělej jen třeba 2 vrstvy z karbonu a pak lamino, nebo celý karbon, ale to nemá krom honění ega cenu. u nenosnejch věcí je to jedno Úsměv i v motorsportu se to tak občas dělá. dává se třeba kevlarový jádro kvůly pružnosti, třeba u nárazníků atd.

a jestli si někdo myslí, že když to udělá celý z karbonu, že ušetří třeba váhu... Úsměv

Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.7.2011 , 11:55  Naposledy upravil Zuz@ dne 6.7.2011 , 11:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

V Hořovicích u Berouna je človíček, který dělá karbon věci. Je možno si u něj nechat udělat od kombinací laminátu a karbonu až po karbon samotnej...
Ceny jsou nicméně trochu jinde než co se všemožně uvádí, ale máme zase od předního nárazníku a od blatníků kopyta.
Váha dílů je u nárazníku pod 2 kg a blatníky jsme ani nevážili jelikož oba udržím v jedné ruce Velmi šťastný

MSX je teď offline  MSX
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.7.2011 , 11:56   Citovat  

Nemám s ním osobní zkušenost. Co jsem se ho ale vyptával tak má celkem příjemné ceny. Ale je z Uherského Hadiště tudy odkaz

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.7.2011 , 13:49   Citovat  

Zuz@ napsal:
V Hořovicích u Berouna je človíček, který dělá karbon věci. Je možno si u něj nechat udělat od kombinací laminátu a karbonu až po karbon samotnej...
Ceny jsou nicméně trochu jinde než co se všemožně uvádí, ale máme zase od předního nárazníku a od blatníků kopyta.
Váha dílů je u nárazníku pod 2 kg a blatníky jsme ani nevážili jelikož oba udržím v jedné ruce Velmi šťastný

bohužel se k leninovi nedá pořádně dostat, navíc měl nějaký problémy a málem skončil... tak ani nevim jestli to ještě dělá

Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.7.2011 , 15:02   Citovat  

Dejf napsal:
bohužel se k leninovi nedá pořádně dostat, navíc měl nějaký problémy a málem skončil... tak ani nevim jestli to ještě dělá
¨

Lenin = Janouš ??? Velmi šťastný
Je to už asi tři roky co nám to dělal .

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.7.2011 , 16:18   Citovat  

Zuz@ napsal:
¨

Lenin = Janouš ??? Velmi šťastný
Je to už asi tři roky co nám to dělal .

jojo, nikdo mu tu jinak neřekne

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 16:41   Citovat  

dejf msx coudu wotan zuza ..... diky je to dobrý klejzikovi diky za prvni prispevek a infimu za bezproblemovou komunikaci pri objednavani nekterych dilu ...ale kluci prominte ..ale vas rzhovor zde je opravdu naprosto offtopic ... jinak zizi popr.(dejf) mela by jsi na toho chlapka jeste nekde nejakej kontakt?

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2012 , 19:11   Citovat  

dokázal by toto někdo u nás?? Rear Roof Visor

Obsah fóra Honda-club.cz   
vyroba Karbonovych dilu.