Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Sraz 4x4: náměty - zima 2011/2012
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.7.2011 , 21:42  Naposledy upravil majkl_l dne 6.7.2011 , 21:58, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

vzhledem k tomu, že jsem vloni (tu zimu co teď byla) chtěl udělat 4x4 (shuttle/civic) sraz (nebo prostě zimní srazík pro blázny) a vyšumělo to do ztracena, tak si tu dovoluju založit nový téma...

předem bych rád věděl kdo by se zůčastníl, kolik by nás tím pádem bylo a nějaký návrhy, kdo vá kde je nějaká slušná plocha, kde by se dalo zablbnout Mrk
ohledy se budou pochopitelně brát na počet lidí a místa odkud pojedou, aby to bylo přijatelný pro všechny nebo aby se udělal nějakej rozumnej kompromis...

viděl bych to případně i na nějaký soutěže a pokud budou i otužilci a blázni, můžeme to spojit i s nočním spaním, kempingem a protáhnout to nejen na večerní ahoj a čau kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2011 , 21:46   Citovat  

kde cca to chces delat?
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2011 , 21:50   Citovat  

kdyz to bude nekde u prahy tak nemam problem Úsměv bych to tam propluzil ratakem nebo se trochu zatocil bmw zadohrabem Velmi šťastný se spanim taky nemam problem, muj spacak to da Úsměv
   Návrat  
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2011 , 21:54   Citovat  

za mne praha, jinak pochopil jsem, že praha jsme dva, takže zatím praha či blízké okolí.. další se hlásí?
pepoCRX alias shuttle pepo se nechal slyšet, že by taky.. sice to bylo na tu padlou zimu, ale věřím, že by jel i letos.. otázkou je, kam by se mu chtělo jet a kdo další se přihlásí...
každopádně je fajn, že už se tu nějakcí blázni chytaj, jen tak dál a třeba se mi podaří i zajistit nějaký program z jedličkárny... mohli by nám třeba počítat kila sněhu odházenýho kolama mimo dráhu... Velmi šťastný

EDIT: jestli jsem to vykoukal správně, tak za aquertzze je to rožnov, takže se nám to sune někam k prostředku republiky....
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Sraz 4x4: náměty - zima 2011/2012
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina