Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
GO-výbrus-rada
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Wena.Honda je teď offline  Wena.Honda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2011 , 0:14   Citovat  

čau,potřeboval bych poradit-motoř mi papá olej,vypadá to že budu muset udělat výbrus a dát novou pístní sadu.má se to tak že majitel předemnou byl skvělej tuzingář,navěšel na auto 350kilo laminátu,ale při dávání novejch vnitřností neudělal nejspíš výbrus,takže si to posedalo podle starejch drážek ve válci,takže vše k ničemu.vezme mě to litr oleje na 600 km-když nelítám ve VTEC ,jak tomu dám tak sem jak dýmovnice.a jelikož jsem mluvil se Zemim a ten mi řek,že gufírka ventilů to bejt nemůžou-hulilo by mi to jen při brždění motorem a opětovnym hamstnutí na plyn,tak to bude as itak jak sem psal...

takže,nemá někdo z vás nějaký zkušenosti nebo tipy na někoho kdo by zvládl udělat výbrus a opět poskládat motor s novou pístní sadou za slušnej peníz? díky moc! H+
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.7.2011 , 9:01   Citovat  

čověče ja mam motor dělan u Idaha a dělal to pořádně něco mi k tomu aj řek co a jak takže si nemůžu stěžovat, jinak můžeš ho dát na výbrus k p.Pejškovi kousek od slanýho(najdi si to na netu nevim jak se tam vesnice jmenuje), u toho jsem měl hlavu na rovnáni a tlakováni a buhvi co ještě než sem dával vteca.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 0:22   Citovat  

potřeboval bych vědět nějakou přibližnou cenu výbrusu za kolik by ho proved...idaho mi nabídnul rozebrrání a složení za cca4-5tisíc,ale musel bych mu přivézt vyndanej motor což zrovna neni dost reálný asi..hlavně bych potřeboval vědět nějaký ty ceny...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 0:28   Citovat  

zapoměl sem dodat že by to měl bejt někdo ookolo mostecka,lounsko a tak...sem z mostu takže čim blíž tim líp je to dobrý H+
   Návrat  
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 18:57   Citovat  

Wena.Honda napsal:
potřeboval bych vědět nějakou přibližnou cenu výbrusu za kolik by ho proved...idaho mi nabídnul rozebrrání a složení za cca4-5tisíc,ale musel bych mu přivézt vyndanej motor což zrovna neni dost reálný asi..hlavně bych potřeboval vědět nějaký ty ceny...

počítej s tím, že výbrus te vyjde cca na 1600-2tis kc podel brusírny, srovnání bloku mezi 300-500 , hlava taktéž 300-500, zabruse ventilu a sedel cca 1500,-

Co se týče ceny za GO umne musí se počítat že je v tom X hodin čištení, spotřebovaná chemie atd.
Cenový rozptyl píšu protože jsou lidé co mi dovezou motor, který po rozebrání mám komplet umytý za 2hodky a jsou lidi po kterých meji motor a komponenty i 2 dny Smutný

pokud není možno motr dovézt vyndaný, da se vyndat u nás, ja jsem jen nabídl maximální možnost uspory, protože na rovinu, vyndat ten motor taky neco stojí a vetšina lidí to zvládne sama a dve cesty ke mě udelá tak jako tak at už s autem nebo bez nej..
Pokud nekdo má málo penez je to pro nej nemalá uspora..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 19:01   Citovat  

Idaho napsal:
počítej s tím, že výbrus te vyjde cca na 1600-2tis kc podel brusírny, srovnání bloku mezi 300-500 , hlava taktéž 300-500, zabruse ventilu a sedel cca 1500,-

Co se týče ceny za GO umne musí se počítat že je v tom X hodin čištení, spotřebovaná chemie atd.
Cenový rozptyl píšu protože jsou lidé co mi dovezou motor, který po rozebrání mám komplet umytý za 2hodky a jsou lidi po kterých meji motor a komponenty i 2 dny Smutný

pokud není možno motr dovézt vyndaný, da se vyndat u nás, ja jsem jen nabídl maximální možnost uspory, protože na rovinu, vyndat ten motor taky neco stojí a vetšina lidí to zvládne sama a dve cesty ke mě udelá tak jako tak at už s autem nebo bez nej..
Pokud nekdo má málo penez je to pro nej nemalá uspora..
idaho chci se te zeptat na kolik by tak cca vysel vybrus na D15B2?privezl bych ti holej blok a jen by se udelal vybrus+ srovnal blok.diky za info Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 19:14   Citovat  

hele moje D15b2 vyšla komplet na 6000 i s nakejma provizema či jak to řikal honza.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 19:16   Citovat  

sablos napsal:
hele moje D15b2 vyšla komplet na 6000 i s nakejma provizema či jak to řikal honza.
me jde o to ze prinesu holej blok bez pistu,proste beze vseho a jen nechat vybrousit valce a srovnat blok nic vic
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 19:27   Citovat  

marty89ul napsal:
idaho chci se te zeptat na kolik by tak cca vysel vybrus na D15B2?privezl bych ti holej blok a jen by se udelal vybrus+ srovnal blok.diky za info Úsměv

tohel nedelám, delá mi to brusírna ( kasl řevnice )...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 19:28   Citovat  

marty89ul napsal:
me jde o to ze prinesu holej blok bez pistu,proste beze vseho a jen nechat vybrousit valce a srovnat blok nic vic

hlavne vybrousit blok musíš dát i s novýma pístama. pokud ti to nekdo veme na výbrus bez nových pístu ( nebo pístu na které výbrusy delá ) tak od nej rychle uteč Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 19:30   Citovat  

sablos napsal:

no v tvém případe slo o cesy na celnici kvuli proclení , a navíc pokdu si pamatuji takl neslo jen o GO, delalo se i více prací navíc než jen rozborka a sborka motoru ( motor se tahal z a do auta, delali se čepy a snad i klouby, dodatečne spojka, protože nekdo řekl že je jeste dobrá Velmi šťastný atd.. atd atd atd atd Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 19:37   Citovat  

Idaho napsal:
hlavne vybrousit blok musíš dát i s novýma pístama. pokud ti to nekdo veme na výbrus bez nových pístu ( nebo pístu na které výbrusy delá ) tak od nej rychle uteč Velmi šťastný
jasny pisty bych dodal to by nebyl problem i s novyma krouzkama.jen me zajima jaka by byla za to cca cena abych vedel co si mam pripravit
   Návrat  
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 20:09   Citovat  

marty89ul napsal:
jasny pisty bych dodal to by nebyl problem i s novyma krouzkama.jen me zajima jaka by byla za to cca cena abych vedel co si mam pripravit

Našetři si 10tis a pak nemusíš řešit kolik si připravit.. do toho se vejdeš.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 20:44   Citovat  

WendyCRX napsal:
Našetři si 10tis a pak nemusíš řešit kolik si připravit.. do toho se vejdeš.

10tisic? to si trosku ulitl.idaho mi poslal nastrel a to co ja po nem chci se vejdu v poho do 3)tisic max do 4 Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 22:05   Citovat  

Idaho napsal:
no v tvém případe slo o cesy na celnici kvuli proclení , a navíc pokdu si pamatuji takl neslo jen o GO, delalo se i více prací navíc než jen rozborka a sborka motoru ( motor se tahal z a do auta, delali se čepy a snad i klouby, dodatečne spojka, protože nekdo řekl že je jeste dobrá Velmi šťastný atd.. atd atd atd atd Úsměv
honzi proti ty ceně nemam ani nejmenší námitku vše respektují a jsem hlavně moc vděčný za ochotu a trpělivost a všudyma kudy chodim tě chválim a uctívam HaHaaa nemůžu si stěžovat ohledně motoru( i když na něco jo ohledně brzd)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 22:06   Citovat  

marty89ul napsal:
10tisic? to si trosku ulitl.idaho mi poslal nastrel a to co ja po nem chci se vejdu v poho do 3)tisic max do 4 Úsměv
kamaráde je to rezerva, je lepší mit něco v zásobě to ti nikdo neveme.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 22:11   Citovat  

sablos napsal:
kamaráde je to rezerva, je lepší mit něco v zásobě to ti nikdo neveme.

to sice ano ale ja chci jen udelat vybrus stim ze motor privezu rozdelanej a komplet odstrojenej jen holy blok takze prace zadna jen odvezst do brusirny nechat udelat vybrus valcu a srovnat blok to se do tech 3-4 tisic v poho vejdu Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 22:34   Citovat  

marty89ul napsal:
to sice ano ale ja chci jen udelat vybrus stim ze motor privezu rozdelanej a komplet odstrojenej jen holy blok takze prace zadna jen odvezst do brusirny nechat udelat vybrus valcu a srovnat blok to se do tech 3-4 tisic v poho vejdu Úsměv
tak to odvez k panu pejškovi ke slanýmu to máš blíž a je to, já jsem tam byl na doporučení od šváry a kulil sem oči nad slevama když tam vozi 5 hlav týdně Se stydím
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 22:35   Citovat  

sablos napsal:
honzi proti ty ceně nemam ani nejmenší námitku vše respektují a jsem hlavně moc vděčný za ochotu a trpělivost a všudyma kudy chodim tě chválim a uctívam HaHaaa nemůžu si stěžovat ohledně motoru( i když na něco jo ohledně brzd)

tak šup s tím do SZ at vím o co jde Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 22:36   Citovat  

sablos napsal:
tak to odvez k panu pejškovi ke slanýmu to máš blíž a je to, já jsem tam byl na doporučení od šváry a kulil sem oči nad slevama když tam vozi 5 hlav týdně Se stydím
a na kolik vyjde udelat vybrus a srovnani bloku kdyz bych mu privezl holy blok?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 22:54   Citovat  

marty89ul napsal:
a na kolik vyjde udelat vybrus a srovnani bloku kdyz bych mu privezl holy blok?
blok nevím, ja u něj měl hlavu před swapem, ale neboj se mu zavolat a zeptat se nebo kontaktovat mailem, do druhýho dne máš odpověd.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 22:55   Citovat  

sablos napsal:
blok nevím, ja u něj měl hlavu před swapem, ale neboj se mu zavolat a zeptat se nebo kontaktovat mailem, do druhýho dne máš odpověd.

tak mi kdyztak do SZ na nej posli kontakt.diky je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 22:57   Citovat  

marty89ul napsal:
tak mi kdyztak do SZ na nej posli kontakt.diky je to dobrý
zadej v seznamu auto pejšek a najde ti to samo, kontakt nemam taky ho hledam na netu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2011 , 23:01   Citovat  

ok diky
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
GO-výbrus-rada
Fórum: Pokec o autech