Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 6 z 486
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.7.2011 , 23:40   Citovat  

Ben napsal:
Chci se zeptat na kolik hustíte pneu 225/45/R17 Cooo???

V podstate nejsou rozdily v predepsanych tlacich pro nejakych 16, 17 ani 18", s motorizaci to nesouvisi pri tech par kg hmotnostniho rozdilu uz vubec. Vsak bys mel mit na sloupku tabulku kolik mas foukat. Kdyz pojedes prazdny a sportovneji tak nafoukas neco lehce nad 2 bary, pri cestovani po dalnici s autem nalozenym na limit fouknes treba az nejakych 2,7 baru.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Tranďák je teď offline  Tranďák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.7.2011 , 7:40   Citovat  

Ben napsal:

Tourer 2.0 - já foukám na 2.4 předek a 2.5 zadek ...ale je fakt , že furt cosi vozím
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.7.2011 , 7:48   Citovat  

Ben napsal:

Já tam tlačím max. 2,5 bar (dopředu i dozadu).
   Návrat  
Neznamy205 je teď offline  Neznamy205
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.7.2011 , 9:08   Citovat  

Doktor napsal:
taky najedu 10tis rocne, jinak pri 15tis rocne mi to vychazi orientacne uspora 15tis tzn. za 2-3 roky je cena LPG zpatky a pak teprve zacinas setrit... diky nechci Velmi šťastný

LPG se ti vyplatí za 2-3roky jo? raději si to spočítej Velmi šťastný tudy odkaz
mě se lpg investice vrátila po 8 měsících a za ten rok co na to jezdím jsem na palivu uspořil kolem 41000kč. Najedu +- 25-28tkm ročně.
Nicméně pokud fakt najedeš jen 10tkm ročně, tak bych o lpg neuvažoval, to se fakt nehodí, pokud to auto nechceš mít min 5let.
   Návrat  
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.7.2011 , 6:26   Citovat  

Ad. dotaz na spotřebu s rakví, zachvíli jedu 2000km se serfovým prknem na střeše, tak pak dám vědět co a jak, upřímně jsem zvědav jestli s Eibach Pro kitem vyjedu na trajekt Úsměv) VTEC
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2011 , 13:46   Citovat  

Maxx napsal:
Ktorý motor (2,2 CTDi vs. 2,0 VTEC) je podla Vás spolahlivejší, trvácnejší ?

Chcem Accord na 4-5 rokov, najazdených 100k - 150k km. A neviem sa rozhodnúť, lebo nikde sa mi nedarí vyskúšať benzín v Accordu Ble

Já myslím, že spolehlivost je na tom stejně pokud se původní majitel o to staral. Já bych se osobně rozhodoval mezi 2.2 a 2.4kou. Daleko víc dynamiky za poměrně malé zvýšení spotřeby. Pokud dojedeš do Brna, klidně Tě ve 2.4ce svezu Úsměv

Pokud si uděláš čas a projdeš toto vlákno, myslím, že si obrázek uděláš sám a hlavně tato otázka se tu řeší pořád dokola. Důležité je jak chceš auto používat, co upřednostňuješ atd. Každý Ti řekně něco jiného podle toho co má doma.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.7.2011 , 13:56   Citovat  

Maxx napsal:

Chcem Accord na 4-5 rokov, najazdených 100k - 150k km. A neviem sa rozhodnúť, lebo nikde sa mi nedarí vyskúšať benzín v Accordu Ble

mnohem menším rizikem je 2.0 benzín OK
jak píše Kandík (jestli jsem to dobře pochopil) čím je auto starší, levnější a má více najeto, tím víc převažují případná rizika naftového (složitějšího a ne zcela Honda ) agregátu ...
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.7.2011 , 14:01   Citovat  

presne, urcite zkusenosti mam se vsema druhama Úsměv momentalne zkousim variantu mlady ropák a doufam ze to bude tak jak tvrdime Úsměv

a myslim ze pokud akceptujes moznost starsi benzin, tzn. predface, starsiho data, tak se zanovni diesel nemuze vyplatit, protoze peknej nesezenes pod 300 ( rekl bych) zatimco peknou strednevekou 2.4 pod 200,- urcite....

a samozrejme jsou tu veliciny ktery se jaksi nedaji uplne vycislit penezma, a to je zejmena zvukovej a jinej charakter, zatah/potreba radit a z toho vyplyvajici bezna uzivatelska dynamika, emise a jejich moralni aspekt.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2011 , 14:20   Citovat  

Maxx napsal:

Neni duvod si tu debatu nedat znovu Úsměv Cim ojetejsi, tim vic benzin. Zalezi na najezdu (nepises, kolik das rocne), na tom, kde to auto bude jezdit (dieselu nedelaji dobre kratke trasy po meste, protoze se na nich nezahreje) atd.

Jinak K20 je velmi spolehlivy motor, je to v podstate blok jaky ma CTR 7G/8G a hromada dalsich aplikaci kam Honda tuto radu motoru dava. 2.2 je na tom o neco hur obecne, protoze hrozi vstriky, turbo a specialne u 2.2 rady praskaji svody (naposled praskly pred mesicem kamaradovi na poface 2.2, kterou koupil novou, zadna ojetina pochybneho puvodu).

Jde-li ti tedy predevsim o spolehlivost, v nasich podminkach (neprilis kvalitni nafta, obecne neprilis dobre zachazeni s auty a to prave predevsim s preplnovanymi) bych rozhodne bral 2.0. Soucasne bych zauvazoval, jestli by nebyla lepsi 2.4 - v prumeru jen o litr ziznivejsi, ale vyrazne dynamictejsi a pokud nebudes brat auto z Nemecka, tak taky vyrazne lepe vybavena (u nas byl 2.0 pouze jako zakladni Comfort zatimco 2.4 je Executive - v DE je mozne mit 2.0 i jako Elegance nebo Executive, takze vybavove je to pak s 2.4 srovnatelne). A K24 je jen K20 s vyssim zdvihem a rekl bych, ze spolehlivost je skvela, jezdi s nim stovky tisic aut (US Accord, US CR-V, Acura TSX/nas Accord, JP Odyssey atd.). Ja na svou 2.4 nemuzu rict krive slovo.

PS: po jak starem a drahem aute se divas?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.7.2011 , 15:14   Citovat  

dluzno rict, ze praskajici svody byly na prodlouzenou zaruku, daji se zavarit a i nove stoji (jen?) tusim cca 10t. U dieselu jako slozitejsiho motoru hrozi vstriky, turbo a spol., na druhou stranu jsem slysel jednou a to od ALDY, ze menil jeden vstrik nejakymu taxikarskymu accordu - a vstriky dneska uz taky nestojej 15, ale 5 tis. kus a existujou lidi, co uz delali GO K24ky....nicmene pokud to nebude opravdu relativne novy auto, resp. k tomu jeste vysokej rocni najezd, tak benzin ( a 2.4ku urcite).
   Návrat  
crushot je teď offline  crushot
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2011 , 15:58   Citovat  

mám dva problémy na mém toureru Úsměv první je prasklé levé přední mlhové světlo...prodávají se dva druhy...na diesel a na benzin...jaký je mezi nimi rozdíl? a už jste je někdo měnil? Úsměv a druhý problém je zadní stěrač...v základní poloze mi zůstavá skoro pod oknem a na druhé straně stírá asi do poloviny okna...dá se s ním nějak hnout? zatím ujsem povolil jen šroubek, který drží rameno stěrače, ale s ramenem jsem ani nehnul...díky za všechny rady Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.7.2011 , 20:11   Citovat  

Co sa tyka hmloviek, benzin ma svoje a diesel svoje, benzin ma take ovalne a diesel taka gulate male, ked mas benzin musis dat benzivove a ked diesel tak dieslove, respektive na benzinove mozes dat dieslove, to sa nic nedeje, ale na diesel benzinove nieje dobre, pretoze na lavej strane mas intercooler a dieslove hmlovky su prave preto ine, lebo tam musi prudit vzduch k intercooleru, keby si dal benzinove, tak to vlastne zapchas,tak to je.
   Návrat  
Cinan je teď offline  Cinan
PříspěvekZaslal: 31.7.2011 , 21:21   Citovat  

Čaute všichni papa potřeboval bych radu.Budu měnit přední kotouče a desky na Toureru 2,2 iCTDI.Poradí někdo co nebo respektive jeké koupit?A kdyby někdo věděl ještě kde (dobře) koupit.Díky všem za info.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.8.2011 , 15:03   Citovat  

Cinan napsal:
Čaute všichni papa potřeboval bych radu.Budu měnit přední kotouče a desky na Toureru 2,2 iCTDI.Poradí někdo co nebo respektive jeké koupit?A kdyby někdo věděl ještě kde (dobře) koupit.Díky všem za info.

Kupoval jsem auto se sice sjetyma naprach ale origo kotoucema a deskama a brzdilo to jako blazen. Menil jsem jen podle limitni tloustky kotouce, ne ze bych mel s brzdenim problem. V ramci snahy usetrit jsem absolovoval mezifazi s neorigo dilama doporucenejma od Kuhnela, sly dopryc ( zkrivene) ve velmi kratky dobe, radove do 20tkm a Kuhnel uz to nebyl schopen dat dohromady ( myslim si ze nema dobryho soustruznika na kotouce, nebyly stoceny spravne). Tak jsem koupil origo, a nechal je origo servisem namontovat, vc. stoceni novych kotoucu primo na aute ( To je v manualech doporuceno a leckdo nad tim nevericne krouti hlavou). Kazdopadne po tomhle postupu to zase brzdi jak ma. O kolik to bylo drazsi nez nejaky "AutoKelly" reseni uz netusim, ale brzdi to......levne orig. Honda material ma ALDA servis. ( stoceni kotoucu na aute mi mimochodem potvrdil jako nutnou operaci, nikoliv jako pitomost)
Neorigo kotouce i s deskama mam v garazi, kdybys je chtel muzu ti je venovat za nejakej chlast. Skoro bych veril tomu, ze kdyz se nazuji a stoci na aute, tak to bude fungovat.....
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2011 , 8:05   Citovat  

GEQ napsal:
Zdravím, řešil už někdo že mu nestartují xenony? nekdy az po nekolikatem pokusu otocenim.. podle všeho se jedná o toto:
tudy odkaz
Neví někdo kde se to dá ještě sehnat? origo cena cca 7tkč!/kus... Ble
To je přesně to co říkám, že se tenhle topic nepromazává a in fo jako tato se ztrácí....

Ano problém budeš mít ve startéru (ballast) ja to měl na ACCU také a jediné co se dá udělat je koupit nový, což je ranec. Já jsem si sehnal od známého z renaulta s paticí D2S přívodní kabel jsem uštípl a napojil na nové balasty a mám klid. Pokud by i tyto odešli řešil bych to přestavbovou sadou např. zde
   Návrat  
vikous je teď offline  vikous
PříspěvekZaslal: 4.8.2011 , 7:00   Citovat  

GEQ napsal:
Zdravím, řešil už někdo že mu nestartují xenony? nekdy az po nekolikatem pokusu otocenim.. podle všeho se jedná o toto:
tudy odkaz
Neví někdo kde se to dá ještě sehnat? origo cena cca 7tkč!/kus... Ble

Mě taky začal levý xenon špatně startovat až nenastartoval vůbec. (Accord Tourer 2,4 2004, najeto cca 160tkm). Tak jsem se v tom začal vrtat. Došel jsem taky k tomu že je to ten kablík s konektorem a měničem (12).
Po zjištění cen originálu, a obvolání vrakovišť jsem to dočasně vyřešil čínským HID měničem a kabelem s konektorem na D2S patici. Jako napájecí kabely k meničům jsem použil nn kabel z nefunkční HID výbojky, kterou mi na vyžádání ve výše uvedeném eshopu věnovali. Na druhý konec kablíku jsem zbastlil protikus na napájecí konektor, který jsem vytáhl z původní ŘJ (pod světlem). Funguje to už cca půl roku.

Jediný problém na který jsem narazil byl, že tento slim měnič mi při porovnání s druhým světlem s orig měničem, dával na první pohled studenější světlo. Pokud výbojka s orig měničem svítila 4300K tak stejná výbojka s tímto slim měničem svítila cca 6000K. Měnič jsem poslal na reklamaci a ze skůtru jsem vytáhl prvně uvedený měnič, který mi dával stejnou barvu světla jako orig. měnič.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2011 , 9:17   Citovat  

vikous napsal:
Mě taky začal levý xenon špatně startovat až nenastartoval vůbec. (Accord Tourer 2,4 2004, najeto cca 160tkm). Tak jsem se v tom začal vrtat. Došel jsem taky k tomu že je to ten kablík s konektorem a měničem (12).
Po zjištění cen originálu, a obvolání vrakovišť jsem to dočasně vyřešil čínským HID měničem a kabelem s konektorem na D2S patici. Jako napájecí kabely k meničům jsem použil nn kabel z nefunkční HID výbojky, kterou mi na vyžádání ve výše uvedeném eshopu věnovali. Na druhý konec kablíku jsem zbastlil protikus na napájecí konektor, který jsem vytáhl z původní ŘJ (pod světlem). Funguje to už cca půl roku.

Jediný problém na který jsem narazil byl, že tento slim měnič mi při porovnání s druhým světlem s orig měničem, dával na první pohled studenější světlo. Pokud výbojka s orig měničem svítila 4300K tak stejná výbojka s tímto slim měničem svítila cca 6000K. Měnič jsem poslal na reklamaci a ze skůtru jsem vytáhl prvně uvedený měnič, který mi dával stejnou barvu světla jako orig. měnič.
Ten kablík jsem zkoušel taky protože mi nefungovalo jedno světlo a druhé dobře tak jsme to různě prohazoval a hlavně ten kabel co píšeš a furt to jedno blblo. Pomohlo mi když jsem ten kablik při zapnutých světlech odpojil a pomalu ho připojoval až přeskočila ve spoji "jiskra" a xenon se rozblikal.

Jelikož jsme ty balasty dostal zadara z renaulta tak jsem je tam dal, ale pokud to začne blbnout udělám to jako ty a půjdu do čínskejch Cool
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.8.2011 , 16:31   Citovat  

Maxx napsal:
To je len môj skromný názor, že ak chcem aby auto ešte 4-5rokov dobre slúžilo, tak by nemalo mať viac ako 150.000 km.
Aj kandik spomína pri ctdi predaj do 200.000 km.

Nie som odborník do áut, ale nechcem na aute všetko meniť počas 5ročného užívania.
Chcem sa len voziť+pravidelné výmeny (olej,filtre,destičky,atd.). Jednoducho nie opravy, ale iba údržba Velmi šťastný

Nechám si poradiť . . .

pozor, ja to myslel tak, ze ctdi urcite relativne novy ( mimo jine proto ze jsem si relativne ojetej diesel koupil a nejaky starosti s tim uz byly)
ale u benzinu - jestli bych si mel vybrat 80tkm za 350000,- nebo 160tkm za 199000,- tak si vyberu to druhy asi....

proc mely nizsi vybavy polokuzi a exe bud kuzi nebo nekuzi taky nechapu.....
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.8.2011 , 7:03   Citovat  

Ch.Mary napsal:
Tak, jestli má někdo Tourera 2,4, prosím o info ohledně skutečné spotřeby paliva.

Styl město 50, mimo většinou 100-130, dálnice většinou tempomat 150, s předjížděním se nijak neomezuju (je prostor,tak podřadit a plyn na podlahu...) a spotřeba je 9-9,5l.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.8.2011 , 7:28   Citovat  

asi pomerne relevantni zdroj je tudy odkaz - server s dlouhodobejma statistikama spotreby
jinak se to tu probiralo a hadalo se kolem toho vickrat, kdyz das do hledani "ctdi k24" nebo tak neco, urcite na to narazis......

edit: a k tomu ctdi - na spritmonitoru se doberes k rozdilu cca 2,5l coz je necela kačka na kilák... a s takovym udajem se da v propoctu rentability auta nalozit ruzne....
   Návrat  
Ben je teď offline  Ben
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2011 , 17:49   Citovat  

Dutch napsal:
Jenom dotaz, už plno lidí dělalo repas zadních třmenu z důvodu zasekávání pístku. Nevíte někdo průměr pístku na 2.4 tourer, děkuju. je to dobrý

Já jsem si pístky dělal sám z nerezu a mají průměr 38.1mm a délka 46mm Nápad je tu!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2011 , 12:10  Naposledy upravil Dutch dne 2.1.2012 , 22:23, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

tak abych upřesnil zadní brzdy a jejich repas...

Dnes jsem to dodělal, a pozor někde na H-C jsem vyčetl, že Intercars umí na 2.4 vtec objednat pístky, kdy do IC jsem zašel a na 2.4 jsem je objednal a je to od výrobce AUTOFREN SEINSA kdy kód je D4846C, tak pozor ikdyž jsou v nabídce na 2.4 tak tam nepasují jelikož jsou na Acco 2.2 nafta, tedy asi na šroubovací což znamená že když mají stejný průměr 38mm tak jsou delší o 5mm (což by ani nevadilo), ale mají v sobě dírku přes kterou teče poté brzdovka ven.Gumičky sedí, ale pístek ne. Takže na 2.4 nekupovat

Poté jsem se ptal různých dodavatelů, a zjistil jsem:

Intet cars - jiné nemá
Autokelly - nemá
Elit - nemá skladem po složení zálohy je nechá vyrobit do 3 týdnů Tak to valím bulvy
Autobenex - prý něco má ale za 1ks/1000,-kč

jedině kde jsem sehnal je u APM Automotive a to od firmy BUDWEG caliper kdy objednávací kód je 233830 a v balení jsou dva pístky bez gumiček za cenu cca 1.000,-Kč za oba.... kouř ¨

Pístky pasujou a fungujou (zatím)

starý pístek.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
starý pístek.jpg, 66.17 kB

starý vs. nový autofren.jpg

starý vs. nový autofren.jpg, 50.7 kB

starý vs. nový Budweg.jpg

starý vs. nový Budweg.jpg, 63.36 kB
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.8.2011 , 20:53   Citovat  

Nevie nahodou niekto,kde je umiestneny kabinovy filter ( pelovy )? Pripadne,menil si to niekto sam?
Ja som si v 6G menil sam a bolo to za kastlikom spolujazdca,neviem ci to je aj tu tak.Diky za rady. Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2011 , 20:58   Citovat  

Hondak napsal:
Nevie nahodou niekto,kde je umiestneny kabinovy filter ( pelovy )? Pripadne,menil si to niekto sam?
Ja som si v 6G menil sam a bolo to za kastlikom spolujazdca,neviem ci to je aj tu tak.Diky za rady. Honda
Když jsi to měnil u 6g za kastlíkem spolujezdce tak proče se tam nepodíváš i u 7g Velmi šťastný Otevřeš kastlík a po pravé straně je kastlíku je taková plastová tyčka tu lehčí silou vycvakneš a kastlík se ti odklopí a před tebou budeš vidět kazetu která má po straně úchyty ty zmáčkneš a vytáhneš celý filtr..... Neboj se toho je to hrozně jednoduché a přijdeš na to sám... přátele
   Návrat  
Ben je teď offline  Ben
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2011 , 16:05   Citovat  

Chci se zeptat jestli si někdo měnil silentbloky na předním stabilizátoru.Já jsem to zkusil a narazil jsem na problém že se nejde dostat k zadnímu šroubu co drží ten plech.Hned nad ním začíná motorová stěna.Připadá mi jako blbost že by se kvůli tomu musela svěsit nápravnice. Ble

SNC00708.jpg

SNC00708.jpg, 1.08 MB

SNC00709.jpg

SNC00709.jpg, 1.12 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2011 , 16:10   Citovat  

Ben napsal:
Chci se zeptat jestli si někdo měnil silentbloky na předním stabilizátoru.Já jsem to zkusil a narazil jsem na problém že se nejde dostat k zadnímu šroubu co drží ten plech.Hned nad ním začíná motorová stěna.Připadá mi jako blbost že by se kvůli tomu musela svěsit nápravnice. Ble
Není to blbost musíš svěšet Nápravníková, ale není to takový problém svěsíš ji tak ják ti budou stačit ty velké dlouhé šrouby co ji drží a pak jsem si klíč tzv. "fajfku" na ohýbal a po kouskách povoloval i utahoval. Na své 2.4 jsem to dělal při celé GO přední napravy a kámošovi na 2.0 jsem to měl hotové za necelou hodku... přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.8.2011 , 15:07   Citovat  

Hellborn napsal:
Naši odjeli Accordem na dovolenou a teď plaší,že jim teče klima... to mi hlava nebere Podle mě je to jen voda ( i když otci se to zdá jako hodně vody),ale pro jistotu - kdyby z klimy něco utíkalo,tak to asi nebude kapalina a bude utíkat pořád,co? Případně - nevšimli jste si kolik vody vám vyteklo po jízdě v posledních vlhkých a teplých dnech? Dík!

Nekdy muze po zastaveni vzniknout z kondenzovane vody od klimy pod autem docela slusna louzicka, nemel bych z toho v techhle vedrech strach. V Acco 7G je pry stejne tak mala rezerva naplne do klimatizace ze uz jeji male chybici mnozstvi zpusobi ze klima prestava dost vyrazne chladit. Pokud teda vsechno funguje jak ma tak bych si z toho nedelal hlavu.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.8.2011 , 19:44   Citovat  

Dutch napsal:
...
2) co nějaké pružiny třeba 2-3cm dolů, ale zase nechci aby to bylo uskákané a tvrdé aby ten podvezek byl jako teď akorát nižší....

nějaké nápady? přátele

Pro-Kit od Eibach, viz fura prispevku v tomhle i v jinych vlaknech. Po rozchozeni pruzin dostanes komfort blizky originalnimu stavu- jenom s progresivnejsim chodem. Podstatne mensi zaklekavani v zatackach, mnohem jistejsi chovani pri vysokych rychlostech. Je to nejproverenejsi a asi i nejrozsirenejsi uprava pomoci pruzin u Acco 7G vubec a vozi nas to tady na foru uz i par let nekolik.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.8.2011 , 20:31   Citovat  

Hondak napsal:
Tak si ho dnes idem z roboty,posledny tyzden taham pomaly cely tyzden od rana do 22:00 cca,tak reku idem natankovat,v nadrzi som mal cca 15L, zoberiem pistol tankujem a zrazu pozrem na pistol ze zelena a do riti,tak som ju rychlo vytiahol,dal som tam neceleho 1,5L a zvysok dotankoval naftou,myslite,ze by to mohlo sposobit nejaky problem?Ja si myslim ze nie,lebo je to velmi male mnozstvo na 65L nadrz.Benzinovy sindrom,doteraz som mal vzdy benziny,tak ked nad tym nerozmyslam tak automatika zelena. Úsměv

to mi hlava nebere Sice je horsi opacny pripad, kdyz nalijes naftu do benzinoveho motoru (i kdyz to snad ani technicky nejde provest kvuli odlisnym prumerum tankovaci pistole), ale ani tak bych to moc nepodcenoval. Osobne bych nechal nadrz okamzite po tom co bych to zjistil vyprazdnit a rozhodne bych s tim nestartoval. Muze se poskodit cerpadlo a kdo vi co jeste. Sice to bylo male mnozstvi, kazdopadne i-CTDi neni traktor a motoru to urcite neprospeje. Proste zasada pri zamene nafty za benzin a naopak zni nikdy nestartovat a volat obsluhu pumpy/asistenci/servis/kohokoli a precerpat, ev. vycistit nadrz, prip. pridat nejaky specialni prostredek podle rady servisu.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.8.2011 , 21:24   Citovat  

Cinan napsal:
Lupání spojky při řazení(občas)Nemá někdo nějakou zkušenost?Zatím jsem to teda nekoumal bo je málo času Smutný

Spojky nebo při sešlápnutí pedálu? U pedálu to dělá váleček. Úsměv Stačí promáznout...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina