Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Alkohol, vesty, zimní pneu atd. od 1.8.2011
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 19:25   Citovat  

No toť otázka.
Nemám přesné znění zákona, tipuji tedy, že ti můžou zakázat další jízdu.
Neuposlechnutí by se mohlo rovnat nezastavení na výzvu Policie což se rovná 6ti či 7mi bodům a tučné pokutě Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 19:45   Citovat  

nedřív tě ale musí zastavit kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 19:48   Citovat  

Ono to zase nebude tak horký, pokud to auto očividně bude vrak, není co řešit.
To spíš bude past na auta olepená plasty, xenony diodami a pod. Jsou i lidi kteří jezdí s nabouraným autem jako by se nechumelilo...
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 20:24   Citovat  

osiris napsal:
jak to mam teda udelat s tou jejich STK ? co kdyz odmitnu nekam jet, protoze nemam cas, a nemuzu prijit pozde do prace nebo mi za 20minut odleta letadlo, nebo mam neodkladnou zchuzku z klientem, kde mi jde o penize co nevydelaj ani oni za celej rok dohromady ? proplatej mi benzin za tu zajizdku ? Velmi šťastný
Helle porad nam, co jim mam rict, s ratem proste na STK nemuzu, to by mi vzali i ockovaci prukaz Ble
Rekni ze pojedes, ale ze zrovna jedes na schuzku prave s nejakym klientem a jde o budoucnost celé firmy, a točí se v tom miliony, pokud ti to uhradi kdys se nedsotavis, nemas problem tak to rikej a myslim ze te poslou vzdy at radej jedes Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 20:29   Citovat  

No s Baworákem to asi ukecá, s raťákem nevím nevím Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 20:58   Citovat  

ExEricss napsal:
No s Baworákem to asi ukecá, s raťákem nevím nevím Velmi šťastný
hmm to je taky pravda, ze tezko pojede na schuzku kde jde o miliony ratakem,...ale lide sou ruzní ze Úsměv
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 21:20   Citovat  

Brnďa napsal:
Rekni ze pojedes, ale ze zrovna jedes na schuzku prave s nejakym klientem a jde o budoucnost celé firmy, a točí se v tom miliony, pokud ti to uhradi kdys se nedsotavis, nemas problem tak to rikej a myslim ze te poslou vzdy at radej jedes Úsměv

Mr. Green
to psali v kacerovi donaldovi ne ?Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 21:25   Citovat  

Newer napsal:
Mr. Green
to psali v kacerovi donaldovi ne ?Velmi šťastný
nene ve čtyřlístku
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 21:35   Citovat  

Osiris: promin (auto se me libi, coz o to) ale kuli takovym lidem jako ty ten zakon ted je - vzhled a funkcnost je jedna vec, nebezpecnost druha..

Brnda: asi moc koukas na serial s tim zrzkem co jezdi H2jkou, vid? pořádnej výtlem Kazdopadne nejake schuzky PCR zajimat opravdu nebudou.
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 23:37   Citovat  

gizmi napsal:
Osiris: promin (auto se me libi, coz o to) ale kuli takovym lidem jako ty ten zakon ted je - vzhled a funkcnost je jedna vec, nebezpecnost druha..

Brnda: asi moc koukas na serial s tim zrzkem co jezdi H2jkou, vid? pořádnej výtlem Kazdopadne nejake schuzky PCR zajimat opravdu nebudou.

Mrk cista pravda...
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 23:38   Citovat  

jedina vec co me napada je rict, ze vezes tehotnou zenskou do nemocnice , nebo mit vedle sebe zkrvavenyho clvoeka a vezt ho do nemocnice , jinak asi budes muset poslechnout co rikaj Velmi šťastný
   Návrat  
Caltiger je teď offline  Caltiger
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2011 , 0:28   Citovat  

Newer napsal:
jedina vec co me napada je rict, ze vezes tehotnou zenskou do nemocnice , nebo mit vedle sebe zkrvavenyho clvoeka a vezt ho do nemocnice , jinak asi budes muset poslechnout co rikaj Velmi šťastný

Je to tak, vymluvit se můžeš na to co píše Newer a tomu podobné důvody neboli jasně řečeno, že jsi jednal v krajní nouzi.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.8.2011 , 10:18   Citovat  

Caltiger napsal:
Je to tak, vymluvit se můžeš na to co píše Newer a tomu podobné důvody neboli jasně řečeno, že jsi jednal v krajní nouzi.
ok a kdys jim reknu ze jsem dostal treba mrtvici nebo infarkt a ze pospicham do nemocnice..
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2011 , 10:27   Citovat  

no s tou STK to může být tak jak píšete, když budou chtít tak vás utáhnout na cokoliv, ale spíš bych řekl že se budou zaměřovat na shnilé vraky ....

není totiž problém několikrát za den potkat auto s vycpanými práhy montážní pěnou či úplně chybějícími lemy ... a tohle auto považuju za nebezpečnější než o palec nebo dva větší kola než jsou v TP, nebo chybějící katalyzátor

ty zimní pneumatiky se mi nelíbí, 4mm je dost vzorku a my je budem v takovém stavu vyhazovat?
nedávno jsem poslouchal v rádiu, kde tuhle vyhlášku srovnávali se severskými zeměmi (norkso, švédsko) kde mají min. hloubku dezénu 2mm a že tam jsou úplně jiné zimy a podmínky než u nás ...
u nás je kalamitní stav 5 dní v roce a kvůli tomu budem kupovat každý rok nový gumy KO
jinak já osobně i bez vyhlášky přezouvám auto na zimáky a všechny 4 kola
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 6.8.2011 , 11:39   Citovat  

Brnďa napsal:
ok a kdys jim reknu ze jsem dostal treba mrtvici nebo infarkt a ze pospicham do nemocnice..

pokud reknes ze si dostal mrtvici tak te asi vemou do auta a odvezou te tam sami aby jsi neohrozoval okoli.
je to dost nezodpovedny jet s mrtvici do nemocnice

a ono se to da predpokladat i u toho co jsem psal ja ze pojedou celou cestu pred tebou az do nemocnice s majakama
   Návrat  
Elvis.Helicopter je teď offline  Elvis.Helicopter
PříspěvekZaslal: 6.8.2011 , 11:40   Citovat  

ExEricss napsal:
Nemusíš je dojíždět, můžeš je vyhodit, nebo můžeš používat univerzální celoroční pneumatiky s označením M+S a pod.

ted se te zeptam:ty bys vyhodil 60%tni pneu?ja tedy ne.na zbytecne vyhazovani penez tedy nemam.a koupit celorocni na CTR?no nevim,kdyz mas havarijko.to asi neni moc dobry napad.porad to neni zimak.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.8.2011 , 12:15   Citovat  

Elvis.Helicopter napsal:
ted se te zeptam:ty bys vyhodil 60%tni pneu?ja tedy ne.na zbytecne vyhazovani penez tedy nemam.a koupit celorocni na CTR?no nevim,kdyz mas havarijko.to asi neni moc dobry napad.porad to neni zimak.
ja bych je nevyhodil, bych je prodal tem lidem co jim jde pouze o vzorek a nic jineho je nezajima Úsměv
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2011 , 12:58   Citovat  

Brnďa napsal:
ja bych je nevyhodil, bych je prodal tem lidem co jim jde pouze o vzorek a nic jineho je nezajima Úsměv

jenže takových bude minimum s předepsanýma min. 4mm Velmi šťastný
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2011 , 13:20   Citovat  

já teda nevim ale zimní guma pod 4mm asi moc nefunguje na sněhu,na vodě a v břečce...
já osobně bych takovou zimní gumu na disk už nenazouval a pokud jsou nazuté,vydržím na nich jezdit trochu déle po zimě a sjedu je na povolenej limit a pak teprve dám letní
   Návrat  
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2011 , 13:37   Citovat  

Tak stou STK se mo to teda nelibi me stavej skoro porad a pritom auto neni urvany,vzhledove je to seriovka a na vsem mam Ecko a stejne se jim asi libim ze me porad stavi a nedovedu si predstavit ze budu pospichat do prace a tem deb.lum co nas tak strasne chrani a pomahaji na(ted nemyslim vsechny z PCR,je i par vyjimek Velmi šťastný ),ze me poslou na STK a ja bych prisel kvuli nim do prace a pak nasledny vyhazov Smutný to bych se asi po wc takze by me docela zajimalo co by delali kdybych rekl ze proste pospicham do prace a ze si nemuu dovolit prijit pozde,ale ono by je to vlastne nezajimalo pac nas tak strasne ochranujou a pomahaji pořádnej výtlem akorat jak by se obohatili na normalnich lidech,ale ze v usti nad labem vidim kazdou chvili cikana v rozpadlem vraku a pochybuju ze mas stk nebo papiry tak nad nim mavnou rukou a ani ho nezastavi pac vi ze z nej nic nedostanou tak radsi zastavi normalniho cloveka jtereho pekne osoli a tucnou pokutu a sebe o premie KO hold proste dokud bude mit PCR takovejhle pristup k poradku tak sou to u me paka vsichni Chápeš!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2011 , 14:07   Citovat  

Elvis.Helicopter napsal:

O to až tak ani nejde, vyhodil nevyhodil. Na sněhu 4 nebo 2mm rozdíl je. A znatelný.
Zákon ale hovoří jasně. A zákony se mají dodržovat. I když nám to někdy nejde pod fousy. To pak musíme tlačit na zastupitele pokud chceme změnu. zmatenej
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.8.2011 , 17:03   Citovat  

No ty voe...asi otevru STK a kamos pujde pracovat k dopravakum pořádnej výtlem

S tema vestama a gumama je mi to celkem sumak, ale ta kontrola STK je pekny opruz. Nedokazu si to vubec predstavit. U nas se bezne ceka v prumeru 2h nez na tebe prijde fronta. To tam musi posilat opravdu uplne vraky...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.8.2011 , 17:34   Citovat  

infinity napsal:
No ty voe...asi otevru STK a kamos pujde pracovat k dopravakum pořádnej výtlem

S tema vestama a gumama je mi to celkem sumak, ale ta kontrola STK je pekny opruz. Nedokazu si to vubec predstavit. U nas se bezne ceka v prumeru 2h nez na tebe prijde fronta. To tam musi posilat opravdu uplne vraky...
no tak ja doufam ze tam ubdou posilat vraky jako je napriklad strycovo laguna, nema podlahu ani prahy, napravy sou uhnily..a jeho vyrok? to vybrousim, vystrikam penou a vse to zalaminuju i ty napravy aby to drzelo napevno ke kastli a pak to pretru barvou na silnice a nikdo nic nepozna...a takovym bych bral na miste papiry kdys by takovy auto jelo...
   Návrat  
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2011 , 10:35   Citovat  

DanTe napsal:
Tak já nevím jak jinde, ale v Praze jsem natrefil jen jednou na debila a to bylo ještě s promočenym řidičákem a teď bych se s nim hádal do krve. Tenkrát mi dal 500,- za vycouvnutí u nás z jednosměrky, jenže já sem jinam nemoh, když tu jednosměrku blokovali popeláři Ble Každopádně mě stavěli nespočetněkrát se všema autama, twingo s xenonama v čočkách, vevnitř za jízdy v interieru rozsvícený modrý neony tak, že jsem neviděl ani dozadu Velmi šťastný V Civicovi tmavý folie i na předních oknech, REMUS laďák, snížený o 85mm na 15kách kolech a prostě nikdy nic, vždycky jsem jen dejchnul, ukázal povinnou výbavu a jel dopryč a stavěli mě i Říčanský policajti a ty jsou známý svojí buzerací a nic Velmi šťastný Jo a málem jsem zapomněl... na základě dobrejch zkušeností některejch uživatelů s HOD žárovkama jsem je teda koupil, zaprvé svítí úplně neskutečně na wc a zaddruhé mě kvůli nim stavěla dokonce nehodová dodávka, to se mi v životě nestalo, dokonce nebyly líný se otočil za mnou z protisměru přes koleje jak je ty žárovky zajímaly Velmi šťastný Každopádně si zkontrolovali výbavu, doklady a jel sem bez pokuty i bodové ztráty Úsměv Ono je to možná totiž i o várazu člověka a přístupu k příslušníkovi Velmi šťastný
to by mne zajímalo, cos jim říkal.. jestli víš, že je to tvoje chyba nebo jestli to je kamaráda, kterýmu to vezeš do servisu, abys ho těch volovin zbavil nebo něco jinýho...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2011 , 10:38   Citovat  

osiris napsal:
jak to mam teda udelat s tou jejich STK ? co kdyz odmitnu nekam jet, protoze nemam cas, a nemuzu prijit pozde do prace nebo mi za 20minut odleta letadlo, nebo mam neodkladnou zchuzku z klientem, kde mi jde o penize co nevydelaj ani oni za celej rok dohromady ? proplatej mi benzin za tu zajizdku ? Velmi šťastný
Helle porad nam, co jim mam rict, s ratem proste na STK nemuzu, to by mi vzali i ockovaci prukaz Ble
nemůžu jak nemůžu.. u nás bys tím ani neprojel, protože tam máš tak vysoký rantly nad jámou, že by ses zasekl Velmi šťastný
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.8.2011 , 10:40   Citovat  

majkl_l napsal:
to by mne zajímalo, cos jim říkal.. jestli víš, že je to tvoje chyba nebo jestli to je kamaráda, kterýmu to vezeš do servisu, abys ho těch volovin zbavil nebo něco jinýho...

Se mě ptal co to je za žárovky, tak říkám nějaký HOD a on má to atest a já říkám já nevím, ale měli by mít Velmi šťastný Tak pak chtěl vidět lékárničku a na tu se mě snažil natáhnout. Konkrétně se jednalo o autolékárničku z hromadnýho nákupu z klubu. Že prej je stará že ten papír má na sobě napsaný starý číslo zákona. Tak sem se s nim chvilku dohadoval že to není možný, že to je fungl nová lékarnička, no nakonec nás nechal, ale dost mě tou lékarničkou vytočil naštvanej
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.8.2011 , 10:42   Citovat  

DanTe napsal:
Se mě ptal co to je za žárovky, tak říkám nějaký HOD a on má to atest a já říkám já nevím, ale měli by mít Velmi šťastný Tak pak chtěl vidět lékárničku a na tu se mě snažil natáhnout. Konkrétně se jednalo o autolékárničku z hromadnýho nákupu z klubu. Že prej je stará že ten papír má na sobě napsaný starý číslo zákona. Tak sem se s nim chvilku dohadoval že to není možný, že to je fungl nová lékarnička, no nakonec nás nechal, ale dost mě tou lékarničkou vytočil naštvanej

Kdy Tě stavěli?
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.8.2011 , 10:44   Citovat  

Hellborn napsal:
Kdy Tě stavěli?

Tyjo nějak asi měsíc potom co sem jí dostal do ruky, už je to dýl, byly sme na Matějský, takže tak někdy duben to moh bejt? to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2011 , 10:45   Citovat  

Petura napsal:

není totiž problém několikrát za den potkat auto s vycpanými práhy montážní pěnou či úplně chybějícími lemy ... a tohle auto považuju za nebezpečnější než o palec nebo dva větší kola než jsou v TP, nebo chybějící katalyzátor
jak poznáš na mym autě, že jsou prahy vystříkaný pěnou?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2011 , 10:47   Citovat  

DanTe napsal:
tak to byl buď jantar nebo pruďas, co se tě snažil blbě vytočit a o něco zkásnout.. jak je to s těma žárovkama, jestli mu je máš vyndat nebo ne netuším, ale s tou lékárničkou to podle mne vysloveně zkoušel...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Alkohol, vesty, zimní pneu atd. od 1.8.2011
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina