Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Automechanici poradte
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
RobiXman je teď offline  RobiXman
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.8.2011 , 21:02   Citovat  

Jelikoz mam uz konecne auto Úsměv tak bych rad na nem zacal i pracovat, ale potreboval bych poradit jakou znacku goly (nejsem tak bohaty abych si mohl koupit levne veci) chtel bych neco profi aby to nejakou dobu vydrzelo Úsměv tak se zeptam zkusenejsich co a kde koupit Úsměv diky za tipy a napady.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2011 , 21:07   Citovat  

mám velkou gola sadu od Stanley, a jsem spokojený. Teda až na jednu věc, a to je kufr ,ve kterém je to nasázeno. Tomu kdo to vymyslel, bych to nechal denně alespoň 100x vyndat a zacvakat zpět. naštvanej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.8.2011 , 21:10  Naposledy upravil Idaho dne 8.8.2011 , 21:12, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

pokud máš dost penez, pořid Lux , nejakou úprofi řadu ( pozor jsou odstupnované hobby atd.. )

pokud máš málo a nezáleží ti na vzhledu kup si klasickou Tona sadu v plechovém kufříku - mam ji stejně dlouho , jako LUX profi ( tzn 7let z toho poslední 4 roky denne používány v servisu ) a ani u jendoho neodesla ráčna ( a to po ní občas skáču nebo povoliji trubkou když nemohu najít trhák ), u obou jsem ohnul trhák. U Tony nepraskl jediný ořech, u Luxu jsme už menil 6 ořechu.
obe sady používám i na pneumatickém utahováku a no problemo..

tonu má v "akci" kelly, no ja ji před 7 mi lety kupoval za 590kč v jedné pražské zastavárne ( meli tam 14 sad ješte zabalených asi nekdo vybral nejakou prodejnu, ja si říkal za ty prachy i kdyby z apul roku odesla.. a ona neodesla ) Velmi šťastný
   Návrat  
RobiXman je teď offline  RobiXman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2011 , 21:11   Citovat  

Poprosim kdyby byly i odkazy kde to koupit a za kolik byl bych moc rad - nejlepe moznost kameneho obchod Úsměv
   Návrat  
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.8.2011 , 21:14   Citovat  

RobiXman napsal:
Poprosim kdyby byly i odkazy kde to koupit a za kolik byl bych moc rad - nejlepe moznost kameneho obchod Úsměv

lux se dá koupit i v obi ale tamamjí ty profi řady málokdy a předražené.
osoben nakupuji v AH-profi ( pro plzenáky ) nebo v AZ vercajk ( pro brnáky Velmi šťastný - sem konkrétne s evyplatí jet nakoupit i me z Příbrami, bral jsem tam lis hydraulickej, vrtačku, sadu profi vrtáku a gola sadu kamarádovi a na ico sleva 20% Úsměv ) zaplatil se mi v té dobe plyn a jeste sem ušetřil
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2011 , 21:15   Citovat  

já pro sebe jsem si v Třeboni zakoupil sadu Extol Premium asi za 3500,- je tam klasický vybavení, malá střední a velká ráčna (teleskopické), prodloužené nástavce, torxy apod.. vše pěkně nasázeno, nikde se nic nesype. Za ty prachy naprosto plně dostačující a zatím mě nic z nářadí nezradilo.. pokud jsi ale náročnější, tak bych šel do Fortum sady
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.8.2011 , 21:36   Citovat  

mám několik značek ,nebudu rozepisovat ,ale určitě doporučuji Tonu tudy odkaz
životnost výborná (taktéž jsem zničil ovšem trhák Velmi šťastný,tedy ne ja ale Ninja )
ale hlavně cokoliv(chtěl jsem napsat zničíš)ztratíš dokoupíš skoro kdekoliv,nebo tona pošle,cokoliv ti bude chybět a budeš se chtít dovybavit doplníš. Včetně klíčů ,imbusů atd.
Preferuj at vezmeš jakoukoliv aby ořechy měli systém opření o plochu a né o hranu hlavy šroubu .viz tona drive
u ráčny či ráčnovích klíčů si očekuj jejich krok,čím jemněší tím lepší
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Automechanici poradte
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina