Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jede nekdo na MOTO GP?
Fórum: Motokoutek
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 22:05   Citovat  

zdravicko, jedete nekdo na moto GP do brna 13/14.8.2011 OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 10.8.2011 , 20:09   Citovat  

Mrk nikdo? to se divim ...
   Návrat  
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.8.2011 , 20:25   Citovat  

byl jsem tam jednou, v sezóně 2008..parádní zážitek, seděl sem nahoře na Dčku a i když jsem nedohlédl dole na obrazovku a vítěze 125ek jsem se dozvěděl až doma (podle barev sem je nepoznal, vyhrával tehdy pokaždé jiný klučina Úsměv ) tak rád bych jel někdy znovu, ale problémem je ta drahá vstupenka na místě.. Chápu že okruh si musí na sebe nějak vydělat když pan Kalousek rád shrábne pěníze od návštěvníků, ale z kasy na to nedá nic, ale přesto se budu muset spokojit s televizí a doufat, že stát tu akci nezařízne, když Dorna chce za pořádání čímdál větší "výpalné".
Pokud Abaja a Kornfy pojedou pěkně, snad to přesvědčí ty státní voly a pak příští rok jedu a koupím si lupen už ve vánoční akci za litra Úsměv

V roce 2007 to musela být fantazie tam být, když Luky Pešek dojel třetí a slavil na tribuně s fandama.. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 10.8.2011 , 20:38   Citovat  

Streetkid napsal:
byl jsem tam jednou, v sezóně 2008..parádní zážitek, seděl sem nahoře na Dčku a i když jsem nedohlédl dole na obrazovku a vítěze 125ek jsem se dozvěděl až doma (podle barev sem je nepoznal, vyhrával tehdy pokaždé jiný klučina Úsměv ) tak rád bych jel někdy znovu, ale problémem je ta drahá vstupenka na místě.. Chápu že okruh si musí na sebe nějak vydělat když pan Kalousek rád shrábne pěníze od návštěvníků, ale z kasy na to nedá nic, ale přesto se budu muset spokojit s televizí a doufat, že stát tu akci nezařízne, když Dorna chce za pořádání čímdál větší "výpalné".
Pokud Abaja a Kornfy pojedou pěkně, snad to přesvědčí ty státní voly a pak příští rok jedu a koupím si lupen už ve vánoční akci za litra Úsměv

V roce 2007 to musela být fantazie tam být, když Luky Pešek dojel třetí a slavil na tribuně s fandama.. Úsměv

ja tam jedu poprve, pritelkyne tam jede uz po 3ti ....
listek jsem mel zadarmo , dostava je v praci ... tak jsem natesenej jak malej kluk, snad vyjde pocasi Mr. Green
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.8.2011 , 23:21   Citovat  

tak se obrň trpělivostí hlavně před opilými němci..Doma sou svázaní disciplínou a tady si vyhoděj z kopyta. Jejich Stefan Bradl je ve 125kách v čele tabulky takže to tam bude jak za protektorátu.

Btw přítelkyně je modelka? Já měl kdysi umbrella girl v Brně na cestovních vozech, ale brigoška to byla pro ni slabá, lístek z toho pro mě nekápl a musel sem to ladit na eurosportu Úsměv
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 11.8.2011 , 0:53   Citovat  

Streetkid napsal:
tak se obrň trpělivostí hlavně před opilými němci..Doma sou svázaní disciplínou a tady si vyhoděj z kopyta. Jejich Stefan Bradl je ve 125kách v čele tabulky takže to tam bude jak za protektorátu.

Btw přítelkyně je modelka? Já měl kdysi umbrella girl v Brně na cestovních vozech, ale brigoška to byla pro ni slabá, lístek z toho pro mě nekápl a musel sem to ladit na eurosportu Úsměv

jo ona rikala ze italove a nemci jsou nejvetsi prasata co tam jezdi a ze budu mit asi co delat protoze si ji tam kazdou chvili nejakej uchyl foti.....
no uvidime, snad to tam preziju ve zdravi Úsměv pak dam echo jake to tam bylo :twisted:
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2011 , 7:38   Citovat  

no já bych s mladou rád vyrazil,ale odrazuje mě za prvé ta cena, a za druhé že uvidím na dvě zatáčky a na zbytku okruhu nevíš co se děje Smutný
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 11.8.2011 , 8:05   Citovat  

nejspíš jo Úsměv
   Návrat  
tomsto je teď offline  tomsto
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2011 , 8:35   Citovat  

jj ja jedu Úsměv
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 12.8.2011 , 14:44   Citovat  

:twisted: uz se nam to blizi sampioni Úsměv
sem zvedav na stonera ... Hihi
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.8.2011 , 22:55   Citovat  

Stoner byl dycky talent, fandil jsem mu už cca před 8mi lety, kdy ve 250kách jezdil jako bůh stylem bedna nebo pád, tehdy to byl srdcař. Poslední dobou je ale takový nudný stroj, navíc ty jeho pindy proti Abajovi mě jako čecha nemůžou nechat chladným Úsměv
Přeju brzký návrat Rossimu, ten týpek člověka donutil v neděli neodcházet od bedny když je venku hezky a počkat si na konec, co zase vymyslí za hovadinu Velmi šťastný Jeden čas jsem ho byl přejezený, každý silničář měl na bajku 46, každý měl v nicku 46, stal se ze něj polobůh, ale je vidět že má rád výzvy tak snad se dukárna vzchopí, pak bude Itálie vzhůru nohama a v pondělí vyrobené Fiaty už nekupovat Velmi šťastný
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 13.8.2011 , 5:38   Citovat  

Streetkid napsal:
Stoner byl dycky talent, fandil jsem mu už cca před 8mi lety, kdy ve 250kách jezdil jako bůh stylem bedna nebo pád, tehdy to byl srdcař. Poslední dobou je ale takový nudný stroj, navíc ty jeho pindy proti Abajovi mě jako čecha nemůžou nechat chladným Úsměv
Přeju brzký návrat Rossimu, ten týpek člověka donutil v neděli neodcházet od bedny když je venku hezky a počkat si na konec, co zase vymyslí za hovadinu Velmi šťastný Jeden čas jsem ho byl přejezený, každý silničář měl na bajku 46, každý měl v nicku 46, stal se ze něj polobůh, ale je vidět že má rád výzvy tak snad se dukárna vzchopí, pak bude Itálie vzhůru nohama a v pondělí vyrobené Fiaty už nekupovat Velmi šťastný

Velmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný v pondeli vyrobene fiaty uz nekupovat >D ted jsi me pobavil kamarade :DDD
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 14.8.2011 , 21:02   Citovat  

tak jsem dorazil,
organizace hrozna....
jsem spalenej xD z jedny strany tela Velmi šťastný
stoner si to dal mno
a abraham klasika
v 600ccm (moto 2) moc pekny souboje .....
   Návrat  
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2011 , 21:06   Citovat  

dneska jsem v Ivančicich pouštel menší kolonu motorkářu když sem je dohnal tak ten smrad co se za nima tahl pripomínal 2 dny starej škopek s utopeným vajglem to snad ne
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 15.8.2011 , 14:25   Citovat  

Jirka.H napsal:
dneska jsem v Ivančicich pouštel menší kolonu motorkářu když sem je dohnal tak ten smrad co se za nima tahl pripomínal 2 dny starej škopek s utopeným vajglem to snad ne

Úsměv olejicek s benzinem nevoni ?Úsměv) nesmis bejt takovej cita, chapu ze to kazdej nemiluje ale je to proste srdcovka Mr. Green
   Návrat  
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2011 , 3:11   Citovat  

Newer napsal:
Úsměv olejicek s benzinem nevoni ?Úsměv) nesmis bejt takovej cita, chapu ze to kazdej nemiluje ale je to proste srdcovka Mr. Green

to nebyl benzin Velmi šťastný to byl vylozene smrad chlastu co se za nima tahl ...
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 17.8.2011 , 9:55   Citovat  

Jirka.H napsal:
to nebyl benzin Velmi šťastný to byl vylozene smrad chlastu co se za nima tahl ...

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.8.2011 , 20:04   Citovat  

Newere, která byla ta tvoje ženská? nebyla to jedna z těch dvou brunet co byly přímo na pódiu vedle bedny?
Já jen tak no Úsměv
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 17.8.2011 , 21:16   Citovat  

Streetkid napsal:
Newere, která byla ta tvoje ženská? nebyla to jedna z těch dvou brunet co byly přímo na pódiu vedle bedny?
Já jen tak no Úsměv

tys tam byl jo , jeeeee Smutný to me mrzi , dluzim ti pivo a parek za ten sroub tenkrat do prevodu Smutný sem myslel ze tam nepujdes ...

nene moje draha polovicka: tudy odkaz
p.s. pochybuju ze jsi ji videl Úsměv nebyla tam jako hosteska Úsměv listky jsme meli proto ze se u ni v praci vyrabi ceny na velkou cenu brna Úsměv)
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.8.2011 , 21:09   Citovat  

neee nebyl sem tam, ale viděl ty čičiny doma v bedně. Stejně Abaja spadl, tak jsem ušetřil 1600,- na benzín, a mně šlo hlavně o to, aby se jelo Brno i další rok a to je splněno, takže pohoda.

Máš dobrý materiál, ty baby vedle bedny vypadaly podobně, jen měly metr a půl dlouhé nohy a křečovitý úsměv Velmi šťastný
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 18.8.2011 , 21:29   Citovat  

Streetkid napsal:
neee nebyl sem tam, ale viděl ty čičiny doma v bedně. Stejně Abaja spadl, tak jsem ušetřil 1600,- na benzín, a mně šlo hlavně o to, aby se jelo Brno i další rok a to je splněno, takže pohoda.

Máš dobrý materiál, ty baby vedle bedny vypadaly podobně, jen měly metr a půl dlouhé nohy a křečovitý úsměv Velmi šťastný

jo pojede se znova jen opet prekopali kategorie ...

abraham pada porad, ja teda drzel palce stonerovi a ten jel zas nekolik kol jak robot xD strojovou jizdu
celkem parada, jen sem se pripekl z jeny stran a vypadam(vypadal jsem ) z pulky jako indian a z pulky jako beloch Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jede nekdo na MOTO GP?
Fórum: Motokoutek
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina