Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosim o radu
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.8.2011 , 10:31   Citovat  

zdravim mam takovi problem cca pred mesicem mi v litomericich na moste upadl vyfuk a jako naschval me hned zastavili PCR ani sem nedojel do opravny vyfuku(cca 500m)kdyz me zastavili tak sem rekl ze si chci zajet do opravny vzdalene 500m a tim odstranit zavadu a jedine co mi rekl ze ho to nezajima ze musim zaplatit pokutu tak sem ho poizadat at tam klidne jedou se mnou ze mi prijde zbytecne platit za odtah kdyz je to jen 500m a jeho to stejne nezajimalo.a ted mi prislo predvolani a ptam se co mam delat.diky za kazde info
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.8.2011 , 10:33   Citovat  

Máš doklad z opravy?

Jinak co bys dělal, dojdi tam a řekni jak to bylo... Úsměv Pak se uvidí... Nic víc s tím asi neuděláš.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2011 , 10:36   Citovat  

Hellborn napsal:
Máš doklad z opravy?

Jinak co bys dělal, dojdi tam a řekni jak to bylo... Úsměv Pak se uvidí... Nic víc s tím asi neuděláš.

doklad z opravy nemam pac me zastavili asi v 5 hodin a drzeli me tam prez hodinu takze uz meli zavreno tak sem to dovez ke kamaradovi kde sme to svarili
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2011 , 10:37   Citovat  

Hellborn napsal:
Máš doklad z opravy?

a kdyz uznaj ze jsem vinen tak jaky je trest?pac ja to nikde nenasel(to bude tim ze asi neumim poradne hledat)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.8.2011 , 10:49   Citovat  

marty89ul napsal:
a kdyz uznaj ze jsem vinen tak jaky je trest?pac ja to nikde nenasel(to bude tim ze asi neumim poradne hledat)

Já bych to asi našel,ale ze zákona o přestupcích to vyšoupli, takže by mi to zabralo víc času.. Smutný Zkus zákon o provozu na pozemních komunbikacích. Snad to dali logicky tam,ale fakt nevím...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2011 , 10:52   Citovat  

Hellborn napsal:
Já bych to asi našel,ale ze zákona o přestupcích to vyšoupli, takže by mi to zabralo víc času.. Smutný Zkus zákon o provozu na pozemních komunbikacích. Snad to dali logicky tam,ale fakt nevím...

tak kdyby se ti chtelo a nasel jsi to tak bych ti byl opravdu velice decny Úsměv
   Návrat  
2.3. je teď offline  2.3.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2011 , 16:16   Citovat  

pomahat a chranit , demence meetallll
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.8.2011 , 16:35   Citovat  

2.3. napsal:
pomahat a chranit , demence meetallll

no ver tomu nebo ne,ale asi nevis jak po nich jdou vedouci aby nosili takove kraviny...cim vic tim lip..bohuzel tady je videt kam to speje..a manikovi tedy cajtovi kterej to dela za plat prodavacky v Pze se nediv,ze se s tebou ne wc

mozna to muzes delat misto nej a ukazat jak se to ma delat..sem zvedav jak uspejes..zachvilku ubude spousta švestek tak budes mit sanci pořádnej výtlem
   Návrat  
Nipper je teď offline  Nipper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2011 , 16:56   Citovat  

Nejsem si jistý, tohle jsem nikdy neřešil, protože to každej zaplatil radši hned na místě, než se nechat popotahovat ve správním řízení. Na místě by to bylo do 2 tisíc, ale ve správku je to myslím 5 až 10 tisíc, ale nikoho to závažně neohrožovalo, tak o řidičák nepřijdeš je to dobrý

Ber to jenom orientačně, jsem už půl roku v ID, tak nevím co vše se změnilo a dost jsem toho z hlavy vypustil.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2011 , 12:53   Citovat  

Hlavator napsal:
no ver tomu nebo ne,ale asi nevis jak po nich jdou vedouci aby nosili takove kraviny...cim vic tim lip..bohuzel tady je videt kam to speje..a manikovi tedy cajtovi kterej to dela za plat prodavacky v Pze se nediv,ze se s tebou ne wc

mozna to muzes delat misto nej a ukazat jak se to ma delat..sem zvedav jak uspejes..zachvilku ubude spousta švestek tak budes mit sanci pořádnej výtlem

za plat prodavacky?to si vzal kde?ukaz mi dopravaka co dela za 8tisic to bych docela chtel videt Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2011 , 12:54   Citovat  

Nipper napsal:
Nejsem si jistý, tohle jsem nikdy neřešil, protože to každej zaplatil radši hned na místě, než se nechat popotahovat ve správním řízení. Na místě by to bylo do 2 tisíc, ale ve správku je to myslím 5 až 10 tisíc, ale nikoho to závažně neohrožovalo, tak o řidičák nepřijdeš je to dobrý

Ber to jenom orientačně, jsem už půl roku v ID, tak nevím co vše se změnilo a dost jsem toho z hlavy vypustil.

tak to je hezky no Smutný kdyby nekdo vedel presne jak je to s tim trestem velice bych to ocenil
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.8.2011 , 13:05   Citovat  

Hlavator napsal:
a manikovi tedy cajtovi kterej to dela za plat prodavacky v Pze

cti prosim pozorne..prodavacka na Chodove v krame v Pze dela za 15-16tis Mr. Green ty bys snad delal policajta za 16tis ? asi ne Úsměv

nemyslim si,ze ve spravku by to mnelo byt buhvi co..vklidu vysvetlis a zaplatis nejakou minimalni pokutu je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.8.2011 , 13:09   Citovat  

Hlavator napsal:
cti prosim pozorne..prodavacka na Chodove v krame v Pze dela za 15-16tis Mr. Green ty bys snad delal policajta za 16tis ? asi ne Úsměv

nemyslim si,ze ve spravku by to mnelo byt buhvi co..vklidu vysvetlis a zaplatis nejakou minimalni pokutu je to dobrý

Jo, cca 16tis. základ mi nabízeli v roce 2009, když bych šel pobíhat po Odolené Vodě v uniformě... Nějaké příplatky se dají nahnat službami,ale žádná hitparáda...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2011 , 13:12   Citovat  

Hlavator napsal:

tak to jo ja vychazel z toho ze tady na ustecku ma prodavacka 8tisic Velmi šťastný zalezi co je minimalni pokuta hlavne jak je to s bodama a hlavne abych neprisel o ridicak,pac cca pred rokem a neco sem mel sportovni vyfuk jako ma pulka klubu a zastavila me hlidka a ve spravnim mi re rekli 5tisic pokutu+1tisic za to spravni a na 6 mesicu sebrani ridicaku :KO:takze pri me smule to bude pokuta jako prase a jeste budu bez ridicaku proto bych rad od nekoho znaleho aby mi napsal jaka bude pokuta od do a jak z bodama a tak
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.8.2011 , 13:16   Citovat  

Hellborn napsal:
Jo, cca 16tis. základ mi nabízeli v roce 2009, když bych šel pobíhat po Odolené Vodě v uniformě... Nějaké příplatky se dají nahnat službami,ale žádná hitparáda...

to bylo Úsměv

platy sli KO mrzi me to..taky sem k te firme patril a sem rad,ze sem pryc..je hrozny,ze to chcou privest do uplneho kolapsu offtopic

hele s tim spravkem bych urco neresil ridicak Ble ale nejakej peniz asi padne
   Návrat  
Nipper je teď offline  Nipper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2011 , 14:40   Citovat  

Hellborn napsal:

offtopic Ty děláš na Odolce? Já byl ve Zdibech (teď Brandýs) než jsem musel na transplantaci. Teď jsem na dva roky invalida...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.8.2011 , 14:55   Citovat  

Nipper napsal:
offtopic Ty děláš na Odolce? Já byl ve Zdibech (teď Brandýs) než jsem musel na transplantaci. Teď jsem na dva roky invalida...

Já nakonec ke sboru nešel - měl jsem domluvené SKPV (což by se mi hodilo jako předstupeň ke státnímu zastupitelství),ale než proběhl výběr,tak zakázali boční vstupy a musel bych na ulici,tak jsem zůstal na vnitru,kde mě práce bavila a byla líp placená.. Se stydím
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosim o radu
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina