Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ukradeno - Honda Civic 7G Sport - tmavě modrá - Roudnice n.L
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.8.2011 , 11:50   Citovat  

maxxi napsal:
Čau poplatek je roční cca 9.000kč

Tak to je dobrá cena OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
mezmerize je teď offline  mezmerize
PříspěvekZaslal: 18.8.2011 , 12:04   Citovat  

Ale jednorazovy poplatek za instalaci + aktivaci (v pripade te rocni sazby 9000) je necelych 50 tisic, takze se to asi az tolik nevyplati na levnejsi auta Smutný
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2011 , 12:24   Citovat  

taky se doslíchá,že dávají typy čorkám...kolik aut s sherlogem se nenajde,radši neuváděj
ale sem tam nějaký najdou,aby měli dobrou statistiku meetallll
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Johny je teď offline  Johny
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2011 , 15:39   Citovat  

Lidi jsou prostě svině. Zavážím díly do servisů a dílen v oblasti Roudnice, Kralupy, Mělník, Kostelec. Tak kdybych něco někde viděl...
   Návrat  
padam je teď offline  padam
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.8.2011 , 14:13   Citovat  

Tak bohužel z kamer žádná informace, která by pomohla v pátrání.
V noci byla mlha, jediný pohyb který vypadá podobně Civicovi je v cca 2:30 ráno, ale není tam prý nic poznat. Vypadá to, že auto nastartovalo a odjelo. Smutný
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.8.2011 , 14:27   Citovat  

Letní londýnské mlhy, ve kterých není nic vidět? To zní trochu zvláštně. Škoda.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.8.2011 , 14:29   Citovat  

Minor napsal:
Letní londýnské mlhy, ve kterých není nic vidět? To zní trochu zvláštně. Škoda.

To bys koukal,když chodím ráno do práce... Ale u Tebe 6.00 moc nehrozí,viď? HaHaaa

Padam: Tak to je fakt na Renault... Smutný
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.8.2011 , 14:31   Citovat  

To skutečně nehrozí. Ale okolo té třetí ranní je nevídám Úsměv
Ikdyž je fakt, že někde u vody to bude všechno jinak, to je fakt.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.8.2011 , 14:34   Citovat  

Té noci opravdu mlha byla, hlásil jsem to v 6:30 ráno a ještě se rozpouštěla. No prostě je to na Renault...
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.8.2011 , 14:43   Citovat  

no, tak to uz je v trapu.. moc me to mrzi, Padame.. Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.8.2011 , 14:57   Citovat  

Taky mě to mrzí. Holt asi někdo musí být ta vyjímka potvrzující pravidlo, že se Hondy nekradou.
Teď už jsem zvědavý jen na případný zázrak od PČR, a pak na pojištění od Kooperativy, doufám, že mě nevezmou na hůl.
   Návrat  
LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.8.2011 , 20:00   Citovat  

padam napsal:
Hmm, takže zase skončím u toho mít dobrou pojistku. No, na CTR ji snad mám. Mrk
Na Sportíka uvidím co Kooperativa. Neví někdo jestli se odcizení platí jen podle tabulek, nebo zohledňují i nové opravy (nacpal jsem dost do repase podvozku, nové pneu, atd.) Smutný

Hellborn: máš pravdu, 10Kč tarif už není. O2 má ale tarif O2 Zero bez paušálu, nenašel jsem ale nikde jak se u toho platí data.

tarif odepiš se běžně nenabízí, musíš si o něj říci, teda pokud to nezměnili
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2011 , 12:07   Citovat  

Tak mi dnes konečně Kooperativa zaplatila ukradený C7G Sport, ale pěkně mě vzali na hůl.
Auto bylo pojištěno na částku (dle pojistné smlouvy) 145.000Kč, po třech měsících co jsem ho měl a dalších dvou měsících co jim trvalo vyřídit škodnou událost auto likvidátor ohodnotil částkou 111.000Kč, po telefonické "výměně názorů" s likvidátorem jsem ho dotlačil ke konečným 125.000Kč (mínus 5% spoluúčast), takže jsem dostal 118.750Kč.

Budu jim psát ještě stížnost, protože jsem doložil i opravy za cca 25.000Kč (nový podvozek, silentbloky, rozvody, loketní opěrka, atd.), které likvidátor naprosto odmítl vzít v potaz při stanovení obecné ceny auta.
Najvíc budu rozporovat fakt, že sama pojišťovna ocenila auto na 145tKč a už za tři měsíce se dle ní cena pohybovala o 20tKč níže, takový pokles ceny se u 8 let starého auta podle mě nedá očekávat, takže mi vlastně pojišťovna způsobila škodu tím, že špatně vyčíslila původní cenu, ze které samozřejmě spočítala vyšší pojistku.
Kdyby někdo věděl jak na ně tak jakákoliv rada bude vítána.

Za mě Kooperaviva nikdy více. KO KO KO
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2011 , 12:11   Citovat  

padam napsal:
Tak mi dnes konečně Kooperativa zaplatila ukradený C7G Sport, ale pěkně mě vzali na hůl.
Auto bylo pojištěno na částku (dle pojistné smlouvy) 145.000Kč, po třech měsících co jsem ho měl a dalších dvou měsících co jim trvalo vyřídit škodnou událost auto likvidátor ohodnotil částkou 111.000Kč, po telefonické "výměně názorů" s likvidátorem jsem ho dotlačil ke konečným 125.000Kč (mínus 5% spoluúčast), takže jsem dostal 118.750Kč.

Budu jim psát ještě stížnost, protože jsem doložil i opravy za cca 25.000Kč (nový podvozek, silentbloky, rozvody, loketní opěrka, atd.), které likvidátor naprosto odmítl vzít v potaz při stanovení obecné ceny auta.
Najvíc budu rozporovat fakt, že sama pojišťovna ocenila auto na 145tKč a už za tři měsíce se dle ní cena pohybovala o 20tKč níže, takový pokles ceny se u 8 let starého auta podle mě nedá očekávat, takže mi vlastně pojišťovna způsobila škodu tím, že špatně vyčíslila původní cenu, ze které samozřejmě spočítala vyšší pojistku.

Tak to je mazec...to sou vydřiduši to snad není pravda. Držím palce a pravidelně informuj.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2011 , 12:15   Citovat  

padam napsal:

a jak Ti odůvodnil, že když to máš ojištěný na XYZ,tak dostaneš jen XY? To by Ti teda měli měsíčně snižovat pojištění,když snižují cenu.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2011 , 12:19   Citovat  

Hellborn napsal:
a jak Ti odůvodnil, že když to máš ojištěný na XYZ,tak dostaneš jen XY? To by Ti teda měli měsíčně snižovat pojištění,když snižují cenu.

Kouzelná formulka - obecná (obvyklá) cena na trhu. Že by ale brali v potaz, že auto se 120tkm, po malé GO a s novými tlumiči by mělo mít obecně vyšší cenu než auto se 140-180tkm, se kterým to porovnávali to ne. Viz. tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2011 , 12:19   Citovat  

stejnou zkušenost mám s crx 6 let zpět a to u český pojišťovny KO
v tabulkách nebylo,tak pojistku udělali dle kupní smlouvy na 92 tis. ani nee půl roku a auto
mi ukradli..přišlo na placení a najednou znali cenu auta a to 56 tis. Tak to koukám!
Hádal sem se s nima, oni se oháněli obecnou cenou vozu a srovnávali to
se civicama 1,4 a 1,5 z bazarů (ceny kolem 26 tis.), nedokázali pochopit, že
nemám civica, ale CRX s motorem 1,6 a dávali mi najevo, že můžu bejt vlastně za
těch 56 tis. rád naštvanej
smutně musim dodat, že hádat se s nima kvůli "pár" tisícům nikam nevede to snad ne
a nakonec v tom člověk zahučí víc Smutný
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2011 , 12:23  Naposledy upravil Robik dne 14.10.2011 , 12:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

145t. si měl tabulkovou hodnotu? Pokud jo tak to se pak nedivím že reál stanovili jinak. to je bohužel někdy běžná věc a oplatí se to pojistit na hodnotu, kterou vozidlo má na trhu a ne dle jejich ceníku, který bývá často úplně mimo.

Vyžádej si na základě čeho stanovili obecku.

EDIT: já myslím že Sport s investicemi má hodnotu jinou než 125t..připoj ke stížnosti nějaké inzeráty s vyšší cenou a já myslím že ti něco doplatí.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2011 , 12:23   Citovat  

RASTA: no já už jsem zahučel dost (viz. celková investice 60tKč v mojí garáži), na všechno ale nemám papír tak jsem si říkal, že aspoň klapne ta max. částka co byla pojištěná, když jí mám bez problémů doložitelnou.
Hádání se o pár tisíc mi nevadí, nemám co ztratit. Navíc mám stýce právníka, takže mě případně jeho služby nic nestojí.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2011 , 12:30   Citovat  

Robik napsal:
Vyžádej si na základě čeho stanovili obecku.

No vzhledem k tomu, že jí likvidátor stanovil běhěm telefonického hovoru a říkal "ještě se podívám tady a tak", tak mám pocit, že se díval na sauto.cz nebo podobný inzertní server.
Můj komentář k jeho prvnímu návrhu 111tKč odvíjel ve smyslu "tak mi to za 111tKč kupte, já to za 130 prodám a budu spokojený", viz. ceny na německém autoscoutu, kde je C7G Sport 2003 za plus mínus 5000EUR.
Při stanovení obecné ceny by ale snad měl přihlédnout k novým dílům, které určitě mají vliv na obvyklou cenu toho mého konkrétního kusu. Přece není možné říct, vy sice máte voňavku s novými pneu, tlumiči, lamda sondami, ale já to porovnám s nějakým kusem, který má sjeté pneu, podvozek K.O. a někdo se ho chce tím pádem zbavit o 20tKč levněji.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2011 , 12:42   Citovat  

padam napsal:
No vzhledem k tomu, že jí likvidátor stanovil běhěm telefonického hovoru a říkal "ještě se podívám tady a tak", tak mám pocit, že se díval na sauto.cz nebo podobný inzertní server.
Můj komentář k jeho prvnímu návrhu 111tKč odvíjel ve smyslu "tak mi to za 111tKč kupte, já to za 130 prodám a budu spokojený", viz. ceny na německém autoscoutu, kde je C7G Sport 2003 za plus mínus 5000EUR.
Při stanovení obecné ceny by ale snad měl přihlédnout k novým dílům, které určitě mají vliv na obvyklou cenu toho mého konkrétního kusu. Přece není možné říct, vy sice máte voňavku s novými pneu, tlumiči, lamda sondami, ale já to porovnám s nějakým kusem, který má sjeté pneu, podvozek K.O. a někdo se ho chce tím pádem zbavit o 20tKč levněji.

bohužel tak to funguje..já sem do ní poslal 40 a vše sem doložil
oponoval sem i inzerátama v ceně mého vozu a pořád dokola to samý,předhazovali mi jiný káry lehce před smrtí KO
jinak oni to berou dle tipcars,jak česká tak i koo
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2011 , 12:49   Citovat  

RASTA: zkusím na ně kdyžtak udělat bububu se znaleckým posudkem, vycházet z nějakého serveru, kde jsou nabídky na 2 kusy stejného vozu je naprosto neprůkazné. Vždyť to bych tam mohl hodit 3 inzeráty každý za 180tKč a bylo by všechno úplně jinak...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2011 , 13:03   Citovat  

jen do nich.. OK
jsou to srá wc a zasloužili by si..znalecký posudek je dobrá věc
jinak, když sem hodil "moje" inzeráty, vyrukovali na mě s mimořádnou výbavou
tzn. vzhledem k tomu, že mi do poj. smlouvy nezapsali rádio,alu apod. KO
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.10.2011 , 17:30   Citovat  

Kdyz jsem mel totalku s CTR 7G tak mi pojistovna zaplatila 100% nakupni ceny (dolozeno fakturou/smlouvou) plus cenu novych zimnich plastu, steracu a dokonce i fakturu za opravu mlhovek a serizeni svetel.
Pojistovaci agent (muj kamarad) mi radil ze v pripade ev. problemu mam hledat prave obvyklou aktualni cenu stejneho vozu na trhu, vychazi se z principu ze by sis za plneni mel dovolit koupit ten stejny vuz podobneho rocniku v podobnem stavu v podobne vybave a s podobnym poctem ujetych km. Pochybuju ze bys k tomu jeste mohl pripocist i vsechny ucty za opravu, ale neco by se zohlednit mohlo. Kazdopadne se odvolavej a nesmis souhlasit s vysi navrhnute castky (tuhle castku navrhuje pojistovna, to neni direktivni oznameni vyse plneni a ty jako jejich klient mas pravo nesouhlasit!), tlac tam tu formulku o porizeni stejneho auta a shanej podklady o bezne trzni cene. A dokladej fakturami opravy cehokoliv co jsi na aute nechal delat, neco uznat proste musi.
   Návrat  
Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2011 , 23:20   Citovat  

S Kooperativou mám jen ty nejhorší zkušenosti, a nejsem sám. Když jsem reklamoval výši částky, kterou mi plnili na nejnižší úrovni z rozsahu dle tabulky v doplňkových poj. podmínkách, ostře napsaným dopisem, přišel mi ještě ostřeji napsaný dopis, který mě totálně odradil od dalších kroků. Chovají se ke svým zákazníkům jako kreténi Ble.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ukradeno - Honda Civic 7G Sport - tmavě modrá - Roudnice n.L
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina