Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 7G Tourer zadní brzdy
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
crushot je teď offline  crushot
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 31.8.2011 , 20:15   Citovat  

všechny zdravím...je to 14 dní, kdy jsem zjistil, že se mi levé zadní kolo znatelně ohřívá, protože byly destičky sjeté až na železo...tudíž jsem vyměnil celou sadu destiček - levé i pravé kolo...při výměně k mému překvapení jak jsem už psal levé destičky úplně sjeté a na pravém kole skoro jak nové, jen lehce obržděné...nyní k problému...dnes jsem se byl Accordem projet a zadní levé kolo znovu zahřáté znatelně více než pravé zadní a dokonce i více než obě přední...možná se mi i zdá, jakoby auto brzdilo více do kříže - levé zadní + pravé přední...má smysl zkusit nějaké odvzdušnění, nebo co bych s tím mohl podniknout? zatím se mi to do značkového servisu dávat nechce Úsměv díky za každou dobrou radu

P.S.: ruční brzda brzdí nejspíše tak jak má Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.8.2011 , 20:33   Citovat  

kousnutej pístek.....je to nemoc accordů. Koupit nové pístky a gumičky a zrepasovat. Taky to budu dělat!

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.8.2011 , 20:51   Citovat  

no když jsem měnil ty zadní destičky, tak pístky šly krásně zatlačit...teď jsem ještě zkusil protáčet kolama na zvedlým autě a pravý kolo se otáčí tak celkem solidně, ale levý se zastavuje jakoby byl kotouč zvlněnej

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.8.2011 , 20:59   Citovat  

crushot napsal:
no když jsem měnil ty zadní destičky, tak pístky šly krásně zatlačit...teď jsem ještě zkusil protáčet kolama na zvedlým autě a pravý kolo se otáčí tak celkem solidně, ale levý se zastavuje jakoby byl kotouč zvlněnej

jako myslím že za repas nic nedáš...krom pár stovek ...mě to dělá pístek

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 31.8.2011 , 21:41   Citovat  

crushot napsal:

Zvlneny kotouc by i kopal pri brzdeni, podle me bys to poznal docela bezpecne.
Zasekavajici se pistky zvlast zadnich brzd ma vic Honda modelu, konkretne u Toureru mi brzdy cisti kazdy znackovy servis automaticky i bez vyzadani pri kazde prohlidce, nestaci jenom kontrolovat a menit desticky.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.8.2011 , 22:01   Citovat  

o víkendu to rozděláme a uvidíme...když jsem měnil ty destičky, tak pístek šel zatlačit lehce...

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.8.2011 , 22:41   Citovat  

A je to opět tady, hlavně že máme téma "Vše o Accord 7g" kde se zadní brzdy řešili stokrát a nikdo není schopny udělat na to odkazy. Ty za to nemůžeš to je to že to téma slouží i jako diskuze.... naštvanej

No nic 100 % budeš mít v háji pístky má to každý Acco 7.g. Zde je odkaz na repas co jsem si dělal tak si to pročti. Jinak možná to bude stačit očistit a prostříknout brzdovkou, protože mně to taky pomohlo, ale je to otázka 1/2 roku a děláš repas, takže bych to udělal na jednou... přátele

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.8.2011 , 22:46   Citovat  

Dutch napsal:
A je to opět tady, hlavně že máme téma "Vše o Accord 7g" kde se zadní brzdy řešili stokrát a nikdo není schopny udělat na to odkazy. Ty za to nemůžeš to je to že to téma slouží i jako diskuze.... naštvanej

No nic 100 % budeš mít v háji pístky má to každý Acco 7.g. Zde je odkaz na repas co jsem si dělal tak si to pročti. Jinak možná to bude stačit očistit a prostříknout brzdovkou, protože mně to taky pomohlo, ale je to otázka 1/2 roku a děláš repas, takže bych to udělal na jednou... přátele

to téma je už tak zaprasený a nepřehledný, že jsem to tam prostě nenašel...a jako omluvu neberu to, že to je už na třetí stránce Úsměv ani vyhledávání mi moc nepomohlo...ale tobě díky aspoň za tip Úsměv

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.8.2011 , 22:49   Citovat  

crushot napsal:
to téma je už tak zaprasený a nepřehledný, že jsem to tam prostě nenašel...a jako omluvu neberu to, že to je už na třetí stránce Úsměv ani vyhledávání mi moc nepomohlo...ale tobě díky aspoň za tip Úsměv
jo jo tak jsem to myslel. To jsem tam dával i nastavení ručky na kterou se furt někdo ptá nebo výměnu drážkového řemene a nikdo to není schopný pročistit a dát to na 1. stránku... No nevadí snad ti to pomohlo a pak napiš jak jsi dopadl Jinak pístek by měl mít přesně průměr 38,1 mm a délku myslím 46mm přátele

Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2011 , 13:36   Citovat  

Přesně tohle mě potkalo v neděli. Kousnutý levý zadní kolo. Destičky až na kov a vpravo v pořádku. Po demontáži zjištěno, že i kotouče jsou hodně špatný. Třmeny a pístky jen očištěné a kotouče a destičky nové. Výměna byla u PK (MotorArt). Spolu s doplněním chladicí kapaliny, vyvážením všech kol a jednou žárovkou H1, to příšlo na 4890,- Kč. přátele
Zítra vyrážím do Chorvatska, tak snad bude vše OK. VTEC

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.9.2011 , 15:45   Citovat  

takže jsme to dneska rozdělali, pístek byl jen lehce orezlý...co jsme ale zjistili, že při minulým čištění brzd nejspíše daly špatně manžetu u pístku a ta pístek nevracela...takže složeno tak jak má být a zatím se závada neprojevila Úsměv

83427 je teď offline  83427
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.9.2011 , 19:58   Citovat  

Zombie napsal:
Přesně tohle mě potkalo v neděli. Kousnutý levý zadní kolo. Destičky až na kov a vpravo v pořádku. Po demontáži zjištěno, že i kotouče jsou hodně špatný. Třmeny a pístky jen očištěné a kotouče a destičky nové. Výměna byla u PK (MotorArt). Spolu s doplněním chladicí kapaliny, vyvážením všech kol a jednou žárovkou H1, to příšlo na 4890,- Kč. přátele
Zítra vyrážím do Chorvatska, tak snad bude vše OK. VTEC

To jsi za tu cenu dělal jen zadek ne? Já nechal u PK (motorart) teď v tejdnu měnit všechny 4 kotouče a destičky a platil jsem skoro 8 a půl (včetně výměny kuláků).

Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 7G Tourer zadní brzdy
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina