Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Lemy navaření vykitování stříkání
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
drambejs je teď offline  drambejs
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2011 , 11:38   Citovat  

hoj chystám se něják na podzim na komplet repas zadních lemů tj. uříznout navařit nový vybrousit nakitovat a stříknout má kámoše lakýrníka ale je to Pražák takže má i svoje (vyšší) ceny chci se zeptat jestli je někdo zručnej a ochotnej z Liberce či okolí se na to vrhnout jak sem psal plánuju to až tak za měsíc nebo dýl (podle financí) kdyby se někdo našel dejte mi vědět cenovky nejsem na tom zrovna dobře finančně proto shánim "levnýho" člověka dík
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2011 , 11:53   Citovat  

Pavlik alias Lemoun z melnika tohle dela.....
jeho prace je kvalitni nebal bych se obratit na nej ...

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2011 , 12:49   Citovat  

tak tak nechal val jsem u nej delat blatniky a listu pod svetla a spokojenost!prace kvalitni a za levno je to dobrý

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2011 , 13:15   Citovat  

díky za info ozvu se mu je to dobrý

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2011 , 15:35   Citovat  

zrovna zitra k pájovi jedu, tak pak hodim pro představu foto.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2011 , 15:36   Citovat  

oukej díky Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2011 , 15:41   Citovat  

drambejs napsal:
oukej díky Úsměv
k pavlovi jedu po dlouhý době, dřiv mi to finance nedovolili a ted je to trošku akutní tak musim, o to že by to bylo odfláknutý nemam strach na pavla je spoleh 100% takže karosařinu jedině k němu i když je od mělníka.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2011 , 17:05   Citovat  

poznal sem se s nim na Mimoňských Válkách prodával sem mu tam HID přestavbu na xenony Velmi šťastný tak s nim pak pokecám a doluvimse až to bude aktuální

lemoun je teď offline  lemoun
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.9.2011 , 15:38   Citovat  

honda tomovi je delam ted na hech.az to bude mit komplet hotovi tak bude asi na svuj topik davat nejaky fotky co bude mit od nas tak to uvidis kdyz tak pak dej vedet

L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.9.2011 , 15:50   Citovat  

Skoda ze nejsi z Usti.Delam plecharinu Smutný Jinak Marty89ul:Nezminis se kdopak ti menil prahy a strikal boky Hihi A kdopak ti spasoval ty tvoje totky blatniky??Nakytovat a nastrikat jsem to holt nestihal a nemohl ponevac jsem mel v dilne Renovo preludku. VTEC

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 8:57   Citovat  

klucí nevadí mi že bych si musel zajet 100km v Liberci neznám nikoho kdo by to udělal pořádně a kámoš z Prahy co je lakýra má poněkud vyšší cenovky sice vim že je tam ta kvalita ale zas nejsem blázen abych za to zaplatil cenu ještě jedoho civica Velmi šťastný

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 9:52   Citovat  

odpo ti hodim nějaké fotky co jsem sliboval, a velikááááánský dík patří pájovi(lemoun) za ochotu s jakou dělal tu mojí ja/epku Velmi šťastný a auto vypada jako nový a hlavně za každovečerní grilováni s efektama HaHaaa takže jestli někdo potřebujete pořádně a poctivě opravit auto tak víte kam se obrátit mě už jinde neuvidí.

DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 9:54   Citovat  

sablos napsal:
odpo ti hodim nějaké fotky co jsem sliboval, a velikááááánský dík patří pájovi(lemoun) za ochotu s jakou dělal tu mojí ja/epku Velmi šťastný a auto vypada jako nový a hlavně za každovečerní grilováni s efektama HaHaaa takže jestli někdo potřebujete pořádně a poctivě opravit auto tak víte kam se obrátit mě už jinde neuvidí.

Souhlas a namražená slivovice k tomu byla mňamka Velmi šťastný Já děkuju Pájovi za přivaření vejfuku a Viktorovi (sablos) za pomocné ruce, to co ve SPEI nedokázali za 13 tisíc udělat pořádně, mi musel udělat Pája, konečně nám tam nic šíleně nebouchá, už jen dodělat zadní silenty ramen a podvozek je hotov a konec jakémukoli bouchání taky Je to tam.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 19:21   Citovat  

mi povídej o slívce Velmi šťastný tady jsou ty slíbený fotky. a ještě jednou veliky díky pavlovi.

lem a prah.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
lem a prah.jpg, 156.5 kB

lem a prah (1).jpg

lem a prah (1).jpg, 217.96 kB

lem a prah (2).jpg

lem a prah (2).jpg, 154.8 kB

lem a prah (3).jpg

lem a prah (3).jpg, 182.43 kB

lem a prah (4).jpg

lem a prah (4).jpg, 129.15 kB

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 19:37   Citovat  

je hezke to jake mas fotky pred a po ale doela by mne zajimali fotky pri vareni.na te jedne fotce s novim lemem a vnitrni casti,tak dole je svat po 4 cm.nechci nekomu hanit praci ale s takovou vzdalenosti se modli aby ti to nepraskalo. Tak to valím bulvy

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 19:39   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
je hezke to jake mas fotky pred a po ale doela by mne zajimali fotky pri vareni.na te jedne fotce s novim lemem a vnitrni casti,tak dole je svat po 4 cm.nechci nekomu hanit praci ale s takovou vzdalenosti se modli aby ti to nepraskalo. Tak to valím bulvy
všecko je samozřejmě dovařený na max 2mm mezírky, jen jsem nějak byl líny fotit Se stydím

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 19:45   Citovat  

sablos napsal:
všecko je samozřejmě dovařený na max 2mm mezírky, jen jsem nějak byl líny fotit Se stydím

No a tak mi chce rict ze dole to dovaril az potom co tam byl i ten kyt?? po vareni svaru se 5cm meni v rozžhaveny kov a kit sice neschori ale spali se a casem se zacne drolit.V tomto pripade pod lakem delat bublinku.Kvalitni kit ti vydrzi max 90 Stupnu.ale vedlejsi vec.pokud ses max spokojen tak to je hlavni Mrk

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 19:49   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
No a tak mi chce rict ze dole to dovaril az potom co tam byl i ten kyt?? po vareni svaru se 5cm meni v rozžhaveny kov a kit sice neschori ale spali se a casem se zacne drolit.V tomto pripade pod lakem delat bublinku.Kvalitni kit ti vydrzi max 90 Stupnu.ale vedlejsi vec.pokud ses max spokojen tak to je hlavni Mrk
prosim tě můžeš označit místo v malováni?? nějak nevim kde.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 21:18   Citovat  

sablos napsal:
prosim tě můžeš označit místo v malováni?? nějak nevim kde.

prvni fotka.Dole v rohu komci kit a dal je lem a kousek od kitu je svar.

skritek je teď offline  skritek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 21:27   Citovat  

je to na te prvni fotce. Jinak bodovani je na prd bud zavarit cele a nebo vycinovat at to udelas jakkoli jinak tak je jen otazka casu kdy to vyleze. Na spouste aut na ktera jsou lemy jen nabodovane to po prvni zime vyleze a je to videt. jinak ten kit je oprava predchozim majitelem Úsměv pan asi nevedel co je kladivko

DSC00076.JPG

DSC00076.JPG, 261.31 kB

DSC00068.JPG

DSC00068.JPG, 219.02 kB

DSC00066.JPG

DSC00066.JPG, 186.79 kB

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 21:36   Citovat  

Tak to bych chtel videt jak navaris lem na zadnim blatniku kor u hondy ktera ma plech nula nula nic celim svarem.To se musi skroutit a propadat jako svin.uz tak kdyz to boduku po milimetrech musim to chladit aby tam nebyla tuna kitu.jinak nevim proc by to vylejzalo kdyz to udelas tak jak mas a zvolis cpravnej kit.Je zajimeve ze jsem udelal furu aut za nekolik let dejme tomu za pet let a jeste nikdo neprijel.To je prave o to ze nemuzes na nic dat kit jakej se ti libi a nebo nejlepe brousi.oni vedi proc jich je tolik druhu.Hlavne jsou cenove jinde.ja treba dam za pixlu 400,- ale vim ze kdyz uschne ohnez ho aniz by se zlomil a dalsi vec je ta ze mezi ty svary musis dat takovej kit a pak onakej a ne ze to clovek premazne jen tak aby to bylo rovny.Nebudu nikoho ucit ale neni pravda co rikate.Cin je dobra vec ale taky to ma pro a proti. Mrk

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 21:50  Naposledy upravil L-E-J-Č-I dne 6.9.2011 , 8:54, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Pro ty co si muzou myslet ze jen blabolim o tom ze mam dostatecne zkusenosti, tak nemam jen zkusenosti s autama.Auta jsou jen hracky oproti vlakum Velmi šťastný .Mam zakazku od ceskych drah na kterou jsem byl pozvan.Jen pro predstavu Úsměv Ja v akci Mrk Taky prihodim.

P1000301.JPG

P1000301.JPG, 3.75 MB

P1000099.JPG

P1000099.JPG, 4.42 MB

P1000093.JPG

P1000093.JPG, 4.17 MB

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 21:50   Citovat  

ono to je nabodovaný a zbroušený a jak se brousil kit tak se to zaprášilo, pája to bodoval tim způsobem že bodnul přestal bodnul přestal, seděl jsem u toho 2 dny a čučel mu pod ruce takže vim co to bylo za pakárnu.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 21:53   Citovat  

sablos napsal:
ono to je nabodovaný a zbroušený a jak se brousil kit tak se to zaprášilo, pája to bodoval tim způsobem že bodnul přestal bodnul přestal, seděl jsem u toho 2 dny a čučel mu pod ruce takže vim co to bylo za pakárnu.

Mrk ja tam nebyl ty jo.Jsi zpokojen a nadsenej z toho jak to dopadlo. Mrk Co vic si prat. Mrk

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 21:56   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
Mrk ja tam nebyl ty jo.Jsi zpokojen a nadsenej z toho jak to dopadlo. Mrk Co vic si prat. Mrk
kdybych to neviděl na vlastní bulvy tak tady nechválim, stajně se bude ještě brousit pač se bude stříkat do barvy.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2011 , 8:50   Citovat  

sablos napsal:
kdybych to neviděl na vlastní bulvy tak tady nechválim, stajně se bude ještě brousit pač se bude stříkat do barvy.

K cemu je ze to vidis kdyz tomu treba nerozumis Velmi šťastný

DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2011 , 8:57   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
K cemu je ze to vidis kdyz tomu treba nerozumis Velmi šťastný

Ty děláš možná vlaky, ale Lemoun dělá Maseratti, Ferrari atd. tudy odkaz a pochybuju že by si do tak exklusivního servisu vzali někoho kdo tomu nerozumí a neumí to Hihi

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2011 , 9:12   Citovat  

DanTe napsal:
Ty děláš možná vlaky, ale Lemoun dělá Maseratti, Ferrari atd. tudy odkaz a pochybuju že by si do tak exklusivního servisu vzali někoho kdo tomu nerozumí a neumí to Hihi

Jo tak na tom neni nic tezkeho.Mel jsem uz tu cest delat noveho Veipera.Bouranej na predek.Je to cina nesmirna.Vrivote jsem takovej papirak nevidel.Tam nula nic.Vse ostatni z plastu.A je jasny ze pokud delas takove auta tak mas na vse nove dili.Cos mne se nepostesti a je stm vetsi pakarna jak nejake takove auta.Dal bych ti treba do ruky takového francouze HDI.Udelej na tom rozvody a nebo sundej hlavu.Nebo treba octavku ktera je do vrtule.Schnileho veterana na ktery si vse musis vyrobit sam.Treba Corvetta a vic jinych podobnych aut ma hlinikovej ram a tam jsi total v wc Co se tyce Porschete tak uz taky bylo a to ma hodne dilu z VW.Akorat trosky horsi pristup Velmi šťastný Pokud tyto auta opravdu dela da mi za pravdu Mrk Nevic moc byh se neuzivil kdybych tyto auta u nas delal kdyz jich tu jezdi jen par stovek a delaji tam lidi stejni jako jine. Hihi Jinac uz si videl delat na necem takovem Lemy,prahy?? Velmi šťastný

Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2011 , 9:17   Citovat  

kluci nehádejte se nemá to cenu každý máte svůj postup oba mohou být správný i když jsou odlišný. Nemám bohužel ani maseratti ani Lamborghini mám jen stařičký crxko který rezne jak rómskej žigul a minulý podzim jsem ho svěřil Lejčimu který se o něj postaral jak o kde jaké maseratti a hlavně i o mou peněženku. práce byla na jedničku a cena na jedničku s hvězdičkou já jsem nad míru spokojen. Lemounovu práci jsem neviděl, ale nepíšiu že neni kvalitní všřim tomu, že určitě je a je jedno jestli dělá vlaky maseratti či nějaký starý hondy když bude dělat dětský tříkolky a dá si záležet tak je to super Je to tam. .

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2011 , 9:27   Citovat  

Job!k napsal:
kluci nehádejte se nemá to cenu každý máte svůj postup oba mohou být správný i když jsou odlišný. Nemám bohužel ani maseratti ani Lamborghini mám jen stařičký crxko který rezne jak rómskej žigul a minulý podzim jsem ho svěřil Lejčimu který se o něj postaral jak o kde jaké maseratti a hlavně i o mou peněženku. práce byla na jedničku a cena na jedničku s hvězdičkou já jsem nad míru spokojen. Lemounovu práci jsem neviděl, ale nepíšiu že neni kvalitní všřim tomu, že určitě je a je jedno jestli dělá vlaky maseratti či nějaký starý hondy když bude dělat dětský tříkolky a dá si záležet tak je to super Je to tam. .

De o to ze sem dal fotky s nejakou kvalitou prace.Tak jsem jednu fotku o komentoval a na to tu preci to tema je.Neco se mi nezdalo a ja mu to rek.Vysvetlil jsem mu to a on mne taky.No abych neprihazoval stejnou vec tak jsem tu hodil neco zajimaveho kdyz uz jsme byli u kitovani Velmi šťastný No a pak se snazim nekomu vysvetlit ze pokud nekdo bude delat trema na mojim aute el. apodobne a ja na nej mohu koukat tak vim ze tomu nerozumim a tudis muzu jen verit ze je to dobre.Ale nebudu tvrdit ze je to podstive kdyz sem treba dam fotky se zapojenim atarmu a nejakej elektrykar mi rekne ze jsou tam ruske spoje misto cinu.Rekl bych aha tak pokud to shori vim za kym jit HaHaaa Vubec nejde o vlacek zvanej Hurvinek je to dobrý

Obsah fóra Honda-club.cz   
Lemy navaření vykitování stříkání
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina