Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Myslim ze sem tady spravne :)
Fórum: Pro nováčky = pokusy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Mylys je teď offline  Mylys
PříspěvekZaslal: 11.3.2008 , 21:41   Citovat  

Tak sem tady, novacek... Ahoj
Nedavno jsem si koupil civica 3G hatchback r.v. 89 1.6i 16V protoze mi muj nezletilej bratr rosekal Lancii (50 tisic v ...). Ted sem ale hrozne spokonej, je to hrozne stary auto ale zacal sem na nem delat, pekna od spoda... cepy, loziska, silembloky, chladic, rozvody, brzdy, tlumice atd... Kdyz uz sem tady tak mi snad poradite jak dal: ted chci napr. koupit 15-ky kola a obout pneu 215/45 ale nevim jestli to nacpu do podbehu, bojim se ze to v rejdu bude drit. Jestli mi muzete poradit budu moc rad... Dekuju
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.3.2008 , 21:48   Citovat  

nejdřív se tu porozhlídni , pak to napiš do správny sekce OK určitě ti někdo poradí
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.3.2008 , 21:49   Citovat  

Mylys napsal:
Nedavno jsem si koupil civica 3G hatchback r.v. 89 1.6i 16V protoze mi muj nezletilej bratr rosekal Lancii (50 tisic v ...). Ted sem ale hrozne spokonej, je to hrozne stary auto ale zacal sem na nem delat, pekna od spoda... cepy, loziska, silembloky, chladic, rozvody, brzdy, tlumice atd... Kdyz uz sem tady tak mi snad poradite jak dal: ted chci napr. koupit 15-ky kola a obout pneu 215/45 ale nevim jestli to nacpu do podbehu, bojim se ze to v rejdu bude drit. Jestli mi muzete poradit budu moc rad... Dekuju

tak ja gratuluju jen neco upresnim a poupravim:)
Pokud mas r.v. 89 tak mas ctvrtou generaci. Nekde (jako treba autokelly v katalogu) je to jako 3g. Pecuj o nej a budes urcite spokojeny je to dobrý
Proc chces davat tak siroke gumy? Bohate staci 195/50/15, pokud nechces jezdit okruhy:) Navic 215/45/15 jsou straasne drahe gumy a vyrabi je maloktera firma
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.3.2008 , 21:50  Naposledy upravil M@jk dne 11.3.2008 , 21:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Mylys napsal:

Tak ať si spokojeným členem.

Rozměry kol jsou hezké, ale má to smysl na naše silnice??? Jak řekl FastCivic - drahé. Doporučil bych z vlastní zkušenosti 195/55 R15. Mám Civic 5G 1992 1.6ESi Vtec.

Pokud Ti je jedno, co máš povoleno výrobce v TP, tak můžeš zkoušet, co Ti Tebou repasovaný podvozek zvládne a jak dlouho vydrží ...
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2008 , 21:51   Citovat  

pokud ti můžu poradit 215ky tam určitě necpy na 15" kola sou nejidealnějsí 195/50 je to dobrý
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2008 , 21:51   Citovat  

Zdravím,

a neměl jsi nadou Deltu HF Integrále Velmi šťastný to by mě pěkně nasr*** Mr. Green ať ti to jezdí je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.3.2008 , 22:08   Citovat  

Pekny privitani, moc dekuju vsem. Takhle siroky gumy sem chtel jen kvuli vzhledu, libi se mi siroky kola na aute... ale dam asi na vas, teda castecne a dam tam 195/45 OK? Musim frcet, ale zitra sem tu zas, tak zatim cau a dik moc. Jo a predtim sem mel Lancia Delta Hpe 2.0i 139Ps r.v. 95 jezdila moc pekne...
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2008 , 22:21   Citovat  

Mylys napsal:
Pekny privitani, moc dekuju vsem. Takhle siroky gumy sem chtel jen kvuli vzhledu, libi se mi siroky kola na aute... ale dam asi na vas, teda castecne a dam tam 195/45 OK? Musim frcet, ale zitra sem tu zas, tak zatim cau a dik moc. Jo a predtim sem mel Lancia Delta Hpe 2.0i 139Ps r.v. 95 jezdila moc pekne...

no to věřím, že fičela slušně OK
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.3.2008 , 15:11   Citovat  

Moc nechápu proč chceš dávat pneu 215/45-15 nebo 195/45-15. Máš zbytečné peníze a chceš mít drahé pneu? Dej tam ty 195ky s profilovým číslem 50 jak píšou kluci, je to rozměr za pěkné peníze a navíc 215/45-15 má zhruba stejnou výšku jako 195/50-15. Ty 195/45-15 bys měl moc malé kolečko v podběhu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.3.2008 , 16:21   Citovat  

No zbytecny penize nemam ale chtel sem siroky gumi, libi se mi ale zaroven i co nejnizsi profil protoze mam strach ze to nenacpu do podbehu...
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.3.2008 , 16:35   Citovat  

kup si žebřiňák....ten se ti musí líbit....nebo zetoř
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.3.2008 , 18:17   Citovat  

Mylys napsal:
No zbytecny penize nemam ale chtel sem siroky gumi, libi se mi ale zaroven i co nejnizsi profil protoze mam strach ze to nenacpu do podbehu...
to číslo 45 není výška pneu v milimetrech ale je to v procentech z šířky. Takže 45% z 215mm je stejné asi jak těch 50% ze 195mm. Těch 195/45 bude fakt malé kolo ve velkém podběhu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 17:23   Citovat  

Cau,
tak uz je mam doma, koupil sem ty Eagl F1 15/50 a moc se mi libi. Ted sem objednal kola tudy odkaz Platin P53Black.
Uvidime az to prijde, urcite mu to bude sluset kouř
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Myslim ze sem tady spravne :)
Fórum: Pro nováčky = pokusy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina