Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Tak už to potkalo i mě :(
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 6:16   Citovat  

Ono nestačilo, že mi auto ukradli před několika lety hned měsíc po koupi, ale dnes ráno přijdu k autu a někdo mi udělal rejpu do dveří klíčem asi tak 6 cm až na plech Bueee Proč proboha, jestli má semnou někdo problém ať jde za mnou osobně ! Nesnášim tyhle XxxxX ! chytit ho u toho, tak už nespatří denní světlo ! Až se dostanu domů dám foto, musim to ale aspon vzít bezbarvym bo něčím protože tu furttt pršššíí Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Madro je teď offline  Madro
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 7:44   Citovat  

Soucítím... zabit je málo.. já takle ráno objevil škrábanec od předního světla až po zadní dveře... nemám to až na plech, ale lakovat to musím a nevim kde na to teda vemu love :/ Policie samozřejmě nic nezjsitila i když mají na jednom baráku kameru a bylo poškrábaných za tu noc cca 20 aut... A to já oproti ostatním dopadl ještě dobře... kámoš měl na accordovi přední blatník, oboje dveře, zadní blatník, víko nádrže a kufr. pěkně počárané.. kámoška zase na kapotě nakreslené kolečko klíčkem... Hnůjdaj tiburon měl vedle znaku vyškrábané šu**n a k***t... no prostě se někdo vyřádil.. Tady tuto zábavu opravdu nechápu. Já od té doby platím radši za garáž než abych furt truchlil...
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 8:52   Citovat  

to si děláš kozy?! Mně takhle poškrábali čerstvý lak na mém milovaném prvním vozidle Š 130 Smutný Přesně jak říkáš, vidět toho krypla, tak před očima tma a než ho dotáhnout na služebnu, kde by mu dali přestupek, to ho radši pošlu na JIPku zm.da zmatenej
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 8:58   Citovat  

závist.....bejt tebou, tak si pronajmu garáž OK
   Návrat  
petr7 je teď offline  petr7
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 9:06   Citovat  

tak ja zas nerozumim tomu ze se divite dyt u nas na sidlisti v Brne je to kazdej den, ja uz sem nelepil ani znacky na hondu a zadekloval to zaslepkama protoze kazdej den vsecko urvany a poskrabany cely auto - me spis pride normalni ze ti to nekdo odre nez ze to budes mit pekny a nikdo se toho nedotkne Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 9:09   Citovat  

ChuCky napsal:
to si děláš kozy?! Mně takhle poškrábali čerstvý lak na mém milovaném prvním vozidle Š 130 Smutný Přesně jak říkáš, vidět toho krypla, tak před očima tma a než ho dotáhnout na služebnu, kde by mu dali přestupek, to ho radši pošlu na JIPku zm.da zmatenej
bohužel nedělám Smutný Mě ani tak neštve ta rejpa, ten lak už stejně pár let přesluhuje, ale štve mě spíš to, že se někdo v noci nudí a bezdůvodně ničí cizí majetek a co je nejhorší že to ted budu muset něčim zamatlat protože do lakovny to fakt dávat nebudu Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 9:13   Citovat  

Lukas28 napsal:
závist.....bejt tebou, tak si pronajmu garáž OK
to není řešení objet klíčem či nabourat tě můžou kdekoliv u supermarketu či veřejnym parkování. Tohle je bohužel o lidech a v ČR žijou prostě samý hyjeny. Nejlépe se odstěhovat někam pryč. No je vidět že populace čim dál víc degeneruje meetallll
   Návrat  
hudeec je teď offline  hudeec
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 9:42   Citovat  

S tím nenadělaš nic Smutný k.rvy jsou všude a nejen v ČR. Stěhovani by nic neřešilo.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 9:48   Citovat  

MalTake napsal:
to není řešení objet klíčem či nabourat tě můžou kdekoliv u supermarketu či veřejnym parkování. Tohle je bohužel o lidech a v ČR žijou prostě samý hyjeny. Nejlépe se odstěhovat někam pryč. No je vidět že populace čim dál víc degeneruje meetallll

sámám od sousedů z paneláku poškrábané auto tak vím co říkáš, je to hnus velebnosti...

proto až začnu dělat na exteriéru okamžitě civic jde do garáže, bych zešílel kdyby mi někdo poškrábal auto a ujel naštvanej
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 9:59   Citovat  

Za tohle sekat ruce, jak si někdo může dovolit vůbec sahat na cizí auto. Nehledě na to že něco takovýho může udělat jen ten největší kus idiota, auto za nic nemůže. Věřím v to že nemít garážovaný auto tak mě něco takovýho taky potká. Takže když mi nestojí auto na ulici kde by mě jej někdo mohl poškrávat tak mě alespoň volal nějakej anonym že jestli nepřestanu jezdit tak příjdu o auto. Idiot.. HaHaaa Holt malý město.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 10:05   Citovat  

ty garaze sou nanic borci pak vyjedete do mesta a je to votriskany cely, mam to ted po laku a je to cely dotriskany zas po stranach a zkrouceny vyztuhy narazniku jak nekdo parkuje a opre se tj proste cesko tady nemuze nikdo mit neco peknyho protoze ti to kazdej rozbije

jeste dodam ze kdyz vidim nekoho ze nici auto cizimu protoze u svyho ho palokdy chytite tak ho domlatim do bezvedomi (i kdyz to neni moje auto) tak to tak delejte taky
   Návrat  
Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 12:57  Naposledy upravil Spacir dne 5.11.2011 , 17:28, celkově upraveno 4 krát. Citovat  

Včera u KFC mě pán s tranzitem obtisknul svoje dvěře na moje, když jsem vylezl ven, tak se ještě rozčiloval, skočil do auta a odjel. Asi se urazil, že se mi nelíbí odřený a promáčklý dveře. to mi hlava nebere to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 13:03   Citovat  

tak zustat stat napsat spz a volat fizly a na pojistovnu
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 13:12   Citovat  

Spacir napsal:
Včera u KFC mě pán s tranzitem obtisknul svoje dvěře na moje naštvanej když jsem vylezl ven to s ním řešit, tak se ještě rozčiloval. Asi se urazil, že se mi nelíbí odřený a promáčklý dveře. to mi hlava nebere
já už snad v týhle zemi ani ničemu nedivim... nesouhlas bejsbolku a pistoli do auta... Brzo to jinak ani nepujde, však se podívejte, co se děje ve světě ! to snad ne
   Návrat  
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 13:18   Citovat  

Včera flusanec na předním skle, důlky ve dveřích od dveří vedlestojících aut, idioti co zaparkují tak blízko, že člověk nemůže vystoupit nebo vyjet a mohl bych pokračovat dál ... je to totální humus. Např. u obchoďáku parkuju naschvál hodně daleko, kde auta nejsou, přijdu z nákupu a vedle mě stojí auto - klasická situace. Já už tohle prostě nedávám ... Je to v povaze lidí. Je to o tom nebýt lhostejný a nenechat si wc na hlavu. Jednou jsem byl svědkem jak auto A totálně ojelo bok autu B na parkovišti a auto A následně samozřejmě bez rozmyslu odjelo - hned jsem volal 158, jeli po něm.
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 13:30   Citovat  

Spacir napsal:
Včera u KFC mě pán s tranzitem obtisknul svoje dvěře na moje naštvanej když jsem vylezl ven to s ním řešit, tak se ještě rozčiloval. Asi se urazil, že se mi nelíbí odřený a promáčklý dveře. to mi hlava nebere

no to si děláš kozy ne... Mě takhle jednou nacouval nějakej týpek do auta, tak jsem vylezla a hystericky jsem na něj řvala asi pět minut Velmi šťastný naštěstí pán měl rozum a nechtěl se hádat, vytáhl z peněženky odpovídající obnos(na opravu to stačilo Úsměv ) a odjel...
   Návrat  
Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 13:43  Naposledy upravil Spacir dne 5.11.2011 , 17:29, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

LadyImagine napsal:
no to si děláš kozy ne... Mě takhle jednou nacouval nějakej týpek do auta, tak jsem vylezla a hystericky jsem na něj řvala asi pět minut Velmi šťastný naštěstí pán měl rozum a nechtěl se hádat, vytáhl z peněženky odpovídající obnos(na opravu to stačilo Úsměv ) a odjel...

Měl sem chuť mu prohodit kámen předním sklem. V laku mám čáru. naštvanej
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 13:59   Citovat  

MalTake napsal:

Doporučuji se odstěhovat někam na jih , tam bys byl za 6cm škrábaneček ještě štastný Velmi šťastný
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 14:07   Citovat  

Spacir napsal:
No my to sepsali k nevůli pána a pán odfrčel. Měl sem chuť mu prohodit kámen předním sklem. Dvěře jsou už vytažený, jenže v laku mám čáru, jak jel dveřma až na základovku. naštvanej Teď nastává problém, že přes ty samolepky to nepůjde nastříkat a když je sloupu, tak to bude vypadat divně, musel bych je sundat z celýho auta. Nový shánět nehodlám, takže to tak nechám a budu jezdit s čárou přes půl dveří. Příští rok se holt plácnem přes kapsu a půjde celý auto do bílé. Mám z toho neskutečný nervy, tohle jestli mi někdo udělá na ten novej lak, tak si půjdu sednout. (ten stávající je na tom autě rok a půl a všude mám od "lidí" důlky) Holt z toho udělám víkendovku - u nákupáku atd. se s tím neukážu a daily bude naše 323Fko. On se prostě pokaždý najde nějákej lhostejnej idiot, co ti do toho bouchne. To pokaždý parkuju daleko, abych tomuhle předešel.

to jsem si všimla... Velmi šťastný helet, já to mam kupíčko, tak mi taky přibylo hodně škrábanců a mam ve dveřích památku na nějaký cizí dveře... musela to bejt rána, protože tam je šlic jako k*áva... Na tomhle i na předešlých autech jsem měla/mám rýhy od klíčů atd... Lámat ruce takovým "lidem" co si toto dovolí Smutný
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 14:50   Citovat  

tohle se ti na žižkově nestane.... Velmi šťastný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 16:40   Citovat  

Proberte se z toho mindraku o ceske malosti, tohle se stava proste vsude. Mne podrapali nejakym kamenem pred domem v Lucembursku Accorda krizem krazem na blatniku a obou dverich, lakovna si uctovala (u pojistovny) skoro 1500€. Dodreli tehdy a dokonce pokopali auta a ukopali zrcatka jeste u 11 dalsich aut. Pred nedavnem mi u obchodaku vznikl skvely dulek od necich dveri na snad nejhorsim miste na CTR a ted jsem se prave vratil z jednoho servisu kde jsem domlouval opravu tentokrat prave strany na Accordovi, zase skrabanec od nejakeho vandala. To vsechno behem ani ne 2 let. Procentualni zastoupeni debilu je vsude stejne.
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 16:53   Citovat  

U obchoďáku to řeším tak že se snažím zaparkovat přímo u těch "garáží" na košíky, když jsem sám, což většinou jsem tak se přilepím co nejvíce na pravou stranu. Nebo se snažím vybírat drahší auta a doufám že si majítel bude dávat pozor. A když nejde zaparkovat ani na jeden způsob tak volím klidné místo někde v rohu dál od ostatních. Úsměv
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 17:15   Citovat  

Bully napsal:
Proberte se z toho mindraku o ceske malosti, tohle se stava proste vsude. Mne podrapali nejakym kamenem pred domem v Lucembursku Accorda krizem krazem na blatniku a obou dverich, lakovna si uctovala (u pojistovny) skoro 1500€. Dodreli tehdy a dokonce pokopali auta a ukopali zrcatka jeste u 11 dalsich aut. Pred nedavnem mi u obchodaku vznikl skvely dulek od necich dveri na snad nejhorsim miste na CTR a ted jsem se prave vratil z jednoho servisu kde jsem domlouval opravu tentokrat prave strany na Accordovi, zase skrabanec od nejakeho vandala. To vsechno behem ani ne 2 let. Procentualni zastoupeni debilu je vsude stejne.

krasne napsano Velmi šťastný
jinak s timhle taky bojoju, pomohlo az druhe auto u ktereho je mi to uplne jedno
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 17:17   Citovat  

Becky napsal:
krasne napsano Velmi šťastný
jinak s timhle taky bojoju, pomohlo az druhe auto u ktereho je mi to uplne jedno

táák tákk Velmi šťastný

civica do garáže, jezdit jen když je hezky a koupit si na denní ježdění něco jiného. Mám fiat uno, rv 1987 takže o rok starší jak já sám Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 17:59   Citovat  

Bueee
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2011 , 9:33   Citovat  

Ahoj, hele nechci to zlehčovat, ale tohle je ještě pohoda, rozstřik to vyřeší... mě tenkrát ukopli zrcátka, křídlo, objeli to kolem dokola přes všechny lišty a plasty a ještě to postříkali sprejem... je to sice smutný ale co naděláš... Vždycky se najde nějakej ožrala co si večer spraví mindrák.... Ikdyž teď nedávno sedím u táty doma, on měl zaparkovanýho cívu vyjímečně před barákem,ne v garáži a šel okolo takovej malej capart a jak šel kolem tak hodil takovýho slinta na kapotu že jsme hned vyběhli a chytli ho pod krkem a táta to s ním vytřel Velmi šťastný ..a to mu bylo sotva 12, ani cikán to nebyl..no prostě nepochopíš..jenže teď abysme se báli ho tam nechat stát aby si klučík taky nepřišel s klíčem... To je ta výchova, ti malí hajzlíci si dnes neváží vůbec ničeho.

PS. Garáž vyřeší hodně, já ho tam parkuju od prvního dne a věř, že většího klidu jen tak nedostaneš Úsměv ..nehledě na to že jestli Ti céro stojí venku tak se s ním pomalu rozluč, plechy plasty toto...zima léto...a auto jak otohle jde do kopru nahned.
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2011 , 11:14   Citovat  

Lidi, vždyť je to jen auto. Kus plechu, škrábaneček. Co budete dělat v případě opravdového průšvihu? Mám čerstvě na přední kapotě tajpru rýhu na plech od světla ke světlu. A co? No, tak si někdo drápnul. Boří se svět? Až bude chuť, nechám to opravit. Auto je pojištěné, abych se právě těmito drobnostmi nemusel zatěžovat...
   Návrat  
koki... je teď offline  koki...
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2011 , 12:27   Citovat  

hele taky si myslim, že to moc řešíš, nadpis jak kdybys to rozstřelil, nebo jako by ti to někdo rozsekal totálně a ty pak takovej škrábaneček. HaHaaa

To já jsem dopadnul daleko huř kuli blbcum. naštvanej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2011 , 14:17   Citovat  

si děláte srandu, ne ? mě nejde ani tak o ten škrábanec jako spíš o to že je to zbytečná škoda, které jsem nemohl předejít ani nijak zabránit, ale naopak teď s tim budu muset něco dělat a je to prostě práce navíc kvůli nějakýmu blbcovi... O to jde ! Jde mi o princip ! Nic víc ...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.9.2011 , 16:13   Citovat  

Ondras napsal:
Lidi, vždyť je to jen auto. Kus plechu, škrábaneček. Co budete dělat v případě opravdového průšvihu? Mám čerstvě na přední kapotě tajpru rýhu na plech od světla ke světlu. A co? No, tak si někdo drápnul. Boří se svět? Až bude chuť, nechám to opravit. Auto je pojištěné, abych se právě těmito drobnostmi nemusel zatěžovat...

No nerikej ze te to ne.. nenastve kdyz neco takoveho objevis HaHaaa Ale resim to taky dobrou pojistkou OK Abych mel auto jenom na to aby mi stalo pod zamkem v garazi a pri ev. vyjizdce se choval jako paranoik, na to nemam finance ani nervy.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Tak už to potkalo i mě :(
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina