Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pasuje D15Z6 na převodovku z D15B2 ??
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
josefosmy je teď offline  josefosmy
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.9.2011 , 22:24  Naposledy upravil josefosmy dne 1.10.2011 , 15:24, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Zdar, boužel mi moje D15B2 žere moooc oleje a tak když sem ji dal čoudy nejspíš s minimem oleje tak mi začla takhle cvakat.. Smutný Nabízejí se tři možnosti: Šály na klice/ojnici nebo něco u ventilů.. co myslíte že je nejpravděbodobnější??? Jo a hlavní je i to, že motor ztratil výkon ve středních a vyšších otáčkách, jinak volnoběh je OK, měl jsem zatim sundaný víko ventilů a žádnej viditelnej defekt nebyl vidět. Díky za názory, popř. bych koupil nějakou 1,6 komplet, tak abych to jen přehodil. Díky za názory Honda

tudy odkaz
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 26.9.2011 , 22:29   Citovat  

Tohle je na 100% na klice....

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.9.2011 , 7:34   Citovat  

Díky Smutný

Slivka je teď offline  Slivka
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.9.2011 , 9:58   Citovat  

Ahoj.

Ja som mal podobné zvuky tudy odkaz a tiež to vychádzalo spod ventilového veka. Všetci hovorili, že je to na kľuke, pretože sa zvuky v motore dosť šíria a že je motor 100% po smrti. Po rozobraní sa ukázalo, že je pridretá hlava, pretože predošlý majiteľ bol mravenec a pri montáži hlavy zalepil staré tesnenie silikónom, čím zamazal aj olejové kanály a hlava nebola mazaná tudy odkaz. Klepanie spôsobovali vahadlá ventilov, pretože mali zodraté plôšky a zodraté boli aj vačky, čím vznikla vôľa, vďaka ktorej to klepalo. Blok motora bol úplne v poriadku a ložiská na kľuke a ojniciach boli ako nové, bez vôlí a opotrebenia.
Osobne Ti odporúčam to rozobrať a riadne skontrolovať.

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 27.9.2011 , 10:03   Citovat  

nehezký zvuk který nám taky vydáva naše mazda 323, taky máme podezření na kliku, ale pokud to bude hlava jak píše kolega výše tak jednu mám k máni.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.9.2011 , 1:33   Citovat  

No, tak snad o víkendu vyndám motor, rozdělám a uvidim co to odneslo, každopádně tam hodim nový kroužky + asi ty šály na klice nebo něco jinýho. Až to bude, dám vědět čim to bylo. Řekl bych, že mě u toho ale nemine pár problémů, se kterýma bych se tu s Vámi nepodělil Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný takže uvidíme Honda

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2011 , 11:55   Citovat  

Prosím, mohl by mi někdo říct, jestli mi půjde dát D15Z6 na převodovku z D15B2 ??? Děkuji

gear je teď offline  gear
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2011 , 17:50   Citovat  

z D na D řadu by to mělo pasovat, otázka co na to uchycení motoru, D15Z6 bylo v 6G, ty máš 5G. někde se to už řešilo, bohužel si to nepamatuji, ale věřím, že když prohledáš forum tak to najdeš přátele

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2011 , 19:58   Citovat  

Slivka napsal:
Ahoj.

Ja som mal podobné zvuky tudy odkaz a tiež to vychádzalo spod ventilového veka. Všetci hovorili, že je to na kľuke, pretože sa zvuky v motore dosť šíria a že je motor 100% po smrti. Po rozobraní sa ukázalo, že je pridretá hlava, pretože predošlý majiteľ bol mravenec a pri montáži hlavy zalepil staré tesnenie silikónom, čím zamazal aj olejové kanály a hlava nebola mazaná tudy odkaz. Klepanie spôsobovali vahadlá ventilov, pretože mali zodraté plôšky a zodraté boli aj vačky, čím vznikla vôľa, vďaka ktorej to klepalo. Blok motora bol úplne v poriadku a ložiská na kľuke a ojniciach boli ako nové, bez vôlí a opotrebenia.
Osobne Ti odporúčam to rozobrať a riadne skontrolovať.

Ano, Ano, Ano,

nejprv rozborka a potom ortel. Je to lepší a levnější. Když budeš muset dělat GO, i tak se to musí rozhodit. Pokud ne, aspon se vyškolíš. Ber to pozitivně. No co se týká převodovky, měly by pasovat, jen si dej pozor na jednu věc a to na vodící trubičky - tím, jak ji nasadíš na hrušku, na hřídel, tak ji budeš chtít hned přitáhnout šrouby, a v krajích po obvodu je právě taková vodíčí trubička, která vymezuje polohu převodovky vůči bloku, pozor na to!!! O jedné vím 100% - protože u jedné opravy motoru u které jsem byl, nám NAŠE BLBOST A NEVĚDOMOST ZPŮSOBILA ZTRÁTU ASI 2 HODIN, než jsme idioti přišli na to, že ji musíme uříznout!

Velmi šťastný je to dobrý přátele

Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2011 , 20:29   Citovat  

josefosmy napsal:
Prosím, mohl by mi někdo říct, jestli mi půjde dát D15Z6 na převodovku z D15B2 ??? Děkuji

sedne to jak pr-del na hrnec, včetně uchycení atd. Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2011 , 23:46   Citovat  

Díky za odpovědi a upozornění na tu vodící trubičku OK Jeden z členů zde na Foru právě prodává D15Z6. Ještě se zeptám jak je to s budíky a lankem od plynu ?? Bude to fungovat?? To lanko asi budu muset nějak pořešit, ale ty budíky nevim nevim to mi hlava nebere

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2011 , 23:49   Citovat  

josefosmy napsal:
Díky za odpovědi a upozornění na tu vodící trubičku OK Jeden z členů zde na Foru právě prodává D15Z6. Ještě se zeptám jak je to s budíky a lankem od plynu ?? Bude to fungovat?? To lanko asi budu muset nějak pořešit, ale ty budíky nevim nevim to mi hlava nebere

U té trubičky je problém, že ji může někdo zamlátit, utrhnout zničit ... ale máš-li oči na svém místě, nepřehlédneš to a pěkně ti tam sedne, jak psal kolega Street-Kid!!!

je to dobrý přátele

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2011 , 23:51   Citovat  

A ty budíky nevíš prosímtě ?? A co třeba svody?? Vim, že chci moc, ale nechci na nic zapomenout a pak zjistit, že musim koupit ještě to a to Smutný Každopádně díky díky Honda

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 2.10.2011 , 0:34   Citovat  

josefosmy napsal:
A ty budíky nevíš prosímtě ?? A co třeba svody?? Vim, že chci moc, ale nechci na nic zapomenout a pak zjistit, že musim koupit ještě to a to Smutný Každopádně díky díky Honda

V jakém smyslu, jako jestli Ti to bude fungovat? No ehm. pokud bude mít převodovka stejný konektor, což bychom mohli zjistit před VINko nějaké C6G ECO-VTEC a Tvého VINka, tak nevidím problém, proč by to fungovat nemohlo. Plynové lanko je věc, kterou by si řešil až přímo na sání jiného motoru. Většinou je to podobné.

přátele je to dobrý

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pasuje D15Z6 na převodovku z D15B2 ??
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina