Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 127, 128, 129 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Strana 128 z 464
civicpower je teď offline  civicpower
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2011 , 10:52   Citovat  

MalTake napsal:
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/honda/integra/8701530 Integra, moc pěkná VTEC

to snad ne moc přeplácané ... je to jak romský tuning, fakt radši toto: tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2011 , 10:54   Citovat  

wow Tak to koukám! Tak to koukám! to je nádhera (až na ty neony) tudy odkaz
   Návrat  
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2011 , 10:59   Citovat  

civicpower napsal:
wow Tak to koukám! Tak to koukám! to je nádhera (až na ty neony) tudy odkaz
právě si objevil ameriku pořádnej výtlem pořádnej výtlem tohle se tu prodávalo asi rok pak to někdo koupil a zase prodává jinak to byla miss honday 2010
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2011 , 11:11   Citovat  

KureKungPao napsal:
právě si objevil ameriku pořádnej výtlem pořádnej výtlem tohle se tu prodávalo asi rok pak to někdo koupil a zase prodává jinak to byla miss honday 2010

já su na H-C asi necelý rok a dřív jsem hondy nesledoval, takže ještě jsem to neviděl Mrk
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.9.2011 , 14:46   Citovat  

civicpower napsal:
no a diody jsou vždy bílé, ne? takže to svítí bíle Cool
já ti nevím, ale diody uz maj milion barev Úsměv ne jen bílá..
   Návrat  
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.9.2011 , 15:58   Citovat  

Pánové nevíte někdo něco o tom tajpáru? Dííík
   Návrat  
pilotracingteam je teď offline  pilotracingteam
PříspěvekZaslal: 28.9.2011 , 16:46   Citovat  

hopit napsal:
Cena za hotové 239.000,-Kč rychle = dohoda jistá !!!odstupné 124.000,-Kč /dohoda/ + doplatit úvěr 22x6800,- vč.pojistek nebo vyplatit úvěr k 9/2011 115.000,-Kč /velká úspora/ Pokud to dobře chápu tak je to nějaký nedoplacený leasing?

na autě je úvěr tj. cena za hotové 239.000 a z toho je cca 110.000 vyplacení úvěru u ČSOB v Teplicích,doplnil jsme inzerát na sportovních vozech o informace ohledně kosmetických vad, protože dnes tu byl zájemce a ten mě osočil,že auto je v horším optickém stavu,ale vůz nebyl umytý a kosmetické vady uvedeny v inzerátu tak jsem to napravil a jinak Honda je fakt v pořádku atd...
   Návrat  
Elvis.Helicopter je teď offline  Elvis.Helicopter
PříspěvekZaslal: 28.9.2011 , 20:46   Citovat  

pilotracingteam napsal:
na autě je úvěr tj. cena za hotové 239.000 a z toho je cca 110.000 vyplacení úvěru u ČSOB v Teplicích,doplnil jsme inzerát na sportovních vozech o informace ohledně kosmetických vad, protože dnes tu byl zájemce a ten mě osočil,že auto je v horším optickém stavu,ale vůz nebyl umytý a kosmetické vady uvedeny v inzerátu tak jsem to napravil a jinak Honda je fakt v pořádku atd...

ale to se nemuzete divit.na sportovnich vozech vychvalovana Honda v inzeratu a pak se na to clovek prijede podivat a 1.auto neumyte 2.ten neporadek v nem,ze ja bych si do nej nesedl.posmrkane kapesniky,obaly od nich apod. 3.chybi dojezdove kolo a naradi na opravu,jen v kufru pohozen sprej na opravu defektu,ktery je svou naplni urcen pro rozmer 185/60R14 4.auto poskrabane az hruza,ovsem mel jste pravdu,ze spoustu spravi rozlesteni. 5.zadní naraznik a predni maska maji trosku jiny odstin,vidno,tim vsak nenarazim,ze by vuz byl bourany 6.veskere oderky a prolakliny zabarveny stetcem vc.prolesteneho mista nad levym zadnim okenkem 7.na aute obuty eagle f1 a co jsem zbezne koukal na brzdy,tak kotouce vypadaji nove,ale desky se mi nezdaly.mozna se mylim .na3roky stary auto musim dat KO ,ale to by clovek i prekousl.
po motorove strance a jizdnich vlastostech nevim.nebylo testovano.
a ten pristup:pri seznameni v poho a pak vzapeti na to,kdyz jsme Vam oznamili,ze se nam auto nelibi a nejak nezda,tak vy:to tedy nevim co se vam na tom nelibi Chápeš! nikdo neni chytry,jen jako prodejce byste nemel sve zakazniky hned posilat pryc a vyhrozovat s citaci,at tahne nebo mu jednu pustim.nebo :vy jste pane nejakej chytrej :twisted: po vysvetleni chyb vzhledu vozu a o tom ja se s vama vubec nebudu bavit,si vemte tester a zkuste ho,nebo si opiste vin ko a jedte si k honde at vidite.a rozdil odstinu laku na narazniku byl vysvetlen,ze se jedna o dva ruzne materialy,tedy plech a plast.z lakovny vim,ze na materialu tolik nezalezi,barva ma urcitou kryci schopnost.a kdo nekdy mel novy auto a mel na nem jiny odstin nejakeho dilu Cooo??? videl jsem jich jiz spoustu a zadny to nema. to je tedy pristup prodejce,ktery jsem jeste nezazil a to uz jsem par aut koupil i prodal.
takze schrnuti: auto za prekrasnou cenu +---- prodejce +++-- pristup k zakaznikovi ----- pravdivost puvodniho inzeratu -----
pravdivost noveho : pripsal bych jeste ten lem na PP blatniku a zmenil si pneu v inzeratu za me ++---
celkovy dojem KO
presne jak jsem vam dnes rekl: ja mam CTR7G 9let stare a po vzhledove strance 10krat lepsi.

Ted se do me pustte a treba vybanujte.za pravdu se kazdy zlobi.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 0:46  Naposledy upravil pilotracingteam dne 1.10.2011 , 2:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Elvis.Helicopter napsal:
ale to se nemuzete divit.na sportovnich vozech vychvalovana Honda v inzeratu a pak se na to clovek prijede podivat a 1.auto neumyte 2.ten neporadek v nem,ze ja bych si do nej nesedl.posmrkane kapesniky,obaly od nich apod. 3.chybi dojezdove kolo a naradi na opravu,jen v kufru pohozen sprej na opravu defektu,ktery je svou naplni urcen pro rozmer 185/60R14 4.auto poskrabane az hruza,ovsem mel jste pravdu,ze spoustu spravi rozlesteni. 5.zadní naraznik a predni maska maji trosku jiny odstin,vidno,tim vsak nenarazim,ze by vuz byl bourany 6.veskere oderky a prolakliny zabarveny stetcem vc.prolesteneho mista nad levym zadnim okenkem 7.na aute obuty eagle f1 a co jsem zbezne koukal na brzdy,tak kotouce vypadaji nove,ale desky se mi nezdaly.mozna se mylim .na3roky stary auto musim dat KO ,ale to by clovek i prekousl.
po motorove strance a jizdnich vlastostech nevim.nebylo testovano.
a ten pristup:pri seznameni v poho a pak vzapeti na to,kdyz jsme Vam oznamili,ze se nam auto nelibi a nejak nezda,tak vy:to tedy nevim co se vam na tom nelibi Chápeš! nikdo neni chytry,jen jako prodejce byste nemel sve zakazniky hned posilat pryc a vyhrozovat s citaci,at tahne nebo mu jednu pustim.nebo :vy jste pane nejakej chytrej :twisted: po vysvetleni chyb vzhledu vozu a o tom ja se s vama vubec nebudu bavit,si vemte tester a zkuste ho,nebo si opiste vin ko a jedte si k honde at vidite.a rozdil odstinu laku na narazniku byl vysvetlen,ze se jedna o dva ruzne materialy,tedy plech a plast.z lakovny vim,ze na materialu tolik nezalezi,barva ma urcitou kryci schopnost.a kdo nekdy mel novy auto a mel na nem jiny odstin nejakeho dilu Cooo??? videl jsem jich jiz spoustu a zadny to nema. to je tedy pristup prodejce,ktery jsem jeste nezazil a to uz jsem par aut koupil i prodal.
takze schrnuti: auto za prekrasnou cenu +---- prodejce +++-- pristup k zakaznikovi ----- pravdivost puvodniho inzeratu -----
pravdivost noveho : pripsal bych jeste ten lem na PP blatniku a zmenil si pneu v inzeratu za me ++---
celkovy dojem KO
presne jak jsem vam dnes rekl: ja mam CTR7G 9let stare a po vzhledove strance 10krat lepsi.

Ted se do me pustte a treba vybanujte.za pravdu se kazdy zlobi.

Odpověď:
V inzerátu nikdo nic nevychvaluje,jen konstatuje stav. že auto bylo neumyté a ve vnitř neuklizené beru bez dalšího komentáře. Náprava bude sjednána v nejbližších dnech (vyčištění a důkladná renovace povrchu laku).Raději jsem do inzerátu napsal nedostatky.Rezervu tadle verze nemá a opravná sada byla vyplácana již před lety a byla uložena v boční přihrádce - v kufru byl pohozen novej vzduch.filtr a destičky ,od té doby jsem zaplaťpánbůh neměl defekt.Auto bylo vždycky myté ručně,a o poškrábání nic nevím.Auto bylo fakt hodně špinavé což u černé metalízy je bohužel po zašpinění problém, jo a ty "škrábance" byli jen bordel tzv.babí léto, bylo to na všech autech.Po vašem odchodu mi nešlo do hlavy ta dvoubarevnost mezi zadním nárazníkem a bokem auta,ale prach na plastu nárazníku a slunce udělal své a po vašem odchodu jsem to znovu studoval a po očištění bylo vše ok,al jakási dvoubarevnost tam je.přední kapota a blatníky byli hodně oťukány od kamínku , tak jsem to zaretušoval,nemůžu za to, že lak dělají tvrdý a slabý.Taky mi to dost vadilo,ale asi dřív bylo vše kvalitnější.Proleštěné místo mi doslova "s..e",ale už s tím nic nenadělám...
Shodou okolností jsem včera kupoval nové auto a pomeranč laku a dvoubarevnost mezi plasty a plechy mě u auta za 1.300.000 dost překvapila . . . proto mě Vaše reakce fakt vytočila do ruda,kotouče a desky jsou nové)naj asi 1000 km) a v kufru ještě jedny rezervní.
O vzájemných reakcích se dál rozvádět nebudu . . . a hlavně cena za auto je fakt směšná a ty chyby tam bohužel jsou . . . doufám, že renovace laku mě potěší a autu dodá lepší vzhled . . . jo ještě je odchlípnutá kůže na řadící páce .. . dám o víkendu všude nové fotky, včetně nafocení inkriminovaných míst . . . s pozdravem jiri stransky
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 8:42   Citovat  

[quote="Elvis.Helicopter"]a kdo nekdy mel novy auto a mel na nem jiny odstin nejakeho dilu Cooo??? videl jsem jich jiz spoustu a zadny to nema.

Že se do teho pletu, ale např. Mitsu Galant měl tyhle rozdíly odstínu na kufru a zad. plast. nárazníku. Nejlépe to jde vidět na stříbrné metalíze.
forky z izercí:

$(KGrHqEOKikE4n)ol4hCBOYMls,HtQ~~_19.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
$(KGrHqEOKikE4n)ol4hCBOYMls,HtQ~~_19.JPG, 37.44 kB

$(KGrHqN,!k0E5YNFdEmnBOb2!f5LBw~~_19.JPG

$(KGrHqN,!k0E5YNFdEmnBOb2!f5LBw~~_19.JPG, 19.53 kB

$(KGrHqZ,!iIE5d556eDcBOe,J+m5PQ~~_19.JPG

$(KGrHqZ,!iIE5d556eDcBOe,J+m5PQ~~_19.JPG, 32.35 kB
   Návrat  
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 9:16   Citovat  

Pánové co to tady melete o rozdílných barvách laku na plastu/plechu?Je to naprostá kravina!To jste opravdu nikdy neviděli jak se auto MÁ stříkat??Že se nestříká pouze na plast nebo plech???Že příprava pod lak se dělá mj. kuli sjednocení odstínu??Už vidim jak si jdu kupovat káru,třeba funglovku a mě pak řeknou noo to je tím že to je na plastu/plechu??Ale no táák.
Pokud nějaká automobilka prodává dvojbarevně stříklé auto,resp.jedna barva dva odstíny, je to ostuda.

Teď upřímě.Kdo tady z Honda clubu má udělanej novej lak na autě??Asi celkem dost lidiček,a kdo to má stříklé tak že každá část má jinej odstín??Myslím že by každej "svého" lakýru pěkně hnal klackem!

Tímto se omlouvám za offtopic
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 9:25   Citovat  

Tomik:
CTR 8G ma sice jako snad vsechny Hondy docela mizerny lak- a zvlast u C8G jsou videt stopy snad po kazdem kaminku, ale odstin je vsude stejny a co vim tak nikdo podobnou zkusenost nema. Jedna z tech veci co zase Honde vytykat nejdou. Takze bych byl taky neduverivy. Nemusime si hned myslet ze jde o kdovijakou havarku a nejaky skrabanec z parkoviste ani nebude vedeny jako havarie kdyz nekdo vyjede servisni historii, treba to dal "jenom" do nejake mizerne lakovny.
Jinak nakup te osekane verze "Race" u CTR 8G jsem osobne pro normalni jezdeni nepochopil, ale to je kazdeho vec jestli tech par usetrenych penez nekomu stoji zato zrovna u tohoto auta.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 12:07   Citovat  

tudy odkaz
Civic 6g. 1.5vtec ecco.
Vypadá z fotek moc pěkně. Dobré rodinné auto s velmi nízkou spotřebou. OK
   Návrat  
Tworfik je teď offline  Tworfik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 12:44   Citovat  

Nejsem si tak úplně jistej zda to je nejžádanější motor u hondy.. ale jinak vypadá pěkně Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 12:50   Citovat  

Tworfik napsal:
Nejsem si tak úplně jistej zda to je nejžádanější motor u hondy.. ale jinak vypadá pěkně Úsměv

No to se trochu sek Velmi šťastný
I když nejžádanější možná i bude, ale u těchto modelů Civic 5dv, i když takový 1.8VTI, no nevím nevím... Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 21:26   Citovat  

Bully napsal:
Tomik:
CTR 8G ma sice jako snad vsechny Hondy docela mizerny lak- a zvlast u C8G jsou videt stopy snad po kazdem kaminku, ale odstin je vsude stejny a co vim tak nikdo podobnou zkusenost nema. Jedna z tech veci co zase Honde vytykat nejdou. Takze bych byl taky neduverivy. Nemusime si hned myslet ze jde o kdovijakou havarku a nejaky skrabanec z parkoviste ani nebude vedeny jako havarie kdyz nekdo vyjede servisni historii, treba to dal "jenom" do nejake mizerne lakovny.
Jinak nakup te osekane verze "Race" u CTR 8G jsem osobne pro normalni jezdeni nepochopil, ale to je kazdeho vec jestli tech par usetrenych penez nekomu stoji zato zrovna u tohoto auta.

Ten mizerný lak není jen u Hondy, jak jsem psal dotyčný odborník hodnotil odstín laku na zaprášeném zadním nárazníku osvícené sluncem a bokem auta ve stínu, jsem 1.majitel a pokud by bylo auto lakovaný asi bych o tom něco věděl, to že má provozní kosmetiku a ten předek (kapota,blatníky)v nich je snad 100x tukancu od kamínku - mnou zaretušovaných,což je naprd . . . jak je zvykem u nás v čechách radši auto po celolaku ,než auto s původním lakem, nejlépe smotané o 200tkm,ale hlavně že je krásné, že ? (a to jsem i uvažoval nedávno dát auto přelakovat (kapotu+blatníky),ale protože dnešní lakýrové jsou velké riziko ,tak radši auto nechám takhle z kosmetickými chybičkami . . . koupil jsem původně auto ve verzi Race k účelu přestavby na trošku víc závodní v seriovém vzhledu,ale než k tomu došlo objevil se jiný project... i tak musím říct, že auto mě překvapilo i v serii a je pravda, že původní Hondy jsou mnohem mrštnější, todle už je skoro family car . . .ale pohledy motorkářů ve 260 jsou hustý,kvalitou náprav,motoru,gearboxu je auto asi nezničitelné,jen ten lak je slabina.Auto bylo od 7/2008-12/2010 garážované . . . v brzkých dnech nechám auto řádně nafotit i s detaily vad . . . teď valíme na rallye do Světlé a do San Marina na legendy . . . a co se týká černý metly,stačí jednou špatná renovace laku a škody jsou nevratné . . .jinak škrábance na plastových náraznících Hondy jsem ani nekomentoval,ale je vidět, že v Hondě počítaly s občasným vyjetím s asfaltu atd . . . Cool

Elvis Helicopter jinak zapomněl zmínit,čím mě vytočil do ruda . . .takhle mě už člověk nevytočil asi 20let kouř - hlavně, že pánovi Honda 7G hulila modře při odjezdu,ale stříbrná metla byla z dálky jak zrcátko
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 21:34   Citovat  

Bully napsal:
Tomik:

auto v lakovně nikdy nebylo, krom klik,víčka nádrže,kola .. .
A mých hrůzných :twisted: kreací na zatmavení blinkrů v zrcátkách a zadního dílu mezi světly - zatmavovací sprej na světla,ale jde to smýt bez následků

Osekaná verze mě bavila,mám to tak i u Subaru,Myšáků,Lancií . . .
ty věci navíc jen hnijou a jsou moc těžký a dělaj problémy Velmi šťastný neee to vysvětluju vedle v příspěvku proč Race . . . a za 239000,- si myslím, že není skoro co řešit . . .
   Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 22:00   Citovat  

tudy odkaz

sice to není honda, ale kvuli tomu popisu jsem prostě musel je to dobrý pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem prostě kastle od pinifarmi....kdyžtak to smázněte
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 22:05   Citovat  

Jonaasek napsal:
http://auto.aukro.cz/306-cabrio-peugeot-limitovana-edice-i1845962355.html

sice to není honda, ale kvuli tomu popisu jsem prostě musel je to dobrý pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem prostě kastle od pinifarmi....kdyžtak to smázněte

No tak pinifarma mě fakt pobavilo, ale ještě víc mě pobavilo že 306ka se dá postavit na veteránský značky pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 22:12   Citovat  

DanTe napsal:
No tak pinifarma mě fakt pobavilo, ale ještě víc mě pobavilo že 306ka se dá postavit na veteránský značky pořádnej výtlem

Mně taky... HaHaaa
   Návrat  
Elvis.Helicopter je teď offline  Elvis.Helicopter
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 23:10   Citovat  

citát: Elvis Helicopter jinak zapomněl zmínit,čím mě vytočil do ruda . . .takhle mě už člověk nevytočil asi 20let - hlavně, že pánovi Honda 7G hulila modře při odjezdu,ale stříbrná metla byla z dálky jak zrcátko
hele 1.pardon,ze mam sve auto v lasce a snazim se o nej starat.a to nejen na vzhledu,ale i motoru. priznavam,ze ji kazdych 14 dni luxuji a myji,ale to jen z duvodu,ze to je vizitka majitele,ze?a dela mi dobre,ze jezdim v cistem a uklizenem aute.vzdyt vy se take prevlekate a date si sprchu,kdyz si zaspinite obleceni,ci se zpotite.
2.honda mi nehuli modre.to je prach sprosty vymysl.motor je v naprostem poradku,nezere olej ani chladici kapalinu.a zajimalo by me,jak jste to na 30m videl pruhledem velikosti sirky auta pri rychlosti 25km/h a jizde kolmo k pruhledu.dost nemozne,takze papa .navic,jak jste jiz psal.mou stribrnou hondu jste videl az pri odjezdu.takze jsem vas timto vytocit do ruda nemohl,abyste na me rval,ze mi jednu pustite pri odchodu z vaseho bazaru.
navic nevymluvite mi proste,at pisete co pisete,fakt,ze naraznik mel jiny odstin,protoze dva dily vedle sebe,jako byl naraznik a lem,ci zadni bok,auta,na ktere svitilo slunce po celou dobu navstevy.nezkoumal jsem proc ma jiny odstin a nepadlo ani slovo o tom,ze by vase honda byla havarovana,ci bourana.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.9.2011 , 8:38  Naposledy upravil pilotracingteam dne 1.10.2011 , 3:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Elvis.Helicopter napsal:
citát: Elvis Helicopter jinak zapomněl zmínit,čím mě vytočil do ruda . . .takhle mě už člověk nevytočil asi 20let - hlavně, že pánovi Honda 7G hulila modře při odjezdu,ale stříbrná metla byla z dálky jak zrcátko
hele 1.pardon,ze mam sve auto v lasce a snazim se o nej starat.a to nejen na vzhledu,ale i motoru. priznavam,ze ji kazdych 14 dni luxuji a myji,ale to jen z duvodu,ze to je vizitka majitele,ze?a dela mi dobre,ze jezdim v cistem a uklizenem aute.vzdyt vy se take prevlekate a date si sprchu,kdyz si zaspinite obleceni,ci se zpotite.
2.honda mi nehuli modre.to je prach sprosty vymysl.motor je v naprostem poradku,nezere olej ani chladici kapalinu.a zajimalo by me,jak jste to na 30m videl pruhledem velikosti sirky auta pri rychlosti 25km/h a jizde kolmo k pruhledu.dost nemozne,takze papa .navic,jak jste jiz psal.mou stribrnou hondu jste videl az pri odjezdu.takze jsem vas timto vytocit do ruda nemohl,abyste na me rval,ze mi jednu pustite pri odchodu z vaseho bazaru.
navic nevymluvite mi proste,at pisete co pisete,fakt,ze naraznik mel jiny odstin,protoze dva dily vedle sebe,jako byl naraznik a lem,ci zadni bok,auta,na ktere svitilo slunce po celou dobu navstevy.nezkoumal jsem proc ma jiny odstin a nepadlo ani slovo o tom,ze by vase honda byla havarovana,ci bourana.

1.Já jezdím jedině v čistém autě,jsem na to velmi háklivý . . . Bazar není můj . . . Majitele bazaru jsem požádal o vyčištění a renovaci laku. . .Já k tomu autu za tu cenu 239000 mám přístup už takovej, že nebudu nic řešit . . .
2.S tím odstínem je to jak u blbých na dvorečku,co jsem napsal platí a dnes sem dám fotku inkriminovaného místa.Jo a přední maska má jiné lakování už z výroby, koukal jsem na stejnou Hondu co tady jezdí v Mostě a úplně ta samá barva a atd . . . včetně nárazníků atd. taky 2008 jen verze Race plus . . . Na červené je to fakt v pohodě, tu má kámoš a tam není žádný problém . . . Uklidnil mě , že tady na těch forech si to nemusím tak brát . . . za přezdívkou toho tady každej napíše pochochot . . . Já se i omlouvám za své jednání vůči Vám . . . s pozdravem jiri stransky
   Návrat  
D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2011 , 14:17   Citovat  

odkaz

slusna cena...
   Návrat  
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2011 , 15:49   Citovat  

omg dejte pokoj už vy dva ste jak dvě malý děcka naštvanej si to vyřikejte osobně a neflamujte tady zbytečně zmatenej zmatenej abych nebyl offtopic ten zelenej econo anglán vypadá hodně slušně je to dobrý
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2011 , 16:02   Citovat  

nevim jestli tu uz byla - crx targa vti : tudy odkaz vite o ni nekdo neco ?? kamarad po ni kouka tak kazde info dobry Úsměv diky
   Návrat  
koki... je teď offline  koki...
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2011 , 16:06   Citovat  

Ossi napsal:
nevim jestli tu uz byla - crx targa vti : tudy odkaz vite o ni nekdo neco ?? kamarad po ni kouka tak kazde info dobry Úsměv diky

řekl bych že to je ta, co tu prodával Rom. někohu (už nevím kdo to byl), tuším že za 70? to mi hlava nebere
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.9.2011 , 16:12   Citovat  

koki... napsal:
řekl bych že to je ta, co tu prodával Rom. někohu (už nevím kdo to byl), tuším že za 70? to mi hlava nebere

Ta byla/je Hanze.Vfr.
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2011 , 16:20   Citovat  

ted by mela byt v plzni ...
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.9.2011 , 16:37   Citovat  

Zajímavý údaj, to zrychlení - "Zrychlení 0-100: 6 s"
Oficiální údaj je myslím 8,2. Jak jste na tom vy ostatní targaři s vti, taky to máte za 6 vteřin nebo spíš za víc?
   Návrat  
jenda200 je teď offline  jenda200
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.9.2011 , 16:47   Citovat  

notabene napsal:
Zdravím, kamarád chce jet ve čtvrtek kupovat tohle tudy odkaz
znáte to někdo? Díky za každou informaci (klidně SZ).

Přijde mi to docela podezřele levné... Smutný A ještě by mě zajímalo jak z toho dostal těch 262 km/h a 6,1 na stovku - to má tak Padam s kompresorem ( teda měl ) Bueee
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 127, 128, 129 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina