Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 486
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.8.2011 , 21:32   Citovat  

U válečku bych to nazval spíš vrzání, to je (řekl bych) koncový spínač u pedálu spojky.
Lupání, já bych to spíš nazval možná chroupání, mi dělá taky, když sešlapuju pedál a blížím se k jeho nejspodnější poloze, tak se mi taky ozývá takové lupání / chroupání (asi tak 3x po sobě). A ve vyšších otáčkách (od cca 6000 dál) mi nejde řadit a musim čekat až klesnou tak pod 5000, spíš ke 4000... Manželce to sice nevadí, na její jízdu to zásadní vliv nemá, ale když chci já někomu ukázat, jak že ta moje (naše) Honda jede, tak to není úplně přesvědčivé Se stydím Takže, chytré a zkušené hlavičky, co radíte?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.9.2011 , 8:51   Citovat  

Sten napsal:
Zdravím,mam dotaz.Vlastním A7G tourer 2003 2,0 a poslední dobou když otevřu nádrž tak je to hroznej rachot tak půl minuty.Nepozoroval jsem jestli podtlak či přetlak ale dělá to i po stání přes noc.Nemáte někdo radu?

Noooo, na jednom autě jsem měl odpařovací dírku ve víčku a když se časem zanesla bordelem, tak to pak taky kručelo v nádrži. Jestli to má acco ale nevím. Mrknu se zítra. OK
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.9.2011 , 15:02   Citovat  

Tranďák napsal:
Zdar , tak jsem se nakonec dokopal , abych se podíval jak vypadá palivový filtr ( Acco 2003 Tourer 2.0 ) .
Na e-shopech je porád něco takového : tudy odkaz .... furt jsem si myslel , že je někde schovaný ( dle předchozích dotazů a odpovědí v tomto vlákně i v eng . manuálu ) . Dneska jsem celý ten bazmek z nádrže vytáhnul , ale palivový filtr jsem neobjevil . Takže musí být někde jinde ..... otázka zní - kde ???
Díky za odpovědi .

zopakuju: u ctdi je na motorovy prepazce na strane ridice nekde v pulce vejsky - jestli ti to pomuze
   Návrat  
-mira- je teď offline  -mira-
PříspěvekZaslal: 16.9.2011 , 14:51   Citovat  

Ahoj všichni, potřeboval bych poradit s rádiem. Asi před měsícem mi přestalo hrát rádio (Accord 2004). Když jsem dojel domu, vše bylo OK. Rádio hrálo, vypnu klíček, chcípne motor, vypne se rádio - klasika. 10 minut na to zase odjíždím, ale už bez rádia. V reprákách začalo šíleně praskat, tak jsem to hned vypnul. Skoušel jsem několikrát za sebou vypnout-zapnout a buď to praskalo, nebo byl slyšet jen nepatrnej šum. V Hondě mi řekli, že to bude zesilovač. Rozebral jsem to a našel jsem s označením TA8264AH. Koupil jsem tedy nový a včera ho vyměnil. Ale bohužel to dělá pořád. Vím že jsou tam ještě další asi 4 nějaké ty vedlejší (moc tomu nerozumím), ale než je začnu měnit, tak bych se Vás chtěl zeptat, jestli s tím nemáte někdo zkušenost?
Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.9.2011 , 15:23   Citovat  

turkpet napsal:
Zdravím.
Riešim vibracie vo volantu pri rýchlosti okolo 110km-130km/hod, stále neuspešne.... zatiaľ vymenené: Pneu nové, vyvážené opakovaně,orig.Honda al.ráfky v poriadku, robí to aj na plecháčoch v zime, predné kotuče a doštičky nové, čep horného ramena na oboch strnách nový, všetky silent dolného ramena na oboch stranách nové, gemoeria v poriadku...dík za rady.

Dělá mi to taky.Dle zkušeností lidí tady na klubu všechno ukazovalo na vnitřní klouby. Tož jsem je nechal vyměnit a vibrace se pouze mírně zmenšily. Chci zkusit ještě prohodit vnější klouby. Průšvih je, že už ve třech servisech mi řekli, že poloosy jsou v pohodě... Smutný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.9.2011 , 18:46   Citovat  

crushot napsal:
takže to znamená, že když mám 2003 rok, tak to mám stejně pryč a zaplatim to já...

Tady mas odkaz na zarucni doby pro automobily Honda tudy odkaz
Z nich je jasne ze jde opravdu o 6 let, ale kazdopadne na uplne prorezaveni karoserie jak jsem ti psal uz vys (ostatni viz podrobnosti v odkazu). Ty mas podle sveho popisu castecnou korozi pod lakem a na tu by se vztahovaly stejne jenom 3 roky zaruky (takze i kdybys mel toho posledniho A7G co se vubec vyrobil, nepomuze ti to). Neuhrajes to ani na zaruku na praci pri vymene skla, ta posledni ti zase podle toho co rikas probehla pred uz vic jak 4 lety. Ale zkusit to muzes, za to nic nedas.
   Návrat  
schizi je teď offline  schizi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.9.2011 , 8:00   Citovat  

Zdravím Úsměv
potřebuji sehnat stěrače na Acco. Vím že se to tuž tehdá řešilo, ale už jsem tu ten příspěvek nenašel.

Nějaké rady kde je sehnat? Je lepší origo nebo nějaké universaly?
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2011 , 8:09   Citovat  

schizi napsal:
Zdravím Úsměv
potřebuji sehnat stěrače na Acco. Vím že se to tuž tehdá řešilo, ale už jsem tu ten příspěvek nenašel.

Ja som to riesil kupou stieracov od Bosch, cenovo to vyslo lacnejsie a funkcnostou sa uplne vyrovnaju originalom. Uplna spokojnost. je to dobrý
Samozrejme, daju sa najst aj dalsie nahrady, videl som rozne ceny, od 5-6 € vyssie, ale tie som zatial neskusal.
   Návrat  
Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.9.2011 , 12:55   Citovat  

schizi napsal:
Zdravím Úsměv

Ano předface má v orginálu ramínka ale dají se použít i orginální Mitsuba aerotwiny z poface acoorda - tak jako to mám já je to dobrý
Navíc je to jednorázová investice protože pak už jen v hondě kupujete nové gumičky

Jediný problém je v nastavení ostřikovačů, které stříkají mezi ramenem a stěračem - aerotwin je nižší než ramínkový..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.10.2011 , 22:53   Citovat  

david_cz napsal:
Můžeš to prosím trochu rozepsat, na kolik ty gumičky přibližně přijdou a jak se provádí výměna? Měl jsem ten stěrač už v ruce, ale nepřišel jsem na způsob, jak tu gumičku nějak jednoduše vytáhnout, aniž bych něco rozlámal.

Musis to mit popsane vc. obrazku i v navodu, jde to jednoduse- vyhaknes sterac. Gumicku zacnes tahat na strane kde je na ni napsano LOCK- vytahnes ten konec trosku smerem vzhuru a konec toho pruzneho raminka ve kterem to drzi naopak zase smerem dolu. Pak uz jde gumicka normalne vytahnout. Na obou stranach gumicky jsou po cele delce zboku vsunute tenke plisky- ty vytahnes a zasunes je potom do novych gumicek pred zpetnou montazi. U A7G to jde vsechno podstatne lip nez u C8G Velmi šťastný
Presnou cenu uz nevim, v jakesi kampani s nekolika procenty slevy jsem v CR koupil sady gumicek na obe auta za +- 1200 Kc. Na Acco jsou ale oproti C8G obe 2 kratsi, takze pocitej mozna tak s 500-600 Kc i normalne.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 21:51   Citovat  

Cinan napsal:
Čaute,chci se jen zeptat mimo debatní kroužek (kola 19ky anebo spotřeba Velmi šťastný )co obouváte za gumy na zimu v rozměru 205/55/16 nebo jaké máte zkušenosti ze značkama zimních pneušek.Mám v merku Nokian WR A3 samozřejmě funglovky,aleještě pořád váhám.Poraďte-thanks you.

S Nokiany maji vsichni vyborne zkusenosti, ja osobne naprosto mizerne. Auto bylo super na snehu a pri teplotach pod nulou, ale behem "nasi" zimy, tj. 0-10 stupnu, mrholeni, deste atd. to klouzalo hur, nez barum polaris na minulem aute. Uz nevim, jaky typ nokianu to byl a mozna holt smula na konkretni typ a rozmer, ale u me skoncil. Koupil jsem tedy Dunlop SP Winter Sport 3D a spokojenost maximalni za vsech okolnosti, i za tepla.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 22:46   Citovat  

skyline napsal:
S Nokiany maji vsichni vyborne zkusenosti, ja osobne naprosto mizerne. Auto bylo super na snehu a pri teplotach pod nulou, ale behem "nasi" zimy, tj. 0-10 stupnu, mrholeni, deste atd. to klouzalo hur, nez barum polaris na minulem aute. Uz nevim, jaky typ nokianu to byl a mozna holt smula na konkretni typ a rozmer, ale u me skoncil. Koupil jsem tedy Dunlop SP Winter Sport 3D a spokojenost maximalni za vsech okolnosti, i za tepla.

Presne tak, na Nokian WR 3D nadavam vsude z uplne stejnych duvodu, kazdopadne nejsme zdaleka sami. Uplnou nahodou mam ted na CTR i ty same Dunlopy jako ty a spokojenost bez vyhrad. Dokonce se az divim ze i v rozmeru 205/55x16 takovym zpusobem drzi i pri rychlejsich prujezdech zatackami, nezvykaji se a neustreluji.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 9:22   Citovat  

crxmann napsal:
Přehodil jsem si vnitřnosti ze starého klíčku do nového, ale nespíná imobilizér. Druhým klíčem v poho nastartuju...leda že by se rozkódoval ...třeba.

crxmann: prosimte prehodit vnitrek klice tedy tlacitka nestaci v techto neni imobilizer.Z origo klicku az to vyndas tak po leve strane je zality malinky domecek je jako soucasti klicku tento se musi otevrit a v tomto je takova sklenena mini patronka a ta drzi v takove "zvejkacce" a to je immobilizer.ten domecek v novem klici neni a proto tu patronu nalepis do stejneho rohu na ty zvejku s zalepi se to vterinovym lepidlem. Jednoducha zkouska je ze x toho origo klicu vyndas ten vnitrek tedy tlacitka a i s timto klicem nastartujes a tim poznas ze patronka je tam nekde schovana Úsměv
   Návrat  
whiteno9 je teď offline  whiteno9
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 9:51   Citovat  

whiteno9 napsal:
Ahoj, potreboval bych radu. Mam 2.2 i-CDTi a rozsvitila se mi kontrolka spalovani. Automechanik to dal na diagnostiku, nahlasilo to EGR ventil, tak ho vyndal vycistil, kontrolka zhasla, ale ted auto strasne pomalu akceleruje cca do 2500 otacek, pak se teprv roztoci turbo. do tech 2500 otacek to je uplne mrtvy, s plynem na podlaze to sotva jede a pak to kopne do vrtule a jede normalne. mate nekdo zkusenost?
Diky

kandik napsal:
šel bych po ovladani turba, je mozny ze nekterej ze ( tri?) ventilu ovladani je mimo. Ja to momentalne budu resit, projevuje se to extremni ( v radu nekolika sekund) prodlevou turba a zavisi na zpusobu jak slapnes na plyn

tak tohle by mohlo byt ono, presne jak pises, vcera jsem to vezl domu a zkousel jsem to asi 10km. to turbo se ve finisi rozmota, ale strasne to trva, myslel jsem, ze je to pokazde ve stejnych otackach, ale neni, jde o to, v kolika radis.
kde to budes resit? nevim kolem Hradce K. o nikom, kdo by mel cas, nebo se vyznal v Honda dieslech. Diky
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2011 , 7:31   Citovat  

jirkimkar napsal:
ahoj lidi, nemáte prosím někdo zkušenosti s elektroinstalací k tažnému zařízení na hondu accord tour 2005???
mimo originál honda servis, páč tam chcou nekřesťanské peníze.

bylo by dobre napsat jaky mas problem.Tazny jsem si delal sam a el. jsem si nechal zapojit v honde.U sedanu je pry maly problem pri zapojeni ale u toureru je to jednoduche.klasicky se natahnou kabely ze zavky do kabeloveho svazky k zadnim svetlum auta,nic vic. Pokud ti neco nejde hledal bych problem v zasuvce a vni pripojenych kabelu,tj. zaoxidovane.potom bych sel po kabelech az k jejich zapojeni v aute a promeril
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.10.2011 , 9:59   Citovat  

Tak mám kompletní sadu těsnění a oba pístky do zadních třmenů. Vše originál komplet 2400,- s tím, že pístky 700/1 kus, sada těsnění 550/1 sada.
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2011 , 17:15   Citovat  

jirkimkar napsal:
problém je v tom, že k tomu potřebují nějakou řídící jednotku, jen do kabelového svazku to nejde, mohlo by to spálit řídící jednotku nebo palubní počítač. byl jsem ve dvou servisech na tažné a nemají s hondou zkušenosti a bojí se do toho jít se zárukou na vůz a je se jich bojím bez záruky. Ble

Accord 7g si na hromadu řídících jednotek nehraje (alespoň tourer). Montoval jsem si tažný sám a kabely jsem napojil na kabely ke světlům a není s tím vůbec žádný problém. Byl jsem se kvůli tomu kdysi i ptát v Hondě a řekli mi ať to udělám takhle.
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2011 , 13:56   Citovat  

Info: Origo nápis "Accord" objednán na Hondě, cena 600,- vč. DPH.
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2011 , 19:22   Citovat  

saly napsal:
Ahoj

Dneska z práce se mi kouslo CD v mechanice autoradio a uz nevyjelo. Jsem ho nakonec vytáhl ale mechanika uz CD nebere, vytahoval jste uz nekdo radio a zkousel se do nej podívat? Jde nejak jednoduse vytáhnout rádio nebo se musí demontovat celý středový panel?? nez se knemu dostanu?

Díky za radu.

Ahoj,
tak na jednoduche vybratie autoradia rovno zabudni. Je potrebne toho dost rozmontovat, nebudem to popisovat, na tomto videu je to vsetko aj znazornene: tudy odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2011 , 8:01   Citovat  

Johnie_Walker napsal:
Kluci, měl bych dotaz.. mám Acco Tourer 05 2,2ctdi a zadní vrata se mi po otevření hned zavřou nazpět.. cca po 2-3 sec, takže nic nenaložím Smutný
netušíte v čem je zrada? dík

Bully napsal:
Kdyz jde viko kufru dolu tak to pipne 1x nebo 3x? Pri normalnim otevirani/zavirani to pipa jednou, kdyz se otevirani/zavirani jakkoli prerusi tak to pipne "varovne" 3x (a sjede to hned zpatky dolu). Pokud to mas takhle, mohla by tam byt nejaka mechanicka prekazka- pravdepodobne se pridrel ten mechanismus, u predface (jako obvykle Tak to valím bulvy ) se to nekdy stavalo.

Johnie_Walker napsal:
odzkoušeno, pípne 1x a jedou dolů.. vsadím, že odpo po ohřátí budou poslouchat..
co to může být, nějaké relé nebo tak něco?

spojka toho mechanismu. 24.11. jedu na záruční opravu do Hondy. Když to párkrát otevřeš a zavřeš tak se ta spojka ohřeje a očistí a bude to fungovat nějakou dobu. Velmi šťastný
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.10.2011 , 14:05   Citovat  

C.M.Burns napsal:
Zdravím místní odborníky...

když jsem koupil své acco, tak mě trochu štvala jedna záležitost ohledně prokluzu spojky při maximálním krouťáku... Ptal jsem se na to bývaého majitele a ten říkal, že mu to taky vadilo, ale v autorizovaném servisu si nevěděli rady čím to může být, ale spojka je v pořádku... DĚLÁ TO JEN PŘI TEPLOTÁCH POD 10°C.

Když jsem byl v témže servise po delší době, tak záhadně jeden mechanik přímo z dílny vysypal z rukávu, že by to mohlo být špatně těsnícím gufferem mezi spojkou a převodovkou... Ale prý to je v pohodě, že by se nemělo nic stát. Teploty už klesly pod 10 °C, mám navíc vyšší krouťák a už to nedělá. Proto jsem se chtěl zeptat:

Nemohl přetéct olej z převodovky po úroveň hřídele, že už nemůže dále přetékt? Není ten stav pro převodovku nebezpečný (jedná se o manuální převodovku)?

Hondak napsal:
To su kraviny s tym guferom,mne zacala preklzovat spojka este na kombiku pri 190 000km,tiez to robilo toto zhruba co Tebe,ale nebolo to ziadne gufero,dal som novy Honda spojkovy set a preslo to.Lamela este nebola zodrata,nebola olejova,nic take,ale problem je v pritlacnom tanieri,proste sa tie pruzinky unavia a je koniec a potom uz nepomoze ani svatena voda.Proste pritlacak nema taku zivotnost pri tomto diesli.Nehladaj chybu niekde,kde nieje.Hlavne ziadne kraviny,ze objednas iba pritlacny tanier,ale komplet cely set Honda,lozisko,lamela,pritlacak.Za prve ked to uz bude rozobrane,tak nema vyznam menit iba nieco,lebo to nieje malo roboty a za druhe cely set vychadza vyhodnejsie ako po castiach a to o hodne.
Takze nespekeluj,objednaj novy set a vymen to a budes mat pokoj. Úsměv

Popořádku...
do března 2011: spojka mi prokluzovala jen pokud teploty poklesly pod 10 °C
od března 2011: Teploty se zvýšily a spojka teda přestala podkluzovat v CELÉM SPEKTRU otáček motoru
červenec 2011: nechal jsem si to čipnout, kroutící moment se zvýšil, ale spojka pořád neprokluzuje
říjen 2011: teploty klesly pod 10 °C a i s vyšším kroutícím momentem pořád neprokluzuje.

A to se mi právě zdá být divné, že neproklouzne i s vyšším výkonem a nižšími teplotami!

Mechanik říkal něco v tom smyslu, že vlivem teploty se asi špatné guffero smrští a prosakuje olej z převodovky. Proto byla moje reakce strach, aby se převodovce s nedostatkem oleje nic nestalo.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.10.2011 , 17:35   Citovat  

Zverejnil jsem dalsi recenzi na Moje.auto.cz, tentokrat o tudy Acco Tourer 7G 2.2i-CTDi , treba to nekomu pomuze.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2011 , 19:59   Citovat  

Davidoff napsal:
Zdravím měl bych na vás pár otázek

1) řešil tady už někdo výměnu poloosy? asi mi odchází pravá poloosa (u spolujezdce), jde mi o to jestli stačí vyměnit klouby nebo to chce celou novou, případně kde sehnat? upřímně 14 tisíc bez práce v autorizáku se mi moc dávat nechce Smutný (Sedan 2004 K24A3)

2)měl tady někdo problém s radiem, přesněji s CD changerem, poslední dobou mi celkem zlobí a to tak že mi že z 6CD přečte třeba jenom 1. a 4., vypnu klíček a načte mi třeba jenom 3. a 5. a zbytek mi prostě vyplivne ven že tam jakoby CD není, takhle to udělám třeba 3x a zase to měsíc jede v pořádku. Může to naznačovat nějakej problém nebo je to tak nějak v normálu, případně co s ním? Mám tam hlavně vypalovaný CD, je možný že tedka při tomhle počasí se to CD třeba zamží a pak ho to nepřečte? Ale jezdím přes dva roky a nikdy mi to neudělalo

3) Mám xenony a jedem mi viditelně odchází? doporučili byste koupit něco nekdě na tip nebo zvolit výměnu v autorizáku, co je cenově lepší? Tím bych i řešil výměnu celýho světlometu jelikož je celkem "zašlej" oproti druhýmu

4) Dá se někde sehnat krycí plast na blikr do zrcátka? PO tom co mi před barákem nějakej dobrák ustřelil zrcátko jsem koupil na vrakovišti a tedka mám jeden kryt krásně čirej a ten druhej hnusně žlutej, případně dalo by se to nějak rozebrat a vyčistit, příjde mi že to je od vody co se tam dostane ale rád si nechám poradit.

Děkuji Moc
Davidoff

1)asi se dohodneš s Armikem, ale vnější klouby se prý dají již objednat z druhovýroby

2)jak psal Armik changer je citlivý, být tebou řešil bych to Xcarlinkem plno lidí ho zde má i já a je to daleko lepší jak CD, dáš paměťovku a máš myslím 8 alb po 99 písničkách a jenom přepínáš Velmi šťastný

3)jak se projevuje odcházející xenon. Jako že jeden svítí jinak? To je častá závada a nebo že se ti staně že jeden nenastartuje? Výměna výbojky můžeš koupit normálně obyčejná D2S origo je zbytečná, sám mám tyto již rok a fungují bezvadně. Pokud ti nejde nastartovat xenon při zapnutí je problém ve startéru a dá ce to řešit origo což je strašně drahý, či z jiného auta (taky jsem to dával) a nebo kompletní novou neorigo sadou

4)co se týče krytu zkusil bych ho vyčistit a nebo v hodně objednat Úsměv
   Návrat  
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.10.2011 , 12:27   Citovat  

ctdi 2005 špatně startuje. dal jsem nové žhaváky a stále to není ono
může to dělat relé, nebo tak? mátě někdo podobnou zkušenost?
napadá mě diag v hondě, jestli tam jde proud.. svítí u toho kontrolka motoru

dík
   Návrat  
Luba je teď offline  Luba
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.10.2011 , 15:47   Citovat  

Nevšiml jsem si, jestli se tu o tom psalo.

Já mám v autě Connects2:
tudy odkaz

Nemá to interní disk, čte to z karty, případně USB.
Kvalita zvuku je super (dle kvality MP3) a dohromady to umí 9 složek po 99 písničkách (označení složek
CD01 - CD09). Pokud dáte do jedné složky písniček víc, přehraje je to, ale listuje to pouze do 99 a pak znovu od 1, tzn. že písnička č.100 se zobrazuje jako č.1 a tak dál... :o)

Pokud máte v autě Navi, nepřijdete o changer, Navi má vzadu konektor pro AUX vstup.
U "bez Navi" je potřeba changer odpojit a nahradit Connects2.
Ovládání funguje i z volantu (mám poface, nevím jak to bude u předface).

Nevím, kolik stojí a jak hraje X-Car Link, ale toto mi přijde cenově super a naprostá spokojenost, nevím, co víc by to mělo umět... Úsměv
   Návrat  
crushot je teď offline  crushot
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2011 , 17:39   Citovat  

já osobně koupil tohle, je to o litr levnější jak xcarlink nebo ten connect2 a udělá to úplně stejnou muziku Velmi šťastný vymejšlíte akorát blbosti Velmi šťastný
   Návrat  
fun_thomas je teď offline  fun_thomas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.10.2011 , 21:37   Citovat  

Já osobně teda s Connects2 moc dobrý zkušenosti nemám. Konkrétně v mým případě to má problém s přečtením jakýkoliv flashky nebo SD karty. Zkoušel jsem už spoustu variant (FAT,FAT32,NTFS), různý kapacity (SD nebo SDHC), různý způsoby kopírování MP3 na flashku (či SD), ale Connects2 s tím má v 99% problém. Buďto se to nenačte vůbec anebo chvíli něco hraje, za chvíli to skočí zas jinam...už nevím co bych moch dělat špatně. Nesetkal se někdo s něčím podobným?
   Návrat  
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.10.2011 , 18:35   Citovat  

kluci mám dotazy, Acco tourer 2005 nafta: jak dotáhnout ruční brzdu, stejně jako acco 99 a CTR 02-04 rozdělat tunel u brzdy, celé ven? nebo se tam dá někudy dostat od přihrádky na pití???

rozdělával někod z vás volant? potřbuju zrenovovat stříbrný plasty u multifunkce, kudy tam??

díky
   Návrat  
inza je teď offline  inza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2011 , 18:32   Citovat  

Johnie_Walker napsal:

rozdělával někod z vás volant? potřbuju zrenovovat stříbrný plasty u multifunkce, kudy tam??

díky

Já teď - nechal jsem ho obšít kůží, ale na tlačítka ti asi stačí povolit zezadu ty šroubky co drží ty plastové krytky a to by mělo být vše. Akorát se ti to tam asi bude hůř vracet.

Jinak rozdělat: vypnout klíček / odpojit baterku, vycvaknout spodní plast. kryt zezadu na spodním ramínku volantu, odpojit žlutý konektor airbagu a konektor klaksonu. Zboku jsou Torx30, hodně napevno, chce to ráčnu - vyšroubují se, vypadne airbag, pak už jen pár šroubečků, lze sundat ten zadní plast...
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 10:25   Citovat  

SCorp napsal:
Lamela+pritlacak+lozisko = 403 EUR... po zlave 343 EUR

Horsie ze mi v servise povedali ze moze byt nacaty aj zotrvacnik.... a to je ina palka ... 950 EUR LUK... origo v Honde 1300 EUR Ble Bueee

Tak pro jistotu ještě jednou Úsměv . Origo = LUK. Taky už jsem zjišťoval co by stál (naštěstí ho pak nebylo třeba) a po slevě jsem ho mohl mít tušim za nějakých 18000.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina