Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dlužník Quiksilver
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 1 z 7
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.9.2011 , 21:04  Naposledy upravil Minor dne 27.11.2011 , 10:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Protože po dobrém to zřejmě nejde, veřejně tímto připomínám Jiřímu Quiksilverovi z Kladna, bývalému majiteli crx ED9 se swapnutým motorem, které kdysi měla Myst, aby mi vrátil pár zapůjčených zrcátek na crx a 3800Kč, které mi stále dluží.
Dlužíš mi je už asi rok, když jsi byl bez práce, měl jsem pro to pochopení, ale jak jsem slyšel, crx jsi prodal a místo, abys mi dluh vrátil, pořídil sis jiné auto.
Upomínal jsem tě mockrát a byl jsem trpělivý dost dlouho, ale když už ani nereaguješ na sms, přestalo mě to bavit.
Quicksilvře, vrať mi peníze.
Zároveň prosím všechny, kdo s ním bývají v kontaktu, aby mu to taky připomínali.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2011 , 9:09   Citovat  

Kluky z Kladna letmo znam, vim, ze to jsou hodne mlady chalaniska, ale prisli mi fajn...
Soucasne vsak take vim, ze Minor je slusny a ochotny clovek, ktery rad pomuze, coz je, presne jak pise Newer, dnes velka odvaha a hazard, lide jsou ruzni a i v hondaclubu se najdou jedinci, kteri neplati sve dluhy, smutna to pravda.
Snad v sobe Quicksilver najde dostatek pokory a uvedomi si, ze dluhy se maji platit, ja tomu dokonce verim. je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2011 , 9:42   Citovat  

Dokládat nic nemusím, Quicksilver dluh vždycky přiznával, ale to už se dostáváme někam jinam. Vymahače kvůli necelým 4000 na nikoho posílat nebudu.
V případě Esa nešlo o půjčku, ale o zpronevěru peněz, stržených za prodané auto. Měl jsem možná podat trestní oznámení, budiž. Bral jsem ho jako kamaráda, budiž.
Jaké si to udělám, takové to mám, budiž.
Nemám problém lidem pomáhat, někdy radou, někdy zapůjčením věci, nebo třeba počkat na platbu, až pokud se jim daná věc osvědčí atd.
Jo, občas na to doplatím. A někdy mi třeba zas někdo nečekaně pomůže, podle přísloví, jak ty mně, tak já tobě.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 18:55   Citovat  

Quicksilvře, dlužíš.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 19:50   Citovat  

Minor: i ted stale myslis, ze seznam dluzniku by tu byl marny? Ja vim ze to ma spoustu hacku, ale pomerne se nas "duverivych" hlasi vice a vice Ble
   Návrat  
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 19:57   Citovat  

taky jsem pro udělat takovej blacklist určitě by to pomohlo prodávajícím nebo kupujícím
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 20:00   Citovat  

Nevím, asi si přesně nepamatuju, na co přesně reaguješ nebo narážíš.
Seznam dlužníků je sám o sobě problematický, protože by ho musel někdo asi kontrolovat a rozhodovat o tom, co tam patří a co ne. A na to nikdo nemá dostatek informací.
I tady zaznělo, že někdo může brát můj příspěvek za pomluvu.
Svoje tvrzení si nicméně kdykoli obhájím.
Podobné příspěvky mohou spadat do kategorie "špatná zkušenost". Něco podobného jsem myslím jako tématický okruh kdysi navrhoval i já, "oficiálního" seznamu dlužníků bych se trochu bál.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.10.2011 , 12:27   Citovat  

Quicksilver na sms nereaguje, telefon nebere, dluh nevrací.
Pokud s ním máte kdo co do činění, dejte pozor, ať nedopadnete jako já.
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.10.2011 , 12:38   Citovat  

Sem znám svojí přísností z důvodu dřívejšího data narození a tvrdší spartánské výchovy (za což rodičům nyní moc děkuji)ale už takovej malej profailing (hodnocení člověka) ohledně Quicksilvera hovoří špatně

1) nick,jakýsi DJ z drogové taneční scény,disco tranc komerce

2)Kladno,předměstí prahy,černé město,drogy,krádeže aut...

3)věk,smysl pro zodpovědnost,schopnost dodržet dané slovo,zkaženost dnešní dobou

4)auto od Myst dodnes nepřihlásil=polopřevod...potencionální potíže ve vzduchu

5)jeho příspěvky tady ohledně B16A1,chudák auto...

Neházím do jednoho pytle,ale toto jsou zkušenosti s jemu podobnými,čest vyjímkám Úsměv

PS: i když dodržuju tyto přísná pravidla také jsem se již spálil a mezi lidmi mám finanční obnos který by stačil na kvalitní sobotní piknik.... Smutný HaHaaa
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.10.2011 , 14:24   Citovat  

Cody napsal:
...

2)Kladno,předměstí prahy,černé město,drogy,krádeže aut...

Tohle se mě trošku dotýká, mám hodně špatných zkušeností (a většinou z jiných lokalit), ale takhle to zobecnit bych si nedovolil. Je tu spousta fajn lidí a jako všude pár "jinejch", ale že by to bylo výrazně jiné než jinde, si osobně nemyslím...

Cody napsal:

3)věk,smysl pro zodpovědnost,schopnost dodržet dané slovo,zkaženost dnešní dobou

Tohle je výchovou, můj syn, ač mu je 18, by si to nikdy nedovolil, takže zase narážet na to, že někdo mladej je automaticky blbej a podobně, je taky vůči mladým unfér...

Jinak nic z toho Quicksilvera neomlouvá a to že se zachoval jako ... není nijak ospravedlnitelné.
   Návrat  
ka8ooi je teď offline  ka8ooi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.10.2011 , 14:38   Citovat  

Dany: +1 Úsměv , taky mám Kladno rád, jako v každém městě tu najdeme problémové lokality, není to však nic hrozného - pořád si říkám, mohlo by bejt hůř.
   Návrat  
LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.10.2011 , 17:33   Citovat  

up
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.10.2011 , 20:37   Citovat  

Dany napsal:
Tohle je výchovou, můj syn, ač mu je 18, by si to nikdy nedovolil, takže zase narážet na to, že někdo mladej je automaticky blbej a podobně, je taky vůči mladým unfér...

Jinak nic z toho Quicksilvera neomlouvá a to že se zachoval jako ... není nijak ospravedlnitelné.

Neházím do jednoho pytle,ale toto jsou zkušenosti s jemu podobnými,čest vyjímkám touhle větou sem se tomu chtěl vyhnout Úsměv
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.10.2011 , 11:08   Citovat  

Mimo jine je Quicksilver vyrobcem ultralightu a nafukovacich clunu, takze muze prchat po vode, po sousi i vzduchem, jedna se o postavu z X-Mena, ktera muze byt vyzbrojena zabavni pyrotechnikou a poznavacim znamenim je vune od stejne znacky...
Ne vazne, tudy cesta nevede HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.10.2011 , 11:17   Citovat  

To vypadá, že mám smůlu. Quicksilver totiž skočí na nafukovací člun, zapřáhne ultralight, vohulí trance (čímž mě zažene na kilometry daleko), odpálí pár rachejtlí a stylově navoněn pak ve značkových hadrech zmizí na kladenské drogové scéně Úsměv
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.10.2011 , 11:26   Citovat  

Minor napsal:
To vypadá, že mám smůlu. Quicksilver totiž skočí na nafukovací člun, zapřáhne ultralight, vohulí trance (čímž mě zažene na kilometry daleko), odpálí pár rachejtlí a stylově navoněn pak ve značkových hadrech zmizí na kladenské drogové scéně Úsměv

Ale neboj. Zajdi si do chodovskeho nakupaku .. vem si tam par tricek, bot, parfemu .. vse znacky quicksilver .. a prodavackam jen povez, ze timto si beres uroky vznikle dluznou castkou pana Quicksilvera. Jsem si jist, ze uroky budou znacne prevysovat dluznou castku je to dobrý
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.10.2011 , 13:11   Citovat  

MOMO napsal:
Co je to tu za komedii ? to mi hlava nebere

Lukáši,
tomu se říká odlehčení tématu. Komedii předvádí Quicksilver ač z jakéhokoliv důvodu nemůže platit! Bohužel.

I já zde na foru dlužil dost peněž: minorovi, bordelovi, Kingskillerovi, Stiassovi, Hometunerovi, Mirage21ovi, Mecarovi, Určinovi, Wheelmanovi, JarisM85ovi, PKmotorsportu, _Martymu_, Bivojovi a určitě jsem zapomněl na další. Vše ale platilo, mé slovo i v rámci splátek bylo dodrženo a nebyl problém. Možná právě díky tomu, že jsem "si své dluhy platil" tu dnes mám mezi H-kolegy dobré jméno, že se na mne mohou spolehnout a svěří mi své peníze pro nákup zboží dopředu a nemají obavy. Proč to píši? Ano ten člověk může být totálně v řiti, bez práce, nemá na jídlo, spadl do totálního průšvihu, ale co je nejdůležitější? KOMUNIKOVAT!!! To ale evidentně nedělá, a to, že má myšlenky někde jinde? To jej vůbec neomlouvá a je nepatřičné.

Prostě ten člověk dluží a neplní anžto slíbil své závazky. Podobné indície, jako tu psal a píše minor jsem měl ve svém již ex- kamarádovi, který si po povodoních 2002 zapůjčil bezúročně účelově od zaměstnavatele CZK 100.000,-, pak tam na dohodu skončil, 3 dluh uznal, zaplatil jen 6 splátek a zbytek skončil u soudu i se mnou, jako ručitelem, tudíž společně a nerozdílně, pak rok platil a zbytek nechal vesela na mě v nejhorší finanční rodinné situaci 2007-8 (narození dcery, svatby, práce špatně placená auto v rozkladu atd.). Tak jsem pak našel dobré místo, půjčil si peníze, zaplatil, zažaloval a nyní čistý dluh prodal za 25% a vymáhají mne ho a zatím úspěšně.

Minore, drž se. přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.10.2011 , 13:59   Citovat  

No, já se z těch peněz nezblázním, ale protože mě Quicksilver (vlastním jménem Jiří Moutelík, Ukrajinská 2594, KLadno) štve, dělám mu ostudu.
Prodal jsem mu věci na B16A1 na dluh, aby stihl nazbrojit na nějaké sprinty, tam mu to podle výsledků docela slušně jezdilo, jenže pak prý neměl práci, tak jsem byl víc než rok trpělivej. Sliboval, jak to zaplatí z první výplaty a že si to nechce u mě rozházet atd.
No, skutek utek, výplaty šly asi někam jinam, vteca posléze prodal a místo, aby dluh konečně uhradil, použil stržené peníze na něco jiného. A tím už mě fakt naštval.
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.10.2011 , 14:19   Citovat  

Zda se ze prodava audinu... http://www.sportovnivozy.cz/21407-audi-s6-a6-quattro-kladno
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.10.2011 , 15:11   Citovat  

Jo, podle telefonu je to on.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.10.2011 , 15:44   Citovat  

Newer napsal:
nevim no , ono nazyvat nekoho fetakem je docela odvazne.....
ses asi veleduch podle toho co pises, vzhledem k tomu ze jsem z Kladna tak si to beru docela osobne Chápeš!

Newere,
odvážné jsou i některé Tvé rýpavé poznámky, na foru jich máš dost a dost lidí se to též může brát velmi osobně a nikdo to neřeší!!! Takže bylo by fajn, brát jisté věci s nadsázkou, když tak lidé činí i u Tebe. Kladno je prosě Kladno, Praha, je prostě Praha, Brno je prostě Brno atd. ... idioty, imbecily, debily, ignoranty, neslušňáky, aroganty, gaunery najdeš všude ...

přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2011 , 15:56   Citovat  

M@jk napsal:
Newere,
odvážné jsou i některé Tvé rýpavé poznámky, na foru jich máš dost a dost lidí se to též může brát velmi osobně a nikdo to neřeší!!! Takže bylo by fajn, brát jisté věci s nadsázkou, když tak lidé činí i u Tebe. Kladno je prosě Kladno, Praha, je prostě Praha, Brno je prostě Brno atd. ... idioty, imbecily, debily, ignoranty, neslušňáky, aroganty, gaunery najdeš všude ...

přátele
pěkně řečeno majku přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.10.2011 , 19:14   Citovat  

Giger napsal:
Koukám, že se to tu zase zvrtlo to téma Velmi šťastný

Ono by to chtělo brát vše ve vší slušnosti a s nadsázkou.

Prosím přispěvovatele, aby volili ton a způsob vyjadřování hodný této diskuze, aby si udržela jistou úroveň. Není problém ji nechat promazat od Off topiců. Včetně mého.

Nenavážejte se jeden do druhého. Opakuji: dementy, debily, idioty, aroganty, gaunery, dlužníky, černochy, romy, zloděje atd. najdete v Praze /jsem pražák/, Brně a i Kladně ad. městech.

Děkuji za vstřícnost a hlavně slušnost.

přátele
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2011 , 19:54   Citovat  

tak jako soudit lidi podle puvodu, barvy pleti, obleceni, podle toho jak si rikaji, atp. je myslim zakladem obezretnosti, taky to tak delam a myslim, ze tak je to spravne, tak to ma byt Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.10.2011 , 22:22   Citovat  

M@jk napsal:
Ono by to chtělo brát vše ve vší slušnosti a s nadsázkou.

Prosím přispěvovatele, aby volili ton a způsob vyjadřování hodný této diskuze, aby si udržela jistou úroveň. Není problém ji nechat promazat od Off topiců. Včetně mého.

Nenavážejte se jeden do druhého. Opakuji: dementy, debily, idioty, aroganty, gaunery, dlužníky, černochy, romy, zloděje atd. najdete v Praze /jsem pražák/, Brně a i Kladně ad. městech.

Děkuji za vstřícnost a hlavně slušnost.

přátele

Na M@jkovu zadost tema promazano od volovin a OT.
   Návrat  
beastti je teď offline  beastti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2011 , 0:19   Citovat  

zase to kladno. me taky podelal nejaky Fridrych Lubos z Kladna Nova 182, cca 22 lety floutek, kupoval civica coupe na dily, ale baterku si mel dovest. samozdrejme nedovezl a pak skemral, at mu ji pujcim ze s autem dojede domu a hned mi ji posle. no domu dojel a novou bennerku neposlal, jen mel tisic vymluv proc ji nemuze poslet jako treba ze dostal zapal plic a je v nemocnici atd...

takze asi klasicky kladensky podel jak tak sleduju. ikdyz ostrava je taky znama svymi podeli. treba civic od beasttiho pro jariseM85 Velmi šťastný .
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 10.10.2011 , 1:26   Citovat  

lubos mi o tomhle rikal no, ale rikal to malicko jinak ... co jsem slysel teda
   Návrat  
beastti je teď offline  beastti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2011 , 10:35   Citovat  

jo a co ti rikal ze jeste nez prijel tak sem mu rekl ze v aute je moje nova baterka a ze si ma dovest z domu novou? kupoval pojizdne kupecko za 14litru tak sem chtel at se sveze nez to koupi. kdyz prijel tak se vymlouval ze baterku zapomel a ze ma jen 14litru a vic uz mu z uctu nedaji. tak sem mu rekl, ze mu ji pujcim a jak prijde domu tak mi ji posle postou.
no jiste prijel domu a bylo mu lito poslat nekomu z druhe strany republiky novou baterku.

byl tam kamos taky hondar a vsecko toto co pisu muze potvrdit.

no tak se rozepis, jak to zase bylo?

ale to je stejne jedno, az ho jednou potkam, tak si proste vemu jeho baterku a jestli se bude cukat, tak dostane jak maly kluk. nevypada zrovna na borce co by si mohl dovolovat nekoho podelavat. jak rikam ma stesti, ze je tak daleko.

Fotografie-0211.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Fotografie-0211.jpg, 279.44 kB
   Návrat  
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.10.2011 , 11:13   Citovat  

beastti: Přesně takové hlody měl kupec mé Vteculky,taky se dušoval že to pošle,taky hned jak dorazí,poštovné by dělalo řádově 100kč ale skutek utek,nebral pak telefony,na sms nereagoval,a letět z vysočiny na Kladno kuli frekv.vyhybce a kousku kabelu k zesiku fakt ne..Prostě příště bych takového borce hnal klackem!A může se tvářit sebe více jako sympaťák,může si plácat co chce jak je poctivej ale fakt už nikdy více,právě kuli takovým mravenec wc kteří si myslí že ještě vydělaj na naší důvěřivosti!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2011 , 11:25   Citovat  

a co z toho vyplívá ? nic nepučovat lidem který neznáš taky jsem se už takhle párkrát nachytal to snad ne
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dlužník Quiksilver
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina