Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HondaTom: Honda Civic VTi Projekt - problémy
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
hondatom je teď offline  hondatom
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 9:17   Citovat  

Zdarec všichni.
Takhle se mnou dlouho nikdo nevy..bal.
Dovezl jsem si auto od Lemouna, To že stáre schnilé časti nevyřezával ,ale rovnou navařoval nové plechy na to (prahy)
Je podle mého blbost, ale zož, nic není pořádně dopasované, o tom že jak se kluci zhadali tak je auto na pul na hrubo nakytované a hafo vjecí nedodělanych, to bych furt přežil.

Ale , obrovské ALE

Nevim jestli to tedy rozepsat cely, byl by to dlouhej příběch, ale jak to dopadlo sem napsat musim, at někdo nedopadne stejně jako Já.Když bude čas tak třeba vypíšu celej příběh.

Prostě záloha na lak 5 litru mi nebyla vrácena , když sem si byl pro auto, tak mi ho nikdo nepředal a ještě mi chyběj naky díly z vozu, Lemoun mi telefon nebere ani neodpovída na vzkazy.

Lemounoj sem za práci zaplatil, jen chybělo doplatit 1400,- ,které sem mu samozřejmě nedal když mi dlužej 5 litru a ted dokonce i díly (baterka, zadní brzdy co mi u něj nechal M@jk,gumy kolem dveří,atd) Těch 5 litru schazujou jeden na druhyho, jeden říka ma je on a druhej že on.

Udělejte si názor sami

Můj názor , nikdy více už s nimi nic společného naštvanej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 9:35   Citovat  

rozhodně rozepsat celý...
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 9:42   Citovat  

No tak jsem zvědavej co na to Lemoun , podle toho jak ho tu spousta lidí opěvuje...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 10:36   Citovat  

Večer snad bude čas a dám celej příběch dokupy

zapoměl jsem, místo 2 až 3 tydnu to tam bylo 2 měsíce a furt to nebylo hotové

foto dyštak udělám jak to vypada
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 10:39   Citovat  

R3S napsal:
No tak jsem zvědavej co na to Lemoun , podle toho jak ho tu spousta lidí opěvuje...

Zdarec, myslim že víš že se mnou je fér jednání a co řeknu splnim, či dohoda je dohoda.

Sice jen jeden obchod, ale nakej nazor určitě na mě máš.
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 10:47   Citovat  

ono klucí se prý pohádali do toho ještě pája čeká ditě, a to auto na tom taky byla kopa práce.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 10:51   Citovat  

sablos napsal:
ono klucí se prý pohádali do toho ještě pája čeká ditě, a to auto na tom taky byla kopa práce.

Ano to vše beru i tu dobu,sám sem mu řikal, hlavně at je to tip top že si počkam.

Ale to nevysvětluje ty prachy a chybějící díly.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 10:54   Citovat  

hondatom napsal:
Ano to vše beru i tu dobu,sám sem mu řikal, hlavně at je to tip top že si počkam.

Ale to nevysvětluje ty prachy a chybějící díly.
vydrž on to pavel snad vysvětlí.
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 11:24   Citovat  

hondatom napsal:
Zdarec, myslim že víš že se mnou je fér jednání a co řeknu splnim, či dohoda je dohoda.

Sice jen jeden obchod, ale nakej nazor určitě na mě máš.
tak murčitě, obchod proběhl jak bylo domluveno , absolutně bez problémů
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 11:30   Citovat  

Krásně jsi tady Pavlika jako člověka znemožnil aniž by jsi počkal na vysvětlení,to se ti teda povedlo Tak to valím bulvy ... Jen pro očistu DanTe měl u něj preludu a ja si tam budu taky dávat civica na vyvaření a na LAK a žádný pochybnosti nemám že by odvedl špatnou práci... Pomluvy a nadávky to vám jde... naštvanej
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 11:31   Citovat  

Evička napsal:
Krásně jsi tady Pavlika jako člověka znemožnil aniž by jsi počkal na vysvětlení,to se ti teda povedlo Tak to valím bulvy ... Jen pro očistu DanTe měl u něj preludu a ja si tam budu taky dávat civica na vyvaření a na LAK a žádný pochybnosti nemám že by odvedl špatnou práci... Pomluvy a nadávky to vám jde... naštvanej
klid Evi pája až se sem dostane tak to vysvětlí.
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 11:40   Citovat  

To s tim že sis Tome přijel pro auto a nikdo tam nebyl ti tu klidně vysvětlim já, to že jste byly dohodnutý na dvanáctou a ty jsi tam přijel pozdě už si tu jaksi zapomněl napsat. Byly ste dohodnutý na dvanáctou, protože Pavel pospíchal ségře na svatbu. Čekal na tebe do čtvrt na jednu a pak odjel, to že ty jsi mu 10 minut na to zavolal, že jsi u něj už ho opravdu zajímat nemuselo, je to tvůj problém že si nepřijel včas a zbytek ti tu určitě dovysvětlí Pavel Hihi Znám ho moc dlouho na to, abych věděl že tě určitě o žádný díly neobloží Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 11:41   Citovat  

Evička napsal:

Pro auto sem byl v sobotu a furt se mu nemužu dovolat ani se neozívá zpět ani nereaguje na vzkazy, takže to je skoro tyden.

Ohledně financí sme se dohadovali už 14 dni před vyzvednutim vozu, takže času na vysvětlení a urovnání měl dost

A chybějicí dily sem zjistil v sobotu a psal sem mu asi v pondělí nebo uterý.

Nemínim hanit,ale je asi něco jinyho dělat pro znamí a pro cizí.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 11:46   Citovat  

DanTe napsal:
To s tim že sis Tome přijel pro auto a nikdo tam nebyl ti tu klidně vysvětlim já, to že jste byly dohodnutý na dvanáctou a ty jsi tam přijel pozdě už si tu jaksi zapomněl napsat. Byly ste dohodnutý na dvanáctou, protože Pavel pospíchal ségře na svatbu. Čekal na tebe do čtvrt na jednu a pak odjel, to že ty jsi mu 10 minut na to zavolal, že jsi u něj už ho opravdu zajímat nemuselo, je to tvůj problém že si nepřijel včas a zbytek ti tu určitě dovysvětlí Pavel Hihi Znám ho moc dlouho na to, abych věděl že tě určitě o žádný díly neobloží Mrk

Měl sem toho víc, převážel sem ještě jiny auto, spoždění na 300km 20 minut myslim že dobry.
Pokud se konečně někdy ozve nebo mi to zvedne a nak se dohodnem tak budu jedině rád, protože i mě todle příjde trapny.
Ale co mužu dělat jiného?

řekl sem že příběh je dlouhej a že dyštak večer napíšu jak to vše bylo,
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 11:49   Citovat  

hondatom napsal:
Pro auto sem byl v sobotu a furt se mu nemužu dovolat ani se neozívá zpět ani nereaguje na vzkazy, takže to je skoro tyden.

Ohledně financí sme se dohadovali už 14 dni před vyzvednutim vozu, takže času na vysvětlení a urovnání měl dost

A chybějicí dily sem zjistil v sobotu a psal sem mu asi v pondělí nebo uterý.

Nemínim hanit,ale je asi něco jinyho dělat pro znamí a pro cizí.

Nemyslím si že by Pavlík dělal rozdíly Úsměv A že jeho lakýrníkovi mr*lo v hlavě za to nemůže Úsměv Nechci tady Pavlika přehnaně hájit,ale každý máme svých starostí dost a takhle věřejně ho zesměšňovat nikomu nepomůže. Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 11:50   Citovat  

hondatom napsal:
Měl sem toho víc, převážel sem ještě jiny auto, spoždění na 300km 20 minut myslim že dobry.
Pokud se konečně někdy ozve nebo mi to zvedne a nak se dohodnem tak budu jedině rád, protože i mě todle příjde trapny.
Ale co mužu dělat jiného?

řekl sem že příběh je dlouhej a že dyštak večer napíšu jak to vše bylo,
dočkej klasu jako husa času nebo žeby obráceně? Velmi šťastný nemusíš mít strach, jestli něco chybí tak až pavel bude dostupný promluvte si a bude to, opravdu neni žádný obložtaška.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 11:52   Citovat  

Zdar všichni,

pánové vysvětleto si to osobně bez emocí a hysterčení. Ano nechával jsem Ti brzdy u Pavla - lemouna. Nebudu se zastávat ani jednoho. Ke mě se donesly též nějaké "pomluvy" a řeči na smíškatoma alias hondatoma, že jsi si objednal xy dílů od Dimitara a Wheela a pak nic. Tak bych vychladl, nechal to uležet, vyřešil to nejdříve osobně a pak až to vyřešíte, to sem napsal.

Oki, takto zbytečně předejdeme různým spekulacím, flamům, co říkáte? Jinak to tu promažu od příspěvku, který není k věci, tudíž k showroomu, nebo Vám tu diskuzi vyjmu a můžete diskutovat mimo. Toto patří do totiž úplně jiné Sekce - Volná diskuze.

Jak se na to tváříš Tome???
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 12:01   Citovat  

M@jk napsal:
Zdar všichni,

pánové vysvětleto si to osobně bez emocí a hysterčení. Ano nechával jsem Ti brzdy u Pavla - lemouna. Nebudu se zastávat ani jednoho. Ke mě se donesly též nějaké "pomluvy" a řeči na smíškatoma alias hondatoma, že jsi si objednal xy dílů od Dimitara a Wheela a pak nic. Tak bych vychladl, nechal to uležet, vyřešil to nejdříve osobně a pak až to vyřešíte, to sem napsal.

Oki, takto zbytečně předejdeme různým spekulacím, flamům, co říkáte? Jinak to tu promažu od příspěvku, který není k věci, tudíž k showroomu, nebo Vám tu diskuzi vyjmu a můžete diskutovat mimo. Toto patří do totiž úplně jiné Sekce - Volná diskuze.

Jak se na to tváříš Tome???

Vysvětlil bych si to rád osobně kdyby komunikoval.

U dimitara mám objednáno ale ještě nedošlo a u Whelmana to byl zájem o staré dily z civica co rozebíral, ale rozhodl sem se jnak- to jen pro vysvětlení

smisektom alias hondatom ano sem tatáž osoba, protože když každej viděl co stavim tak mě chtělo dost lidí sedřít z kuže

M@jku, zatim bych to tu nechal, až se to vyřeší promažu to osobně, ale nevidim jinej způsob jak ho donutit aby se mnou komunikoval

Sem ferovej člověk a nemám proč lhát, když to řeknu blbě chci jen spravedlnost a fér jednání.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 12:03   Citovat  

OK
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 12:14   Citovat  

Tome,

děkuji za přístup.

přátele Mrk

Nechal bych vyjádřit Pavla. Chápeš!
   Návrat  
lemoun je teď offline  lemoun
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.10.2011 , 11:11   Citovat  

tak co k tomu napsat nejake dily tady zustali a to jen ze sem na ne zapomel u prevzeti auta sem nebil protoze si pro auto mel dojed tomas mezi desatou a dvanactou a kdyz sem ve dvanact odjel tak prijel o par desitek mynut dele.to ze je auto zrezle je logicke kdyz se nijak neosetrily kdyz se to auto nedodelalo.auto si my tomas nedoplatil z duvodu ze privezl zalohu 6000 z ktere sem dostl 1000.na zacatku kdyz auto privezl task u toho byl lakyra ktery dostal zbytek zalohy pro to kdyz nekomu delam auto tak se resi moje prace a tomdy zvlast prave kvuli tydle moznosti.auto sem mel vyvarit a poskladat to ze to auto sonda nedodelal a ze stopil zalohu je jina vec a nikde sem nevaril nic na nic vyrezleho za castku kterou nema cenu zesit auto sem cele vyvaril,prelamynoval,vyndal motoz,vyfuk a brzdy a buch vi co jeste sem kolem toho lital a delal aspon nejake veci dohromady po tondovi a jeste me tady za to tomas urazi a schazuje tak to je i na me moc .kdo potrebuje tak si ke me na dilnu jezdi delat auta pomalu jak domu do sve dilny a takovehle odvdeceni to je neco kazdej si to preberte samy bud budete verit vsichni tomasovi a prestanete jezdit ke me a nebudu se muset honit jak blbec a nebo bodete verit me a kdyz budete potrebovat tak se vzdycky dohodnem asi az na par vijimek jako je tomas tak ze meetallll
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.10.2011 , 13:49   Citovat  

lemoun napsal:
tak co k tomu napsat nejake dily tady zustali a to jen ze sem na ne zapomel u prevzeti auta sem nebil protoze si pro auto mel dojed tomas mezi desatou a dvanactou a kdyz sem ve dvanact odjel tak prijel o par desitek mynut dele.to ze je auto zrezle je logicke kdyz se nijak neosetrily kdyz se to auto nedodelalo.auto si my tomas nedoplatil z duvodu ze privezl zalohu 6000 z ktere sem dostl 1000.na zacatku kdyz auto privezl task u toho byl lakyra ktery dostal zbytek zalohy pro to kdyz nekomu delam auto tak se resi moje prace a tomdy zvlast prave kvuli tydle moznosti.auto sem mel vyvarit a poskladat to ze to auto sonda nedodelal a ze stopil zalohu je jina vec a nikde sem nevaril nic na nic vyrezleho za castku kterou nema cenu zesit auto sem cele vyvaril,prelamynoval,vyndal motoz,vyfuk a brzdy a buch vi co jeste sem kolem toho lital a delal aspon nejake veci dohromady po tondovi a jeste me tady za to tomas urazi a schazuje tak to je i na me moc .kdo potrebuje tak si ke me na dilnu jezdi delat auta pomalu jak domu do sve dilny a takovehle odvdeceni to je neco kazdej si to preberte samy bud budete verit vsichni tomasovi a prestanete jezdit ke me a nebudu se muset honit jak blbec a nebo bodete verit me a kdyz budete potrebovat tak se vzdycky dohodnem asi az na par vijimek jako je tomas tak ze meetallll

Zdarec
Věřit mě nebo tobě, myslim že z toho co tady píšem si lidi nemužou udělat obrázek, je to malé procento informací.

A ani to nebyl záměr, chci jen abys se mnou začal kominukovat a dořešit ty díly co zustali u tebe ,že prachy neuvidim to už sem se smířil i když Tonda psal že ti je dal, ale také komu mám věřit když nevim jak a co se mezi váma přesně stalo.

Hanění tvé práce, sám víš že sem si to fotil pro nového lakyru a když to viděl tak se zhrozil, psal sem ti jeho nazor a co a jak je špatně o jak by se to mělo dělat.

Neber si to špatně,myslel sem si že by se ti ty informace mohli hodit do budoucna, vim že to nebyl uplně tvuj obor.

Napiš mi sem kdy a kam se ti mám ozvat kvuli těm dílům co zustali u tebe at dáme dohromady aspon toto.

Tom
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.10.2011 , 22:18   Citovat  

Zdar,
takže ani já nejsem schopen z tohoto vyvodit jasné resumé.
...
Možná přeci jen něco, a to pro každého ne jen Lemouna a Hondatoma:

Sepsal bych objednání prací a dílů a přehled předaných financí a věcí na dané osoby na papír -> podpisy a datumy. Příklad: lemoun práce a materiál klempířiny zvlášť a Tonda práce spojené s lakováním zvlášť.

Nezvniknou pak pochybnosti.

Tondu neznám. Tudíž nemohu soudit. Tudíž ani HondaTom neví, co a jak bylo. Tahle situace mne mrzí dost.

to mi hlava nebere
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2011 , 20:21   Citovat  

nemam zapotrebi se tady pred nekym obhajovat a uz tuplem ne pred nekym jako je tomas a nenecha si nic vysvetlit takze pokud ma pocit ze mu neco nekdo dluzi tak at de za tndou a pred tim si prepocita vse co jsem na aute udelal a trochu se zamysli meetallll
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2011 , 20:55   Citovat  

lemoun napsal:
nemam zapotrebi se tady pred nekym obhajovat a uz tuplem ne pred nekym jako je tomas a nenecha si nic vysvetlit takze pokud ma pocit ze mu neco nekdo dluzi tak at de za tndou a pred tim si prepocita vse co jsem na aute udelal a trochu se zamysli meetallll

sakryš co s těma dílama co u tebe zustali, řikal jsi že bude vše v autě a nebylo.
pošleš mi to balikem nebo mi to hodíš do Liberce?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2011 , 21:15   Citovat  

lemoun napsal:

prachy už dávno neřešim protože vim že už je neuvidim, ale ty díly chci vrátit
   Návrat  
Johny je teď offline  Johny
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2011 , 21:25   Citovat  

Sice do toho nevidím a vlastně vůbec ani nevím co se dělo, ale navrhoval bych, aby hondatom narovinu napsal co všechno se na autě udělalo. Možná by vyšlo najevo že celá práce byla udělaná za víc než zajímavou částku a zase by to do této situace vneslo trochu víc světla... Nehledě na to že 90% zálohy skutečně sebral lakýra, kterej se z neznámýho důvodu trhnul.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2011 , 21:39   Citovat  

Johny napsal:
Sice do toho nevidím a vlastně vůbec ani nevím co se dělo, ale navrhoval bych, aby hondatom narovinu napsal co všechno se na autě udělalo. Možná by vyšlo najevo že celá práce byla udělaná za víc než zajímavou částku a zase by to do této situace vneslo trochu víc světla... Nehledě na to že 90% zálohy skutečně sebral lakýra, kterej se z neznámýho důvodu trhnul.

sorry zatim na to nemám čas dát celý přiběh a fota dohromady, mám toho ted moc
lemounoj sem za práci skoro vše zaplatil co si řekl, litr zaloha a dalších 5 litru ve dvouch splátkách v pruběhu prací, zbyvalo jen dát 1400,- po dokončení, jak jsem se zminil vyše.
Po zmizelé zaloze lakyry sem ale odmít doplatit

takže zmizela záloha a ted asi i dily
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2011 , 21:55   Citovat  

nezmyzeli dybi si prijel v kolik si rikal tak sem na tebe jeste ceal doma a nikam ti je nepovezu byli za vratama.jerstli chces tak si pro ne muzes dykoli prijed
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.10.2011 , 22:01  Naposledy upravil M@jk dne 12.10.2011 , 12:02, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

hondatom napsal:
sorry zatim na to nemám čas dát celý přiběh a fota dohromady, mám toho ted moc
lemounoj sem za práci skoro vše zaplatil co si řekl, litr zaloha a dalších 5 litru ve dvouch splátkách v pruběhu prací, zbyvalo jen dát 1400,- po dokončení, jak jsem se zminil vyše.
Po zmizelé zaloze lakyry sem ale odmít doplatit

takže zmizela záloha a ted asi i dily

Tomáši vs. Pavle,

tady už se pomalu objevují náznaky obviňování z trestných činů.
to mi hlava nebere

Pokud máš Tomáši pocit, že jde, jak tu naznačuješ, o krádež, obohacení, zpronevěru, tak tu prosím prestaň obviňovat a podej trestní oznámení orgánům v trestním řízení a předlož jim důkazy, protože normální člověk tak v případě tretného činu předchozí kvalifikace učiní. Nebo tu už prosím pomlč, nebo je možný, že někdo podá na Tebe trestní oznámení za trestný čin pomluvy, protože Tvá slova s ním totiž hraničí.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HondaTom: Honda Civic VTi Projekt - problémy
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina