Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Neznate ho nekdo?
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.11.2010 , 16:37   Citovat  

Nechapu co se zde resi - ANO, nepomyslel jsem nad tim takto jak rikate, ale narozdil od myslenek jsem si vyjel na netu co mi najde strejda gůůůůgl nad jeho jmenem..a vysledek? Jen dluhy, šméčka, dluhy a zase šméčka.. Takze opravdu me netrapi pokud je to pravda ze umrel a chci sve penize zpet a nedam pokoj. Chapu ze tu je spousta lidi kteri radi sponzoruji tyhle super obcany, ale ja mezi ne nepatrim Mrk A nevidim rozdil mezi 20t a 200,-...dluh je dluh a nehodlam premyslet nad tim co je jeste snesitelne prominout a co ne! Nejsem charita Tak to valím bulvy Byt to slusny clovek, tak me to ani nenapadne, ale podvodniky podporovat nehodlam.. Mrk

PS: jeste neco - s tema vyztuhama to delam prave pro Hondare takto, protoze doberecne stoji pulku ceny te vyztuhy!! Myslim ze by se vsem naramne libilo kdybych je hodil o pulku draz jen proto ze se chci vyhnout lidem, ktere je treba dle Hondaru podporovat a vytahovat reci jako "sbirka" atd.. Tak to valím bulvy Ale at ma kolega klid - poslu ti do SZ cislo uctu pokud chces platit ze vykuka ty..a verim ze se nas tady najde vice - muzes i zaplatit za Esa trebas Mrk

Osek: bud vklidu, rozdil ti zaplati Aqwertzz a Anthrax je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2010 , 17:06   Citovat  

gizmi napsal:
Nechapu co se zde resi - ANO, nepomyslel jsem nad tim takto jak rikate, ale narozdil od myslenek jsem si vyjel na netu co mi najde strejda gůůůůgl nad jeho jmenem..a vysledek? Jen dluhy, šméčka, dluhy a zase šméčka.. Takze opravdu me netrapi pokud je to pravda ze umrel a chci sve penize zpet a nedam pokoj. Chapu ze tu je spousta lidi kteri radi sponzoruji tyhle super obcany, ale ja mezi ne nepatrim Mrk A nevidim rozdil mezi 20t a 200,-...dluh je dluh a nehodlam premyslet nad tim co je jeste snesitelne prominout a co ne! Nejsem charita Tak to valím bulvy Byt to slusny clovek, tak me to ani nenapadne, ale podvodniky podporovat nehodlam.. Mrk

PS: jeste neco - s tema vyztuhama to delam prave pro Hondare takto, protoze doberecne stoji pulku ceny te vyztuhy!! Myslim ze by se vsem naramne libilo kdybych je hodil o pulku draz jen proto ze se chci vyhnout lidem, ktere je treba dle Hondaru podporovat a vytahovat reci jako "sbirka" atd.. Tak to valím bulvy Ale at ma kolega klid - poslu ti do SZ cislo uctu pokud chces platit ze vykuka ty..a verim ze se nas tady najde vice - muzes i zaplatit za Esa trebas Mrk

Osek: bud vklidu, rozdil ti zaplati Aqwertzz a Anthrax je to dobrý

tak nevim proč posíláš zboží dřív než dostaneš peníze? ty charito Úsměv
já od jistý doby neposílám ani na dobírku, prostě peníze předem nebo osobní odběr ...

pokud je frajer KO, tak tohle považuju za dost služnou sporsťárnu
jo kdybys byl sociální skupina vybírající poplelnice a pokuřující špačky posbírané u popelnic, tak pro to pochopení možná najdu, ale takhle fakt ne ...

jestli týpek žije, tak bych si pro to zajel + úroky Chápeš!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2010 , 17:10   Citovat  

Petura: byt to slusnej clovek, netrvam na tom.. ale to on neni/nebyl a proto zastavam tento nazor.. Mrk Za ty 2 kilca koupim dlabanec pejskum na vanoce do utulku - rozhodnuto je to dobrý
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2010 , 17:15   Citovat  

gizmi napsal:
Petura: byt to slusnej clovek, netrvam na tom.. ale to on neni/nebyl a proto zastavam tento nazor.. Mrk Za ty 2 kilca koupim dlabanec pejskum na vanoce do utulku - rozhodnuto je to dobrý

no jasně, ale 200,- není tak závratná částka abych kvůli tomu šel po rodičích kteří přišli o kluka (ať byl jakej chtěl), u 2000,- bych už nad tím možná i přemýšlel a u 200,- určitě ne ...

ale jestli je hošan naživu a dělá si z tebe kiss me tak bych si tam zajel i pro úroky je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2010 , 18:09   Citovat  

Petura: kde je ta mez kdy je vporadku rici "odpoustim lumpovi, budu na tom tratit ja?" Ja ji fakt asi nemam, protoze je proste jedno kolik kdo dluzi, proste dluzi a to co delal na zacatku - sama vymluva, sama lez ? NE, proste jsem tvrdohlavej Mrk Mimochodem dohromady me dluzi lidi 20t a z toho 12t Hondari Tak to valím bulvy Kdybych kazdemu rekl OK, nevadi, nech to byt, tak kdepak jsem? Stejne mezi nama je divnej svet - ja kdyz dluzil, tak jsem nespal kuli 500,- a snazil se vzdy to nejak napravit. A dneska abych jeste JA jezdil za lidma a urgoval vraceni Smutný
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 18.11.2010 , 19:37   Citovat  

Petura napsal:
no jasně, ale 200,- není tak závratná částka abych kvůli tomu šel po rodičích kteří přišli o kluka (ať byl jakej chtěl), u 2000,- bych už nad tím možná i přemýšlel a u 200,- určitě ne ...

ale jestli je hošan naživu a dělá si z tebe kiss me tak bych si tam zajel i pro úroky je to dobrý

Jenze kde je ta hranice co je "hyenismus" a co ne. Dluzil to uz za sveho zivota a mel dost casu to napravit. To ze tak neudelal je jen jeho boj a smrt ho z toho nevyvazala. Za me ma gizmi urcite pravdu a opravnene zkousi pohledavku ziskat od rodicu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
beastti je teď offline  beastti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2010 , 19:47   Citovat  

tak konecne zavedte black list uz sem tu dneska psal do podobnyho tematu.

njn ja prodal minuli tyden nekomu z kladna civu coupecko, byla tu za 14litru. s dotycnym sem byl domluveny, ze jestli s ni chce odjet musi si dovest baterku. on ze jo, ze se to nejak domluvime. do auta jsem dal uplne novou baterku benner za 2,5tisice, at si auto muze projet. kdyz to projel, tak mu rikam, jak poresime tu baterku a on ze uz nema penize, ze vybral z uctu desitku a vic mu to neda atd. rikam ok tak si vem tu baterku a jak prijedes domu, tak mi ji bud posles postou zpatky, nebo mi posles 1000kc, za novou baterku co stoji min. 2500kc. od te doby po kupci ani vydu ani slechu, na sms nereagoval. zitra mu jeste brnknu a pokud se k tomu nepostavi jako chlap budu muset zverejnit jeho nick, jmeno, adresu, tel cislo. at si na nej lidi davaj bacha.

jednou uz tu byl myslim ze nejaky black list tak ho budeme muset asi oprasit

tak konecne po zverejneni tohoto, se mi dotycny hned ozval a slibil ze bateku posle postou ke me domu. sice se mu moc nechtelo, ale bouzel. myslim ze ten black list by nebyl az tak na skodu, evidentne to s lidma pohne vic nez vyhruzky, nadavky a atd, tak konecne snad jedna pozityvni zprava.
   Návrat  
H_ironman je teď offline  H_ironman
PříspěvekZaslal: 18.11.2010 , 19:49   Citovat  

A kdepak je Redy? Ten tu hned psal,že zná a zkontaktuje ho.... to mi hlava nebere Cooo??? Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2011 , 13:05   Citovat  

Takze novinky - vlastnim setrenim zjisteno, ze dotycny ZIJE, dokonce jsem pres otce vybadal telefon a bylo me receno doslova: "s**u na tebe". Takze timto dekuji vsem co me tu odsuzuji, ale opravdu me stoji za to jit si pro 200,- kdyz se jedna o takoveho cloveka.. Mrk
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2011 , 16:26   Citovat  

At žije kapitalizmus kdy peníze znamenají vše to snad ne

Jinak Kingart dobrá práce OK je vidět že přísloví kdo lže,ten krade platilo a platí nadále.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2011 , 16:39   Citovat  

Cody: jak to myslis? Tak to koukám! co tu prodavas? Koupim to, nezaplatim a reknu kamaradickovi at rekne na foru ze jsem umrel.. krasa tohleto KO
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2011 , 16:40   Citovat  

kingart napsal:
pojdme si to pekne Colombovsky Columbovsky shrnout:
od 18.1.2010 - dluzi gizmimu penize a nema se k zaplaceni
15.11.2010 - 6 dnu po oziveni tematu sem napise clovek, ktery tvrdi ze dotycneho znal a ze umrel xx.06.2010
co tady nesedi?
1) gizmimu dluzi uz 11 mesicu, pokud by byl skutecne mrtvej od xx.06.2010, bylo by to cca 6 mesicu = to na verohodnosti zpravy nepridava
2) zpravu ze je mrtvej sem napsal clovek jako svuj prvni prispevek = no neni to nahoda se zaregistrovat, projit si stare temata (po 6ti dnech by to nebylo na prvni strance) kouknout do tematu a zjistit ze toho cloveka znate?
3) ta zprava je od cloveka s podezrelym nickem (nic proti crxmanne Mr. Green )
4) zprava je napsana "mirne retardovanym" stylem
5) pokud by jste nekoho znaly a vedely by jste jak umrel, napsaly by jste to timto stylem? (skutecne se zamyslete)
6) ad.2) dosud je to jediny prispevek od toho cloveka, zaregistroval se na forum jen kvuli te oznamovaci vete, proc?
7) jak se vubec dovedel o tomto foru-vlaknu-cloveku?

vse muze mit logicke vysvetleni, ale taky se muze jednat o zcela ucelovou informaci, aby nad tim gizmi mavl rukou kouř

kingart ode mě máš palec OK Supr postřeh Chápeš!
Jinak ať je to jak chce, takové podrazy se nedělají a Gizmi snad to dostaneš zpět, ale příště bych nebyl tak důvěřivý!
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2011 , 20:30   Citovat  

gizmi napsal:
Cody: jak to myslis? Tak to koukám! co tu prodavas? Koupim to, nezaplatim a reknu kamaradickovi at rekne na foru ze jsem umrel.. krasa tohleto KO

Myslím to tak že je všude kolem nás samé šmé,podvody,vidiny zisku a každý chce přijít snadno k penězům...to dříve nebývalo...alespon teda v takové míře Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2011 , 22:30   Citovat  

Cody: bohuzel mnooo Smutný
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.8.2011 , 22:49   Citovat  

Hele, já jsem pamětník, lidi jsou v zásadě furt stejný. Šmejdi byli, jsou a budou, mění se možná jejich možnosti, mění se informovanost atd., ale když si vezmu procento lidí třeba tady z HC, kteří mě nějak zklamali nebo něco naslibovali a nesplnili, tak jich zas tolik není.
Jsem i nadále optimista a prostě radši budu vidět tu poloplnou sklenku:)
   Návrat  
Karlos je teď offline  Karlos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2011 , 0:16   Citovat  

takže když jsme u toho nevíte někdo něco o uživateli Zukyna??
   Návrat  
Badunclesam je teď offline  Badunclesam
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2011 , 0:19   Citovat  

Cody napsal:
Myslím to tak že je všude kolem nás samé šmé,podvody,vidiny zisku a každý chce přijít snadno k penězům...to dříve nebývalo...alespon teda v takové míře Smutný

Ale bylo v takové míře, akorát se o tom nepsalo Velmi šťastný Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.8.2011 , 16:47   Citovat  

Karlos napsal:
takže když jsme u toho nevíte někdo něco o uživateli Zukyna??
nikdo nic neví o tomto uživateli?? to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2011 , 13:30   Citovat  

Karlos: spis dej jmeno, prijmeni a adresu Velmi šťastný
   Návrat  
CINIC je teď offline  CINIC
1 háčko
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.8.2011 , 13:58   Citovat  

kingart napsal:
pojdme si to pekne Colombovsky Columbovsky shrnout:
od 18.1.2010 - dluzi gizmimu penize a nema se k zaplaceni
15.11.2010 - 6 dnu po oziveni tematu sem napise clovek, ktery tvrdi ze dotycneho znal a ze umrel xx.06.2010
co tady nesedi?
1) gizmimu dluzi uz 11 mesicu, pokud by byl skutecne mrtvej od xx.06.2010, bylo by to cca 6 mesicu = to na verohodnosti zpravy nepridava
2) zpravu ze je mrtvej sem napsal clovek jako svuj prvni prispevek = no neni to nahoda se zaregistrovat, projit si stare temata (po 6ti dnech by to nebylo na prvni strance) kouknout do tematu a zjistit ze toho cloveka znate?
3) ta zprava je od cloveka s podezrelym nickem (nic proti crxmanne Mr. Green )
4) zprava je napsana "mirne retardovanym" stylem
5) pokud by jste nekoho znaly a vedely by jste jak umrel, napsaly by jste to timto stylem? (skutecne se zamyslete)
6) ad.2) dosud je to jediny prispevek od toho cloveka, zaregistroval se na forum jen kvuli te oznamovaci vete, proc?
7) jak se vubec dovedel o tomto foru-vlaknu-cloveku?

vse muze mit logicke vysvetleni, ale taky se muze jednat o zcela ucelovou informaci, aby nad tim gizmi mavl rukou kouř

Chtel bych sem prihodit jeste bod cislo 8)Proc dotycna osoba nebyla schopna zaplatit pohledavku nez se udajne rozstrelila i s CRX??

Vsichni tady pisete ze 200kc neni tak moc tak proc je jeden clovek co nema ani ty dve kila casu na to aby zaplatil mel si myslim dost.......navic to podkopava duveru v ostatni cleny a za chvili si tu nebudem moct verit.....Sme jeden team a lzeme a okradame se tu navzajem??......
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2011 , 15:13   Citovat  

Tyvoe tak to musel bejt pořádnej trapáček, když se tu kvůli 200,- prohlásí za mrtvého cože cože ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.8.2011 , 19:23   Citovat  

gizmi napsal:
Karlos: spis dej jmeno, prijmeni a adresu Velmi šťastný
Karel Trnka Aninská 2863/8 Znojmo...díky poslal mi špatné zboží tak říkal at mu ho za tu cenu pošlu zpět i s poštovným a těd se mi to vrátilo zpět....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2011 , 5:25   Citovat  

Karlos napsal:
Karel Trnka Aninská 2863/8 Znojmo...díky poslal mi špatné zboží tak říkal at mu ho za tu cenu pošlu zpět i s poštovným a těd se mi to vrátilo zpět....
nikdo jo?? to mi hlava nebere
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.8.2011 , 6:38   Citovat  

Petura napsal:

pardon že se do toho mícham, ale mít dluh u státu třeba 2kč a neplatit viděl by jsi jak ti naskačou penále a z 2kč maš rázem 200kč i 2000kč. a nikdo ti ten dluh neodpustí at seš mrtvej nebo živej.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 15:35   Citovat  

Taaaaaaakze - tyhle dva tedy nikdo NEZNA??? Nebo nema nekdo cestu kolem?

Vít Ježek
Pavlov 49
59444

+

Karel Trnka Aninská 2863/8 Znojmo
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Neznate ho nekdo?
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: