Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Alu kola
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
bahamontes je teď offline  bahamontes
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.11.2010 , 20:55   Citovat  

Ahoj hondari, nevite o nejakym dobrym obchodu s ALU kolama v Praze ci okoli, kde maji slusnej vyber a ceny, zkratka kde jste neco koupili a byly spokojeni? Radsi byhc si tamzajel sam, takze radeji kamenne obchody nebo ty, kt. maji sklad nekde v dosahu Prahy.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.11.2010 , 22:06   Citovat  

koukni na partnery klubu

Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2010 , 12:12   Citovat  

hodně kol se tu prodává na HC, myslím, že za nížší ceny než je obvykle OK

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2010 , 14:58   Citovat  

napis aspon jaky priblizny typ shanis, treba ti nekdo nabidne

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2010 , 15:05   Citovat  

K čemu Ti bude, že si tam dojedeš, Tome? to mi hlava nebere

mimozo je teď offline  mimozo
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2010 , 17:05   Citovat  

Hellborn napsal:
K čemu Ti bude, že si tam dojedeš, Tome? to mi hlava nebere

Možná kvuli tomu, že docela nemá představu jak ty kola budou vypadat v realu. Většinou jsou všude nové kola nafocené v jiné velikosti, širky, zálisu jak potřebuješ. A pak si neco objednáš podle nejakého konfigurátoru a zjistíš že mohli bejt o palec širší nebo větší a že se ti v té velikosti už tak nelíbí, jako kdysi já.

shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2010 , 17:14   Citovat  

mimozo napsal:
Možná kvuli tomu, že docela nemá představu jak ty kola budou vypadat v realu. Většinou jsou všude nové kola nafocené v jiné velikosti, širky, zálisu jak potřebuješ. A pak si neco objednáš podle nejakého konfigurátoru a zjistíš že mohli bejt o palec širší nebo větší a že se ti v té velikosti už tak nelíbí, jako kdysi já.

tak já bych si zrovna neřek mohly bejt o palec širší.. kupoval bych tak aby to dobře fungovalo.

mimozo je teď offline  mimozo
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2010 , 18:23   Citovat  

shaman23 napsal:
tak já bych si zrovna neřek mohly bejt o palec širší.. kupoval bych tak aby to dobře fungovalo.

No jasně že to hlavně musí fungovat, ale ja napřiklad chtel kola větší než 14 a s šířkou 5 palcu jako mám v techničáku se asi 16-ky ani nedělaj proto jsem použil konfigurátor a vyhodilo mi to asi 6,5 palcu( ET38) připadne i větší s tim že musíš upravit blatníky ale to jsem delat nechtěl a když se nahodili pneumatiky a dal jsem to na auto tak jsem zjistil že se disky topí v pneumatice(205/45) a v tom designu to vypadá divně. No tehdy jsem nemněl možnost se s nekym poradit kdo do toho vidí. Tak sorry za offtopic , toť moje skušenost.

majggi je teď offline  majggi
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2010 , 21:11   Citovat  

co hovoris na tieto? pořádnej výtlem pripadne skus ine je to dobrý

bahamontes je teď offline  bahamontes
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 12:28   Citovat  

Ahoj, diky vsem za rady a tipy. Jinak chtel bych R14, roztec myslim 4x100, sirku takovou, abych na to dal sirku 185, profil 55 - 65.
Hellborn: Chci je predtim jednak videt, jednak se i poradit,jeste sem alu nikdy nekupoval ani ej na nicem nemel, takze nechci si neco nechat poslat a pak zjistit, ze tam treba nedam gumy, kt. chci atd.

bobbyBS je teď offline  bobbyBS
0
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 17:54   Citovat  

ZDRAVIM, mam problem namiesto 6Jx15 ET 45 stredova diera 64 (C7G) som obdrzal 7Jx15 ET42 stredova diera 67(neviem ci ma xxxxx naštvanej alebo co. ET este prezijem, ale co ta sirka a priemer stredovej diery... potrebujem na to obut 195/60 R15 je to vpohode, plus pocul osm ze ked nesedi stredova diera hadze to? videl osm tu niekde o tom pisane no zasvet to neviem najst, PROSIM PORADTE! kuky kuk aby somm vedel ci je to nutne vratit alebo je to vpohode(ponuka diskov je dost obmedzena, nemam cas znova zhanat daco lacne na zimu)

Johny je teď offline  Johny
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 18:55   Citovat  

Tyhle gumy na to obuješ úplně v pohodě, jezdí je tady takhle celkem dost lidí. Šířku ráfku bych absolutně neřešil, nikdo ji neřeší (max. STK, ale i tam v 99% případů koukají jenom na rozměr pneu). Mrk Co se týká ET, tak rozdíl 3mm nepoznáš. Středová díra je větší o cca 1,5mm na každé straně, takže pokud dobře dotáhneš kola do kříže, tak bude všechno OK - osobně nevím jestli se dělají vymezovací kroužky ze 64 na 67mm. Kola kvůli těmhle drobnostem vážně měnit nemusíš. Honda

0
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 19:09   Citovat  

Johny napsal:
Tyhle gumy na to obuješ úplně v pohodě, jezdí je tady takhle celkem dost lidí. Šířku ráfku bych absolutně neřešil, nikdo ji neřeší (max. STK, ale i tam v 99% případů koukají jenom na rozměr pneu). Mrk Co se týká ET, tak rozdíl 3mm nepoznáš. Středová díra je větší o cca 1,5mm na každé straně, takže pokud dobře dotáhneš kola do kříže, tak bude všechno OK - osobně nevím jestli se dělají vymezovací kroužky ze 64 na 67mm. Kola kvůli těmhle drobnostem vážně měnit nemusíš. Honda

vdaka chlape je to dobrý

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 19:42   Citovat  

bobbyBS napsal:
ZDRAVIM, mam problem namiesto 6Jx15 ET 45 stredova diera 64 (C7G) som obdrzal 7Jx15 ET42 stredova diera 67(neviem ci ma xxxxx naštvanej alebo co. ET este prezijem, ale co ta sirka a priemer stredovej diery... potrebujem na to obut 195/60 R15 je to vpohode, plus pocul osm ze ked nesedi stredova diera hadze to? videl osm tu niekde o tom pisane no zasvet to neviem najst, PROSIM PORADTE! kuky kuk aby somm vedel ci je to nutne vratit alebo je to vpohode(ponuka diskov je dost obmedzena, nemam cas znova zhanat daco lacne na zimu)

Nechapu co resis, ja kdybych dostal to co jsem si neobjednal tak to vratim okamzite. Jestli projdes STK ted tak nemusis priste, navic kontroly budou cim dal prisnejsi. Tady uz mas 3 rozdily- stredovou diru, sirku disku a ET. Kol jsou vsude mraky a jestli ted nakoupis nakrasne o par stovek draz, muze to znamenat usetrenych mnohem vic penez v budoucnu- ale pozdeji ta kola uz prodejci vratit nepujdou.

0
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 19:50   Citovat  

Bully napsal:
Nechapu co resis, ja kdybych dostal to co jsem si neobjednal tak to vratim okamzite. Jestli projdes STK ted tak nemusis priste, navic kontroly budou cim dal prisnejsi. Tady uz mas 3 rozdily- stredovou diru, sirku disku a ET. Kol jsou vsude mraky a jestli ted nakoupis nakrasne o par stovek draz, muze to znamenat usetrenych mnohem vic penez v budoucnu- ale pozdeji ta kola uz prodejci vratit nepujdou.

to nie su od predajcu, bola to len bazarova ponuka, lacne disky na zimu, nevedel osm ze zohnat plechac na C7G bude problem, tesil som sa ze osm zohnal, este k tomu alu, preto sa nechcem vratit na zaciatok ked zima klope na dvere

Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 20:48   Citovat  

Johny napsal:
Středová díra je větší o cca 1,5mm na každé straně, takže pokud dobře dotáhneš kola do kříže, tak bude všechno OK - osobně nevím jestli se dělají vymezovací kroužky ze 64 na 67mm.

Já osobně bych to teda řešil a na auto bych si to bez středících kroužků nedal, ale to je každého věc. Samozřejmně, že se středící kroužky dělají tudy odkaz

Johny napsal:
Kola kvůli těmhle drobnostem vážně měnit nemusíš. Honda

Když něco koupí a má to jiné parametry, tak bych to vrátil. Proč se nechat oblbovat?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 21:04   Citovat  

Znám docela dost lidí co jezdí bez středících kroužků a všechno v pohodě. Dávají tomu i docela záhul a všechno v pohodě drží. Není to to pravý, ale kdy si dáš práci a pečlivě to dotáhneš... Jinak pokud bych si objednával něco novýho a přišlo mi něco co jsem nechtěl, tak je jasný že to budu chtít vrátit. Ale pokud jsem to přebíral osobně...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 21:13   Citovat  

Johny napsal:
Znám docela dost lidí co jezdí bez středících kroužků a všechno v pohodě. Dávají tomu i docela záhul a všechno v pohodě drží. Není to to pravý, ale kdy si dáš práci a pečlivě to dotáhneš...

Teď těžkej offtopic , spousta lidí jezdí taky s napůl funkčníma brzdama a zatím OK. Ale až je budou jednou pořádně potřebovat...já prostě tohle dost nesnáším, vědět, že to je tak a jezdit s tím Úsměv Fakt to nemá cenu řešit, stejně se nedohodneme přátele

Johny napsal:
Jinak pokud bych si objednával něco novýho a přišlo mi něco co jsem nechtěl, tak je jasný že to budu chtít vrátit. Ale pokud jsem to přebíral osobně...

Že to přebíral osobně jsem si nikde nepřečetl/nevšiml...jestli to je tak, tak nevím proč je bral Úsměv

osiris je teď offline  osiris
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 21:13   Citovat  

Johny napsal:
Znám docela dost lidí co jezdí bez středících kroužků a všechno v pohodě. Dávají tomu i docela záhul a všechno v pohodě drží. Není to to pravý, ale kdy si dáš práci a pečlivě to dotáhneš... Jinak pokud bych si objednával něco novýho a přišlo mi něco co jsem nechtěl, tak je jasný že to budu chtít vrátit. Ale pokud jsem to přebíral osobně...

vzdyt 4 stredici krouzky stojej 250kc Ble

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 21:15   Citovat  

Kamile, mě tohle neříkej... Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 21:27   Citovat  

bola to dobierka, v komunikacii vraj nastala chyba, ak nebudem spokojny mozem poslat spat, disky su ale vpohode + zohnat disky hocijake na civic 7g poface je aspon pre mna a podla ponuky SK bazarov velka bieda, TIEZ NIE SOM NADSENY, ze musim toto riesit no bojim sa, ze nahradu budem zhanat dlhsie ako je zdrave, preto zistujem moznosti, niekedy to proste chce kompromis,alebo improvizaciu pani. přátele tie strediace kruzky sa daju zohnat bezne v predjaniach s autosuciastkami? (moc sa o taketo veci ohladom diskov a pneu nezaujimam Tak to valím bulvy )

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 21:40   Citovat  

Namátkou pro brata Velmi šťastný : tudy odkaz

Seženeš to většinou tam, kde se prodávají alu kola.

osiris je teď offline  osiris
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 22:40   Citovat  

Johny napsal:
Kamile, mě tohle neříkej... Úsměv

tak jim vzkaz ze jim je za 400kc/sada sezenu Velmi šťastný