Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ITR - cervena kontrolka (( ! ))
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 10:39   Citovat  

ahoj , byl jsem se dnes projet a vsimnul jsem si ze pri trsku ostrejsi jizde kdyz motoru trosku slapnu tak se me rozsviti kontrolka vykricniku v zavokach (( ! )) - ta co sviti pri zatazene rucni brzde ...
nevi nekdo prosim co to muze signalizovat ?? :/ diky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 10:40   Citovat  

Nejspíš nedostatek brzdové kapaliny v zásobníku brzdové kapaliny.
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 10:56   Citovat  

jj málo brzdovky asi ti někde tečou brzdy Nápad je tu!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 11:02   Citovat  

a jakto ze me to sviti jen kdyz tomu slapnu a pri normalnim tempu nic ? ja se prave bal jestli neco s motorem ?? ... pokud je to brzdovka tak to beru, brzdy musi vydrzet tento mesic a pres zimu budou komplet novy takze jestli je to tohle tak se mi ulevilo teda...
kazdopadne jsem planoval ze prezijou jeste 28. okruh v brne ale s takovou to asi pokouset nebudu KO
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 11:10   Citovat  

Ossi napsal:
a jakto ze me to sviti jen kdyz tomu slapnu a pri normalnim tempu nic ? ja se prave bal jestli neco s motorem ?? ... pokud je to brzdovka tak to beru, brzdy musi vydrzet tento mesic a pres zimu budou komplet novy takze jestli je to tohle tak se mi ulevilo teda...
kazdopadne jsem planoval ze prezijou jeste 28. okruh v brne ale s takovou to asi pokouset nebudu KO

nejdřív zkoukni, jestli někde netečou, než odpískáš poslední svezení. bylo by to vidět
   Návrat  
PepaK je teď offline  PepaK
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 11:23   Citovat  

Taky si myslim, ze bude jen malo brzdovky v nadobce. osobne jsem mel taky lehce nad ryskou min a jak tomu das tak se ti odleje a muze se rozsvitit kontrolka. dopln na MAX a uvidis. melo by to byt ok je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 11:47   Citovat  

tak jsem to byl zkontrolovat a je to tak.. mam to pod riskou, neni to uplne na min. ale trosku nad , kazdopadne by to potrebovalo dolit... problem je ze minule brzdy jsem nedelal ja takze nevim co je tam za brzdovku :/ myslite ze se neco stane kdyz tam doliju jinou znacku - slozeni samozrejme co uvadi honda ?? bylo by to vlastne reseni do konce rijna pak se to bude delat cely novy ...

jinak ze by nekde neco teklo jsem nenasel, predpokladam ze okruhy si to "sebraly" ..

kazdopadne vsem moc diky za rady je to dobrý
   Návrat  
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 11:50   Citovat  

nemuseji nekde tect me to takhle taky obcas svitilo kdyz sem mel uz slabe oblezina na bubnach i na prednich deskach
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 11:51   Citovat  

Dolij to klasickou DOT4. I kdyby tam byla 5,1 ci ja vim co, tak se nemuze nic stat...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 11:53   Citovat  

jinak 28. se take chystam do Brna, takze se tam mozna potkame (cerna ITR)
Mej se
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 11:58   Citovat  

Ossi napsal:
tak jsem to byl zkontrolovat a je to tak.. mam to pod riskou, neni to uplne na min. ale trosku nad , kazdopadne by to potrebovalo dolit... problem je ze minule brzdy jsem nedelal ja takze nevim co je tam za brzdovku :/ myslite ze se neco stane kdyz tam doliju jinou znacku - slozeni samozrejme co uvadi honda ?? bylo by to vlastne reseni do konce rijna pak se to bude delat cely novy ...

jinak ze by nekde neco teklo jsem nenasel, predpokladam ze okruhy si to "sebraly" ..

kazdopadne vsem moc diky za rady je to dobrý
jezdíš s tim na okruhu a ani nekontroluješ takový zakladní věci ? nechci rejpat ale tohle je základ u každýho auta cože cože ?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 12:05   Citovat  

casto kontroluju olej, toto jsem naposledy kontroloval v lete, ted si na to dam teda vetsi pozor.
zkusim tam teda dolit,diky za rady !
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 12:07   Citovat  

Nemyslim si, ze by byrzdy musely nekde tect. priklanim se k nazoru marty89ul, ze ubytek je v dusledku opotrebeni brzdoveho oblozeni a pokud je kapalina nad ryskou, tak se kontrolka při ostřejši jizdě občas rozsviti. spis je otazka v jakem stavu mas brzdove desticky, protoze ty dostanou na okruhu zabrat. Nemusis se ale niceho bat - az uslysis kovovy zvuk a budou litat od kol jiskry, tak zvolnis a zajedes na parkoviste Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 12:11   Citovat  

PepaK napsal:
Nemyslim si, ze by byrzdy musely nekde tect. priklanim se k nazoru marty89ul, ze ubytek je v dusledku opotrebeni brzdoveho oblozeni a pokud je kapalina nad ryskou, tak se kontrolka při ostřejši jizdě občas rozsviti. spis je otazka v jakem stavu mas brzdove desticky, protoze ty dostanou na okruhu zabrat. Nemusis se ale niceho bat - az uslysis kovovy zvuk a budou litat od kol jiskry, tak zvolnis a zajedes na parkoviste Úsměv

Velmi šťastný okaa , no desky a brzdy jsou opravdu tak na posledni jizdy, pres zimu budu kupovat vse nove ... takze jestli to ubejva i tim ze jsou opotrebovany desky a kotouce tak je to vysvetleny ...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 12:14   Citovat  

co tyka ten kontoly brzdovky jeste, tak naposledy co jsem se dival tak byla zhruba uprostred mezi ryskou max. a min. ted je tedy spis blize k min. ... ten ubytek tam neni nijak extremni a kdyz kontroluju jestli nekde neco nechyby tak ten stred mezi ryskama beru jako oka ... v posledni dobe se to az muselo nejak hnout ...
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 16:32   Citovat  

Se nediv ze po par kolech slapes do blata Velmi šťastný Kdyz tam mas neznamou, x-let starou kapalinu. Brzdovku menim 1x rocne za EBC 307 a uvarit se mi ji jeste nepodarilo.

Dolij tam zatim nejakou DOT4 a pres zimu se ty brzdy snad vyresi.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 16:57   Citovat  

infinity napsal:
Se nediv ze po par kolech slapes do blata Velmi šťastný Kdyz tam mas neznamou, x-let starou kapalinu. Brzdovku menim 1x rocne za EBC 307 a uvarit se mi ji jeste nepodarilo.

Dolij tam zatim nejakou DOT4 a pres zimu se ty brzdy snad vyresi.

OK

tak vis co .. mam to auto od dubna takze zatim jezdim s tim co tam bylo, brzdy byly nove takze jsem je neresil zatim ...
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 18:47   Citovat  

PepaK napsal:
Nemusis se ale niceho bat - az uslysis kovovy zvuk a budou litat od kol jiskry, tak zvolnis a zajedes na parkoviste Úsměv

Jako pozor, na to bych asi moc nespoléhal. když jsem v běžném pražském provozu (nedbaje akustického varování) sjel destičku až na plech, tak ta plechová báze destičky vyskočila z brzdiče a vmezeřila se mezi brzdič a kotouč, což v té párkilometrové rychlosti bloklo kolo a vůbec jsem to nečekal..
(a kotouč byl na odpis)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 20:33   Citovat  

dj-bobr napsal:
Jako pozor, na to bych asi moc nespoléhal. když jsem v běžném pražském provozu (nedbaje akustického varování) sjel destičku až na plech, tak ta plechová báze destičky vyskočila z brzdiče a vmezeřila se mezi brzdič a kotouč, což v té párkilometrové rychlosti bloklo kolo a vůbec jsem to nečekal..
(a kotouč byl na odpis)

OK Velmi šťastný bylo to mysleno s nadhledem. za normalnich podminek by se nemelo toto snad stat. pokud chci dojet desky až na minimum, tak je to vzdycky riziko, ktere se da tezko odhadnout - opticky z venkovni strany to muze vypadat ok a vnitrni deska muze byt uz tesne pred smrti...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 20:49   Citovat  

PepaK napsal:
OK Velmi šťastný bylo to mysleno s nadhledem. za normalnich podminek by se nemelo toto snad stat. pokud chci dojet desky až na minimum, tak je to vzdycky riziko, ktere se da tezko odhadnout - opticky z venkovni strany to muze vypadat ok a vnitrni deska muze byt uz tesne pred smrti...
ono se to riziko taky nemusí odhadovat stačí se na to kouknout , sundat kolo a sundat třmen (2 šrouby Velmi šťastný) práce na 10 minut a máš pokoj OK neber to špatně ale myslim že zrovna tohle se podceňovat nemá KO
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 21:51   Citovat  

Bazzi napsal:
ono se to riziko taky nemusí odhadovat stačí se na to kouknout , sundat kolo a sundat třmen (2 šrouby Velmi šťastný) práce na 10 minut a máš pokoj OK neber to špatně ale myslim že zrovna tohle se podceňovat nemá KO

JJ, to mas pravdu - zrovna dneska jsem si menil kotouce... desky mely tak 2,5mm v drážce, ale kolik mi zbyde po 30min na okruhu, tak to netusim. nekdy je problem ten, ze ke konci zivotnosti se zacnou desky pri ostrejsim pouziti drobit a pak zmizi velice rychle. Jak rikas, podcenovat by se to nemelo, ale na druhe strane je to i o financich... bohuzel
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
ITR - cervena kontrolka (( ! ))
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina