Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
US tvar znacky
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
David125 je teď offline  David125
PříspěvekZaslal: 16.10.2011 , 18:46   Citovat  

Jestli se to tu uz resilo, tak sry Úsměv ale chtel bych se zeptat jestli na urade na pozadani jsou nepovini mi dat US tvar znacky. Kamos rikal, ze kdyz prihlasoval 5G tak chtel dozadu, protoze mel vzadu ten prolis na znacku na ten tvar a musel si ji vyprosit, aby mu ji vubec dala. Ja bych ji chtel prave i dopredu. Shrnuto Velmi šťastný Maji pravo mi je nedat i kdyz ji budu chtit?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 16.10.2011 , 19:44   Citovat  

vyhl.č. 243/2001 Sb

) Tabulku registrační značky vozidel tvoří obdélník se
zaoblenými rohy s poloměrem zaoblení 10 mm o rozměru
a) 520 x 110 mm pro osobní a nákladní vozidlo, autobus, speciální
vozidlo a přípojné vozidlo,
b) 340 x 200 mm pro nákladní vozidlo, autobus, speciální vozidlo
a přípojné vozidlo,
c) 280 x 200 mm pro osobní automobil a pro traktor a zvláštní
motorové vozidlo a zvláštní přípojné vozidlo,
d) 200 x 160 mm pro motocykl,
e) 80 x 110 mm pro moped,
f) 210 x 150 mm pro tabulku zvláštní registrační značky pro
jednorázové použití s omezenou platností,
g) 520 x 110 mm pro tabulku zvláštní registrační značky zkušební
a pro tabulku zvláštní registrační značky trvale manipulační.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.10.2011 , 19:49   Citovat  

Nevím sice jestli jsou povinní, ale když máš rozumný důvod a rozumné jednání tak ti ji bez problémů dají. Jako rozumný důved je třeba to, že tam máš místo právě a pouze na tvar US značky a evropská se ti tam prostě nevejde. Neboj se, oni nepolezou ven podívat se na auto, aby si to ověřovali. Jenom polezou do sklepa nějakou najít, protože je běžně nemají na přepážce.
   Návrat  
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2011 , 20:52   Citovat  

Já když měnil značky na 5G tak mi ji dala hned a ani jsem nemusel nic říkat:) normálně je majíMrk
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.10.2011 , 21:05   Citovat  

Za drobnou uplatu podle uvazeni pifko se zbavim ramecku na znacku v US formatu original INJEN Mrk
   Návrat  
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.10.2011 , 21:53   Citovat  

mně dali US verzi bez problémů..možná proto, že staré značky byly též US verze (úzká vyšší vzadu) a v techničáku výrobce Honda of Canada Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.10.2011 , 22:40   Citovat  

Ok diky Úsměv no me se strasne libi a jde mi o to, kdyz pujdu na urad to prihlasit a ponesu stary znacky, jestli je mam ohnout a poprosit ji o US tvar, ze se nevejdou Velmi šťastný a nebo je nechat a proste pani poprosit jestli by mi je dala.
   Návrat  
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2011 , 23:36   Citovat  

David125 napsal:
Ok diky Úsměv no me se strasne libi a jde mi o to, kdyz pujdu na urad to prihlasit a ponesu stary znacky, jestli je mam ohnout a poprosit ji o US tvar, ze se nevejdou Velmi šťastný a nebo je nechat a proste pani poprosit jestli by mi je dala.

jasny nejak ji ohni nebo něco a jako duvod výměny nahlaš poškození RZ a jak říkas popros ji at ti dá US ze se ti tam klasicka nevleze kvuli prolisu třeba Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.10.2011 , 23:48   Citovat  

Jirka.H napsal:
jasny nejak ji ohni nebo něco a jako duvod výměny nahlaš poškození RZ a jak říkas popros ji at ti dá US ze se ti tam klasicka nevleze kvuli prolisu třeba Velmi šťastný

Zadek pujde lehce Velmi šťastný ale co s predni? Velmi šťastný ja bych chtle i dopredu ji Velmi šťastný to fakt budu muset bejt milej a mozna s ni i flirtovat Velmi šťastný
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2011 , 9:29   Citovat  

ja prisel k okynku ze bych chtel dopredu i dozadu rozmer 320x160 coz je usa rozmer a ona zacla s ti mez msusim mit posudek od nejakyho technika s razitkem a normalne me vyhodila, tak jsem presel dvorek za technikem a unej sem stravil asi 15minut hadani se at se dojde podivat ven ze muj baworak m zadni viko kufru a predni anraznik z usa verze a ze tam evropskou nenarvu a potrbeuju od nej razitko aby mi to odsouhlasi la on furt remcal ze baworak je nemeckej a kdyz je to dovoz z belgie ze tam maj taky normal a ze mi to neda a po tech 15ti minutach ho to prestalo asi bavit tak mi to orazitkoval a na prepazce mi to bez kecu normalne dala : 9A6 7372 ( a muj sef v praci ma klasicky s 9A3 7372 taky bmw Velmi šťastný )

u rataka jsem chtel usa rozmer jen na predek a to razitko nechteli jen drzkovala ze opravuju rozbity auto dilama z usa a pak po nich chci takovyhle vymysli, a taky nechtela pochopit ze usa je vepredu a ne vzadu Velmi šťastný a pak mi dala jeste ke vsemu ten kamionovej velkej rozmer a ne tech 320x160 ale to je fuk, az to dojdu prihlasit na sebe tka si reknu o ty usa dopredu i dozadu a zas by to melo bejt ok Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.10.2011 , 21:57   Citovat  

osiris: Velmi šťastný ty jsi napsal zase jinej rozmer, nez je vypsanej v ty vyhlasce Velmi šťastný to tech US tvaru je vic? Jde mi o tu co je na fotce, ted tak koukam, ze ma nejak to horni uprostred, co jsem videl jiny tak to maji vlevo ne? Nebo ta predni se od zadni lisi?

316023_231249453596684_100001348922896_572368_1495344895_n.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
316023_231249453596684_100001348922896_572368_1495344895_n.jpg, 101.63 kB
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2011 , 6:56   Citovat  

uz se to tu resilo tudy odkaz
   Návrat  
MisakITR je teď offline  MisakITR
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2011 , 7:52   Citovat  

Riccardo napsal:
Nevím sice jestli jsou povinní, ale když máš rozumný důvod a rozumné jednání tak ti ji bez problémů dají. Jako rozumný důved je třeba to, že tam máš místo právě a pouze na tvar US značky a evropská se ti tam prostě nevejde. Neboj se, oni nepolezou ven podívat se na auto, aby si to ověřovali. Jenom polezou do sklepa nějakou najít, protože je běžně nemají na přepážce.

Tak ja byl na urde kvuli tomu 2x.A ven se mnou teda sel!Úsměv vse si pomeril, nafotil a bylo to...Úsměv
Ono taky kdyz jsem prijel s klasickou SPZ prohnutou a stazenou stahovackama v ramecku pro US tak mu vlastne nezbylo nic jinyho pořádnej výtlem

Návrat  
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.10.2011 , 8:37   Citovat  

Hoj,
us znacku samozrejme v soucasne dobe na vyzadani dostanes, spise zalezi na ochote a znalostech daneho urednika, tady plati, nenechat se odpalkovat.

Protoze mam ramecky ctvercove, resil jsem to jeste v dobe nedavne znackou pro nakladaky, ktera je ma podobne tvary, jen je o kus vetsi, takze se musela mirne uzpusobit...ale jak rikam, to uz dnes neni potreba, us rozmery jsou normalne k dispozici.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 18.10.2011 , 14:49   Citovat  

Jde o to, ze ja az ponesu stary znacky a budu to chtit prepsat na sebe, tak ji tezko reknu, ze tam mam malej ramecek Velmi šťastný kdyz ponesu normalni znacky, takze budu muset slusne a nebo se nekoho zeptat, jestli tam nema znamy. Jinak ta znacka co jsem sem dal ten obrazek ty hondy to je to 280*200 nebo 320*160? Diky za info Mrk
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2011 , 15:01   Citovat  

David125 napsal:
Jde o to, ze ja az ponesu stary znacky a budu to chtit prepsat na sebe, tak ji tezko reknu, ze tam mam malej ramecek Velmi šťastný kdyz ponesu normalni znacky, takze budu muset slusne a nebo se nekoho zeptat, jestli tam nema znamy. Jinak ta znacka co jsem sem dal ten obrazek ty hondy to je to 280*200 nebo 320*160? Diky za info Mrk

to je 320x160 Úsměv ja tam taky prinesl normalni spzs a odnesl si usa rozmer, nesmis se nechat odbejt Úsměv

r_spz.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
r_spz.jpg, 14.57 kB
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2011 , 15:20   Citovat  

David125 napsal:
osiris: Velmi šťastný ty jsi napsal zase jinej rozmer, nez je vypsanej v ty vyhlasce Velmi šťastný to tech US tvaru je vic? Jde mi o tu co je na fotce, ted tak koukam, ze ma nejak to horni uprostred, co jsem videl jiny tak to maji vlevo ne? Nebo ta predni se od zadni lisi?

Tak se zeptej rovnou Winieho (majitele tohohle žlutého krasavce)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.10.2011 , 16:08   Citovat  

osiris napsal:
to je 320x160 Úsměv ja tam taky prinesl normalni spzs a odnesl si usa rozmer, nesmis se nechat odbejt Úsměv

Budu teda o ni bojovat Velmi šťastný

Meethos napsal:
...
Diky za typ Mrk
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2011 , 16:16   Citovat  

ja jednoduse donesl ramecek na us spz a ze chci presne ten rozmer...pan se za chvili vratil a rika, mam jen toto a asi na kazde strane 2mm rpesahovali a ze nic jinyho nema, rikam to je ok, na mm nehraju, ale je to us rozmer ne truck rozmer Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 19:58   Citovat  

Tak jsem zjistoval a urad mi ji neda, pokud to nebudu mit v technicaku. Na technicky mi rekli, ze mi tu znacku doporuci, ze to delaji kdo to chce nebo potrebuje Úsměv
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 23:35   Citovat  

David125 napsal:
Tak jsem zjistoval a urad mi ji neda, pokud to nebudu mit v technicaku.

No když ti to tam nenapíšou tak to tam mít nebudeš. To je blábol. Nenech se odbýt a jdi tam znovu a rovnou za vedoucím toho uřadu,ne za blbcem co je u okénka. Tak jsem to měl já. Vždyť jsou to oni kdo ti to tam musí zapsat proboha. Já musel za vedoucí,ta se zvedla ze židle,vzala toho chlápka od okénka ven,podívala se,řekla ano vydat jiný formát a bylo to.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2011 , 4:07   Citovat  

Kmóďa napsal:
No když ti to tam nenapíšou tak to tam mít nebudeš. To je blábol. Nenech se odbýt a jdi tam znovu a rovnou za vedoucím toho uřadu,ne za blbcem co je u okénka. Tak jsem to měl já. Vždyť jsou to oni kdo ti to tam musí zapsat proboha. Já musel za vedoucí,ta se zvedla ze židle,vzala toho chlápka od okénka ven,podívala se,řekla ano vydat jiný formát a bylo to.

Vis jak, ja kdyz ji dovezu a pujdu odevzdat znacky klasickyho formatu, tak se semnou bavit nebudou vubec. Kluci na technicky, kam pujdu na evidencku mi rekli, ze pokud tam je misto, tak mi napisou papir pro urad, at mi to zapise i do technicaku a potom je budu chtit Úsměv
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2011 , 21:52   Citovat  

David125 napsal:
Vis jak, ja kdyz ji dovezu a pujdu odevzdat znacky klasickyho formatu, tak se semnou bavit nebudou vubec. Kluci na technicky, kam pujdu na evidencku mi rekli, ze pokud tam je misto, tak mi napisou papir pro urad, at mi to zapise i do technicaku a potom je budu chtit Úsměv

Taky jsem šel odevzdat klasické značky,protože to je dovoz z Německa a kluk co to měl přede mnou si nechal dát normální dlouhé a vzadu ji měl přes výklenek a neosvětlenou. Holt až na podruhé jsem ji dostal,když se šla paní vedoucí,která nebyla líná zvednout zadek ze židle,podívat... No udělej to jak myslíš
   Návrat  
X-Slim je teď offline  X-Slim
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 16:13   Citovat  

Ono asi nejvíc záleží na osobě za okýnkem, protože já jsem šel teď měnit EU, protože jsem dával zadní vrata z US verze, no a řek jsem že jsem auto opravoval a mam jak kufr tak nárazník (vím lhát se nemá Se stydím ) z US modelu a pani mi je bez problému dala. Měl jsem teda ve předu pro jistotu sundanej ten černej držák na normální značku, kdyby se chtěli třeba podívat, ale vše bylo bez problémů a i s úsměvem.
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.11.2011 , 9:34   Citovat  

a co takhle,resit to timto? tudy odkaz

nechat si rz vyrobit,uznaj to policajti?

akorat nevim jak tam pak dostat znamky tk a me Úsměv
   Návrat  
capino je teď offline  capino
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2011 , 10:04   Citovat  

David.306 napsal:
a co takhle,resit to timto? tudy odkaz

nechat si rz vyrobit,uznaj to policajti?

akorat nevim jak tam pak dostat znamky tk a me Úsměv

samozřejmě je to nelegální a dle vyhlášky je to jako jízda bez RZ, nicméně jsem objednal na předek a uvidíme co na to cajti.. příští rok si na TK nechám napsat doporučení i na změnu RZ US typu na předek (na magistrátu mi dali jen na zadek údajně z toho důvodu, že na předek nemám opodstatnění naštvanej )
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.11.2011 , 12:21   Citovat  

TO mate dobry, kdyz je vam hned vydaji Úsměv to tady u nas na urade jsem se na to ptal a jedine, to musim mit zapsany v TP jinak mi je neda at mam klidne naraznik US verze je nezajima. Takze na evidencce si to necham zapsat, jelikoz ji chci i dopredu, ale prvne musim vyresit prodej myho aktualniho auta Smutný
   Návrat  
capino je teď offline  capino
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2011 , 0:38   Citovat  

Takže jak jsem řekl jsem udělal! Objednal jsem, druhý den byla na poště.. kvalita bych řekl slušná, jen podklad mohl být pevnější. Zítra až vyměním destičky a přezuju tak nafotím Mrk

Uvidíme co na to cajti, po dnešních sto kilácích jsem jich pár potkal a ani si mě nevšimli (a to tam mám ten černej kondom takže to jo vynikne Velmi šťastný)
   Návrat  
kilca je teď offline  kilca
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.12.2011 , 11:45   Citovat  

Zdravím, taky řešim stejnej problém... moje situace: vzadu traktor formát vepředu klasika EU formát... v techničáku honda of canada... moje chyba byla že sem ještě na jaře nevěděl že mam právo na to, mít klasickej US formát... teď to chci ale změnit. Potřebuju radu mam pár nápadů jak na ně, přední nárazník pujde na jaře do laku a nikde sem nezjistil na netu rozměr šroubů pro poznávačky ale pokud by byl US formát pro šrouby atypickej tak seříznout zakytovat díry na šrouby a udělat nový nastraně nárazníku Úsměv a říct že mam novej nárazník a že je dovezenej z ameriky a nemohli by mi nic říct. NEBO koupit kryt na US formát značky a donést jim to tam že potřebuju na tenhle rámeček značku jak dopředu tak dozadu... vzadu to uhraju tam mi ta značka přečuhuje dolů jak svině to si je k tomu autu klidně dotáhnu... Má někdo nějakou jednodušší účinnou radu? vepředu bych to chtěl mít takhle - tudy odkaz
   Návrat  
MisakITR je teď offline  MisakITR
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2011 , 12:04   Citovat  

kilca napsal:
Zdravím, taky řešim stejnej problém... moje situace: vzadu traktor formát vepředu klasika EU formát... v techničáku honda of canada... moje chyba byla že sem ještě na jaře nevěděl že mam právo na to, mít klasickej US formát... teď to chci ale změnit. Potřebuju radu mam pár nápadů jak na ně, přední nárazník pujde na jaře do laku a nikde sem nezjistil na netu rozměr šroubů pro poznávačky ale pokud by byl US formát pro šrouby atypickej tak seříznout zakytovat díry na šrouby a udělat nový nastraně nárazníku Úsměv a říct že mam novej nárazník a že je dovezenej z ameriky a nemohli by mi nic říct. NEBO koupit kryt na US formát značky a donést jim to tam že potřebuju na tenhle rámeček značku jak dopředu tak dozadu... vzadu to uhraju tam mi ta značka přečuhuje dolů jak svině to si je k tomu autu klidně dotáhnu... Má někdo nějakou jednodušší účinnou radu? vepředu bych to chtěl mít takhle - tudy odkaz

Na takovehle umisteni predni SPZ zapomen a vubec urednikum o bocnim umisteni nerikej:-D jinak, u me chteli videt auto a vse si nafotil, omeril a bylo to pak bez problemu.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
US tvar znacky
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina