Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Svezení v HONDĚ S2000 v okolí Ostravy?..
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Krtek je teď offline  Krtek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2011 , 19:39   Citovat  

čao kluci,kamarád (resp. Jay Jay s Toyota Klubu) se rozhoduje mezi Nissanem 350Z a nebo Hondou S2000....Každopádně,chce se svézt a zjisti,co a jak,jak se mu to bude řídit,pohodlí apod. ....Já mu dokázal jen říct,že se tam já osobně nevlezu..Velmi šťastný Velmi šťastný ..Když by někdo byl ochotný,dejte prosím vědět..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2011 , 19:58   Citovat  

Krtek napsal:
čao kluci,kamarád (resp. Jay Jay s Toyota Klubu) se rozhoduje mezi Nissanem 350Z a nebo Hondou S2000....Každopádně,chce se svézt a zjisti,co a jak,jak se mu to bude řídit,pohodlí apod. ....Já mu dokázal jen říct,že se tam já osobně nevlezu..Velmi šťastný Velmi šťastný ..Když by někdo byl ochotný,dejte prosím vědět..

Kdyz si prijede do Zlina, svezt muzu, ale za volant nepustim. Osobne bych Zetko nechtel, kvuli spotrebe. přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2011 , 20:05   Citovat  

Armiku,jsi hodný a dík za nabídku,ale kvůli svezení 120km je dost,uvidíme,kdyby se nikdo neozval,dám Ti vědět...Dííky přátele
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.10.2011 , 20:14   Citovat  

Tomu klucinovi s toyotou (po shlednuti "porsche chase" Velmi šťastný videa) doporucuju koupit nejaky levnejsi auto a zainvestovat do ridicskych schopnosti. S2K je na limitu velmi narocne auto kor AP1, takze bud se zaradi mezi velkou bandu pozeru s 350/s2000 a mozna to pri prvni krizovce posle na boudu, nebo to bude jezdit poradne a vyuzije potencial auta...je to na nem Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2011 , 20:28   Citovat  

Infi...to Ti vzkazuje Jay...Ze to video bylo tocene ze srandy. Nemelo to nasvedcovat tomu jaky jsem magor nebo neco podoneho. Bylo to ze srandy a to ze jsem jel s marviqxurem. A hlavne nejdo o to kolik ma auto koni, ale kolik rozumu ma clovek v hlave.
A ja se povazuju za inteligentniho a rozumneho, takze v tomhle bych problem nevidel.
a ze ho pozdravuju
   Návrat  
Marv1QxurR je teď offline  Marv1QxurR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2011 , 20:46   Citovat  

infinity napsal:
Tomu klucinovi s toyotou (po shlednuti "porsche chase" Velmi šťastný videa) doporucuju koupit nejaky levnejsi auto a zainvestovat do ridicskych schopnosti. S2K je na limitu velmi narocne auto kor AP1, takze bud se zaradi mezi velkou bandu pozeru s 350/s2000 a mozna to pri prvni krizovce posle na boudu, nebo to bude jezdit poradne a vyuzije potencial auta...je to na nem Úsměv

infy jak sme to valili s Jayem za tim porshem tak z ty toyoty slo snad maximum, rikam, na tachometru bylo 200km/h a to ten mladej frajer s tim porshe jel tak na půl plynu Velmi šťastný ono to video hodne zkresluje a je to toceny az uplny konec, honili sme se snim tak 25minut, říkal mě, že asi půjde do S2000, ale jedině hardtop chce Úsměv
btw. Jay není blázen, je to rozumný řidič Úsměv není to nějaký magor co má jenom nohu na plynu Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.10.2011 , 21:02   Citovat  

Kdyz ridicsky auto, tak se tomu rizeni trochu venovat i jinak. Vsak je mladej, casu ma dost Úsměv Je to jen muj tip na zaklade par zkusenosti co mam...neni treba v tom hledat neco spatneho... Mrk

btw: tady vubec nejde o to jezdit jak magor, ale o tom trochu poznat auto, kde ma limity a kde ma limit ridic. Pokud clovek nepozna aspon trochu limity soucasneho auta, tak neni moc rozumne kupovat lepsi stroj. Ja z daleko nejezdim limitu... Cool

edit: 28myho jsou volne jizdy na okruhu v brne, kazdej muze prijet, podivat se jak na tom je ridicsky a castecne se necemu novemu naucit. Ja kdyz tam byl poprvy, tak jsem zjistil, ze ridit vubec neumim pořádnej výtlem
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.10.2011 , 21:08   Citovat  

Ať si najde ceny náhradních dílů na to Zko, třeba brzdy. Mě to hned přešlo, když jsem zjistil ceny Je to tam.
   Návrat  
svobyrider je teď offline  svobyrider
PříspěvekZaslal: 24.10.2011 , 21:25   Citovat  

Mám podobnej problém, prodal jsem CTRo a v létě bych chtěl pořídit S2K AP2, ale bohužel jsem v tom nikdy neseděl neni tu někdo z Příbramy a okolí?
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2011 , 22:24   Citovat  

svobyrider napsal:
Mám podobnej problém, prodal jsem CTRo a v létě bych chtěl pořídit S2K AP2, ale bohužel jsem v tom nikdy neseděl neni tu někdo z Příbramy a okolí?

ono Pribram a Ostrava je rozdil 400km Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 6:09   Citovat  

Krtek napsal:
Armiku,jsi hodný a dík za nabídku,ale kvůli svezení 120km je dost,uvidíme,kdyby se nikdo neozval,dám Ti vědět...Dííky přátele

Oki, ale od listopadu uz bude zazimovane v garazi OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 15:07   Citovat  

Hondik napsal:
ono Pribram a Ostrava je rozdil 400km Velmi šťastný Velmi šťastný

Jasný, ale nebudu kvůli tomu přeci zakládat nový téma. Mrk
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 19:37   Citovat  

to svobyrider:
Jedna bude už brzy parkovat tři patra pod mou postelí (tam je totiž garáž Úsměv )... Ale bohužel mi nebude řikat pane, ale třeba bych to mohl nějak domluvit... (Beroun není od Příbrami tak daleko)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 21:17   Citovat  

SaKaL napsal:
to svobyrider:
Jedna bude už brzy parkovat tři patra pod mou postelí (tam je totiž garáž Úsměv )... Ale bohužel mi nebude řikat pane, ale třeba bych to mohl nějak domluvit... (Beroun není od Příbrami tak daleko)

Beroun je kousíček, To by bylo fajn nerad bych pro ní jel někam do Německa a pak zjistil že se tam ani nevejdu Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Svezení v HONDĚ S2000 v okolí Ostravy?..
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina