Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Autodrom Most 10min za 100Kč - 26.10.2008
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 17 z 17
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.10.2011 , 22:20   Citovat  

@Newer: Diky za "uznani" prehledl jsem...

@ChuCky: Nech to plavat tobe jeste chvili potrva nez se najdes... Kdyz budes hodnej mozna ti dam napovedu. pořádnej výtlem

@Padam: Prestan trapit ekonoma clovece. Velmi šťastný

MOD by mohl zmenit nadpis topicu na novejsi datum... Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Podryx je teď offline  Podryx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.10.2011 , 23:22   Citovat  

Hondy v tom videu jeli spanilou jízdu mi přijde...
Já bych to viděl asi takhle: Buď všechny předjedu ujedu jim a mám klid nebo pojedu chvilku pomalinku ať se mi vzdálí a mám klid nebo poměřuju sílu s jiným autem a svádím souboje každý má přece na výběr jak jet.
Co měla za motor ta fabka?

Cocks: Tož i mě se to opět moc líbilo, koukal jsme pár stran zpět a nikdo mě npomlouvá takže jsem snad nikoho neutřel, jen ten motor mi asi brzo nafackuje, díky tý blbý (vskutku špatně poskládaný) EE8 převodovce sem tam musím poslat za 2 a zase se mi 2x zaflokovaly kola, jednou mi to ten motor dá asi pěkně sežrat a budu se proklínat.. :/

Já bych řekl, že převodovka nebude špatná Úsměv spíš mít zařazen vyšší stupeň a jet plynuleji (rychleji)
Viz: poslední výjezdová zatáčka za matadorem tam sem vždycky myslel, že ti vyskočí motor Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 9:21   Citovat  

jj dvojka se pouziva za cilovkou a vzadu ve vracaku jinak nikde... Jedine ze bys mel Z06 tam mozna jo. Velmi šťastný
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 9:29   Citovat  

Podryx napsal:
Hondy v tom videu jeli spanilou jízdu mi přijde...
Já bych to viděl asi takhle: Buď všechny předjedu ujedu jim a mám klid nebo pojedu chvilku pomalinku ať se mi vzdálí a mám klid nebo poměřuju sílu s jiným autem a svádím souboje každý má přece na výběr jak jet.
Co měla za motor ta fabka?

A všiml si někdo toho špuntu co udělala ta Fiesta? Tomu to taky nejelo zle a místo na předjetí tam žrejmě bylo, ale pokud si netroufne na předjetí ten přímo za ním, těžko někdo v tomhle úseku kde nás fabie vyprasila zvládně předjet tajpáro bo crxo...zaplať pánbůh, že aspoň někdo na té trati přemýšlel a nejel nevidim neslyšim. Nejsem z těch, co tu budou kázat o bezpečné jízdě, ale občas co tam lidi předváděli s autama který na to nemají (nevím jak řidiči), to jsem nepobíral...já už tu raději psát nebudu, bo nemám na to se hádat s těmi, kteří s ním na trati nebyli, neviděli co dělal ve zpětným zrcátku, zase tu prskám jenom já a ostatní mlčí..
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 10:41   Citovat  

ChuCky napsal:
A všiml si někdo toho špuntu co udělala ta Fiesta? Tomu to taky nejelo zle a místo na předjetí tam žrejmě bylo, ale pokud si netroufne na předjetí ten přímo za ním, těžko někdo v tomhle úseku kde nás fabie vyprasila zvládně předjet tajpáro bo crxo...zaplať pánbůh, že aspoň někdo na té trati přemýšlel a nejel nevidim neslyšim. Nejsem z těch, co tu budou kázat o bezpečné jízdě, ale občas co tam lidi předváděli s autama který na to nemají (nevím jak řidiči), to jsem nepobíral...já už tu raději psát nebudu, bo nemám na to se hádat s těmi, kteří s ním na trati nebyli, neviděli co dělal ve zpětným zrcátku, zase tu prskám jenom já a ostatní mlčí..
Kámo prď na to, jim nic nevysvětluj. Oni tu jízdu nejeli a ikdyž je ze všech záběrů jasně patrné že fiesta brzdila kde se jede plnej a fabie s fiestou nerespektovali vůz před sebou ani za sebou,fabie katuje zatáčky a na následně tě brzdí na výjezdu kde ji předjedeš a v další zatáčce to zas pošle před tebe po vnitřku přes obrubník dif že někoho nesundal, naštěstí se mu všichni vyhly ,kdyby byl před zatáčkou aspoň vedle tebe tak beru že tě dá na brzdy, když má tak "dobrý" ale když už brzdíš a zatáčíš a on tam vletí auto ne auto, tak je to opravdu nebezpečný a bezohledný, ale to už sem všechno napsal o pár příspěvků výše, takže už to nebudu řešit... A vy co ho za to ještě chválíte byste si měli nafackovat meetallll (nejspíš máte podobnej styl řízení wokurka ) PS chápu že je to den pro veřejnost, ale o to spíš by neměl jet jak bezmozek, ale měl by se snažit pěkně vyjíždět zatáčky a držet závodní stopu a závodní rychlost a když ho někdo dojede, tak se sluší na vhodném místě uhnut, aby nebrzdil 6 rychlejších aut zasebou
   Návrat  
Hanz.vfr je teď offline  Hanz.vfr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 11:25   Citovat  

MalTake napsal:
Kámo prď na to, jim nic nevysvětluj. Oni tu jízdu nejeli a ikdyž je ze všech záběrů jasně patrné že fiesta brzdila kde se jede plnej a fabie s fiestou nerespektovali vůz před sebou ani za sebou,fabie katuje zatáčky a na následně tě brzdí na výjezdu kde ji předjedeš a v další zatáčce to zas pošle před tebe po vnitřku přes obrubník dif že někoho nesundal, naštěstí se mu všichni vyhly ,kdyby byl před zatáčkou aspoň vedle tebe tak beru že tě dá na brzdy, když má tak "dobrý" ale když už brzdíš a zatáčíš a on tam vletí auto ne auto, tak je to opravdu nebezpečný a bezohledný, ale to už sem všechno napsal o pár příspěvků výše, takže už to nebudu řešit... A vy co ho za to ještě chválíte byste si měli nafackovat meetallll (nejspíš máte podobnej styl řízení wokurka ) PS chápu že je to den pro veřejnost, ale o to spíš by neměl jet jak bezmozek, ale měl by se snažit pěkně vyjíždět zatáčky a držet závodní stopu a závodní rychlost a když ho někdo dojede, tak se sluší na vhodném místě uhnut, aby nebrzdil 6 rychlejších aut zasebou

k tomu se netřeba moc vyjadřovat...ale kde jste sebrali že pomalejší uhejbá rychlejšímu???maximálně může zvolnit.poptřípadě blinkrem ukázat že se nechává předjet,ale v každym případě drží předvídatlenou stopu a nevybočuje,ten co je vzadu si určuje kudy ho předjede Tak to valím bulvy zrcátka se na okruhu používají dost málo oproti běžnýmu provozu,právě proto se rychlejší jezdec stará o to kudy předjede,asi tak jako na sjezdovce...
   Návrat  
OzzyVti je teď offline  OzzyVti
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 11:39   Citovat  

CTR ma 200 koni, tolik koni mely fabie a fiesta dohromady. Nemyslim ze v moste je problem neco takoveho predjet. Koupit si CTR je jedna vec ale jezdit s nim jak se ma je vec druha.
takze na jare: v pravo je plyn- pouziva se ke zrychleni a predjeti aut se slepici ve znaku Hihi
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 12:29   Citovat  

Hanz.vfr napsal:
k tomu se netřeba moc vyjadřovat...ale kde jste sebrali že pomalejší uhejbá rychlejšímu???maximálně může zvolnit.poptřípadě blinkrem ukázat že se nechává předjet,ale v každym případě drží předvídatlenou stopu a nevybočuje,ten co je vzadu si určuje kudy ho předjede Tak to valím bulvy zrcátka se na okruhu používají dost málo oproti běžnýmu provozu,právě proto se rychlejší jezdec stará o to kudy předjede,asi tak jako na sjezdovce...

Jako sorry, ale když jedu s autem, který má třetinový výkon a jedná se o takovouhle akci, tak je snad rozumné se uklidit a nepřekážet, možná jen můj názor ale to není takový problém jako to, co udělal fabiatik, přesně jak popsal MalTake o příspěvěk výše. Evidentně jsi na trati nebyl bo jsi měl štěstí na účastníky..s těmi zrcátky bych souhlasil, ale to by sis musel být jistý, že proti tobě jedou lidi, který ví co dělají a znají svoje auto! Už kolikrát, kdyby si všichni drželi svou stopu a zatáčky zavřeli jak chtějí, tak už je půlka aut na hadry...třeba jak Areu seknul Ford Focus ST pred sikanou...na sjezdovce sebou placnes do snehu, ale tady Ti nekdo rozpuli auto za ctvrt milionu, ke kterumu mas i treba nejaky vztah a dostan pak prachy ze sociala s Lanosem. vím jak funguji ceske soudy a dostavat z nekoho i treba 40tis hodnoty CRXa je celkem problem OK
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 13:02   Citovat  

ChuCky napsal:
Jako sorry, ale když jedu s autem, který má třetinový výkon a jedná se o takovouhle akci, tak je snad rozumné se uklidit a nepřekážet, možná jen můj názor ale to není takový problém jako to, co udělal fabiatik, přesně jak popsal MalTake o příspěvěk výše. Evidentně jsi na trati nebyl bo jsi měl štěstí na účastníky..s těmi zrcátky bych souhlasil, ale to by sis musel být jistý, že proti tobě jedou lidi, který ví co dělají a znají svoje auto! Už kolikrát, kdyby si všichni drželi svou stopu a zatáčky zavřeli jak chtějí, tak už je půlka aut na hadry...třeba jak Areu seknul Ford Focus ST pred sikanou...na sjezdovce sebou placnes do snehu, ale tady Ti nekdo rozpuli auto za ctvrt milionu, ke kterumu mas i treba nejaky vztah a dostan pak prachy ze sociala s Lanosem. vím jak funguji ceske soudy a dostavat z nekoho i treba 40tis hodnoty CRXa je celkem problem OK

asi by sis mel zamluvit okruh jen pro sebe, .....

ze ma nekdo silnejsi a nekdo slabsi auto se da predpokladat na jizdach pro verejnost ne ....

prisel si zazavodit, to ze jel na krev a ty jezdis jako maslo ohleduplne je tvuj problem

fakt nechapu proc tu porad brecis
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 13:11   Citovat  

Newer napsal:

ze ma nekdo silnejsi a nekdo slabsi auto se da predpokladat na jizdach pro verejnost ne ....

prisel si zazavodit, to ze jel na krev a ty jezdis jako maslo ohleduplne je tvuj problem

ty seš taky dobrej žalud wokurka
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 13:15   Citovat  

Newer napsal:

si zabil pořádnej výtlem přečti si pozvánku na tudy odkaz a dej si facku meetallll
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 13:55   Citovat  

Podryx napsal:
Já bych řekl, že převodovka nebude špatná Úsměv spíš mít zařazen vyšší stupeň a jet plynuleji (rychleji)
Viz: poslední výjezdová zatáčka za matadorem tam sem vždycky myslel, že ti vyskočí motor Úsměv

No šatná je, třeba ChuCky má tu z VTíčka a ta se hodí mnohem líp, ale je pravda, že až se naučím jezdit plynuleji a budu mít vyšší "průměrnou" rychlost, tak tu dvojku potřebovat nebudu, tam tu zatáčku za matadorem tu jsme prokaučoval, až poslední dvě jízdy jsem zjistil, že tam patří za 3 Úsměv ..časem se to snad zlepší a motor neudělám Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 13:57   Citovat  

zyx napsal:
Pokud myslis zelenou P5G tak ty sileny laminaty jsou pridelany na pevno takze do puvodniho stavu uz to pujde predelat tezko.To auto stavel kamarad pred x-roky kdy tenhle styl byl in.Jinak sranda ze nekdo jako ty pise ze tyhle jizdy pro verejnost by meli byt spis fun nez race.Vsechni videli tvoje jizdy z nemeckeho okruhu Mrk .

To je škoda protože jinak jede moc hezky..to je VTi ? Jooo to chápu, jen se ptám právě, zda to bude dáva td olaku nebo z toho zase udělá hezký auto.. Nojo, na Lausitzu jsem to vyved, cejtil jsem šanci a jel jsem na žojeje, to chtě nechtě musím se studem přiznat.. tam nás ale pouštěli míň atd..ale jako pravdu máš.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 14:04   Citovat  

pomper napsal:
Cocksíku: Největší Bejkárenskej průmysl seš tady bez tak Ty!!! Velmi šťastný Mrtě jsem si to s Tebou užil ! Chlapi doufám, že si pod tím nic nebudete domejšlet... šuk ... (klasika) Velmi šťastný
Jízda to byla mašťácká, takovýho táhlího bočana tam hodil a zrovna na Matadoru, v tu chvíly jsem měl půlky jak kulky... Co si budem povídat ZYX si na tobě teďka trošičku smlsnul Velmi šťastný

Cha, nojo, i tady už každej ví, co jsem to za žokeje Úsměv Jo, bylo to cajkový pane Úsměv ..ty "drifty" jsou po tom Danyho setupu velm idobře, už i docela hezky trefuju kontra, jen kdyby to ještě umělo jezdit rovně Velmi šťastný ..smlsnul, ale měl pravdu, já se za to nestydím Úsměv Rád Tě zas někdy uvidím bratře v triku Úsměv
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 14:12   Citovat  

ChuCky napsal:
si zabil pořádnej výtlem přečti si pozvánku na tudy odkaz a dej si facku meetallll

samozrejme byla krev brana s nadzaskou, ... je jasne ze s tim rpofik dokaze jet odost lip nez ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 14:12   Citovat  

Hoši hoši, cejtim krev, hlavně se tu moc nehádejte, nemá to cenu přátele ..tady si stejně každej jede svou a bezmezně tomu věří...
Pojďte teď pro změnu zase do cockse, tady jsou moje onboardy, tak můžete tlemit jak je libo, řikat něco o meziplynech, blbý stopě a celkově že to je špatný, tu Fabii bych už nechal ležet, chudák kluk musí škytat až ouvej Velmi šťastný ..takže....s chutí do mě Úsměv

Odkaz
..tady přede mnou Kvása..

Odkaz
..a tady Ferrari Úsměv
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 14:15   Citovat  

Ja to porad nechapu , ta fabie proti ctr prd jede, .... ctr bude bezseporu lepe sedet a bude lepe ovladatelne....
tak proste .. je to mamlas co dela kraviny, na prvni rovince ho predjedu ... a uz se predeme nedostane ne ? (a podle parametru auta by na to ani nemel mit narok .. )
protoze mam lepsi a vykonejsi auto ....
   Návrat  
OzzyVti je teď offline  OzzyVti
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 14:44   Citovat  

tak ja taky jeden pridam, tak se moc nesmejte. dekuju
tudy odkaz !/photo.php?v=269104136461602&set=vb.100000860542292&type=2&theater
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 18:00   Citovat  

Tem zde co tu fnukaji doporucuji testovani ktere porada treba Dany. Dal nema cenu to rozebirat. Bezne to stoji litra na pul hodiny coz je ok a mate relativni klid.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 18:19   Citovat  

ChuCky napsal:

Po mosteckym dromu mam naježděno hodně,byl jsem tam(den otevřených dveří),je fakt že pár lidí mi o tam taky fouklo ne uplně košér vzhledem k tomu že to byla taková akce,ale pár vytrvalostních jsem tam nakroutil a nijak mě to nekpřekvapilo,tudíž jsem neměl potřebu někomu nadávat...
špíš něž na něčí umění byste si mohli postěžovat na to vaše,když jste vyplesklý z toho že vam to tam strčí fabie Mrk tímto se loučím,a nebudu se dál vyjadřovat k vašemu pochroumanýmu egu HaHaaa

p.s.po kom bys co chtěl??co si podepisoval aby tě tam pustili sis přečetl?každej tam jel na svý triko! tak to na okruhu funguje a vždycky fungovalo,pokud by ti někdo zaplatil že ti to rozbil a uznal chybu je to jen jeho slušnost ale u soudu bys s tim určitě neuspěl přátele
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 19:38   Citovat  

Sotva dve kola, bohuzel jsem jel do mostu tak nejak na posledni chvily, takze jsem mel mrtvou kameru. Mam jeste data z GPS, ale nejak mam problej je zpracovat..

Odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 20:04   Citovat  

DrSlimm napsal:
Sotva dve kola, bohuzel jsem jel do mostu tak nejak na posledni chvíli, takze jsem mel mrtvou kameru. Mam jeste data z GPS, ale nejak mam problej je zpracovat..
Pěkně si jel Marťas, čistě a plynule už jen silnější vůz Úsměv Jinak dobře se ti to naklání na těch seriovejch tlumičích to je masakr Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 20:23   Citovat  

Hanz.vfr napsal:
Po mosteckym dromu mam naježděno hodně,byl jsem tam(den otevřených dveří),je fakt že pár lidí mi o tam taky fouklo ne uplně košér vzhledem k tomu že to byla taková akce,ale pár vytrvalostních jsem tam nakroutil a nijak mě to nekpřekvapilo,tudíž jsem neměl potřebu někomu nadávat...
špíš něž na něčí umění byste si mohli postěžovat na to vaše,když jste vyplesklý z toho že vam to tam strčí fabie Mrk tímto se loučím,a nebudu se dál vyjadřovat k vašemu pochroumanýmu egu HaHaaa

p.s.po kom bys co chtěl??co si podepisoval aby tě tam pustili sis přečetl?každej tam jel na svý triko! tak to na okruhu funguje a vždycky fungovalo,pokud by ti někdo zaplatil že ti to rozbil a uznal chybu je to jen jeho slušnost ale u soudu bys s tim určitě neuspěl přátele
Ty už se fakt rači nevyjadřuj, protože z tebe lezou pěkny wc meetallll ani z videí ani z textu nejde vykoukat ani vyčíst jaká ta situace opravdu byla ve skutečnosti a všichni zůčastnění(i pozorující)co jeli s fiestou a fabií či golfem na zimní a dalšími individui se shodli na tom, že jejich chování na trati nebylo úplně nejvhodnější, tak nevim proč je tu někdo chválí a jesi ste si nevšimli, tak fábka nás dala ve dvou zatáčkách jen proto že to vepředu zas brzdila ta fiesta a nevim proč riskovat kolizi s houpající se fabií, která nejela ani správnou stopu to mu rači uhnu, když vidim v zrcátkách jak se tam motá a pohupuje wokurka či fiestou která snad na okruh najela omylem Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 21:05   Citovat  

MalTake napsal:
Ty už se fakt rači nevyjadřuj, protože z tebe lezou pěkny wc meetallll ani z videí ani z textu nejde vykoukat ani vyčíst jaká ta situace opravdu byla ve skutečnosti a všichni zůčastnění(i pozorující)co jeli s fiestou a fabií či golfem na zimní a dalšími individui se shodli na tom, že jejich chování na trati nebylo úplně nejvhodnější, tak nevim proč je tu někdo chválí a jesi ste si nevšimli, tak fábka nás dala ve dvou zatáčkách jen proto že to vepředu zas brzdila ta fiesta a nevim proč riskovat kolizi s houpající se fabií, která nejela ani správnou stopu to mu rači uhnu, když vidim v zrcátkách jak se tam motá a pohupuje wokurka či fiestou která snad na okruh najela omylem Úsměv

to nejde nezareagovat... HaHaaa
ale koukam,že z tebe lezou samý moudra je to dobrý docela si mě pobavil...důležitý je, že jste si to tam užili a máte pěkný vzpomínky Mrk pokud tě dokáže nastartovat něco takovýho jako debata na foru,tak se nedivim,že vás dokázala rozpálit v zatáčkách rychle jedoucí fabia pořádnej výtlem
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.10.2011 , 21:12   Citovat  

Na všech testovacích jízdách to funguje tak, že vidím-li že jsem rychlejší, hledám si cestu já, ne že uhýbá pomalejší. Někdo jako já ještě blikne na pomalejšího aby o mě věděl a když sem pomalejší, a jedu u jednoho z krajů vozovky dám blinkr a uhnu. Ale nemusím!

Všichni co si myslí, že jedou na volný jízdy za kilo a myslí si bůhví jak si tam zarejsujou by si měli dát oblkad!!!

PS: dočasně zamykám než vychladnou hlavy.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Autodrom Most 10min za 100Kč - 26.10.2008
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina