Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
nechybi nekomu c5g?
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
tomasz je teď offline  tomasz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 13:02   Citovat  

nevim jestli je to zrovna ukradeno, ale nechybi nahodou nekomu?

011120111238.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
011120111238.jpg, 260.83 kB

011120111239.jpg

011120111239.jpg, 303.11 kB

011120111240.jpg

011120111240.jpg, 292.21 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 13:35   Citovat  

Chuděrka ...ta cedule "Pronájem limusín" stojící vedle nemá chybu pořádnej výtlem
   Návrat  
panNedra je teď offline  panNedra
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 14:24   Citovat  

Mě už se pomalu ztrácí Velmi šťastný ale to bude spíš tou korozí Úsměv v každym případě bych ho jel zachránit Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 14:29   Citovat  

kde stoji a co ma za motor ?, jak vypada interier? mozna ze se mi ztratila pořádnej výtlem
   Návrat  
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 14:47   Citovat  

osiris napsal:
kde stoji a co ma za motor ?, jak vypada interier? mozna ze se mi ztratila pořádnej výtlem

Je hezké, že jste se zase takhle našli Velmi šťastný pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 15:02   Citovat  

Giger napsal:
Je hezké, že jste se zase takhle našli Velmi šťastný pořádnej výtlem

no a ja ho furt hledal usaka jednoho a on se mi takhle schovaval Velmi šťastný
   Návrat  
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 15:42   Citovat  

bych řek že je to d15 nebo d13 ale je to chudera osi vem si jí a udělej tvojí C4G rat kamaráda Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 15:56   Citovat  

spis by se mi hodily motorvy dily, podvozek, spojka atd Velmi šťastný a zbytek na dily Úsměv
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 17:25   Citovat  

Ta uz tam stoji docela dlouho.Jezdim kolem ni tipuju tak dva mesice.To jeste byla cela Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 18:09   Citovat  

a kde teda je ? ja bych se ji klidne ujal Úsměv
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 18:13   Citovat  

osiris napsal:
a kde teda je ? ja bych se ji klidne ujal Úsměv

a víš že je to krádež?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 18:23   Citovat  

ja bych to nazval pujckou a ulehceni zivotnimu prostredi Úsměv bud to nekomu muze udelat radost nebo to vezmou policajti par let nechaj stat na odstavnym parkovisti a pak sesrotujou... divim se ze uz je to nenapadlo, tady davali listecek o odtazeni autovraku uz asi milionkrat na takovyhle auta... kdyz to nema spz a urcite i vyruznuty VINko tak to neni proste nici...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 18:28   Citovat  

osiris napsal:
ja bych to nazval pujckou a ulehceni zivotnimu prostredi Úsměv bud to nekomu muze udelat radost nebo to vezmou policajti par let nechaj stat na odstavnym parkovisti a pak sesrotujou... divim se ze uz je to nenapadlo, tady davali listecek o odtazeni autovraku uz asi milionkrat na takovyhle auta... kdyz to nema spz a urcite i vyruznuty VINko tak to neni proste nici...

Chápu že jako Hpositiv bys zachraňoval, nebo jsou za tím čistě materialistické zájmy, ale at už to má či nemá identifikační znaky, je to prostě krádež. Tys auto nekoupil (nedostal). Co když majiteli byla ukradena a ten je někde v cizině a za rok přijede a auto bude hledat?
Lidi vžijte se do situace, že za to někdo dal peníze a jen pro to, že to třeba díky poruše někde odstavil a neměl na odtah se po měsíci do toho někdo podíval a už to jelo.
Mě konkrétně se to stalo. Auto se mi porocuhalo a než sem splašil odtah (1.měsíc) respektive peníze na něj, tak mi ho skoro voholili Chápeš!
Jediné co můžeš udělat, je dát za okno papírek s kontaktem a mopžná se ti někdo ozve.
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 20:32   Citovat  

Máme ..Majkovo nárazníky...... je to dobrý

Chapu byla by to krádež ...ale potřebovat ho tak bych se ho asi ujal. Myslím že dát to do kupy....nedovedu si představit.
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 23:19   Citovat  

crxmann napsal:
Chápu že jako Hpositiv bys zachraňoval, nebo jsou za tím čistě materialistické zájmy, ale at už to má či nemá identifikační znaky, je to prostě krádež. Tys auto nekoupil (nedostal). Co když majiteli byla ukradena a ten je někde v cizině a za rok přijede a auto bude hledat?
Lidi vžijte se do situace, že za to někdo dal peníze a jen pro to, že to třeba díky poruše někde odstavil a neměl na odtah se po měsíci do toho někdo podíval a už to jelo.
Mě konkrétně se to stalo. Auto se mi porocuhalo a než sem splašil odtah (1.měsíc) respektive peníze na něj, tak mi ho skoro voholili Chápeš!
Jediné co můžeš udělat, je dát za okno papírek s kontaktem a mopžná se ti někdo ozve.

Nechci delat flame jo ale pokud uz fakt jde nekomu o auto tak i za cenu toho ze pujdu za sousedem nebo ja nevim kde si na odtah pujcim a auto odtahnu do bezpeci... Tohle je klasickej pripad corky bez vsech evidencnich cisel a tak rikajic nedohledatelne. V tom zubozenem stavu co je je idealni na dily a poslouzeni jine honde. V tomhle pripade to uz majitel davno projel na cele care. Se stydím Nekdo by se ji mel ujmout. Listecek zmokne vezme ho cigan nebo vitr a je to furt dokola. Bueee
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 23:23   Citovat  

hlavne ten lsitecek naprosto nema cenu Velmi šťastný kdyby majitel chodil okolo a vedel kde je tak ho nenecha v tomhle stavu a napriklad zalepi sklo folii nebo tak neco, tohle je proste corka bez moznosti dohledani... takhle chudak skonci ve srotu, nebo to do zeleza odvozej cikani na trakari KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2011 , 8:38   Citovat  

Tak vcera jsem jel okolo a uz jsem ji tam nevidel.Priznejte se HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.11.2011 , 9:51   Citovat  

Majlou napsal:
Nechci delat flame jo ale pokud uz fakt jde nekomu o auto tak i za cenu toho ze pujdu za sousedem nebo ja nevim kde si na odtah pujcim a auto odtahnu do bezpeci... Tohle je klasickej pripad corky bez vsech evidencnich cisel a tak rikajic nedohledatelne. V tom zubozenem stavu co je je idealni na dily a poslouzeni jine honde. V tomhle pripade to uz majitel davno projel na cele care. Se stydím Nekdo by se ji mel ujmout. Listecek zmokne vezme ho cigan nebo vitr a je to furt dokola. Bueee

Tak jinak. Víš co máš udělat nalezneš-li balík peněz? Máš ho vrátit majiteli. Pokud, tak neučiníš a peníze si necháš, jedná se o krádež! A je úplně jedno, že jsi nevěděl komu to patří. Máš to odevzdat na MÚ, či policii! tak hovoří zákon.
To znamená přivlastníš-li si věc, bez souhlasu majitele, bráníš tím v její užívání majiteli a tudíž je to krádež.
A neospravedlňuje tě ani to, že věc ukradl před tebou někdo jiný a ty jí tzv. zachraňuješ.

Celkem mě překvapuje váš postoj. Mohlo by se totiž na krásně stát dle Vaší logiky, že si počkám až někde zaparkujete svý auto. Pošlu tam kámoše, ať Vám voloupe značky a rozbije okno, pak si do ní sednu já a odvezu si jí, páč si mám právo myslet, že kára je opuštěná a já jí chci zachránit....a že se mi 5g lude líbí Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2011 , 10:26   Citovat  

crxmann napsal:
Tak jinak. Víš co máš udělat nalezneš-li balík peněz? Máš ho vrátit majiteli. Pokud, tak neučiníš a peníze si necháš, jedná se o krádež! A je úplně jedno, že jsi nevěděl komu to patří. Máš to odevzdat na MÚ, či policii! tak hovoří zákon.
To znamená přivlastníš-li si věc, bez souhlasu majitele, bráníš tím v její užívání majiteli a tudíž je to krádež.
A neospravedlňuje tě ani to, že věc ukradl před tebou někdo jiný a ty jí tzv. zachraňuješ.

Celkem mě překvapuje váš postoj. Mohlo by se totiž na krásně stát dle Vaší logiky, že si počkám až někde zaparkujete svý auto. Pošlu tam kámoše, ať Vám voloupe značky a rozbije okno, pak si do ní sednu já a odvezu si jí, páč si mám právo myslet, že kára je opuštěná a já jí chci zachránit....a že se mi 5g lude líbí Velmi šťastný
je to dobrý
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2011 , 18:47   Citovat  

Je mi z některých lidí zle!!! První věc co je napadne je než to vyřešit férově, tak si raději ukousnou pro sebe co nejvíc. to snad ne naštvanej Snad se vám to někdy vrátí meetallll "CHOVEJ SE K DRUHÉMU TAK JAK BYS CHTĚL ABY SE CHOVAL ON K TOBĚ!"
   Návrat  
Radek11111 je teď offline  Radek11111
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2011 , 18:52   Citovat  

to jsou názory. Když ji odtáhne policie, a majitel nahlásí krádež, co je na tom nedohledatelného? že jde o civica se pozná snad i bez čisel ne? a určitě by jsi byl rád, kdyby ti ukradli auto nějací mladí hejsci, pojezdili si,pak někde odhodili. a šel by okolo např. nějaký člen honda - clubu a rozřezal ti ji, aby aspoň posloužila na díly...
   Návrat  
walda91 je teď offline  walda91
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2011 , 20:36   Citovat  

crxmann napsal:

A co pak udělá úředník na Mú nebo pan policista? Možná poděkuje a s úsměvem si strčí prachy do kapsy, s tím, že nalezený obnos vrátí. Když se pak bude přemáhat,aby majitele peněnz našel, vrátí např. holou šrajtofli s tím, že ji našel tak jak je a podle něčeho identifikoval a slušně vrací. Dnešní svět je sv.ně a někteří lidé stejně tak, zkorumpovaný krysy atd. Je fajn, že někdo ví jak se to má podle zákona udělat, ale věřím v to, že málokdo to tak udělá... Stejně si myslim, že tahle Honda by dopadla jak říkaly kluci. .
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.11.2011 , 7:33   Citovat  

ty jo, tady se rozhořel dobrej boj:) ale v dnesni dobe se uz nicemu nedivim..odvez to by kradez samozrejme byla, ale druha vec je jestli by se po ni nekdo vubec shanel, jestli jen neprestala jet a majitel ji zastrcil za pumpu a nechal svymu osudu..

ale k veci, motorizaci nevim ale podle bubnu vzadu max. 1,5 , interier je sedej, sedacky USDM cerna kuze, a stredovej panel na kazety..zubozeny to bylo uz dost kdyz jsem na to koukal a fotil.. a jestli uz tam nestoji, jak tu nekdo psal, tak byl nekdo sakra rychlej:)
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2011 , 11:42   Citovat  

Asi to nechápete. Záchrana, pomoc atd ... Je to sprostá krádež v každém případě, a je jedno jakou idiotskou výmluvu použijete pro ospravedlnění.

Pokud je ve světě takové svinstvo jak tvrdíte, tak proč se chcete mermomocí stát dalšími přispěvateli?

Taky už jsem pár takových autíček našel a vždy jsem nechal za oknem lísteček. Tím to pro mne skončilo. Myslel jsem si, že HC je parta H+ lidí a ne H+ zlodějů.

Doufám, že se našel podobný "zachránce" i pro mou ukradenou Targu. Pak bych mu rád sdělil, aby o tom mlčel a nikdy to nikdy nezmínil, protože v opačném případě mi bude jedno, že jí našel a zachránil KO .
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.11.2011 , 11:48   Citovat  

walda91 napsal:
A co pak udělá úředník na Mú nebo pan policista? Možná poděkuje a s úsměvem si strčí prachy do kapsy, s tím, že nalezený obnos vrátí. Když se pak bude přemáhat,aby majitele peněnz našel, vrátí např. holou šrajtofli s tím, že ji našel tak jak je a podle něčeho identifikoval a slušně vrací. Dnešní svět je sv.ně a někteří lidé stejně tak, zkorumpovaný krysy atd. Je fajn, že někdo ví jak se to má podle zákona udělat, ale věřím v to, že málokdo to tak udělá... Stejně si myslim, že tahle Honda by dopadla jak říkaly kluci. .

Vážně si myslíš, že to takhle funguje? A pak přijde policajt o práci kvůli 300,- Kč... Velmi šťastný
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 4.11.2011 , 12:27   Citovat  

kamosovi ukradli auto (nekolikrat to same Velmi šťastný ) naslo se na jinejch znackach bez vinka.. a stejne se mu vratilo .. cim to kdyz je nedohledatelne Velmi šťastný
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 4.11.2011 , 12:29   Citovat  

priznam se ze kdyby mi to stalo na parkovisti .... ( vecne tu neni zadne misto a musim aprkovat pekne daleko od baraku ) .... tak upozornim prislusnej organ na pritomnost vraku at s tim neco udelaj a kdyby se nic nedelo, tak ho aspon zatlacim do travy at si ho odvezou ze stoji v zeleni..... Velmi šťastný

asi to neni vhodnej priklad .... ale usetril bych si nervy s parkovanim Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.11.2011 , 16:56   Citovat  

no jo no..v cechach se hold krade.. Mam v pameti jedno crx co bylo takle nalezeny na ruzyni.. A pak jsem ho potkal na vypichu jak ho nekdo "zachranuje" na podvalu v doprovodu coupecka c5g.. Jsou hold mezi nama i taci.. Ty fotky sem sem vlozil proto, ze kdyby me nekdo ukradl a odstavil nekde auto, tak bych ocenil kdyby si ho nekdo vsiml a dal vedet, ne proto aby mi nekdo psal sz kde stoji, ze si ho veme na dily viz pan Osiris.
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2011 , 17:15   Citovat  

snad to byla jen shoda nahod a nevyfouk ho nekdo od nas KO wokurka
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
nechybi nekomu c5g?
Fórum: Ukradeno