Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Rada co s legendem?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 19:40   Citovat  

Mám velké dilema, zda prodat svého legenda a koupit jinyho od uzivatele MH co ma stribrnyho sedana ci fialove coupe...Na mem bude potreba vymenit lozisko spojkovy bo cvrlika, vyvarit ram, zadni lemy a rozky prahu...Jinak je v pohode, dily naprav doma mam nove...Jen mi proste prijde ze se na nem strasne podepsalo to litani po praze cele leta...Otazka je za kolik je to me prodejne a zda se to vubec vyplati..nabizim ho za 35 tisic a zadny zajemce neni, i kdys je to super vozitko do mesta Smutný Dal bych si ho vyvarit, ale ktery klempir mi to vyvari na splatky ze Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 20:06   Citovat  

treba tu na tebe nekdo udela sbirku xD
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 20:13   Citovat  

Newer napsal:
treba tu na tebe nekdo udela sbirku xD
haha:D
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 20:21   Citovat  

fkt nerozumim tomuhle topicu..co cekas,ze ti kdo a co jako poradi Cooo???
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 20:25   Citovat  

Hlavator napsal:
fkt nerozumim tomuhle topicu..co cekas,ze ti kdo a co jako poradi Cooo???
jen rady co by kdo delal.. nic vic...ja nevim zda to nechat vyvarit a dat dokupy nebo to prodat nebo to odstavit na dily...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 21:38   Citovat  

Tak tu tak sedim a premyslim co by to chtelo, takze vyvarit komplet ram kolem okna, zadni lemy, kousky podbehu, ty prahy a nalakovat to asi rozstrikem...pak brzdy ty uz mam nachystane, zadni napravnice by taky chtela vymenit jelikoz na jednim silentu je urvany sroub, sice tam je provizorka jiny a drzi, ale chtelo by to novou napravnici a pak typicky vypucovat , nastrikat spodek...Prijde mi ze auto jede obcas jen na 5 válců takovy nepravidelny chod, ale to pozoruju as ted v zime, mozna se mi to jen zda a ta prevodovka rachta na volnobeh s tim ze kdys je studena tak skrta sem tam...Jde mi jen o to zda se vyplati do toho vrazet, nebo fakt koupit jiny, a toto prodat ci nechat na ND...Chtel bych aspon 30-35 tisic za to auto, ale je to realne vubec? Kor s takovym objemem to budu prodavat par let urcite Smutný
   Návrat  
BB1 je teď offline  BB1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 2:16   Citovat  

Brnďa napsal:
Tak tu tak sedim a premyslim co by to chtelo, takze vyvarit komplet ram kolem okna, zadni lemy, kousky podbehu, ty prahy a nalakovat to asi rozstrikem...pak brzdy ty uz mam nachystane, zadni napravnice by taky chtela vymenit jelikoz na jednim silentu je urvany sroub, sice tam je provizorka jiny a drzi, ale chtelo by to novou napravnici a pak typicky vypucovat , nastrikat spodek...Prijde mi ze auto jede obcas jen na 5 válců takovy nepravidelny chod, ale to pozoruju as ted v zime, mozna se mi to jen zda a ta prevodovka rachta na volnobeh s tim ze kdys je studena tak skrta sem tam...Jde mi jen o to zda se vyplati do toho vrazet, nebo fakt koupit jiny, a toto prodat ci nechat na ND...Chtel bych aspon 30-35 tisic za to auto, ale je to realne vubec? Kor s takovym objemem to budu prodavat par let urcite Smutný

Taky jsem tohle resil. Nakonec jsem si Preludu nechal. Dej ji radci do kupy OK I kdyz koupis dalsi Legend nejaky vady tam urcite budou..
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 5:06   Citovat  

dej to pryc klidne pod cenou a kup neco normalniho
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 7:19   Citovat  

Okej..poradim ti - dle mne nejlip se zbavit i hodne pod cenou..sporit a koupit neco hezkeho,zachovaleho s minimalnima nakladama na udrzbu!
Vzhledem k dobe jaka je sice nepreje prodavajicim - tedy za auto dostanes wc nadruhou stranu za velice priznivou cenu koupis neco co snad k tomu bude mnohem vic nez to co mas ted
   Návrat  
Maro je teď offline  Maro
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 8:05   Citovat  

Pokud ho máš v takovém špatném stavu tak to prodej nebo dej na díly, HM má stříbrného legenda poměrně zachovalého a na LPG sekvenci takže náklady na provoz jsou v pohodě.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 9:20   Citovat  

Maro napsal:
Pokud ho máš v takovém špatném stavu tak to prodej nebo dej na díly, HM má stříbrného legenda poměrně zachovalého a na LPG sekvenci takže náklady na provoz jsou v pohodě.
tak ve spatnem stavu, proste chce peci, a vim ze jej ma ale ja bych radej to coupatko Se stydím
   Návrat  
Mapone je teď offline  Mapone
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 10:35   Citovat  

Je mi jasný, že nemáš zrovna love na rozhazování. Ale prostě to co máš je stará kára, se žravým motorem, kterou stejně niko chtít nebude. Takže já bych s tm buď: Jezdil tak dlouho dokud se to úplně nerozpadne, a žádný peníze do toho zbytečně nedával. A za ty peníze co ušetřím za opravy + něco navíc koupil něco úplně jinýho. A nebo pokud to tak trašně chceš nechávat doma, ok celý to dát dohromady, ale pouze své pomocí. Maximálně s kámošem za kořalku. (znám dva takový šikovný tam od Vás). Vyvaření + lak by sis musel udělat sám. Nápravnici neřešit. Nebo ji třeba jen sundat, opískovat, opravit šroub, natřít a hotovo. Podle mě je nesmysl to nechávat na prodej za 35, páč to nikdo nekoupí. A na díly to už vůbec. Kolik jich jezdí, a co na tom tak odchází? Myslím že by ti tak akorát rok stála na zahradě a prodal by si tam max. kola.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 11:05   Citovat  

no to je prave to stary auto a jeste 3.2 litru... s kdysna dily tak jen kvuli swapu manualni prevodovky do coupatka s automatem..tech manualu uz je fakt malo..
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 11:11   Citovat  

Velmi šťastný že by pořádnej motor do funnycar ? Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 11:40   Citovat  

monty napsal:
Velmi šťastný že by pořádnej motor do funnycar ? Velmi šťastný
Velmi šťastný mohl by byt k dispozici i s celym autem Velmi šťastný
   Návrat  
MH je teď offline  MH
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 19:49   Citovat  

Brnďa napsal:
Mám velké dilema, zda prodat svého legenda a koupit jinyho od uzivatele MH co ma stribrnyho sedana ci fialove coupe...Na mem bude potreba vymenit lozisko spojkovy bo cvrlika, vyvarit ram, zadni lemy a rozky prahu...Jinak je v pohode, dily naprav doma mam nove...Jen mi proste prijde ze se na nem strasne podepsalo to litani po praze cele leta...Otazka je za kolik je to me prodejne a zda se to vubec vyplati..nabizim ho za 35 tisic a zadny zajemce neni, i kdys je to super vozitko do mesta Smutný Dal bych si ho vyvarit, ale ktery klempir mi to vyvari na splatky ze Úsměv

Zkus ho hlavně inzerovat taky někde jinde...Tady by ho někdo koupil jedině s motorem z Hondy Civic 1,5 VTEC apod.
Většinu Legendů koupili lidi, kteří ho určitě nehledali na HC...
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2011 , 10:53   Citovat  

přesně jak píše Mapone. x let ještě vydrží i bez investic. koroze funkčnosti nevadí. taky bych ho dojezdil a pak by se vidělo. auto je prostě špatná investice do budoucna. koupit, jezdit, lejt benzín... doslouží? koupit jiný... vždyť jsou za babku přátele
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2011 , 11:49   Citovat  

jak bylo psáno výše Mrk nebo:
A) jestli nejsou žádné nuté život ohrožující investice tak dojezdit, a pak koupit něco jiného
B) zvážit svojí finanční situaci, a pak prodat i pod cenou (když bude zájem) a koupit jiný
C) zvážit svojí finanční situaci, a mám-li k tomu autu citový vztah a není to vylítaná život ohrožující vrána a investice se vyrovná nebo bude nižší než nejlepší a nejdražší nabídka v iznerci, tak začni investovat do oprav
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 3.11.2011 , 12:18   Citovat  

D) .... udelame sbirku ne?
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2011 , 14:17   Citovat  

Newer napsal:
D) .... udelame sbirku ne?

a nebo D pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.11.2011 , 19:00   Citovat  

ha ha ha to je sranda pořádnej výtlem
   Návrat  
Maro je teď offline  Maro
PříspěvekZaslal: 3.11.2011 , 19:22   Citovat  

Já mám Legenda jako druhé auto, pro zábavu na dovolenou, výlety atd....Na normální denní ježdění mám Micru v naftě. Legenda si opečovávám a snažím se ho udržet jako originál, vůbec nepočítám s prodejem protože je to celkem rarita a v čr ho nikdo neocení. Otázka je na co máš legenda ty.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.11.2011 , 19:28   Citovat  

Maro napsal:
Já mám Legenda jako druhé auto, pro zábavu na dovolenou, výlety atd....Na normální denní ježdění mám Micru v naftě. Legenda si opečovávám a snažím se ho udržet jako originál, vůbec nepočítám s prodejem protože je to celkem rarita a v čr ho nikdo neocení. Otázka je na co máš legenda ty.
No neoceni to je pravda, navic 4D sou uplne bezceny auta oproti coupatku, kterych bylo vyrobeno opravdu malo...4D je proste starej sedan s 3.2 litrovym motorem...kazdej radej koupi civica 1.5ku nez toto...Ikdys mam v manualu tak je to bezcene,,,verim tomu ze neni sance to prodat ani za 30 tisic...a postavit na dily jak mi tu psali je taky na dve veci. co s tim zbytkem kdys si vezmu komplet veci na swap manualni prevodovky? Kdo by koupil komplet černý interiér, motor, napravy, skla s foliema a tak? nikdo protoze tech aut fakt moc neni...leda to havarijne pojistit a vletet s tim do stromu Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Rada co s legendem?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina