Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak s navigací?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
janl je teď offline  janl
0
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 13:03   Citovat  

Dobrý den.
Mám dotaz. Mám Hondu CR-V. V ní vestavěný originální navigaci Honda.
Jenže mapy a pokrytí jsou nic moc. Sice už je nová mapa, ale cena je tak vysoká, že by za ní byla přenosná navigace s doživotní aktualizací (např. Garmin). A k tomu co jsem četl, tak nové mapy nemají pokrytí pořád tak dokonalé. Rozdíl oproti starší mapě... je skoro žádný.
A tak, i když mi to netěší, přemýšlím o přenosné navigaci. Mrzí mi, že i když né úplně dle mých představ, auto je spojené s příkazy a Bluetooth s navigací. To sice nové přenosné navigace umí také. Jenže zůstává otázka kam s ní. Vestavěná měla velké plus proti zlodějům. A přenosná, která se tam nebude moci nechat na trvalo je pak problém. Znáte to, je to jak magnet a pak to pořád sundávat a někam schovávat je otravné. Takže hledám řešení, kam to schovat. Nebo jestli někdo neví o místě, kam se to dá upevnit u CR-V. Popřípadě, jestli má někdo novou originální mapu a je opravdu tak špatná jak jsem o ní četl. Kdyby cena nebyla tak vysoká, tak by to i člověk oželil. Ale je to opravdu předražené. Navigace v autě je verze 3,31 2008 -2009
Předem děkuji.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Ben je teď offline  Ben
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 18:24   Citovat  

A co toto odkaz

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 18:26   Citovat  

Hmm to je opravdu pěkné. A má to někdo. Jak pak se to řeší. Oficiální vyndají a vloží toto? Musím to pořádně prostudovat.

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 18:29   Citovat  

Napada me elegantnejsi metoda- neslo by si koupit externi navigaci s AV vystupem a vestavenou navigaci vyuzit jako "externi monitor"? Ale netusim jestli to vubec jde.

Ben je teď offline  Ben
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 18:43   Citovat  

Možná by to šlo ale jak chceš pořešit dotykové ovládání navigace.A pro AV vstup budeš nejspíš potřebovat speciální krabičku která není zrovna levná Smutný

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 18:47   Citovat  

Ben napsal:
Možná by to šlo ale jak chceš pořešit dotykové ovládání navigace.A pro AV vstup budeš nejspíš potřebovat speciální krabičku která není zrovna levná Smutný

Slo by jenom o monitor, ovladani by muselo byt proste na te externi GPSce. Kdyz stoji OEM navigace za starou Belu tak je to nestesti to mi hlava nebere Aspon ze se nekrade jako u koncernu.

Ben je teď offline  Ben
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 20:02   Citovat  

Takže by tu externí navigaci musel stejně schovávat a kupovat NAVTOOL nebo něco co mu dostane AV do origo navigace je zbytečnéodkaz

Dark_CZE je teď offline  Dark_CZE
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 20:35   Citovat  

Daji se do GPSky nahrat i jiny mapy, ja mel treba autoradio gps s nejakou neznamou mapou (nazev uz si nepamatuju) a nechal jsem si tam nahrat nejnovejsi iGO. Staci trochu zapatrat na netu, nebo se nekoho zeptat co tomu rozumy, jak ty mapy tam dostat.

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 21:11   Citovat  

No vetsina takovych cinskych navigaci jede na Win CE, coz je stejny system jako pouzivaji bezne prenosne navigace, takze postup nahrani novych map nebo jineho navigacniho sw je taky obdobny...

0
PříspěvekZaslal: 3.11.2011 , 12:55   Citovat  

Aha, už to tam vidím Win CE. Opravdu se mi líbí ta navigace z odkazu. Ale přesto mi není vše jasné. To jako se tam dá dát mapa od Tomtom, Garmin, Navigon, …. A běží to. Jestli tedy tomu rozumím správně. Tak to má svojí vlastní navigaci (styl), která umí přečíst více map. To by asi bylo super. Jen je škoda, že někde není možnost vidět, jak to pracuje uvnitř. Menu, atd. Nebo někdo kdo to podstoupil. Vypadá to na Čínský výrobek, ale je to dle toho co píší směrované na Evropský trh. Systém Win CE nevím jak vypadá a jestli není upraven pro navigaci.
Opravdu nechápu Hondu. Která si nechá zaplatit za drahé peníze navigaci a pak za mapy (které nic moc nejsou, což mi štve nejvíc) si účtuje nekřesťanské peníze.

Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2011 , 13:41   Citovat  

Windows CE je operační systém pro malé počítače, takže si tam můžeš nahrát všechno, co CE podporuje. Když se podíváš na tu aukci, kterou Ti sem dal Ben výše, tak zjistíš, že místo odeslání je China...takže to je China. Jak vypadá menu budeš muset najít na netu, nebo si napiš výrobci.

Třeba Hondu časem pochopíš...je to u ní totiž úplně normální Velmi šťastný

Ben je teď offline  Ben
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2011 , 15:04   Citovat  

janl napsal:
Aha, už to tam vidím Win CE. Opravdu se mi líbí ta navigace z odkazu. Ale přesto mi není vše jasné. To jako se tam dá dát mapa od Tomtom, Garmin, Navigon, …. A běží to. Jestli tedy tomu rozumím správně. Tak to má svojí vlastní navigaci (styl), která umí přečíst více map. To by asi bylo super. Jen je škoda, že někde není možnost vidět, jak to pracuje uvnitř. Menu, atd. Nebo někdo kdo to podstoupil. Vypadá to na Čínský výrobek, ale je to dle toho co píší směrované na Evropský trh. Systém Win CE nevím jak vypadá a jestli není upraven pro navigaci.
Opravdu nechápu Hondu. Která si nechá zaplatit za drahé peníze navigaci a pak za mapy (které nic moc nejsou, což mi štve nejvíc) si účtuje nekřesťanské peníze.
Tady máš pár odkazů ať se můžeš podívat jak vypadá menu odkaz
odkaz
odkaz Je toho moře stačí si jen vybrat Velmi šťastný

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak s navigací?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: