Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kostlivec ve skříni - vadný motor H22a8 Scorpione
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Pauli je teď offline  Pauli
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 22:31   Citovat  

Co by jste dělali kdyby jste koupili motor H22a8 a ten motor klepal při zvýšeném volnoběhu i přesto že vám majitel tvrdil že motor je v pořádku? Co by jste dělali když by jste zjistil, že ten majitel už to tady na clubu řešil že mu klepe H22a8 ? Co by jste dělali když víte, že ten majitel jezdí s vámi na srazy HC ? Co by jste dělali když by jste koupili motor za 12tkč a ten motor je vám teď na nic? CO by jste dělali když tomu majiteli měsíc voláte v jednom kuse ať se nějak domluvíte a on vám nebere telefon? Co by jste dělali když po měsíci nebrání telefonu vám člověk odepíše na zprávu do pěti minut stylem : O co mně jde vždyt motor byl v pořádku a je to riziko koupě ojetého motoru! ? Co by jste dělali když by jste mu dali šanci at pošle půlku peněz že jsi to opravíte sami ale ať pošle peníze na opravu ?!

Na co se pak zakládají cluby, když člověk typu pod nickem " Scorpine " vrhá stín na celou politiku Honda clubu ?

Doufám , že si to ty chudáku přečteš ať víš kde se můžeš bát o své zdraví ....

Honda HONDA FOREVER Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 22:38   Citovat  

Ježiši kriste,

to snad není možný, kam ten svět spěje. to snad ne
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 22:46   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 22:47   Citovat  

bohužel Hondaclub už není co býval nikdo to ani netuší a jsou mezi členy registrovaní "obkladači" a problémoví lidé .... nikomu to nevadí. hlavně, že je hodně členů na kvalitu čehokoliv nehleďme. váš h.o.v.n.a-club.cz

+1 Cool (do <I> proč nemůžu bejt sprostej když chci?)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 22:52   Citovat  

posero napsal:
bohužel Hondaclub už není co býval nikdo to ani netuší a jsou mezi členy registrovaní "obkladači" a problémoví lidé .... nikomu to nevadí. hlavně, že je hodně členů na kvalitu čehokoliv nehleďme. váš h.o.v.n.a-club.cz

lajk OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 22:52   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 23:04   Citovat  

Bohužel je to dnešní dobou. naštvanej
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 23:16   Citovat  

posero napsal:

No já to vidím na to, že asi zavedeme ten Black and White list. Tohle opravdu dál nejde. I když tam je problém s věrohodností a zneužitelností. Ale já to říkám furt, nikdo se nikomu nezavděčí, ale kdyby se jednalo fér, tak problémy nevzniknou - takovéhoto charakteru, anebo když vzniknout, tak se vyřeší.

M.

to mi hlava nebere
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 23:18   Citovat  

ty si ten motor neslysel kdyz nez si ho koupil? (timto ho nechci nijak chranit, je mi z takovyho jednani na to snad ne )
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 23:23   Citovat  

Motor byl vyndaný z auta venku..domluvil mi tento motor známý co ho už znám nějaký pátek že on zná toho kdo má tento motor a že jezdívá s ním na srazy,proč je motor vydělaný bylo to protože to rozsekal auto na střechu..
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 23:39   Citovat  

No evidentne majitel o tom problemu vedel, castecne tomu odpovidala i cena...je to svinstvo. KO
   Návrat  
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 0:05   Citovat  

co bys čekal h22 za 12k nesmíš bejt tak moc naivní že to bude top stav ale je to prasárna že ti o tom neřek nic to snad ne
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 0:11   Citovat  

Realne funkcniH22 je tak za 30-45K ne? jako fakt v pekne stavu bez klepani nebo mam skreslenou predstavu o cene za motor?
Jinak omlatit mu ten motor o hlavu vratit prachy nebo vyhostit z klubu to snad ne
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 1:07   Citovat  

dle meho nazoru je potreba rozlisit minimalne dve veci.

Jednak souhlas s ostatnima ze prodavajici nemel zapirat ze s motorem neco je. KO

Nicmene koupit H22A8 za 12 je uplne v pohode i kdyz je spatna na klice. Ja jsem napriklad pred lety koupil obycejnou H22A5 za 10 tis s dirou v bloku, roztrhanou ojnici, namletym pistem atd a to to bylo povazovano za vyhodny obchod! Koupit za 12 dvestekonovou H22A8 kterych je jako safranu (i kdyz klepe na klice) je podle me dobry obchod taky. Jenom samotna kompletni hlava z toho motoru stoji na vrakaci aspon 15 tisic. A jaky reci z k nicemu ten motor neni? Udelej GO spodku a jedes ne? V cem je problem? OK

a jeste nechapu jednu vec. Co s tim ma OSHC spolecneho? Jakym zpusobem si myslis ze mohl nebo mel zasahnout do tveho soukromeho obchodu?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 5:04   Citovat  

1. Hned jak jsem ten motor koupil tak jsem říkal kámošovi co se mnou byl, že i kdyby ten motor byl špatný tak pořád se mně to vyplatilo.

2. Divej, moje ATR se mě přidřelo na třetí ojnici, jelikož má I ultralight ojnice a je malinko natahalá,tak než mi přijde ta ojnice nová z Usa tak jsem tam chtěl dát podobný motor (počítal jsem s problémy než to oživím) abych vyřešil problém z autem aby mi zase jezdilo, zřejmě nemusím vysvětlovat jak moc potřebuje živnostník auto.
Teď mám dva motory které nejedou a nevyřešilo mi to ni a 12tkč v háji a problém pořád setrvává a přibyla mi akorát moje týdenní práce než jsem tam ten motor po večerech doma dostal a oživil.
Takže jak jsem řekl hodit druhý motor s tím pojezdit než mi dojdou věci na svůj a pak svůj tám dát a tento prodat. Takže v čem je problém ? V času! Nemám čas na to abych si kupoval do výstavky motory na kterých časem vydělám. Ten problém jsem řešil ale díky tomuto človíčkovi mě nastal uplně ten samý...

3. Jak zasáhnul ? No asi hodně když se mohl nachytat kdokoliv z nás, když to tady první řeší na clubu a pak to tady i prodává jako zdravý motor. Člověk si myslí, že když borec jezdí na srazy a tady je zaregistrovaný tak je to přesně to co je dané v logu OSHC " HONDA POSITIVE " !
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 6:52   Citovat  

Vlastnictvi Hondy jeste neznamena nejaky vyssi moralni kredit, stejne jako PreludeZ nechapu co ma soukromy obchod spolecneho s OS Honda-club.cz. Ten se proste nemuze zarucit za kazdeho prodavajiciho a ze nekdo prispiva do diskuze nebo muze klidne byt i clenem OS neznamena automaticky ze je vsechno koser. Proto mi plac typu "to driv nebyvalo" prijde obecne uplne o nicem.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 7:40   Citovat  

Bully napsal:
Vlastnictvi Hondy jeste neznamena nejaky vyssi moralni kredit, stejne jako PreludeZ nechapu co ma soukromy obchod spolecneho s OS Honda-club.cz. Ten se proste nemuze zarucit za kazdeho prodavajiciho a ze nekdo prispiva do diskuze nebo muze klidne byt i clenem OS neznamena automaticky ze je vsechno koser. Proto mi plac typu "to driv nebyvalo" prijde obecne uplne o nicem.
OK
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 7:40   Citovat  

Bully napsal:

Ono to dřív bývalo taky... Ale mezi 200-300lidma toho bylo méně nebo si to lidi nedovolili...

A registrovaný tu může být kdokoli, tím ještě není členem... Se stydím
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 9:40   Citovat  

a to sem si řikal že budu mít klid až budu schánět swap tady na klubu že sou tady lidi v pohodě než vozit na slepo něco z anglie ... a ono to výde na stejno jak vidim :-!
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 9:41   Citovat  

Bazzi napsal:
a to sem si řikal že budu mít klid až budu schánět swap tady na klubu že sou tady lidi v pohodě než vozit na slepo něco z anglie ... a ono to výde na stejno jak vidim :-!

Chce to kupovat od profláklejch lidí jako je třeba exi Velmi šťastný
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 9:50   Citovat  

DanTe napsal:
Chce to kupovat od profláklejch lidí jako je třeba exi Velmi šťastný
to je asi pravda no Úsměv
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 10:12   Citovat  

Bazzi napsal:
to je asi pravda no Úsměv
Ani tahle možnost není žádná výhra
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 10:25   Citovat  

Nemam pocit,ze koupe na klubu by mela byt nejakou zvlastni vyhodou Ble je to o lidech-ne o klubu OK
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 11:10   Citovat  

Pauli napsal:
1. Hned jak jsem ten motor koupil tak jsem říkal kámošovi co se mnou byl, že i kdyby ten motor byl špatný tak pořád se mně to vyplatilo.

2. Divej, moje ATR se mě přidřelo na třetí ojnici, jelikož má I ultralight ojnice a je malinko natahalá,tak než mi přijde ta ojnice nová z Usa tak jsem tam chtěl dát podobný motor (počítal jsem s problémy než to oživím) abych vyřešil problém z autem aby mi zase jezdilo, zřejmě nemusím vysvětlovat jak moc potřebuje živnostník auto.
Teď mám dva motory které nejedou a nevyřešilo mi to ni a 12tkč v háji a problém pořád setrvává a přibyla mi akorát moje týdenní práce než jsem tam ten motor po večerech doma dostal a oživil.
Takže jak jsem řekl hodit druhý motor s tím pojezdit než mi dojdou věci na svůj a pak svůj tám dát a tento prodat. Takže v čem je problém ? V času! Nemám čas na to abych si kupoval do výstavky motory na kterých časem vydělám. Ten problém jsem řešil ale díky tomuto človíčkovi mě nastal uplně ten samý...

3. Jak zasáhnul ? No asi hodně když se mohl nachytat kdokoliv z nás, když to tady první řeší na clubu a pak to tady i prodává jako zdravý motor. Člověk si myslí, že když borec jezdí na srazy a tady je zaregistrovaný tak je to přesně to co je dané v logu OSHC " HONDA POSITIVE " !

chapu proc jsi zalozil toto tema (i kdyz s tim moc nesouhlasim), potreboval jsi rychle reseni a jsi nastvany protoze to nevyslo podle puvodnich predstav (i kdyz sam pripoustis ze to byl vyhodny obchod Úsměv ). Tak to ale v zivote obcas chodi a krom toho ze jsi ten inzerat tady videl s tim nema OSHC nic spolecneho a ani nema pravomoce a moznosti vysetrovat jestli sem lidi davaji inzeraty podle pravdy.
A to ze nejdriv nekdo zjistuje jak opravit motor a pak ho prodava taky muze znamenat ze je ten motor opraveny po GO nebo ze ma treba 5 motoru na prodej a jeden z toho je spatny a on se snazi zjistit jak ho opravit aby mohl prodat vsech 5 jako fungujici atd. Tech variant je bezpocet a jen na zaklade toho ze se tu nekdo pta na opravu motoru a pak si da inzerat prece nemuzes nikoho davat na black list nebo rozdavat BANy HaHaaa
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 11:58   Citovat  

posero napsal:

to mi hlava nebere KO
Tak si říkám, není tě na tak mizernej klub (abych nemusel citovat ten tvůj roztomilý název) škoda?
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 12:12   Citovat  

Navrhuji, aby OSHC vracel poškozeným peníze ze svého a samozřejmě k tomu přihodil nějaké odškodnění. přátele
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 12:32   Citovat  

crxmann napsal:
Navrhuji, aby OSHC vracel poškozeným peníze ze svého a samozřejmě k tomu přihodil nějaké odškodnění. přátele

Tak to aby Pepo byli příspěvky na OSHC aspoň trojnásobný Velmi šťastný
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 12:35   Citovat  

DanTe napsal:
Tak to aby Pepo byli příspěvky na OSHC aspoň trojnásobný Velmi šťastný

Nééé neboj.To bude platit rada ze svého. Vždyť na klubu všichni zbohatli a mají se dobře a hlavně přímo oni můžou za to že se zde někteří chovají tak jak chovají. Myslím, že je to spravedlivý trest za špatnou ,,práci,,.
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 13:14   Citovat  

já mam taky alternativu, návrh. mohl by se o to starat Posero s plnou zodpovědnosti...

jak něco takovýho může člověka vůbec napadnout, že by H-C měl lustrovat lidi a vest si nějaký registr Smutný

tohle přeci nemá co společnýho s os H-C.cz
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 13:21   Citovat  

665+1 napsal:
já mam taky alternativu, návrh. mohl by se o to starat Posero s plnou zodpovědnosti...

jak něco takovýho může člověka vůbec napadnout, že by H-C měl lustrovat lidi a vest si nějaký registr Smutný

tohle přeci nemá co společnýho s os H-C.cz

Hlavně JAK je lustrovat?

Podle nicku? Tak to jsme oba satanisti... HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kostlivec ve skříni - vadný motor H22a8 Scorpione
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď