Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 
Zaslat odpověď

Strana 31 z 31

Co vám vadí víc?
Pokud dovozce doveze auto s 50.050km, když bylo požadováno do 50.000km
3%
 3%  [ 5 ]
Pokud dovozce doveze auto s nefunkčním rádiem (předem požadováno funkční) a s chybějícím druhým (požadovaným a slíbeným) klíčem
96%
 96%  [ 157 ]
Hlasovalo : 162
Celkem hlasů : 162

exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 19:12   Citovat  

Minor napsal:
Také mám doma jeden nevyužitý. Myslíte, že ho mám zkusit uplatnit? Úsměv

abys potom nedostal nasekano HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Krtek je teď offline  Krtek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 19:58   Citovat  

Sorry kluci,tohle nejsou ramena a nic podobného....ale jak psal Newer,jednou bych s ním něco chtěl uzavřít a věřte mi,že to by bylo jeho poslední dobrodružství...!!!! Sorry za offtopic
Cenzůůůra by spoon
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 20:03   Citovat  

Krtek napsal:
Sorry kluci,tohle nejsou ramena a nic podobného....ale jak psal Newer,jednou bych s ním něco chtěl uzavřít a věřte mi,že to by bylo jeho poslední dobrodružství...!!!! Sorry za offtopic
Cenzůůůra by spoon
a ty by jsi mu do smrti platil nemocenskou a jeste by jsi sel k soudu za ublizeni Úsměv nasili nic neresi akorat si tim prihorsis Mrk
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 20:08   Citovat  

marty89ul napsal:
a ty by jsi mu do smrti platil nemocenskou a jeste by jsi sel k soudu za ublizeni Úsměv nasili nic neresi akorat si tim prihorsis Mrk

ale ale : - ) ....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 20:08   Citovat  

...určitě máš pravdu....souhlasím..!!!!
Cenzůůůra by spoon

A už stačí,podobné váchně povedou akorát k uzamčení topicu,což považuju za zbytečné.spoon
   Návrat  
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 20:15   Citovat  

Newer napsal:
ale ale : - ) ....
nebo mi snad chces rict ze to tak neni?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 20:19   Citovat  

Promiň Spoone,ale dneska to už funguje jen takhle..!!! ...a jen,ať lidí ví,jak to řešit,protože jinak nedocílíš ničeho a můžeš řvát třeba na náměstí..!! ..ale jinak,Sorry Honda
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 20:39   Citovat  

Panove, nasili je pro ty, co jim chybi IQ.
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 20:50   Citovat  

marty89ul napsal:
nebo mi snad chces rict ze to tak neni?

rozhodne by to tak bejt melo : - )
   Návrat  
LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 21:09   Citovat  

Krtek napsal:
Promiň Spoone,ale dneska to už funguje jen takhle..!!! ...a jen,ať lidí ví,jak to řešit,protože jinak nedocílíš ničeho a můžeš řvát třeba na náměstí..!! ..ale jinak,Sorry Honda

říká se "Boží mlýny melou pomalu, ale jistě … " musím se bohužel v práci setkávat se spoustou vychcánků a namyšlenejch zbohatlíků a věř mi, na každého (skoro) jednou dojde, sice to tak mnohdy nevypadá, ale každej hajzlík narazí jednou na sobě rovnýho a ten ho vyškolí, škoda jen, že to někdy trvá a že to není pravidlo, násilí nic neřeší, jen se to vše ještě obrátí vůči poškozenému
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 21:18   Citovat  

LK8G ...každopádně,věřím Ti,jen jsem řekl,jak to řeší mí kamarádi a vždy to pomohlo..!!! ...Ale souhlasím i s tím,že na každou svini se najde řezník,popř. se vaří voda.... Chápeš! Chápeš!
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 16:40   Citovat  

infinity napsal:
Panove, nasili je pro ty, co jim chybi IQ.

to je úvaha na úrovni opět ......
prosím tě? nechci tu nějak obhajovat takové jednaní .. ale

Násilim se řeší problémy co svět světem je ..... historie každé kultury je toho dostatečnej důkaz
vždy když selže domluva tak násilí zafunguje, pokud nezafunguje, tak jsi ho nepoužil dostatek.

a s tou inteligencí, spousta násilníků, vojevůdců byla o dost inteligentnejší než si kdo z nás dokáže představit.....
například A.H.

tím jen chci říct , že za takovým jednáním stojí jíné příčiny, než je nízká inteligence .... Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 17:00   Citovat  

...Newere....jak píšeš...moje slova..!!! OK OK OK Tohle není o IQ,ale o klasické logice..Když to nejde po dobrém,tak to jde po zlém!! ....Zlaté buď a nebo !!! OK je to dobrý
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 17:09   Citovat  

Newer napsal:
to je úvaha na úrovni opět ......
prosím tě? nechci tu nějak obhajovat takové jednaní .. ale

Násilim se řeší problémy co svět světem je ..... historie každé kultury je toho dostatečnej důkaz
vždy když selže domluva tak násilí zafunguje, pokud nezafunguje, tak jsi ho nepoužil dostatek.

a s tou inteligencí, spousta násilníků, vojevůdců byla o dost inteligentnejší než si kdo z nás dokáže představit.....
například A.H.

tím jen chci říct , že za takovým jednáním stojí jíné příčiny, než je nízká inteligence .... Mrk

Nevim co sem tahas historii, valku, svetove konflikty a Napoleona do obcanskopravniho sporu...Prijde ti to opravdu stejne? Pokud ano, tak bys asi mel prestat neco zrat. Ja pisu, jak to chodi v realite (v zemi kde je nejaky pravni rad...), ne na internetu u pc ci v lidske historii...proboha...Ve valkach prece neexistuje zadny pravni system, pokud ani na tebe neplati zadne zakony, tak jsi zrejme buh.

Jdi si nekomu polamat zebra, ruce, nohy...jeste to pis verejne, jedinneho co tim dosahnes je moralni uspokojeni (nikoli hmotne, problem tim nevyresis) a par let v base...a hodne stesti pri hledani prace se zaznamem v trejstnem rejstriku.

Ja uz jsem s tim poucenej (znami vytahovali prachy z jednoho chytraka) a kdyz prisli Armenci, tak si na nic nezmohli, protoze kdyby na neho sahli, tak by byli do dvou dnu vyhosteni z CR.
   Návrat  
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 17:24   Citovat  

Procitam zdejsi debatu a co na to rici panove....

tudy odkaz
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 17:25   Citovat  

infinity napsal:
Nevim co sem tahas historii, valku, svetove konflikty a Napoleona do obcanskopravniho sporu...Prijde ti to opravdu stejne? Pokud ano, tak bys asi mel prestat neco zrat. Ja pisu, jak to chodi v realite, ne na internetu u pc ci v lidske historii...proboha

Jdi si nekomu polamat zebra, ruce, nohy...jeste to pis verejne, jedinneho co tim dosahnes je moralni uspokojeni (nikoli hmotne, problem tim nevyresis) a par let v base...a hodne stesti pri hledani prace se zaznamem v trejstnem rejstriku.

Ja uz jsem s tim poucenej (znami vytahovali prachy z jednoho chytraka) a kdyz prisli Armenci, tak si na nic nezmohli, protoze kdyby na neho sahli, tak by byli do dvou dnu vyhosteni z CR.

ses nam nějak rozohnil..... : - )
Já osobně nemám potřebu nikomu lámat žebra a hnáty. Nikdo mi nic nedluží a přistoupit k takovému řešení tak by pohledávka musela být opravdu velká....
Jinak arménci a další .... Ono stačí znát ty správné lidi... Asi díky Kladnu máme lepší postavení no Velmi šťastný
myslim že diskuzi na tohle téma bychom mohli rozvíjet do aleluja a stejně by sis zaťatě prosazoval svůj nazor. Systém v čr zdaleka není tak dokonalej jak si představuješ ale jsem rád, že stále ještě existujou lidi, kteří mají strach z výkonné moci.

závěrem bych doporučil prostudovat alespoň základy psychologie - například psychologii osobnosti.
Dál se k tomuhle tématu radeji nebudu vyjadřovat, nerad bych, aby ti praskla žilka.... Jak bys pak závodil Mrk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 17:35  Naposledy upravil infinity dne 9.11.2011 , 17:38, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Newer napsal:
ses nam nějak rozohnil..... : - )
Já osobně nemám potřebu nikomu lámat žebra a hnáty. Nikdo mi nic nedluží a přistoupit k takovému řešení tak by pohledávka musela být opravdu velká....
Jinak arménci a další .... Ono stačí znát ty správné lidi... Asi díky Kladnu máme lepší postavení no Velmi šťastný
myslim že diskuzi na tohle téma bychom mohli rozvíjet do aleluja a stejně by sis zaťatě prosazoval svůj nazor. Systém v čr zdaleka není tak dokonalej jak si představuješ ale jsem rád, že stále ještě existujou lidi, kteří mají strach z výkonné moci.

závěrem bych doporučil prostudovat alespoň základy psychologie - například psychologii osobnosti.
Dál se k tomuhle tématu radeji nebudu vyjadřovat, nerad bych, aby ti praskla žilka.... Jak bys pak závodil Mrk

tyvoe koukam vedle tebe Bartak hadra...
Myslim, ze to neni treba komentovat, o Tobe si kazdy udela svuj nazor, ostatne jak jsem si jiz vsiml vetsina lidi ho na tebe uz davno ma...a ted jsem pochopil i ja, proc tomu tak je...

Jediny komu tady skacou zily jsi jenom ty Velmi šťastný

Pokud si opravdu myslis, ze svet funguje nasilim tak si to mysli dal, nicmene asi neni na miste abys tady na H-C nekomu vnucoval svou filosofii. Jsme na diskuzi OS, tak si svoje rambo rady a A.H. nech na jiny fora...vice ti tady nic psat nebudu, takze pokud mas trochu soudnosti, tak udelej to same Mrk
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 17:36   Citovat  

Aceman napsal:
Procitam zdejsi debatu a co na to rici panove....

tudy odkaz

pořádnej výtlem je to dobrý
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 17:47   Citovat  

Po dohodě s moderátory a administrátory bylo rozhodnuto o dočasném uzamčení a Esovi bude za vyhrožování udělen BAN podle pravidel.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina