Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupě Mé první hondy
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 6
angel.CZ je teď offline  angel.CZ
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 8:53   Citovat  

Ahoj, jsem tu nový tak doufam že jsem se trefil do topicu, chtěl se poptat na co si dávat pozor při koupi hondy (accord, civic) R.V 2000+ obsah 1.8 (max). Pokud máte nějáke tipy, budu jen rád. cena by měla být do 80 000kč. a při nejlepším hatchbag ! Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 8:59   Citovat  

Netrefil HaHaaa přesunuto

Vítej pifko
   Návrat  
marek.dh je teď offline  marek.dh
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 9:51   Citovat  

Pokud se v autech moc nevyznáš, tak bych šel určitě projet s nějakým mechošem, nebo s někým kdo ty auta zná, protože prodejci (hlavně bazárníci Úsměv ) ti navykládají hory doly...
   Návrat  
exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 9:56   Citovat  

angel.CZ napsal:
Ahoj, jsem tu nový tak doufam že jsem se trefil do topicu, chtěl se poptat na co si dávat pozor při koupi hondy (accord, civic) R.V 2000+ obsah 1.8 (max). Pokud máte nějáke tipy, budu jen rád. cena by měla být do 80 000kč. a při nejlepším hatchbag ! Úsměv

kup tady od nekoho z klubu a mas Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Baddy je teď offline  Baddy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 10:16   Citovat  

exxsodus napsal:
kup tady od nekoho z klubu a mas Úsměv

Přesně tak taky jsem to tak udělal a všechno bez problému. A jsem maximálně spokojenej. Mrk
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 10:19   Citovat  

angel.CZ napsal:

Doporučuju kontaktovat uživatele Rom. hodně lidí má od něj tady auto včetně mě a jsou spokojený Úsměv Dokáže dotáhnout krásný kousky za slušný peníze
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 10:25   Citovat  

DanTe napsal:
Doporučuju kontaktovat uživatele Rom. hodně lidí má od něj tady auto včetně mě a jsou spokojený Úsměv Dokáže dotáhnout krásný kousky za slušný peníze

jj, s tím souhlasím, já už mam dokonce od Rom.a druhý auto a spokojenost OK Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 10:32   Citovat  

samozřejmě jak se tu píše, ideál koupit od někoho z klubu
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 11:33   Citovat  

marek.dh napsal:
samozřejmě jak se tu píše, ideál koupit od někoho z klubu

no né vždy to je ideál,stačí si projet pár starších topiců Mrk asi jako koupě auta v rodině ...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 12:55   Citovat  

Petura napsal:
no né vždy to je ideál,stačí si projet pár starších topiců Mrk asi jako koupě auta v rodině ...

No jo, ale pořád kupuješ ojetinu a tam se může vždy něco po... U mého VTi se taky po měsíci ukázal zrezlý pístek brzdiče, o kterém jsem při prodeji nevěděl... Se stydím A některé případy jsou spíš "zklamané očekávání z auta za paá Kč"... U Jazze od Rom.a se mi to stalo taky, při prohlížení v OK,ale pak jsem se s ním půlroku trápil,ale Rom. je fér a vzal ho zpět...

K Accordu: Motor 1.8 bych nedával jako MAX.,ale spíš jako MINIMUM! Ještě se děla s 1.6 a to bych radši nechtěl vidět,jak to s tou 1.6 nejede... Je to přeci jen docela velký a těžký auto. A pokud jde o 2.0, tak rozdíl ve spotřebe ani v dílech nebude nebo bude minimální (litr/100km), možná akorát to povinné ručení... Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 13:04   Citovat  

dobře opravím, od někoho normálního z klubu... Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 13:06   Citovat  

já jsem třeba kupoval ctr z bazaru jako asi 12 auto co jsem šel prohlédnout a taky to nebylo úplně podle představ, taky jsem měl zarezlou zadní brzdu, ale všechno se dá opravit a vyřešit... chce to hledat a nenechat se hned obalamutit muhehe
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 16:15  Naposledy upravil Petura dne 8.11.2011 , 16:32, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hellborn napsal:
No jo, ale pořád kupuješ ojetinu a tam se může vždy něco po... U mého VTi se taky po měsíci ukázal zrezlý pístek brzdiče, o kterém jsem při prodeji nevěděl... Se stydím A některé případy jsou spíš "zklamané očekávání z auta za paá Kč"... U Jazze od Rom.a se mi to stalo taky, při prohlížení v OK,ale pak jsem se s ním půlroku trápil,ale Rom. je fér a vzal ho zpět...

K Accordu: Motor 1.8 bych nedával jako MAX.,ale spíš jako MINIMUM! Ještě se děla s 1.6 a to bych radši nechtěl vidět,jak to s tou 1.6 nejede... Je to přeci jen docela velký a těžký auto. A pokud jde o 2.0, tak rozdíl ve spotřebe ani v dílech nebude nebo bude minimální (litr/100km), možná akorát to povinné ručení... Úsměv

však já ale vůbec nemluvil o Romanovi ...
napadla mě rozsáhlá diskuze o sanny cars a z poslední doby jaris vs. beasti
jen jsem chtěl poukázat na to, co si napsal sám, že jdeš kupovat ojetinu a může se ty podělat cokoliv

já osobně si myslím, že mám auta ve více než slušném stavu, ale záruku ti nedám na nic (je to prostě ojetina)
jestli někdo řešil zarezlý pístek, tak je sám píst Mrk takovýhle kravinky se vůbec neřeší
jo kdyby mi po měsíci zakukal motor, tak bych to asi nějak chtěl řešit

tys vracel auto po půl roce používání? Tak to koukám!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 16:24   Citovat  

Petura napsal:
však já ale vůbec nemluvil o Romanovi ...
napadla mě rozsáhlá diskuze o sanny cars a z poslední doby jaris vs. beasti
jen jsem chtěl poukázat na to, co si napsal sám, že jdeš kupovat ojetinu a může se ty podělat cokoliv

já osobně si myslím, že mám auta ve více než slušném stavu, ale záruku ti nedám na nic (je to prostě ojetina)
jestli někdo řešil zarezlý pístek, tak je sám píst Mrk takovýhle kravinky se vůbec neřeší
jo kdyby mi po měsíci zakukal motor, tak bych to asi nějak chtěl řešit

No tak ono Jaris vs. Beasty spíš vypadá spíš na to "koupím super stav skoro zadara"...

Pístek neřešil (i když policajt,tak má rozum - si musím rejpnout...), jen, že i to se může stát a i to kleknutí motoru se může stát (ale to má většinou nějakou tu předehru v podobě klapání a klepání..).

Holt to chce vybírat pořádně, radši počkat nebo připlatit. Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 17:18   Citovat  

No, je mi jasný jak to pujdu kupovat že nepujdu sám. ten max. 1.8 je jakože minimum - maximum Velmi šťastný takže 1.8 u dvoulitráku je fakt pojistka o 2400větší a o havarijku nemluvě. Chtěl jsem se spíše zeptat na co si dát pozor přímu u těch hond, někdo psal že po nastartovaní pokud dele svití něco na palubce, je problém atd... no koukal jsem tu po těch autech, a je to pro mě vážně škoda Ble když tam někdo ukaže že za 6týdnu nalíta 300km tak to bych asi zničil. já lítam měsičně kolem 1500 - 1800km. (ročně kolem 20 - 25 s dovolenkou). Takže proto si radši vezmu spolehlivější auto. Můžu říct že co mám teďka tak mě sklamalo jen jednou a to byla baterka v zimě HaHaaa a kolik na to stoji opravy, hodně lidí říka že se nedoplatím. proto jen bych se poptal jen na porovnaní třeby mezi starším passatem či audinou (kterou mi furt nutí brácha)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 17:20   Citovat  

PS. mužu dostat kontakt na toho roma ? určitě bych se na nějákej kousek kouknul. PS to asi vozí z vedlejších státu co ? Jak to potom je s papírama? zařizuje on nebo já ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 17:24   Citovat  

Co mám zkušenosti s civicama a integrama (asi 10aut) tak motorově problém nebyl žádný, největší problém bývá s korozí. Jinak náhradní díly mně drahé nepřijdou. Ale je to kus od kusu, chce to vybrat správně a odhalit nedostatky konkrétního auta.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 17:29   Citovat  

marek.dh napsal:
Co mám zkušenosti s civicama a integrama (asi 10aut) tak motorově problém nebyl žádný, největší problém bývá s korozí. Jinak náhradní díly mně drahé nepřijdou. Ale je to kus od kusu, chce to vybrat správně a odhalit nedostatky konkrétního auta.

no právě, neznám nikoho kdo kdy měl hondu takže nevím jestli tam jsou nějáke vady co trapí tuhle značku delší dobu. No ono taky zaleží co ty oproti mě bereš jako drahé.
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 17:48   Citovat  

angel.CZ napsal:
no právě, neznám nikoho kdo kdy měl hondu takže nevím jestli tam jsou nějáke vady co trapí tuhle značku delší dobu. No ono taky zaleží co ty oproti mě bereš jako drahé.
koukni se na autokelly tam máš ceny dílu Úsměv a taky mi příde že to je levný Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 17:50   Citovat  

Podle mě je výhoda Hondy v tom, že tady na fóru se dá koupit spousty náhradních a tuningových dílů za dobré peníze a co by tě zajímalo dál se doporučuju podívat na nějaký eshop s autodílama (autokelly, e-cat atd.) a uvidíš jaké jsou ceny na tvůj model který chceš... podle mě je pořád honda celkem spolehlivá (ty auta před 10 lety), takže bych se servisu nebál, nebo aspoň taková je moje zkušenost.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 19:06   Citovat  

angel.CZ napsal:
No, je mi jasný jak to pujdu kupovat že nepujdu sám. ten max. 1.8 je jakože minimum - maximum Velmi šťastný takže 1.8 u dvoulitráku je fakt pojistka o 2400větší a o havarijku nemluvě. Chtěl jsem se spíše zeptat na co si dát pozor přímu u těch hond, někdo psal že po nastartovaní pokud dele svití něco na palubce, je problém atd... no koukal jsem tu po těch autech, a je to pro mě vážně škoda Ble když tam někdo ukaže že za 6týdnu nalíta 300km tak to bych asi zničil. já lítam měsičně kolem 1500 - 1800km. (ročně kolem 20 - 25 s dovolenkou). Takže proto si radši vezmu spolehlivější auto. Můžu říct že co mám teďka tak mě sklamalo jen jednou a to byla baterka v zimě HaHaaa a kolik na to stoji opravy, hodně lidí říka že se nedoplatím. proto jen bych se poptal jen na porovnaní třeby mezi starším passatem či audinou (kterou mi furt nutí brácha)

To povinný jak u který pojišťovny... Můj kamarád měl Accorda 6g 2.0, koupil s 250tis.km, teď po 8letech je někde u 500tis.km a už teda bude kupovat jiné...

Že se nedoplatíš je fáma z dob komunismu. Úsměv Druhovýroba je už kvalitní a ceny srovnatelné, pak tu máme Aldu,který umí hodně originál dílů za 60% ceny v Hondě,ale musíš si k němu dojet do Jesenice.

Je tu téma vše o Acco 6g,tak si je projeď, tam bude asi nejvíc problémů,co se klukům vyskytlo.
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 19:15   Citovat  

angel.CZ napsal:
PS. mužu dostat kontakt na toho roma ? určitě bych se na nějákej kousek kouknul. PS to asi vozí z vedlejších státu co ? Jak to potom je s papírama? zařizuje on nebo já ?

Roman vozí auta z Německa, papíry si zařizuješ sám, i když je fakt, že občas má i něco už na českejch... Najdi si topic Rom. Hondy na prodej...a pošli mu sz Mrk Úsměv
edit odkaz zde: tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 21:07   Citovat  

OK, OK budu prolistovávat, sice je to tu méně přehlednější, ale určitě to časem najdu Úsměv A kdybych našel nějáky auto a chtěl poradit jestli ho brát či ne, mužu tu hodit odkaz nebo jinam ?

Už musím do práce tak to hodím a skuste poradit jaký...
Accord (jen jinou barvu) tudy odkaz
Civic bez těch světlometů - tudy odkaz

Díky moc za odpovědi. a hlavdě důvody proč to a to. Moc se vtěch hondách nevyznám.
   Návrat  
exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 21:54   Citovat  

angel.CZ napsal:
OK, OK budu prolistovávat, sice je to tu méně přehlednější, ale určitě to časem najdu Úsměv A kdybych našel nějáky auto a chtěl poradit jestli ho brát či ne, mužu tu hodit odkaz nebo jinam ?

Už musím do práce tak to hodím a skuste poradit jaký...
Accord (jen jinou barvu) tudy odkaz
Civic bez těch světlometů - tudy odkaz

Díky moc za odpovědi. a hlavdě důvody proč to a to. Moc se vtěch hondách nevyznám.

pokud nechces litovat, nekupuj auto v bazaru Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 21:58   Citovat  

exxsodus napsal:
pokud nechces litovat, nekupuj auto v bazaru Úsměv

To nemusí být vůbec pravda, já jsem koupil i ctr v bazaru a i staré auta jsem v bazaru prodal a ani jedno si myslím nebylo špatné a už vůbec bych toho nelitoval... do bazaru někdo dá auto, protože je větší šance, že se na to někdo podívá a zalíbí se mu a potom ho třeba koupí... ale je to jedno z x to je jasné, chce to vybrat a nepřebrat, nezáleží jestli v bazaru nebo od majitele
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 22:15   Citovat  

Já bych z bazaru auto už nekoupil.
Do bazaru totiž dává auto ten, kdo se za něj stydí, protože tam je něco v nepořádku a doufá, že bazarnický "profík" mu dokáže jeho auto prodat tak šikovně, že si kupec ničeho nevšimne.
Ten kdo si je jistej, že je jeho auto v pořádku, tak si ho v pohodě prodá sám bez toho, aby platil někomu provizi za prodej.
   Návrat  
Jetloš je teď offline  Jetloš
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 22:29   Citovat  

Já bych to nešel koupit s mechanikem,ale s někým kdo Hondy zná a nejlíp jí vlastní a uplně nejlepší by bylo,najít někoho,kdo vlastní přesně konkrétní typ o který máš zájem...samozřejmě musí to bejt zapálenej Hondař,třeba tady z clubu.. Velmi šťastný Já například vlastnil nespočet civiců a crx různých modelů a při koupi ITR jsem taky přeslechl hlučnější ložisko v převodovce ...Borec tam měl laďák made in doma a ten to všechno přeřval(zamaskoval)...po výměně výfuku jsem odhalil problém.Lehce hlučného ložiska v převodovce a problém byl na světě,ale jak zde bylo řečeno vše se dá opravit.... Co se týká jednoduché kontroly motoru,nechal bych auto zahřát na provozní teplotu a pak ho cca 3X prošlápni na neutrál k červenemu poli otáčkoměru a pak rychle vyskoč a koukni co se děje za autem.Jestli tam bude lítat modro černej oblak štiplavého smardu,kterej ne a né zmizet,tak od toho auta utíkej hodně rychle,protože ti bude brát na 90 procent olej víc než je zdrávo Velmi šťastný Jo a než tohle uděláš tak se radši zeptej majitele,at ti nedá do budky pořádnej výtlem ,ale zatím jsem se nesetkal při koupi s nikým,kdo by mi to zakázal... Úsměv
   Návrat  
Radek11111 je teď offline  Radek11111
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 22:29   Citovat  

s některýma názorama na bazary nemůžu souhlasit. V jednom nejmenovaném pracuji, tak to znám z praxe.

Spousta lidí tu nechá auto, protože se nechce zabývat s nějakým zdlouhavým prodejem či chtějí peníze ihned na ruku. A některé kousky jsou opravdu libovky. To že se ti nějaké auto z bazaru vysypalo? to se ti uplně klidně vysype auto i od známého. Kupuješ ojeté auto, ne nové. A do auta nikdo nevidí.

I mě se např. stalo, že jsem měl auto 3 roky bez jediné závady, prodal jsem ho, a kupujícímu kleklo 10 km ode mě. Vzal jsem ho zpátky a bylo to teda jen relátko, takže za 2 dny zase prodané. Ale prostě nikdy nevíš
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 22:33   Citovat  

To je jeden pohled na věc, druhý je ten že ne každý sedí doma na netu a projíždí auta co kdo prodává... prostě někdo nemá co dělat hodinku, mrkne se do bazaru a třeba se mu něco zalíbí... Já na tom nevidím žádný problém. Moje ctr třeba bylo v bazaru po 1 majiteli, který koupil auto nové a servisoval ho v Hondě celých těch 8 let, jen se mu to asi nechtělo prodávat... Můžeš narazit na dobrou nabídku i v bazaru, tak i přímo u majitele, šance je skoro stejná
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 0:11   Citovat  

Já svýho bejvalýho Aerodecka kupoval taky v bazaru a za 4 roky jsem neměl vážnej problém, krom normálních provozních věcí (tzn. vejfuk, brzdy, baterka...). Neni bazar jako bazar, to je jasný...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupě Mé první hondy
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina