Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 140, 141, 142 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Strana 141 z 464
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 22:11   Citovat  

tudy odkaz pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
civicpower je teď offline  civicpower
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 22:28   Citovat  

Sakul napsal:
http://auto.bazos.cz/inzerat/12622642/Lancer-EVO-VIII.php pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
¨
se překlepl, ne? Tak to koukám! do 20.000?!!! KO
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 7:09   Citovat  

Sakul napsal:
http://auto.bazos.cz/inzerat/12622642/Lancer-EVO-VIII.php pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

to je BOREC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem dám 20001,- pořádnej výtlem
   Návrat  
Krtek je teď offline  Krtek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 14:42   Citovat  

v hráčkarně mu ěnco takového určitě prodají a za ty prachy moc rádi..Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný ..a možná i s dálkovým ovládáním..Velmi šťastný pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 15:02   Citovat  

Zatím asi poslední verze mailu z podvodných inzerátů:

Vozidlo je stále na prodej za tuto cenu. Je v dobrém stavu, nemá žádné technické poškození, žádné škrábance nebo promácknutí, žádné skryté vady. Dodává se se všemi originál klíce, manuály, knihy údržby, zimní pneumatiky a všechny ceské dokumenty. Vuz byl mého bratra, který žil v Ceská republika, muj bratr zemrel pred 3 mesíci v hloupé nehode motocyklu. Jsem velmi smutný, že bolest je velmi velký pro me, to byl muj jediný bratr a já ho milovala moc. Bydlím ve Spojeném království, Glasgow a auto je se mnou. Jeho manželka mi dal auto prodat, protože ona se pohybovala u me doma a ona se nemuže použít jej zde ve Spojeném království, protože zde auta mají volant na pravé strane. Ona nechce zbohatnout na smrti mého bratra tak, že je duvod, proc jsem dal za nízkou cenu. To je ceská modelka a papíry a desky, má všechny zaplacené dane, a nyní všechny papíry a dokumenty jsou na mé jméno, pokud si chcete koupit to není žádný problém, protože pošlu auto ve své zemi a já budu platit za prepravní poplatky. Pro více informací jsem cekat, abyste mi poslat odpoved.

Dekuji vám!

PS: Jsem velmi líto, muj špatný ceský, pokud umíte anglicky to bude lepší pro me.
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 15:12   Citovat  

tohle mi poslal nekdy loni v zime kdyz jsem se ptal na peknou poface E46 2,0D s asi 90tis km za 80 000 Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 15:13   Citovat  

osiris napsal:
tohle mi poslal nekdy loni v zime kdyz jsem se ptal na peknou poface E46 2,0D s asi 90tis km za 80 000 Velmi šťastný

Až tak? Já ještě letos setkával spíš s anglickejma...

Ještě můj poznatek z práce - frajeři si nechávají od pravých majitelů posílat vyfocený/oscanovaný český TP, kde pak začerní jméno a foto dají ke svému inzerátu... (maily zájemce chodily z Německa, účet kam měli jít peníze byl ve Španělsku)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 15:21   Citovat  

ja jsem si s nim pak psal schvalne co z nej vyleze a to ze mi ofoti ty papiry vzdycky nejak zakecal a furt jen chtel poslat zalohu, ze pak posle prepravni spolecnsoti to auto a tem ja doplatim zbytek tkaze neco jako dobirka.... a chtel o do nejaky anglicky banky

... jian ktohle vypada zajimave, akorat nevim jestli bych si koupil auto z polska Velmi šťastný tudy odkaz
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 15:28   Citovat  

Hellborn napsal:
Zatím asi poslední verze mailu z podvodných inzerátů:

Vozidlo je stále na prodej za tuto cenu. abyste mi poslat odpoved.

Dekuji vám!

PS: Jsem velmi líto, muj špatný ceský, pokud umíte anglicky to bude lepší pro me.

také jsem se setka s tím samým a i zde na to upozornňoval, byla to anglie, odpovídají velice rychle ...
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 21:52   Citovat  

tohle jsem teda jeste nikdy nevidel tudy odkaz OK Mr. Green
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 21:58   Citovat  

Sakul napsal:

A Preludu 2g nebo 3g kabrio jsi viděl? Úsměv
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 22:00   Citovat  

Sakul napsal:

Velmi šťastný velebnosti ... to se teda Biebrovi "povedlo" Velmi šťastný
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 22:05   Citovat  

tudy odkaz

zatim TOP odpoved na muj inzerat Se stydím zmatenej pořádnej výtlem

"Dobrý den Vážený pane,

doufám, že mou nabídku nebudete považovat za příliš opovážlivou, nicméně pokud bychom se mohli dohodnout na ceně do 30.000kč, tak mi zavolejte na tel. 777 306 537, jsem připraven se pro vůz neprodleně dostavit a na místě v hotovosti jej vyplatit.

S pozdravem Petr Haňka
"

a nasledne na mou popudlivou odpoved Se stydím Tak to valím bulvy pořádnej výtlem

" Plně chápu, že se Vám to zdá málo a neberte to prosím nijak osobně, nicméně vzhledem k současné situaci na trhu ojetých vozů a předpokladu budoucího vývoje cen a poptávky Vám opravdu nemohu nabídnout více než jsem již nabídl, takže pokud byste svůj názor přehodnotil, nic nebrání uzavření obchodu.

S pozdravem Petr Haňka
"

Lidi to si nekteri vazne myslite,ze to auto dam nekomu za cenu,kterou usetrim sam z vyplaty za 2 mesice kdyz budu chtit ?? Prosim neurazejte moji inteligenci Mrk jdete si koupit Alfu nebo Fiata ci jinou plecku v te cene a verim ze i ze stejneho roku vyroby papa jen neni auto jako auto pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 22:26   Citovat  

Tome, dam ti 20, snad mi udelas cenu, kdyz se zname přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 22:28   Citovat  

Hlavator napsal:

Lidi to si nekteri vazne myslite,ze to auto dam nekomu za cenu,kterou usetrim sam z vyplaty za 2 mesice kdyz budu chtit ?? Prosim neurazejte moji inteligenci Mrk jdete si koupit Alfu nebo Fiata ci jinou plecku v te cene a verim ze i ze stejneho roku vyroby papa jen neni auto jako auto pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Napsal jsi mu tohle? Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 22:31   Citovat  

Hellborn napsal:
Napsal jsi mu tohle? Velmi šťastný

jj..neco v tom smyslu padlo v moji posledni odpovedi na kterou uz radeji neodpovedel Mrk
   Návrat  
exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 22:43   Citovat  

sleduju skoro kazdy den nabidku aut Honda a Subaru, cluby a hlavne bazos a jde videt, ze ceny jdou pomalu hodne dolu to mi hlava nebere
   Návrat  
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 22:44   Citovat  

[quote="Hlavator"]http://honda-auto.sbazar.cz/honda-civic-1-5-vtec-praha-10-o6516465.html

Hele Civíšek je fakt nádhernej,ale ta cena je fakt trochu moc nemyslíš?Nic ve zlém,ale co nabízí tenhle model krom motoru 1.6 84kw?? Myslím že hodnota aut z roku 99 je opravdu o dost níže,ať se nám to líbí nebo ne.
Na druhou stranu 30tis za takový krásný auto je opravdu trochu dementní návrh Velmi šťastný myslím že kdyby alespoň 50tis což je dle mě reálná hodnota vozu,ale ty si jí ceníš na 75tis a nikdo ti to rozmlouvat nebude,ani já ne,jen jsem psal svůj názor.Ten pán měl ale v jednom naprostou pravdu,dnes je doba na prodej totálně v wc a každej kouká na rok výroby,a počet KM pomalu nic víc je nezajímá.

Třeba já když prodával Fiata Punto Sporting 1.2 80Ps 6ti kvalt , cenu jsem měl 49tis,auto mělo servisku pravidelně vedenou,2xsada gum na liťákách,vše vyměněno apod.. prostě dobrý stav,volá mě ženská a první otázka byla kolik mám najeto,řikám že 190tis a ona že to je moc,že chce něco do 100tis km... řikám jí že tohle auto má ale úplnou servisní historii,ona furt že to je moc najeto,tak jí řikám že pokud chce tak jí to stočim na 80tis ale nedostane servisku a víš co řekla??!!!??No a to by se dalo? Tak jsem se začal smát a položil jsem to...
Ono je nezajímá že máš auto třeba v perfektním stavu,věřím že Hondu máš v super stavu,ale pokud zde bude takových kupujících převážná většina tak se bude prodávat zle.

Omlouvám se za offtopic ale takhle to dnes chodí.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 22:49   Citovat  

WendyCRX napsal:
Hele Civíšek je fakt nádhernej,ale ta cena je fakt trochu moc nemyslíš?Nic ve zlém,ale co nabízí tenhle model krom motoru 1.6 84kw??

nabizi motor 1,5 84kW OK a radeji dam na inzerat za 75 i kdyby se nemel prodat a mel mi zustat nez dat paneboze za 50..za 50 stezi koupis obycejnou 1,4ku v uplne serii..bez jedineho doplnku,ktery to auto dela o neco zajmavejsi..a nebo zbaztlenej vytuzenej kram pořádnej výtlem

to je jedno..jestli je pro zbytek naroda 70k tak nehorazna cena za takove auto tak potom mi muzou vsichni kiss me do te doby nez se ho budu chtit zbavit za kazdou cenu kvuli tomu,ze budu mit neco jineho v merku s tim,ze proto budu rozhodnutej papa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 23:31   Citovat  

to je nejakej bazarista, me napsal 2x to samy na accorda nejdriv kdyz byl za 99 a pak kdyz byl za 80 Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2011 , 0:19   Citovat  

panove, nevedel by nekdo nahodou o nejakym TP na CRX ? nejlepe CRX 2g a v to nejelspim pripade CRX 2g s D16 Úsměv ... kamarad shani papiry na svuj Rallye special VTEC
   Návrat  
Majty1990 je teď offline  Majty1990
PříspěvekZaslal: 10.11.2011 , 0:36   Citovat  

to osiris:ten druhej inzerat je starsi ale uvidis tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2011 , 7:31   Citovat  

Hlavator napsal:
http://honda-auto.sbazar.cz/honda-civic-1-5-vtec-praha-10-o6516465.html

"Dobrý den Vážený pane,

doufám, že mou nabídku nebudete považovat za příliš opovážlivou, nicméně pokud bychom se mohli dohodnout na ceně do 30.000kč, tak mi zavolejte na tel. 777 306 537, jsem připraven se pro vůz neprodleně dostavit a na místě v hotovosti jej vyplatit.

S pozdravem Petr Haňka
"

a nasledne na mou popudlivou odpoved Se stydím Tak to valím bulvy pořádnej výtlem

" Plně chápu, že se Vám to zdá málo a neberte to prosím nijak osobně, nicméně vzhledem k současné situaci na trhu ojetých vozů a předpokladu budoucího vývoje cen a poptávky Vám opravdu nemohu nabídnout více než jsem již nabídl, takže pokud byste svůj názor přehodnotil, nic nebrání uzavření obchodu.

S pozdravem Petr Haňka
"

já furt nechápu co si ty lidi myslej nesouhlas
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.11.2011 , 7:51   Citovat  

osiris napsal:
to je nejakej bazarista, me napsal 2x to samy na accorda nejdriv kdyz byl za 99 a pak kdyz byl za 80 Velmi šťastný

odkaz
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.11.2011 , 7:55   Citovat  

Hellborn napsal:
odkaz

ale Hondu tam nema zadnou pořádnej výtlem
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2011 , 7:57   Citovat  

Hlavator napsal:
ale Hondu tam nema zadnou pořádnej výtlem
no vidiš byl by si první běž do toho pořádnej výtlem
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2011 , 8:47   Citovat  

Hlavator napsal:
http://honda-auto.sbazar.cz/honda-civic-1-5-vtec-praha-10-o6516465.html

"Dobrý den Vážený pane,

S pozdravem Petr Haňka
"

S pozdravem Petr Haňka
"

Mně napsal to samé stejný Petr Haňka a nabídl mi za MB6 když jsem prodával 50t pořádnej výtlem
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2011 , 8:56   Citovat  

Trochu off topic ale proč se u nás prodává tak málo těchto sedanů...a v Německu to je skoro to samé.

tudy odkaz
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2011 , 9:06   Citovat  

V Nemecku je celkove o hodne vetsi trh a zakaznik si vybere to co se mu libi a nejde mu jen o prakticnost, jako vetsine Cechu, ktery chce hlavne velky prakticky kufr, co sedan nenabizi. Mne se sedan moc libi a za ty penize, co se prodavaji, dobry kup.

Co se tyce ceny e-vtec Hlavatora, pro priklad, ja pokud bych neboural, prodavam za 50tis Kc s korozi na obou lemech a tukancem nad pravym blatnikem, jinak bylo auto v poradku, samozrjeme, ze ty ta mas lipy a jina vylepseni, ktera delaji vuz hodnotnejsi, ale jen pro mensinu, pro cloveka, ktery neni nadseny a hleda spolehlivy a svizny vuz to neoceni. podle me je realna cena kole 60tis. Je to ale muj nazor. přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.11.2011 , 9:08   Citovat  

Robik napsal:
Trochu off topic ale proč se u nás prodává tak málo těchto sedanů...a v Německu to je skoro to samé.

tudy odkaz

Menší praktičnost, usedlejší vzhled... Sedanů 7g je taky málo...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 140, 141, 142 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina