Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
- Správný pašák -
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 19.3.2008 , 23:45  Naposledy upravil Anonymní dne 20.3.2008 , 14:32, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Dokument z www.h-fans.cz

Dokument o zajímavém (z)jevu na našich silnicích

Dnes bych vám rád popsal přírodní úkaz, který já a moji přátelé nazýváme shodně jako "správný pašák". Pokud vám tento termín nic neříká, tak nezoufejte, právě pro vás je určen následující informační bulletin pro rozpoznání správného pašáka.
Zásady pro rozpoznání jsem rozdělil do několika skupin, které se vztahují vždy k určitému aspektu nejvíce charakteristického pro dané jedince.

Oblečení a vzhled

1.Správný pašák vlastní tmavé brýle s velmi tlustou obroučkou, nejlépe stříbrné barvy. Tyto brýle nosí na různých místech své hlavy, málokdy však na očích. Pokud už si je takový pašák nasadí, tak zásadně až po západu slunce.

2.Správný pašák se obléká do křiklavých barev, aby na sebe co nejvíce upoutal pozornost, žádné módní výstřelky mu nejsou cizí. Obzvláště kalhoty o 2 čísla větší s kapsami až na lýtkách patří k oblíbeným doplňkům pravých pašáků. Také bunda obvykle nezaostává za ostatními částmi oblečení a nezřídka připomíná umělecké dílo šíleného malíře s dostatkem křiklavých barev.

3.Správný pašák také nezapomíná na ozdoby obličeje a uší, má jich opravdu hodně, a to na různých částech obličeje. Odstranění těchto ozdob by se defakto rovnalo transplantaci celého obličeje.

Věk

1.Mladý pašák: do 15 let, neumí ještě všechny grify, ale statečně se je učí od starších pašáků, sní o tom jak bude jednou velkým pašákem.

2.Starší pašák: okolo 20 let, velmi nebezpečná kategorie pašáků, již mají finanční příjem, který jim umožňuje nákup aut a pohonných hmot, tím pádem jsou mobilní a velmi nebezpeční.

3.Přestárlý pašák: nad 25 let, již není tak nebezpečný, ale přesto působí škodu tím, že vychovává další generace pašáků. Vozí se většinou v postarším autě německé výroby o velkém zdvihovém objemu, který mu zaručuje dokonalou převahu nad "upachtěnými" řidiči fabií a jiného plevelu. Nikdy se nezatěžuje dravou jízdou v zatáčkách, postačí mu morální vítězství při jízdě po městě rychlostí 120km/h.

4.Skrytý pašák: pozor, jedná se o velmi nebezpečný druh pašáků, kteří na první pohled vypadají jako normální lidé a pohybují se obvykle v obyčejných autech. Zrada ovšem nastává v krizových situacích, kdy se tito lidé projevují jako velmi schopní pašáci. Jejich existence je pro mě velmi záhadná, odůvodňuji si ji pouze mohutnou zakomplexovaností daných jedinců.

Sociální chování

1.Správní pašáci chodí zásadně ve dvou, jednotlivý pašák nemá identitu.

2.Správný pašák neví co je to ostych, vždy působí sebevědomě a věří si. Samozřejmě, že je to do značné míry dáno stupněm jeho výchovy, pokud je otec takového pašáka taky správný pašák, celkový efekt je o 100% lepší.

3.Správný pašák má správnou partu, nejlépe plnou jiných správných pašáků. Bez této party působí osamoceně a není schopný vést plnohodnotný život, natož pak konverzovat s obyčejnými lidmi. V takovéto partě nalézá pašák smysl své existence, protože mezi normálními lidmi by byl leda k smíchu.

4.Správný pašák si udržuje tu pravou přítelkyni, tzv. pašákovou. Její celkový vizuální vzhled závisí na finančním zajištění daného pašáka. Pašáková musí zvládnout některé ze základních technik projevu osobnosti, ke kterým patří hýkavý až ječivý smích a dokonale nasraný výraz. Nejvíce jsou ceněny pašákyně, které dokáží mlčet nebo nemluvit bez vyzvání. Také neustálé pokuřování patří k dobrému vychování takové paní pašákové.

5.Nejsprávnějšího pašáka poznáte v kolektivu tak, že mluví nejhlasitěji a největší hovadiny.

6.Správný pašák nikdy nepřizná chybu a svoji neznalost. Naopak věří, že spolknul všechnu moudrost světa a halasně vykřikuje své názory. Ostatní pašáci obvykle přihlížejí s otevřenou hubou.

7.Správný pašák nikdy nezíská své znalosti z nějaké knihy, ale zásadně od ostatních pašáků. Díky tomu party pašáků postupně docházejí k šíleným závěrům, které pak aplikují zejména na svých vozidlech.

Vozidla správných pašáků

1.Správný pašák musí mít na autě tak tmavá okna, že sotva vidí ven.

2.Správný pašák provádí snížení vozidla zkrácením pružin na požadovanou délku. Výsledkem jsou nepředvídatelné jízdní vlastnosti takového vozidla.

3.Správný pašák má na autě pneumatiky alespoň o 100% širší než originální. Pokud jsou kola ještě podloženy alespoň 5 cm podložkami, tím lépe. Celkově dojde ke zničení továrního nastavení vozidla a tím pádem k výraznému zhoršení jízdních schopností daného vozidla a snížení životnosti pneumatik.

4.Správný pašák disponuje audiosoupravou, která musí minimálně vydávat dunivé zvuky. Pokud takovou soupravu ještě pašák nemá, nalepí na zadní okno logo své oblíbené značky. Tím se zlepší aerodynamika natolik, že auto dosahuje ve městě závratné rychlosti až 90km/h.

5.Správný pašák, pokud mu to finanční situace dovolí, navěsí na své auto minimálně 10ks doplňků (viz. Citroen BX pohybující se po Brně), nejlépe přímo ve vrstvách na sebe. Oblíbené jsou zejména různé spoilery dosahujících mamutích rozměrů. Celkově většinou takové auto působí velmi disharmonicky a také dílenské zpracování obvykle pokulhává (slícování a odstíny laků). Je to dáno celkově mizerným estetickým vkusem pašáků.

Následující odstavec je opravdu základ tohoto článku, proto mu věnujte zvýšenou pozornost, pro rozpoznání správného pašáka je to velmi důležité!

Jízdní styl opravdových pašáků

1.Správný pašák udržuje velmi přesně vzdálenost od vozidla, které jede před ním. Tato vzdálenost se zmenšuje s narůstající rychlostí vozidla a pohybuje se obvykle okolo 0,48 - 0,52 m mezi nárazníky obou vozidel. Tuto schopnost pašáci velmi dlouho trénují, takže se neobávejte jakýchkoliv potíží. Maximálně do vás vletí plnou rychlostí, když se jen dotknete brzdy. Pokud však takovouto situaci pašák ustojí, rapidně se zvýší jeho sebevědomí a zkrátí vzdálenost o 10 cm.

2.Správný pašák zásadně předjíždí na velmi nepřehledných místech a na hranici svých řidičských schopností a schopností vozidla. Takovýto pašák nezřídka skončí v nějakém sloupu veřejného osvětlení na jinak bezproblémovém úseku čtyřproudové silnice s omezením rychlosti na 60 km/h.

3.Správný pašák předjíždí tím agresivněji, čím sportovněji působí před ním jedoucí automobil. Pokud daný automobil zrychlí a pašák ho nepředjede, jedná se o jednoznačné porušení pravidel silniční dopravy a pašák se odmění ukázkovou jízdou za zadním nárazníkem až k dalšímu rychlostnímu omezení, kde vás vítězoslavně předjede. Bohužel přes zatmavená okna neuvidíte jeho šťastný úsměv.

4.Správný pašák řídí jednou rukou v pozici jedna hodina. Řízení oběma rukama považuje za potupné a nikdy ho nepoužívá. Posed takového pašáka za volantem je vždy mírně nachýlený na stranu směrem k řadící páce. To výrazně zkracuje dobu potřebnou k přeřazení nebo vyladění rádia. Někdy ovšem takový posaz mate řidiče vozidel vepředu, kteří mají ve zpětném zrcátku dojem, že vozidlo za nimi je nakloněné na jednu stranu.

5.Správný pašák jezdí celý den z rozsvícenými předními mlhovými světly, pokud je ovšem má. Dává mu to pocit převahy nad ostatními řidiči. Podle mě však dosáhne pouze jejich oslnění.

6.Správný pašák zásadně nepoděkuje, když ho pustíte, nebo mu dáte přednost tam, kde to není nezbytně nutné. Komunikuje totiž pouze s ostatními pašáky.

7.Správný pašák kličkuje s autem mezi jednotlivými pruhy a má tak zážitky pilota formule 1. Vzdálenost mezi semafory tak urazí za třetinu vašeho času, ale protože jsou semafory synchronizované na nižší rychlost, skoro vždy ho dojedete.

Deset zásad pro jednání se správnými pašáky

1.Zásadně se správným pašákům nesmějte do očí, jinak hned odejdou.

2.Zásadně se nesmějte jejich autům, jinak hned odejdou a ještě vás jejich pašákyně obdaří nasraným výrazem.

3.Pokud vás takový pašák předjíždí, zpomalte, znásobíte tak jeho pocit vítězství, ale ušetříte majlant za opravu auta. Pokud se vám takový pašák nalepí "na zadek" dejte mu blinkrem najevo, že vás může předjet, opět ušetříte.

4.Na semaforech předstírejte, že hodláte rychle vyrazit vpřed. Nejlepší je túrování motoru. Každý správný pašák se nechá nachytat a ze semaforu vyrazí na plný plyn. Vy se rozjeďte pomalu, na příští červené ho stejně doženete.

5.Pokud vám pašák něco povídá, zúčastněně přikyvujte, bez ohledu na blbosti, které vám povídá. Pokud se vám chce smát, předstírejte kašel.

6.Nikdy se během rozhovoru ke správnému pašákovi neotáčejte zády, jinak se smrtelně urazí a už s vámi nikdy nepromluví.

7.Pokud se mezi sebou baví dva pašáci o technických problémech a jejich řešení, pozorně poslouchejte a vše si zapamatujte. Získané znalosti se vám budou hodit při obveselování vašich známých při vhodných příležitostech.

8.Pokud uvidíte exemplární případ pašáka, vyfoťte si ho na památku. Pohled na něj vás v budoucnu rozveselí.

9.Naučte se rozpoznávat pašáky ve svém městě, zjistíte, že díky svým znalostem jste schopni přežít ve zdraví dopravní situace, které pašáci rádi vytvářejí.

10.Vyhýbejte se velkým skupinám pašáků, pašáctví je nakažlivé.

To by bylo pro dnešek vše a přeji vám co nejméně zlých zážitků s tzv. pašáky. Pokud máte k mému článku připomínky nebo další náměty, posílejte mi je na littleboby@h-fans.cz.

Poznámka by Alien: Našeho figuranta nám po dlouhém přemlouváním stvořil Freeman. Ne že by měl snad příznaky pašáctví, ale jevil se nám k tomuto účelu jako vhodná figurka. Styl jízdy, který na fotografiích předvádí, sám neprovozuje, pouze byl mnou instruován k navození co nejvěrnějšího obrázku vídaného často ve zpětném zrcátku Úsměv. Pokud jde o článek samotný, byl inspirován zvýšeným výskytem pášactví v poslední době, ovšem berte jej jako recesistický. Mě osobně nejvíc zabolí, když někoho vidím řídit takovýmto stylem Hondici… Chtěl bych vidět reakci člověka, který řídí zápěstím v krizové situaci, nejlépe kdyby mu tak v kile prdla přední pneumatika. Jeho zápěstí by v takové situaci uřídilo kulové. Závěrem bych všem popřál co nejméně pašáků na silnici.

Poznámky by rooney: Článek mám dovoleno zveřejnit od samotného autora Roberta (littleboy)

1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
1.jpg, 23.6 kB

2.jpg

2.jpg, 26.24 kB

3.jpg

3.jpg, 26.89 kB
   Návrat  

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.3.2008 , 0:05   Citovat  

Tož sem to celé přelouskal, fakt pravda ... když si tak uvědomím něktéré situace na silnici, co jsem prožil, každý kousíček z chování těch a nebojím se to říci - :mravenec:Ů - je pravda, BOHUŽEL!!!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.3.2008 , 0:13   Citovat  

zijtra montuju mlhovky, posouvam si sedacku a riznu pruziny
pozitri nalepim folie, prestavam dekovat a zacnu predjizdet na horizontech
popozitri zakladam inzerat na muj vrak omotany okolo sloupu...
HaHaaa HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SpideX je teď offline  SpideX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2008 , 0:20   Citovat  

Tak kdo je tady pašák HaHaaa
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2008 , 0:39   Citovat  

pořádnej výtlem Kdyz jsem se ptal jednoho "pasaka" na benzince proc se tak naklani k sajtre kdyz ridi rekl mi ze lip vidi na pravej bok pořádnej výtlem
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.3.2008 , 1:05   Citovat  

diacoon napsal:
pořádnej výtlem Kdyz jsem se ptal jednoho "pasaka" na benzince proc se tak naklani k sajtre kdyz ridi rekl mi ze lip vidi na pravej bok pořádnej výtlem

Tywoe cožéééé, jsem se z toho opravdu od srdce zasmál ... to je vůl, prej vidí líp na pravej bok ... pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.3.2008 , 8:45   Citovat  

diacoon napsal:

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.3.2008 , 9:03   Citovat  

OK pořádnej výtlem
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2008 , 9:09   Citovat  

Jo, pašáci, těch je tu jak srač**. Borci v natuněných 120cítkách. Ruku z okýnka muhehe. hudba na plné kule :music:

krizeee.

Hele a k tomu posezu. Nevím jak Vy, ale já ve svém autě musím sedět trochu přikrčený nastranu, jinak bych čuměl do hrany okna to mi hlava nebere Holt, špatný výber velikosti. asi půjdu reklamovat pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.3.2008 , 9:17   Citovat  

vojt4s napsal:
Jo, pašáci, těch je tu jak srač**. Borci v natuněných 120cítkách. Ruku z okýnka muhehe. hudba na plné kule :music:

krizeee.

Hele a k tomu posezu. Nevím jak Vy, ale já ve svém autě musím sedět trochu přikrčený nastranu, jinak bych čuměl do hrany okna to mi hlava nebere Holt, špatný výber velikosti. asi půjdu reklamovat pořádnej výtlem

Když seš dlouhej jak tejden před vejplatou... Úsměv Mých 182cm se sedačkou co nejníž má ještě slušnou rezervu... Úsměv

Jo, někde v okolí mám taky dva podobný exoti - jeden s Fáčkem (tomu k pohonu auta musí stačit ta tuc-tuc bedna) a druhej 120 (bílý růžově svítící zadní světla a díra ve vejfuku..), v naší ulici v zatáčce běžně minimálně 70 a víc, přitom to tam už minimálně (co jsem viděl) dvě auta vzaly přes boudu...
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2008 , 9:28   Citovat  

diacoon napsal:

pořádnej výtlem OK

no...na mě to moc nesedí... Velmi šťastný
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2008 , 9:43   Citovat  

Hellborn napsal:
Když seš dlouhej jak tejden před vejplatou... Úsměv Mých 182cm se sedačkou co nejníž má ještě slušnou rezervu... Úsměv

Jo, někde v okolí mám taky dva podobný exoti - jeden s Fáčkem (tomu k pohonu auta musí stačit ta tuc-tuc bedna) a druhej 120 (bílý růžově svítící zadní světla a díra ve vejfuku..), v naší ulici v zatáčce běžně minimálně 70 a víc, přitom to tam už minimálně (co jsem viděl) dvě auta vzaly přes boudu...

Když seš dlouhej jak tejden před vejplatou... Úsměv tak to je good pořádnej výtlem

já mám + - 5mm 190cm Velmi šťastný Ale nestěžuji si Úsměv

Kupuju Fáčko, a tubu do kufru. Když už nic, tak se za mnou alespoň každý podívá Mr. Green

( jak na vola ale HaHaaa )
   Návrat  
Biturb je teď offline  Biturb
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.3.2008 , 10:05   Citovat  

paradni clanecek..
ja hlasim z moravy cim dal vetsi vyskyt pasaku, asi nekde dochazi k jejich premnozeni..
S moji pritelkyni se uz jenom smejeme, protoze uz jsme se nabreceli dost..
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.3.2008 , 13:55  Naposledy upravil dark dne 20.3.2008 , 13:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

KRUCINAL ROONEY !!!

Kdyz uz vezmes clanek z ciziho webu ( h-fans.cz) tak aspon napis odkud jsi ten text vzal a vloz sem ty fotky ktere k tomu patri ! Kdyby ses me po tech fotkach zeptal tak jsem ti je sehnal. naštvanej naštvanej naštvanej

Zdroj jsem ti doplnil natvrdo do zacatku popisu velkym pismem, takze uz neni treba opravovat.
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 20.3.2008 , 13:56   Citovat  

JO jo na Moravě jich je habaděj,ale jak píše Biturb,aspoň se má člověk čemu zasmát HaHaaa
   Návrat  

Anonymní
PříspěvekZaslal: 20.3.2008 , 14:02   Citovat  

Dark: Fotky jsem tady nahrát chtěl,jestli sis to dole předčetl,ale nešlo mě to. Ten článek mám u sebe uloženej. Ale nevím jak se z něj dají fotky vyjmout a pak nahrát tady,prostě mě to nejde. Kdyby web .h-fans.cz,stále byl v provozu tak si z něj fotky stáhnu a nahraju je sem. To že jsem měl napsat tobě,jsem nevěděl. Zdroj článku jsem tam napsat měl za to se omlouvám. Psal jsem to Robertovi a ten mě to schválil.
   Návrat  

dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.3.2008 , 14:10   Citovat  

rooney napsal:
Dark: Fotky jsem tady nahrát chtěl,jestli sis to dole předčetl,ale nešlo mě to. Ten článek mám u sebe uloženej. Ale nevím jak se z něj dají fotky vyjmout a pak nahrát tady,prostě mě to nejde.

udelas to tak, ze si nejdriv nahrajes fotky na nejaky stranky, kde je muzes mit ve formatu
kód:
 http://

potom do textu tam kam je chces vlozit napises
kód:
 [img] tudy odkaz

to by melo zafungovat.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
- Správný pašák -
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích: