Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Plovouci podlaha
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.8.2007 , 19:23   Citovat  

Nedelate nekdo z fora plovouci/dreveny podlahy? Vyhledove me ceka vymena podlah v byte, takze proc nenechat vydelat nekoho, kdo ty penize nainvestuje do svoji hondicky Cool
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2007 , 19:29   Citovat  

No já dělám, ale za 1-jsem časově vytíženej
za 2-jsem z Brna a nevím od kaď ty!!
za 3-je to jednoduchý, takže jestli seš jenom trochu zručnej, určitě bys to zvládl (klidně poradím) Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.8.2007 , 19:44   Citovat  

Ludva napsal:
No já dělám, ale za 1-jsem časově vytíženej
za 2-jsem z Brna a nevím od kaď ty!!
za 3-je to jednoduchý, takže jestli seš jenom trochu zručnej, určitě bys to zvládl (klidně poradím) Mrk

To Ludva - ja jsem z Prahy, takze by to bylo asi dost zruky. Me teda nejde ani tak o vlastni polozeni, ale spis o doporuceni konkretniho typu podlahy ev. dodani materialu. Nekoho na polozeni si sezenu klidne i sam...

Jde mi o to, ze potrebuju podlahu, ktera vydrzi, kdyz mi po ni bude litat pes, bude po ni tahat hracky, bude se na ni prat s jinejma psama a obcas si i hrabne. Taky by bylo potreba, aby podlaha vydrzela kdyz na ni neco vyleje. Dalsi problem je v tom, ze budu cca za rok delat v byte vetsi stavebni upravy (bourat nektery zdi a zvetsovat kuchyn a bytovy jadro) a asi pak bude potreba podlahu v jednom miste upravit (jadro se zvetsi na ukor chodby, takze v jednom miste pujde podlaha uplne pryc a v jednom ji budu zuzovat o cca 10cm), takze bych potreboval aby byla podlaha rozebiratelna a upravitelna. Co bys doporucil? Koukal jsem treba na HVT Interier (www.hvt.cz) a znacky Floorline a Euroclick. Pripadne ciste dreveny Steirer parkett. Ale nijak se v tomhle nevyznam. Diky
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2007 , 20:14   Citovat  

Je to hlavně o ceně.Máš podlahy co ti splní tvoje nároky a stojí 1 m2 kolem 150,-kč (taky záleží jak je budeš moc zatěžovat), a pak jsou dražší které se dají i brousit.Tam ceny začínají na 700,-kč a končí 2500,-kč za 1 m2..Systém pokládání je v dnešní době ve směs stejný.Point and klick.Lepená je zastaralá technologie co se v dnešní době nepoužívá.Pokuď se chystáš k jakékoliv přestavbě, s podlahou bych radši počkal a řešil to prozatimní variantou a tou je nejlevnější koberec.Ono totiž záleží jak je příčka postavená a jak budeš potřebovat podlahu upravovat.Mohl by ses dostat do situace že podlahu bedeš muset stejně rozebrat celou.Proto ti dopručuji koberec.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.8.2007 , 20:26   Citovat  

Ludva napsal:
Je to hlavně o ceně.Máš podlahy co ti splní tvoje nároky a stojí 1 m2 kolem 150,-kč (taky záleží jak je budeš moc zatěžovat), a pak jsou dražší které se dají i brousit.Tam ceny začínají na 700,-kč a končí 2500,-kč za 1 m2..Systém pokládání je v dnešní době ve směs stejný.Point and klick.Lepená je zastaralá technologie co se v dnešní době nepoužívá.Pokuď se chystáš k jakékoliv přestavbě, s podlahou bych radši počkal a řešil to prozatimní variantou a tou je nejlevnější koberec.Ono totiž záleží jak je příčka postavená a jak budeš potřebovat podlahu upravovat.Mohl by ses dostat do situace že podlahu bedeš muset stejně rozebrat celou.Proto ti dopručuji koberec.

No jasny, ono jde o to, ze podlahy bud delat v celym byte a ten kousek, co budu menit je v predsini s tim, ze s rozebiranim predsine pak pocitam. Jde o celkem par metru... Co se dreva tyce, tak tam se bojim, ze to pes asi poskrabe. Zas na druhou stranu laminat mi neprijde az tak prijemnej na dotek... Znas nejakou z tech firem, co jsem psal? Koukal jsem, ze moc pekny laminatovy v tvrdosti 32/33 jsou tak kolem 450-800 kc/m2 plus pokladka. Btw. kdyz jsem mel doted koberce a nechaval pred jejich polozenim vyrovnavat podlahu, bude se muset to vyrovnavani delat znova? Koberce jsou nalepeny...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2007 , 20:56   Citovat  

Podlahu už vyrovnávat nemusíš pokuď jsi ji dělal před koberci.To že jsou nalepené a nějaká menší nerovnost tam zbyde nevadí.Abych se ti přiznal s těmahle firmama nemám žádnou skušenost.Většinou si zákazník koupil sám materiál a já jenom složil.Plovoučku jsem dělal jenom párkrát, ale vím jak se to dělá.V materiálu se zas až tak dobře neorientuju, ale za tu cenu budeš mít super podlahu. OK Co jsem si dělal doma vyšla za 1 m2 120,-kč a mám ji pět let a je ok.Je v pokojíku u malé a znáš děti. Úsměv
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.8.2007 , 23:11   Citovat  

Mam doma (novostavba RD) plovouci podlahu (650 kc/m2) a urcite bych se nejdrive priklonil ke koberci (prozatimni reseni) a pak bych dal drevenou plovouci podlahu. Radsi bych si priplatil a koupil ji misto laminatove ktera je slabsi a min kvalitni a neda se zbrousit. Nechal bych si to udelat firmou a to kvuli zaruce a 5% DPH. Pokud nemas opravdu vodorovny podklad a nedela to odborna firma tak ztracis zaruku a pri reklamaci nemas sanci. Pokud mas doma psa tak podlaha dostane peknej zahul (vrypy, skrabance). papa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.8.2007 , 15:02   Citovat  

Příští rok budu dělat doma taky přestavbu a podlahu dám tu brousitelnou.Ještě je tady jedna možnost jak ochránit podlahu proti pejskovím drápkům.A tou jsou papuče.Sice se mu to moc líbit nebude , ale zvikne si.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2007 , 9:32   Citovat  

CAD napsal:
Mam doma (novostavba RD) plovouci podlahu (650 kc/m2) a urcite bych se nejdrive priklonil ke koberci (prozatimni reseni) a pak bych dal drevenou plovouci podlahu. Radsi bych si priplatil a koupil ji misto laminatove ktera je slabsi a min kvalitni a neda se zbrousit. Nechal bych si to udelat firmou a to kvuli zaruce a 5% DPH. Pokud nemas opravdu vodorovny podklad a nedela to odborna firma tak ztracis zaruku a pri reklamaci nemas sanci. Pokud mas doma psa tak podlaha dostane peknej zahul (vrypy, skrabance). papa

Jasny, jenomze kdyz dam brousitelny parkety, tak je pes za chvili poskrabe. To uz mam ozkouseny. Olejovany jsou uplne k nicemu to vydrzej tak jedno prebehnuti a ty zalakovavany zvladne poskrabat taky. To zas myslim, ze ten laminat v tvrdosti 33 vydrzi vic. Pak me jeste napadlo udelat masivni dreveny lepeny pakety ("prkna") a holt je mit tu a tam se skrabancem...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2007 , 9:33   Citovat  

Ludva napsal:
Příští rok budu dělat doma taky přestavbu a podlahu dám tu brousitelnou.Ještě je tady jedna možnost jak ochránit podlahu proti pejskovím drápkům.A tou jsou papuče.Sice se mu to moc líbit nebude , ale zvikne si.

No to si vazne nedokazu predstavit, ze by si ty papuce nesundal. Ale napad je to zajimavej Velmi šťastný
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.8.2007 , 9:50   Citovat  

mám obyč laminátovou z baumaxu za cca 120/m2 pes po ní lítá a v pohodě .
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2007 , 9:50   Citovat  

Cely jsem to necet ale kup si radeji skladaci podlahu tzv CLICK..lepena je na pikacu
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2007 , 9:53   Citovat  

Si delas (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se)? Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Plovouci podlaha
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích: