Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosím o pomoc,Praha?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Hanz je teď offline  Hanz
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2011 , 13:04   Citovat  

Omlouvám se ,ale žádám touto cestou ,protože to je akutní.Neměl byste někdo 15000Kč na pujčení do 20.12.,vrátím 16000Kč,kluk udělal problém a hrozí exekuce,tento zbytek mi chybí a peníze mi další dojdou bohužel až okolo 17.12.Děkuji moc za pochopení i případnou pomoc.Z pozdravem Hanz přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2011 , 17:03   Citovat  

fakt nikdo? Smutný
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.11.2011 , 17:17   Citovat  

sorry za offtopic , ale asi to bude hodně vážná, když už se musíš ptát na H-C. Hele a co uvěr. karty někde byly, že ti půjčí snad do 20 tis a když to do měsíce vrátíš tak je 0 urok nebo zanedbatelný... pouze mě to napadlo. Přeju ti hodně stěstí přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2011 , 17:56   Citovat  

Dutch napsal:
sorry za offtopic , ale asi to bude hodně vážná, když už se musíš ptát na H-C. Hele a co uvěr. karty někde byly, že ti půjčí snad do 20 tis a když to do měsíce vrátíš tak je 0 urok nebo zanedbatelný... pouze mě to napadlo. Přeju ti hodně stěstí přátele

Potřebuji to do pondělka,bohužel více času nemám,no vážné to je nechci si někde brát půjčku na 20dní za nesmyslný úroky,potřebuji jen půjčit a hned vrátím,kdyby více času neřešil bych dojdou mi prachy,ze dvou prac.poměrů a dost ale bohužel,až kolem 18.12. Smutný
   Návrat  
The Joker je teď offline  The Joker
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2011 , 18:08   Citovat  

kamo je mi lito i ja sem na nule a doufam ze vyplata prijde pry az v utery, taky nam domu chodi obalky za bratra Bueee
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2011 , 18:27   Citovat  

The Joker napsal:
kamo je mi lito i ja sem na nule a doufam ze vyplata prijde pry az v utery, taky nam domu chodi obalky za bratra Bueee

ti nezávidím Vím co to je a o co jde,taky se mi bratříček povedl a k tomu na fetu jel a furt něco..... naštvanej to snad ne
Ale, přesto díky kemo za zájem.... přátele
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.11.2011 , 18:37   Citovat  

Tywee Hanzi,
když si mi to napsal, zděsil jsem se. Strach z exekuce chodil kolem naší rodiny asi 3 roky. Nejdříve mne jako ručitele odsoudili, pravomocně - společně a nerozdílně a pak jsem zaplatil vše já a zalažoval. Tudíž vím, co to je ...

Zatím pátrám, marně. My bohužel nemáme bokem.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2011 , 18:41   Citovat  

M@jk napsal:
Tywee Hanzi,
když si mi to napsal, zděsil jsem se. Strach z exekuce chodil kolem naší rodiny asi 3 roky. Nejdříve mne jako ručitele odsoudili, pravomocně - společně a nerozdílně a pak jsem zaplatil vše já a zalažoval. Tudíž vím, co to je ...

Zatím pátrám, marně. My bohužel nemáme bokem.

M@jku ,vím ,že kdybys měl půjčil bys mi ,přesto děkuji za tvůj čas a i snahu si fakt kamo.... přátele
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2011 , 19:47   Citovat  

Je to zlá doba,dobré časy nás již dávno přešly a bude stále jenom hůře s touto vládou Bueee
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.11.2011 , 19:52   Citovat  

Cody napsal:
Je to zlá doba,dobré časy nás již dávno přešly a bude stále jenom hůře s touto vládou Bueee

Cody,

prosím, zdržme se politické debaty, neb by mohla přejít v flamewar.

Ale když si to nakousl, vláda za to nemůže. Lidé sami si za to mohou, bo se proti ničemu vůbec nepostaví. Na to si musel přijít už dávno!
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2011 , 20:40   Citovat  

Cody: Nesváděj nic na vládu. Pracuješ ty, ne vláda. Každý svého štěstí strůjce...

A teď k tématu. Hanzi, kdybys slíbil jako zástavu auto, tak si myslím, že seženeš rychleji. Takhle si myslím, že bude problém půjčit na dobré slovo 15 klacků.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2011 , 9:43   Citovat  

[quote="AntHraX"]Cody: Nesváděj nic na vládu. Pracuješ ty, ne vláda. Každý svého štěstí strůjce...

Jo,takhle mluví pravičáci,ale startovní čáru má každý jinou,takže to štěstí někdo má a někdo ne offtopic

Jinak to auto do zástavy zní rozumně,15000,- není zase tolik a když se to ošetří smlouvou....
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.11.2011 , 10:17   Citovat  

Ahoj Hanzi,
vzal si neco a ted to nedokaze splacet ci jak?
Bohuzel je zla doba i v okruhu pratel a tak Ti sice muzu pomoci, ale delam to tak, ze kdyz kamosovi pujcim, tak si vezmu danou vec a vratim mu to po zaplaceni dluhu. Zatim to funguje na 100%. Tudiz, co muzes nabidnout do zastavy? Auto ne, to si nemuzu hned v pondeli odvezt, bot to potrebujes k zivotu Mrk Ale takova TV apod ...
Verim Ti, ale nekdy se dostanes do dalsiho a dalsiho problemu a pak nedokazes splacet. Podivej se na chudaka Minora Smutný

Cody, jina startovaci cara? Kazdy si muze udelat zivnostak ci nastoupit do prace. Vlada nemuze za to, ze nekdo ma pocatecni kapital a nekdo ne. To je otazka rodiny a pratel Mrk
Kazdopadne, i ja osobne klidne zainvestuju zajimavy projekt za podil ve firme. Nemyslim si teda, ze je v dnesni problem sehnat kapital na spusteni a pocatecni provoz firmy OK
Takze jaky rozdil? Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2011 , 11:37   Citovat  

S tou prací to právě není až tak růžové,navíc každý nemůže podnikat....ale to je na jiné téma,nechci zapbřehávat do tohodle tématu kde sytý hladovému nevěří....

Jinak nápad s věcmi do zástavy OK
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2011 , 11:57   Citovat  

Dutch napsal:

uver od banky atd urcite nebrat i kdyz je tam urok 0% tak pak budes zapsanej v registru dluzniku ze jsi si nekdy potreboval pujcit penize, i presto ze jsi je splatil treba druhej den, jsi tam napsanej ze jsi si je bral .... pak je to problem kdyz potrebujes treba hypoteku nebo tak neco...

tak kdyz ti nekdo neda 15 najednou, zkus se zeptat par kamosu jestli ti nepujcej treba 2 nebo 5tis Úsměv to uz je takova castka kterou ma bokem skoro kazdej Úsměv
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2011 , 13:11   Citovat  

osiris napsal:
uver od banky atd urcite nebrat i kdyz je tam urok 0% tak pak budes zapsanej v registru dluzniku ze jsi si nekdy potreboval pujcit penize, i presto ze jsi je splatil treba druhej den, jsi tam napsanej ze jsi si je bral .... pak je to problem kdyz potrebujes treba hypoteku nebo tak neco...

tak kdyz ti nekdo neda 15 najednou, zkus se zeptat par kamosu jestli ti nepujcej treba 2 nebo 5tis Úsměv to uz je takova castka kterou ma bokem skoro kazdej Úsměv

to osiris: Nechci tady moc offtopic , ale neuvádíš zrovna správné informace s těmi registry.
Registry se dělí na dva hlavní druhy, negativní (např.: SOLUS), tam se dostaneš jen tehdy pokud nesplácíš své závazky, sdružují se zde většinou bankovní i nebankovní úvěrové instituce a mobilní operátoři.

Pak je registr negativní i pozitivní (např. BRKI), ten obsahují záznamy o všech úvěrových produktech, které člověk aktuálně má (snad i měl). Pozor, platí to i pro nečerpané Kontokorenty. Pokud měl tedy člověk problémy se splácením jsou o tom zde záznamy. Na druhou stranu těm, kteří splácejí řádně, takový registr pomůže, jelikož poukazuje na jejich dobrou platební morálku.

Nějaký obecný úvěrový registr funguje taky myslím při ČNB, tam většinou nahlížejí banky, když posuzují, zda neni žadatel předlužený. Opět platí i na nečerpané Kontokorenty.

Za normálního fungování by Ti tudíž neměla skutečnost, že si někdy dřív úvěr měl a řádně ho splatil neměla uškodit.
Problém nastává, pokud o Tobě existují záznamy, že si šplatně splácel, nebo že máš aktuálně na sobě moc úvěrů a jsou pochyby zda by si nový úvěr dokázal splácet.

to Hanz: Bohužel jsem aktuálně bez volné rezervy Smutný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.11.2011 , 14:56   Citovat  

AntHraX napsal:
Cody: Nesváděj nic na vládu. Pracuješ ty, ne vláda. Každý svého štěstí strůjce...
Jo,takhle mluví pravičáci,ale startovní čáru má každý jinou,takže to štěstí někdo má a někdo ne offtopic

Jinak to auto do zástavy zní rozumně,15000,- není zase tolik a když se to ošetří smlouvou....

Zdar,
byť jsem měl minipolitickou poznámku, prosím, tuto debatu tu moc nerozebírejte. Hnazovi to nijak nepomůže.

Cody: Ale víš, 2bep to myslel asi tak, že všichni mají možnost se předvést co umí. Určitě to vždy může být lepší a záleží jen na náš, zda-li to dotáhneme do zdárného cíle. Ne vždy do něj všichni dojdeme, C´est la vie!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2011 , 21:17   Citovat  

M@jk napsal:
Zdar,
byť jsem měl minipolitickou poznámku, prosím, tuto debatu tu moc nerozebírejte. Hnazovi to nijak nepomůže.

Cody: Ale víš, 2bep to myslel asi tak, že všichni mají možnost se předvést co umí. Určitě to vždy může být lepší a záleží jen na náš, zda-li to dotáhneme do zdárného cíle. Ne vždy do něj všichni dojdeme, C´est la vie!

Ahojky,ve spolek,ano to vše co se tu psalo je pravda a každý to vidí po svém,záleží jen n nás samotných ,ale ....vždy to není tak černé a bílé a taky podmínky k svému rozvoji jsou jiné,někdo živý 5lidí a táhne rodinu a spoustu času to ubere,zas druhý sam za sebe a pak je to časově i finančně jinak a na to se tu nesmí zapomenout přátele Jinak jsou to starosti a nejhorší je , že né svou vinou a to mě přímo rozpaluje do běla.... naštvanej
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2011 , 21:54   Citovat  

Jinak všem co tu projevily zájem i nabídli pomoc moc děkuji a to opravdu velice přátele
Jsem rád ,že jsem Hondař a patřím do této rodiny tu zde,díky všem..... VTEC je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosím o pomoc,Praha?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina