Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 03-08 lze vymětit org. autoradio?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
3
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 10
schizi je teď offline  schizi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.10.2010 , 10:43   Citovat  

Zvuk je parádní Úsměv Ikdyž mě stačí málo Velmi šťastný
No sundal jsem jen plasty, a ten konektor byl hned zespoda na radiu, takze zadne problemy nic... Instalace za 15min.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
pato poto je teď offline  pato poto
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 2:07   Citovat  

[quote="Ben"]Našel jsem to dělají to rusáci a dá se to objednat za 318 éček

a jak to ojednat? pa rusky nerozumim Smutný

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
pato poto je teď offline  pato poto
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2010 , 10:39   Citovat  

kdyby mel nekdo zajem. Úsměv

Thanks for your inquiry about the Honda Accord car special DVD GPS TV radio bluetooth system device CAV-8070AD.
Price is USD536, and the device key function features as below:
2din all-in-one DVD player+7inch high definition digital Touch screen+Bluetooth+Amplifier+GPS+USB SD port+Radio+steering wheel control

Specially design for the Honda Accord 2003-2007 cars, perfect installation,no modification need, just need to plug and everything will fit and work.Connection of the standard is ISO type.
It is a plug and play version with original connector for Accord.

Do you need the following optional items?
Digital TV price is USD46. The parking sensors price USD29.
Accord car special camera price is USD32, and key function features as below:
High definition color CMOS camera with 170 degree view angle, night vision and waterproof

You can not buy the device in Czech,we will directly send the device to you from China.
Total express delivery cost is USD94 to Czech.
And express shipment time is four to six days from our factory directly reach your address.

We look forward to hearing from you soon.
Thanks and best regards.

Sincerely yours,
Andy Su
Website: tudy odkaz tudy odkaz

fun_thomas je teď offline  fun_thomas
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2011 , 9:50   Citovat  

schizi napsal:
Zvuk je parádní Úsměv Ikdyž mě stačí málo Velmi šťastný
No sundal jsem jen plasty, a ten konektor byl hned zespoda na radiu, takze zadne problemy nic... Instalace za 15min.

Jaký plasty je potřeba sundat, abych se k tomu konektoru dostal?

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2011 , 9:57   Citovat  

fun_thomas napsal:
Jaký plasty je potřeba sundat, abych se k tomu konektoru dostal?

Kdyby ses mrkl na predchozi stranku, tak tam ode me najdes odkaz s postupem i fotkami. Navic jsem ho daval snad jeste do dalsich 5 topicu, kdyz i ostatni meli potiz s pouzivanim vyhledavani Tak to valím bulvy

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.1.2011 , 17:56   Citovat  

Tak nevím, jestli jsem blbej já, nebo se mi podařilo koupit nějakýho zmetka... pořídil jsem adaptér od Connects2
Montáž, zapojení do rádia, všechno v pohodě, ale po připojení USB flashky mi to MP3 na ní přehrává jak chce, vůbec nedodržuje adresářovou strukturu, skáče z písničky na písničku, některý MP3 nepřečte vůbec. Flashek jsem zkoušel víc, od velikosti 1GB po velikost 8GB, vždy naformátováno na FAT32 s dodrženou strukturou adresářů CD01, CD02 ...... CD06. Nenapadá někoho, kde by mohla být zrada?

EDIT: Přikládám screenshot struktury adresáře na flashce.

folder structure.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
folder structure.jpg, 68.24 kB

Ben je teď offline  Ben
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 16.1.2011 , 19:06   Citovat  

fun_thomas napsal:
Tak nevím, jestli jsem blbej já, nebo se mi podařilo koupit nějakýho zmetka... pořídil jsem adaptér od Connects2
Montáž, zapojení do rádia, všechno v pohodě, ale po připojení USB flashky mi to MP3 na ní přehrává jak chce, vůbec nedodržuje adresářovou strukturu, skáče z písničky na písničku, některý MP3 nepřečte vůbec. Flashek jsem zkoušel víc, od velikosti 1GB po velikost 8GB, vždy naformátováno na FAT32 s dodrženou strukturou adresářů CD01, CD02 ...... CD06. Nenapadá někoho, kde by mohla být zrada?

EDIT: Přikládám screenshot struktury adresáře na flashce.

Já jsem koupil tohle odkaz
a taky mi to nehrálo písničky podle čísel ve složce.Zjistil jsem že tam ty čísla ani nemusí být a hraje to v pořadí v jakém tam ty písničky nahraješ.Když kopíruješ víc skladeb naráz tak se ti nekopírují podle čísel skladeb.Nahrávej je do složky po jedné v pořadí v jakém je chceš mít. Mrk

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 20:43   Citovat  

Tak vypadá že přesně to byl ten problém. Zkusil jsem tam ty MP3 nahrát jednu podruhé a opravdu to jede. Zdá se mi to celkem nelogický, ale hlavně že to jde aspoň nějak zprovoznit. Moc díky za pomoc a nakopnutí.

Ben je teď offline  Ben
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.1.2011 , 8:40   Citovat  

fun_thomas napsal:
Tak vypadá že přesně to byl ten problém. Zkusil jsem tam ty MP3 nahrát jednu podruhé a opravdu to jede. Zdá se mi to celkem nelogický, ale hlavně že to jde aspoň nějak zprovoznit. Moc díky za pomoc a nakopnutí.
Já jsem na to přišel když jsem sledoval v jakém pořadí to tam kopíruje když dáš kopírovat víc skladeb najednou.Tím pádem teď nemusíš ani číslovat skladby Mrk

Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2011 , 8:15   Citovat  

Zdravim chlapy, rozmyslam, ze by som chcel nieco poriesit s audiom ohladom mp3, takze moznost je cca 100 EUR XCARLINK, alebo nieco ako na odkazoch, nieco podobne ako pisal -TOYO- v teme Accord 7G.Nemate nahodou s niecim podobnym skusenosti niekto? Ci uz ten XCARLINK ako je s kvalitou zvuku propadne tie DVD radia.

tudy odkaz

tudy odkaz

tudy odkaz

tudy odkaz

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2011 , 16:42   Citovat  

Hondak napsal:
Zdravim chlapy, rozmyslam, ze by som chcel nieco poriesit s audiom ohladom mp3, takze moznost je cca 100 EUR XCARLINK, alebo nieco ako na odkazoch, nieco podobne ako pisal -TOYO- v teme Accord 7G.Nemate nahodou s niecim podobnym skusenosti niekto? Ci uz ten XCARLINK ako je s kvalitou zvuku propadne tie DVD radia.

Na kazde strance nahore mas policko hledat, najdes tu o Xcarlinku furu informaci. V zasade je z nej ale zvuk kvalitni a je limitovany daleko vic reproduktory v aute a kvalitou nahravky nez samotnym pristrojem. Xcarlink nas tu ma hodne nejenom v Acco 7G a nepostrehl jsem zatim zadnou negativni reakci.
Zkusenost s komplet vymenou OEM radia za levnou cinskou nahradu s milionem funkci tu nepopsal zatim nikdo, bud prvni je to dobrý

Ctirad je teď offline  Ctirad
0
PříspěvekZaslal: 6.11.2011 , 18:18   Citovat  

Stejný problém jsem vyřešil nákupem adaptéru na tudy odkaz a můžu doporučit. Využívá konektoru rádia určeného pro CD měnič.

Chce to trochu trpětivosti a šikovnosti při zapojení konektoru do autorádia ( přes demontovanou schránku palubky), ale výsledek stojí za to. Převodník jsem umístil do schránky palubky na suchý zip. Umožňuje číst SD karty, USB i propojení linkovým vstupem z jakéhokoliv přehrávače nebo telefonu ( sluchátkový výstup).
Ovládá se prostřednictvím autoradia - jednotlivé vstupy se nabízí jako měnič CD. (AUX)

Ben je teď offline  Ben
1 háčko
2
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 12:58   Citovat  

Tak jsem definitivně zavrhl origo radio s navigací a k ježíšku si koupil od soudruhů z Číny.A ejhle za cenu origo DVD s mapama od hondy mám rádio s navigací,DVD ,DVBT-TV,a couvací kamerou.Konečně mám z auta zase radost a nemusímk uč číst tu hlášku "DVD reading an arror" Velmi šťastný

SNC00532.jpg

SNC00532.jpg, 289.58 kB

SNC00528.jpg

SNC00528.jpg, 564.05 kB

SNC00552.jpg

SNC00552.jpg, 285.68 kB

SNC00553.jpg

SNC00553.jpg, 244.76 kB

Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 16:53   Citovat  

Vypadá to perfektně.. a co ovládání klimatizace atd.. vše funguje jak má? Jáká je kvalita zpracování a zvuk? Díky Úsměv OK

Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
-1
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 18:51   Citovat  

jojo, taky mě zajímá to ovládání ventilace a klimy.. co sound systém,máš ho ...? případně funguje?
instalace proběhla dobře ? lícuje to tak jak má? pošli kdyžtak víc foto za světla Úsměv

Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.11.2011 , 11:25   Citovat  

Ako som bol tento rok na autosalone v Nitre,tak tam vystavovali jeden tuningovy americky Accord a chlapik tam mal toto cinske radio,tak som sa ho vypytoval,ako je s tym spokojny a tak a hovoril,ze mu to sem zamrzne tak,ze musi ist odpojit baterku,co ma dost vystrasilo a zvukovo ze to nieje tiez nic moc,nehra to ani tak dobre ako original.Komunikacia ohladom reklamacie s cinanmi je strasne krkolomna,tak sa na to vybodol.Uz som bol tiez rozhodnuty,ze nieco take kupim,ale nakoniec som od toho po tychto skusenostiach upustil, i ked to mohol by ojedinely pripad.To ze to sem zamrzne by ma az tak netrapilo,ale ked to ma zvuk este horsi ako original,ktory nieje mimochodovom vobec zly,tak som povedal radsej nie. Smutný Vsak uvidis ty,mozno ty budes spokojny a bude to slapat v pohode.Hlavne napis ako sa Ti zda zvukovo oproti originalu,ale to je tiez dost subjektivna zalezistost.

alvi je teď offline  alvi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.12.2011 , 21:46   Citovat  

Ctirad napsal:
Stejný problém jsem vyřešil nákupem adaptéru na tudy odkaz a můžu doporučit. Využívá konektoru rádia určeného pro CD měnič.

(AUX)

jaky acco mas ?

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 10.12.2011 , 22:29   Citovat  

Ben napsal:
Tak jsem definitivně zavrhl origo radio s navigací a k ježíšku si koupil od soudruhů z Číny.A ejhle za cenu origo DVD s mapama od hondy mám rádio s navigací,DVD ,DVBT-TV,a couvací kamerou.Konečně mám z auta zase radost a nemusímk uč číst tu hlášku "DVD reading an arror" Velmi šťastný

no tak to je peckovice!!! OK OK OK

Tonny je teď offline  Tonny
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2011 , 21:33   Citovat  

Ben napsal:

práda tak hoď další foto ve dne ať vidíme jak to sedí a jak funguje? jsme napjatí!!! taky by se mi to líbilo. je to dobrý Je to tam.

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2011 , 22:52   Citovat  

Dekujeme Benovi přátele Jsem zvědav na info

Napadlo mě že kdyby tomu napsal větší info mohli bychom se po svátcích dohodnout a zjistit kolik by to stálo ve při větším odběru a udělat objednávku Se stydím

varuj je teď offline  varuj
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2011 , 10:25   Citovat  

K tej objednavke by som sa pripojil, uz som rozhodnuty dlhsiu dobu take nieco kupit. Len je ich viac druhov, ktory z nich je najlepsi? to mi hlava nebere Myslim tym, ktory bude mat zachovanych najviac povodnych funkcii origo autoradia (niektore napr. neukazuju nastavenu teplotu klimy, ...)

Mar643 je teď offline  Mar643
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2011 , 11:02   Citovat  

ja sem nasel na ebay,vypada dobre tudy odkaz

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2011 , 11:58   Citovat  

varuj: no uvidíme jak na tom budeme po svátcích z penězi Velmi šťastný
ale máš pravdu , že to chce vybrat pokud možno za solidní prachy dobrou kavalitu a hlavně jak to bude s ovládáním z volantu? to taky funguje... to mi hlava nebere

Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2011 , 12:20   Citovat  

Taky to chci a tak jsem trochu pátral. Nejspíš se to vyrábí v Číně, takže bude lepší to objednat rovnou tam odkaz
Ovládání rádia z volantu ve všech odkazech co jsem našel píšou že funguje. Psal jsem Benovi a odpověděl mě, že je spokojen, akorát nefunguje venkovní teploměr na budíkách (dostává hodnotu od klimy přes sběrnici), ale venkovní teplota se ukazuje na displeji rádia a ten přídavný displej u modelů co měli origo navigaci. U naftových verzí (čili u mě) počítam ještě nebude fungovat přitápění klimou při studeným motoru, ale to jsem asi ochotnej akceptovat.

Jinak ví někdo jak to chodí na celnici? Jestli je nějaká možnost jak se tomu vyhnout HaHaaa , případně jak se rozhoduje do jaké kategorie cla se to zařadí, protože autorádio je 14 procent ale navigace je asi 3,7.

Verča je teď offline  Verča
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2011 , 15:15   Citovat  

Dutch napsal:
Dekujeme Benovi přátele Jsem zvědav na info

Napadlo mě že kdyby tomu napsal větší info mohli bychom se po svátcích dohodnout a zjistit kolik by to stálo ve při větším odběru a udělat objednávku Se stydím

určitě bych se k objednávce připojila... OK

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2011 , 15:22   Citovat  

Komu z těch,kdo se připojí pak zbyde přebytečný CD měnič? Naši nechali Vojtu v autě zandavat CD,což by bylo v pohodě,kdyby tam nebylo víc CD,že... Takže teď mi CD zajede,chvíli to chroustá a pak to vyplivne CD a napíše error... Smutný Ne že bych CD v autě poslouchal,ale nemám rád,když něco nefunguje, jak má... Se stydím Takže pokud někdo vyhodí (nepoškrábané) originál rádio bez navigace s měničem,tak bych měl zájem... Se stydím

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2011 , 15:44   Citovat  

Hondza napsal:

Jinak ví někdo jak to chodí na celnici? Jestli je nějaká možnost jak se tomu vyhnout HaHaaa , případně jak se rozhoduje do jaké kategorie cla se to zařadí, protože autorádio je 14 procent ale navigace je asi 3,7.
zkusím to zjistit, znám člověka co objednává ve velkým různé věci z číny... přátele

EDIT: volal jsem mu z celkové částky za radia (balík) říkal že se počítá za obyč rádia 10% clo (říkal že třeba za DVD to je 13% což by se nás týkalo, ale říkal, že to je na celníkovi jak se vyspí a do jaké kategorie to přiřadí) a potom pokud to bude objednaný na fyzickou osobu tak se musí zaplatit DPH což je 20%. Takže celkem 30% z částky + doprava. Ble

Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.12.2011 , 8:54   Citovat  

kluci poraďte..
v acco s navi a changerem mi nejde vložit cd, ať mačkám load, nebo vlezu na displeji do changeru, zobrazí se mi jen těch 6 volných pozic, ale nic mi tam nejde dát. cd to prostě nevezme, do zdířky vložím skoro celé cd, ale motor ho nenabere.
nevíte co s tím ??
podotýkám, že mi navi nefuguje, jako vetšině.. Smutný

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 25.12.2011 , 22:57   Citovat  

Johnie_Walker napsal:
kluci poraďte..
v acco s navi a changerem mi nejde vložit cd, ať mačkám load, nebo vlezu na displeji do changeru, zobrazí se mi jen těch 6 volných pozic, ale nic mi tam nejde dát. cd to prostě nevezme, do zdířky vložím skoro celé cd, ale motor ho nenabere.
nevíte co s tím ??
podotýkám, že mi navi nefuguje, jako vetšině.. Smutný

V kazde volne pozici to musi sezrat CDcko i kdyz ho tam jenom trosku zasunes, nemusis ani mackat Load.

Verča je teď offline  Verča
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2012 , 13:10   Citovat  

pánové, co ta objednávka? já jen, abych věděla na kdy a kolik si mám nachystat Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 03-08 lze vymětit org. autoradio?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
3
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina