Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord 1.8i VTEC Sport (5d) - nová cena
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Kapr je teď offline  Kapr
PříspěvekZaslal: 1.12.2011 , 10:50  Naposledy upravil Kapr dne 22.2.2012 , 7:19, celkově upraveno 7 krát. Citovat  

Honda Accord CH6 Sport, 11/2001, motor F18B2, černá met., dovoz z "D", přivezeno 12/2010, serviska až do doby dovozu, 1. majitel v ČR, velmi pěkný kus, technický stav - velmi dobrý, kožený volant, bílé budíky, hliníková hlavice řadičky, radio na CD MP3, 4x repro, 4x airbag, ABS, dělená zadní sedadla, přední okna v el., zrcátka v el. + vyhřívání, výškově stavitelný volant + sedadlo řidiče, centrál na DO, manual. klima, zimní pneu na plechu R15" cca 80% vzorku, letní pneu na alu R16" cca 30% vzorku, STK + ME 12/12, 161 tkm, cena 110 000,- Kč. Tel.: 775 969 130, mail: petr.kapsik@seznam.cz

jen tak pro zajímavost: tudy odkaz

09072011029.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
09072011029.jpg, 398.5 kB

09072011027.jpg

09072011027.jpg, 398.3 kB

09072011028.jpg

09072011028.jpg, 1015.05 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
angel.CZ je teď offline  angel.CZ
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2011 , 8:02   Citovat  

Kapr napsal:
Honda Accord CH6, 11/2001, motor F18B2, černá met., dovoz z "D", přivezeno 12/2010, serviska až do doby dovozu, 1. majitel v ČR, velmi pěkný kus, technický stav - velmi dobrý, radio na CD MP3, 4x repro, přední okna v el., zrcátka v el. + vyhřívání, výškově stavitelný volant + sedadlo řidiče, centrál na DO, manual. klima, zimní pneu na plechu cca 80% vzorku, letní pneu na alu cca 30% vzorku, STK + ME 12/12, 150 tkm, cena 120 000,- Kč. Tel.: 775 969 130, mail: petr.kapsik@seznam.cz

stou cenou si to trošku přetáhnul ne ? Tak to koukám!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.12.2011 , 11:22   Citovat  

angel.CZ: nechci nijak hájit prodejce ale facelift v 5-dvéřovém provedení a s 1.8..těch je fakt hodně málo...a cenu si drží..dvoulitrů a sedanů je mraky a proto se prodávají za pakatel.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2011 , 20:58   Citovat  

Robik napsal:
angel.CZ: nechci nijak hájit prodejce ale facelift v 5-dvéřovém provedení a s 1.8..těch je fakt hodně málo...a cenu si drží..dvoulitrů a sedanů je mraky a proto se prodávají za pakatel.

Taky mám zájem o 5ti dveř v 1.8 ES, našel jsem zatím 3 (stímlhle 4) a cena je od 69 000 - 89 000. Takže pokud ktomu nedavá zlaté rolexky tak nevím... Ble
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2011 , 21:18   Citovat  

cena se nekomentuje!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.12.2011 , 21:42   Citovat  

angel.CZ napsal:
Taky mám zájem o 5ti dveř v 1.8 ES, našel jsem zatím 3 (stímlhle 4) a cena je od 69 000 - 89 000. Takže pokud ktomu nedavá zlaté rolexky tak nevím... Ble

Jeď se mrknout na ty 3 co jsi našel a pak je můžeš srovnat s mojí nabídkou. Rád Ti jej předvedu. Jsem si téměř jist, že ani jeden z nich, nebude v takovém stavu jaký nabízím já (soudě podle toho co vídám jezdit po našich silnicích). Teda samozřejmě pokud to nebude nějaký vymazlený kus od nějakého nadšence, ale tipuji, že ten by zase nebyl za ty krejcary co jsi psal. Samozřejmě, o ceně se při prodeji auta dá vždy diskutovat. Nikomu nic nenutím....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.12.2011 , 10:45   Citovat  

angel.CZ napsal:

Faceliftové? Za 69? Pochybuji pošli odkaz klidně do sz rád se podívám.

Kapr: Jak tak koukám na ty světla a kola..nemáš náhdou v kůži volant a řadičku? Jestli to náhodou není verze sport.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.12.2011 , 11:15   Citovat  

Robik napsal:

Kapr: Jak tak koukám na ty světla a kola..nemáš náhdou v kůži volant a řadičku? Jestli to náhodou není verze sport.

Je to asi verze sport. Volant kožený, šitý rudou nití, bílé budíky, řadička má hliníkovou hlavici. V tuto roční dobu pěkně chladí do dlaně... Velmi šťastný Smutný
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.12.2011 , 11:17   Citovat  

To Kapr: Taky jsem o tom premyslel. Doporucuji upravit inzerat. Sportu je jak safranu.

To Angel: skus si najit rozdily mezi pred a po face. Neni toho moc ale urcita vylepseni tam najdes. Napr tlumice, vystuzena zadni naprava mozna i prevodovka. Nevim presne...

Bohuzel situace na trhu neni pro acco uplne prizniva. Je to moc srotu ktery shazujou cenu a sem tam se objevi dobrej kus. Ten se ale dost blbe prodava protoze vsichni vidi ceny tech ostatnich aut a snazi se je porovnavat. To je ale nesmysl Chápeš!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.12.2011 , 17:12   Citovat  

krtekm napsal:
To Kapr: Taky jsem o tom premyslel. Doporucuji upravit inzerat. Sportu je jak safranu.

To Angel: skus si najit rozdily mezi pred a po face. Neni toho moc ale urcita vylepseni tam najdes. Napr tlumice, vystuzena zadni naprava mozna i prevodovka. Nevim presne...

Bohuzel situace na trhu neni pro acco uplne prizniva. Je to moc srotu ktery shazujou cenu a sem tam se objevi dobrej kus. Ten se ale dost blbe prodava protoze vsichni vidi ceny tech ostatnich aut a snazi se je porovnavat. To je ale nesmysl Chápeš!

offtopic To je možné, já se vtom zas tak moc nevyznám, prostě vidím hatch a cenu. Musím nechat že je to pěknej kousek a více foto interieru by neuškodilo !! Se stydím ale na ježdění do práce je to pro mě osobně dost.
Jinak te hatch 2001 - tudy odkaz to mi hlava nebere
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.12.2011 , 22:08   Citovat  

angel.CZ napsal:
offtopic To je možné, já se vtom zas tak moc nevyznám, prostě vidím hatch a cenu. Musím nechat že je to pěknej kousek a více foto interieru by neuškodilo !! Se stydím ale na ježdění do práce je to pro mě osobně dost.

Rád bych přidal nějaké foto, ale bohužel jsem zatím nestihl pořídit. Asi to budu muset napravit. I tyto fotky jsou jen takové nouzovky z mobilu, které ani nebyly foceny za účelem podání inzerátu, ale pro úplně jiný účel.

Nemáte někdo zkušenost s C7G (2000-2005) 1.7 CTDi, nejlépe osobní? Silně o něm uvažuji. Vím jen že základ pro tento motor tvoří nezničitelná a nesmrtelná 1.7 od ISUZU. Zbytek si tam Honda došlechtila, 16-ti ventilovou hlavu oproti původní 8 ventilové, myslím, že tam dali i Commonrail, ale to si nejsem jistý. Jak je na tom s projevem, hlučností, spotřebou, poruchovost atd...? Díky moc za jakékoliv info nebo odkaz na recenzi.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.12.2011 , 13:54   Citovat  

Robik napsal:

Čeče, tak mi to nedalo, nakouknul jsem do servisky made in Deutschland a opravdu tam stojí SPORT. Já věděl, že černé rámečky kolem světel a bílé budíky mají nějaké jiné verze, že to není standart, ale tak nějak mi nedoteklo, že by to byla verze sport. Koukám, že tu jsou znalci.... Úsměv
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2011 , 18:21   Citovat  

Ahoj.
Tak zkušenost s C7G Sport 1.7 EP4 CTDi mám Velmi šťastný ...
Od Isuzu je tam jen blok motoru. Honda to dost přepracovala a to tak DOHC 16V, turbo Garrett s VGT a VSS. Common Rail 2. generace.
V sérii 74 kW/4400rpm, 220Nm/1800rpm. Průměrná spotřeba okolo 5.0-5.5/100km.
Jsem absolutně spokojen...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.12.2011 , 20:31   Citovat  

petrp napsal:
Ahoj.
Tak zkušenost s C7G Sport 1.7 EP4 CTDi mám Velmi šťastný ...
Od Isuzu je tam jen blok motoru. Honda to dost přepracovala a to tak DOHC 16V, turbo Garrett s VGT a VSS. Common Rail 2. generace.
V sérii 74 kW/4400rpm, 220Nm/1800rpm. Průměrná spotřeba okolo 5.0-5.5/100km.
Jsem absolutně spokojen...

Ahoj,
ani nevíš jak jsi mě potěšil. Nějak mi prostě k Hondě ta ropa nejde, navíc když je od někoho převzatá. Teda krom 2.2 i-CTDi nebo i-DTEC. Už jednou se o to Honda pokoušela v předchozí generaci. Celkem neúspěšně. Prý ten motor tak nějak celkově stál za velký lejno. To byl ale diesel od Rovera. To bylo ještě v době kdy ho Honda vlastnila. Jak je na tom prosím tě s dynamikou a s hlučností? Myslím, jsem kdysi, ještě když to vyšlo jako novinka, četl nějaký test a jestli si to dobře pamatuji, tak tam nějak naříkali nad hlučností. A co nějaké neduhy nebo závady, nebo poruchovost? V pohodě? Vlastní zkušenost s tímto motorem nemám žádnou, tak bych nerad koupil něco, z čeho bych pak byl nešťastný, ale když říkáš, spokojenost, tak jsi mě docela potěšil. Úsměv Jinak máš krasavce. Já musím koukat z rodinných důvodů po 5D.
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2011 , 22:10   Citovat  

Děkuji.
Když jsem si ho vybíral, tak jsem se hodně informoval, ale taky připlatil, aby to stálo za to...
Je to celkem tichý, jen za studena mi to přijde trochu hlučnejší, ale nic výraznýho. Vibrace žádný. Jede to pěkně odspoda. Jezdím na čtvrt plynu, tak jsem spokojen, že na to nemusím rvát.
Vybírej nejlépe facelift a co nejmíň najeto a raději si připlat'. Raději ze zahraničí...
Můžeme si někdy napsat do SZ, přece jenom tohle je sekce Bazar Mrk
Hodně štěstí s prodejem... Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2011 , 9:38   Citovat  

angel.CZ napsal:

Tohle co si poslal není 2001, nemá facelift nárazníky.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2011 , 9:40   Citovat  

Kapr napsal:
Čeče, tak mi to nedalo, nakouknul jsem do servisky made in Deutschland a opravdu tam stojí SPORT. Já věděl, že černé rámečky kolem světel a bílé budíky mají nějaké jiné verze, že to není standart, ale tak nějak mi nedoteklo, že by to byla verze sport. Koukám, že tu jsou znalci.... Úsměv

Napadlo mě to podle těch světel Velmi šťastný

No tak sportů je v ČR málo...objeví se vždycky tak jeden za 1-2 měsíce. Kdybych nepokukoval po Type-R tak bych se na toho tvého Acca asi zajel i podívat Velmi šťastný

Jinak sorry za offtopic
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2011 , 20:00   Citovat  

to Kapr: naříkali a celkem měli pravdu Úsměv ...od 3200 ot. se hluk motoru citelně zvedne(mám předfl). Neduhy má jako každé C7G...centrál, hřeben řízení atp. Pofl už toho má dost vyřešeného, takže vezmi poface. Ale 5D poface asi jenom ze zahraničí...u nás jich moc není.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 9:12   Citovat  

Stepa napsal:
to Kapr: naříkali a celkem měli pravdu Úsměv ...od 3200 ot. se hluk motoru citelně zvedne(mám předfl). Neduhy má jako každé C7G...centrál, hřeben řízení atp. Pofl už toho má dost vyřešeného, takže vezmi poface. Ale 5D poface asi jenom ze zahraničí...u nás jich moc není.

Děkuji všem za reakce a za sdělení zkušeností. No přemýšlel jsem opět o dovozu z "D", tak jako Acco, který teď musím poslat do světa Bueee . Pokud budou krejcary, rád bych pofacelift.
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2011 , 13:34   Citovat  

ach ty kola, rekni, ze je samotny neprodas at o nich nemusim premejslet Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.12.2011 , 22:27   Citovat  

HonDan napsal:
ach ty kola, rekni, ze je samotny neprodas at o nich nemusim premejslet Velmi šťastný

Bohužel, to patří k sobě, to je takový komplet..... Úsměv Ale věděl bych o stejných na nepojízdném Preludu, teda aspoň před časm byl nepojízdný, teď nevím.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord 1.8i VTEC Sport (5d) - nová cena
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina