Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupim Motor Honda...
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Block43 je teď offline  Block43
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.12.2011 , 12:19   Citovat  

Chtěl bych koupit do svého auta civica 5g coupe pořadné srdce ale vaham zda si sehnat motor z Prelude H22 nebo Type R 7G Civic K20 nebo Motor z integry... Ale rad bych k tomu i menši otazku nemam s timhle moc skušenosti jak moc bych musel poupravit auto aby tam šel jeden z těhle motoru myslim napravově atd. Počitam že to bude nakladnějši investice proto chci hlavně správně vybrat motor. Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.12.2011 , 12:23   Citovat  

nejsnadnější by byl motor B16C4/6 z integry, docela pěkný by byl K20 swap pač už je to krapet novější a má 6kvaltů a dost potenciálu a H22 se tam dá taky dostat ale naky předělávky tam taky budou jako u K20, všechno má svá pro a proti.pokud máš zkušenosti a jsi šikovný pomalu to můžeš zvládnout sám nebo se obrátit na místní kluky co se timhle zabývají. a jen tak informativně kolik máš rozpočet na tohle??
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2011 , 13:13   Citovat  

planuju to na letošni leto rozpočet bych si představoval cca do 50tis i s praci ale klidně bych dal vic jdo o to prvně se rozhodnout pro motor ale nevim o nikom kdo by to taqm narval hodit tam vtecovej motor to snad jo ale u tehle novějšich vubec nevim počitam že K20 bude nejhuře sehnatelna a nejvice zatiži peněženku ale když už pořadnej motor tak pořadnej neni co uspěchat jde mi hlavně o to zvolet "nejlepši, nejvykonějši" motor nejvic simpatii mam k ty K20 jelikož to je novej motor a myslim si že by snim 5G letělo moc slušně ale pořad vaham nemam zkušenost ani s jednim motorem proto z toho mam brouka v hlavě. Proto se obracim na HC.
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2011 , 13:19   Citovat  

No ja mel teda B18 a tedkom mam H22a7 a urcite bych sel do H22, obsah je obsah.
Ale aby to zase nebylo prilis tezke na predek a pak nedotacive.
Jinak tady jeden clen ma K20 v civicu tak ten ti muze poreferovat.

!! ODKAZ !!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2011 , 13:30   Citovat  

Vyděl jsem H22 v 5g a leti to šileně nevim jak je to s nedotačivosti ale je to jedna z variant. Dokonce už mam nabídku na H22 tak uvidime.Ale poad mě spiš hryže ta K20 ani nevim proč Úsměv Proto bych rad rozjel nějakou diskuzi ktera mi uděla jasno...
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2011 , 13:33   Citovat  

Block43 napsal:
planuju to na letošni leto rozpočet bych si představoval cca do 50tis i s praci ale klidně bych dal vic jdo o to prvně se rozhodnout pro motor ale nevim o nikom kdo by to taqm narval hodit tam vtecovej motor to snad jo ale u tehle novějšich vubec nevim počitam že K20 bude nejhuře sehnatelna a nejvice zatiži peněženku ale když už pořadnej motor tak pořadnej neni co uspěchat jde mi hlavně o to zvolet "nejlepši, nejvykonějši" motor nejvic simpatii mam k ty K20 jelikož to je novej motor a myslim si že by snim 5G letělo moc slušně ale pořad vaham nemam zkušenost ani s jednim motorem proto z toho mam brouka v hlavě. Proto se obracim na HC.

s K20 vůbec nepočítej

a B18 i H22 bych za tuhle cenu taky ruku do ohně nedal, pokud to neuděláš sám

nehledě na to, budeš muset swapnou min. 282mm kotouče aby to bylo k něčemu, páč serie 240 je k smíchu a s 262 z Vti tak kdovíjakej zázrak neni
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2011 , 13:34   Citovat  

Block43 napsal:
Vyděl jsem H22 v 5g a leti to šileně nevim jak je to s nedotačivosti ale je to jedna z variant. Dokonce už mam nabídku na H22 tak uvidime.Ale poad mě spiš hryže ta K20 ani nevim proč Úsměv Proto bych rad rozjel nějakou diskuzi ktera mi uděla jasno...

jen díly na swap vyjdou k 70tis. a to pořád nemáš motor a někoho, kdo to udělá

H22 swapuje Bazzi ( nebo jak se jmenuje ) tak mu písni kvůli ceně
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.12.2011 , 13:36   Citovat  

no myslim že marekBB či jak se jmenuje nabizi K20A motor, a zabýva se dokonce i dovozem motorů. takže bych zvolil K20 nebo K24 at je větší sranda a je to, přeci jen ty B18 a H22 jsou trochu zastaralý už tak proč to nezkusit s něčim novým??? a určitě se najde někdo kdo by mu to swapnul, tak ho nestrašte.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.12.2011 , 13:39   Citovat  

Block43 napsal:
rozpočet bych si představoval cca do 50tis i s praci.

Radši přišetři... Koukám,že Exi tu prodává B16 z UK kolem 30tis., 20 by Ti zbylo na práci a další úpravy (brzdy atd.)...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.12.2011 , 13:40   Citovat  

sablos napsal:
K24

To je spíš ekomotor...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2011 , 13:45   Citovat  

sablos napsal:
no myslim že marekBB či jak se jmenuje nabizi K20A motor, a zabýva se dokonce i dovozem motorů. takže bych zvolil K20 nebo K24 at je větší sranda a je to, přeci jen ty B18 a H22 jsou trochu zastaralý už tak proč to nezkusit s něčim novým??? a určitě se najde někdo kdo by mu to swapnul, tak ho nestrašte.

já nestrašim, jen řikám, že komplet věci na swap K20 vyjdou na 70tis.

čili si na 100-120tis. a pořád máš motor v garáži na paletě a ne v autě

1.Balik (drahsi): 3500 usd
V tomto baliku je zahrnute vsetko potrebne ku swapu. Samozrejme motor na swap musi tiez obsahovat potrebne veci, ktore bezne sa pri swape predavaju. Dokonca je v tomto zahrnuta aj plne laditelna ECU HONDATA Kpro.

2.Balik (lacnejší): 2100 usd
Tento balik nepocita s HONDATA Kpro, nie je tam zahrnuty swapovy chladic a niektore veci su tam lacnejsie. V podstate je tu vsetko potrebne ku swapu taktiez, avsak iste veci tam je treba doriesit bud svojpomocne, alebo alternativne. Ku vsetkemu poskytnem vysvetlenie a dane moznosti.
   Návrat  
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 5.12.2011 , 13:46   Citovat  

Cena 50tis. jsem myslem motor + prace brzdy atd. to do toho nepočitam. Jinak tomu borcovi s tou K20 jsem už psal tak uvidime... No sem rad že se vic mluvi o ty K20 taky si myslim že je to novějši motor proto misto new auta si pořidim jen motor takže by se muselo dýl šetřit a pak rozpočet bude větši... Takže K20??? Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 5.12.2011 , 13:51   Citovat  

Block43 napsal:
Cena 50tis. jsem myslem motor + prace brzdy atd. to do toho nepočitam. Jinak tomu borcovi s tou K20 jsem už psal tak uvidime... No sem rad že se vic mluvi o ty K20 taky si myslim že je to novějši motor proto misto new auta si pořidim jen motor takže by se muselo dýl šetřit a pak rozpočet bude větši... Takže K20??? Velmi šťastný

pokud si ochoten a hlavně je v tvých silách ufinancovat těch řekněme 100+tis, tak za mě jednoznačně K20 s JDM převodovkou
   Návrat  
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 5.12.2011 , 13:52   Citovat  

Block43 napsal:
když už tak už, a jestli si na to zvykneš tak ho můžeš přifouknout rozumným tlakem a bude zas o srandu postaráno.a brzdy se dají pořešit třeba z legenda 2 pístky 282 mm, to zas tak horký nebude.
   Návrat  
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 5.12.2011 , 13:56   Citovat  

120tis. Sakra to už je pul ceny 7G Type R... To už je pořadna černa dira do financi a to mam pořad doma 16let stary auto do kteryho bych musel vrazit takovej ranec to jsi mě docela zvedl ze židle počital jsem tak 70tis. max Úsměv No moc si mě nepotěšil....
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
Nový příspěvekZaslal: 5.12.2011 , 14:03   Citovat  

jestli ti jde mít v civicu 200koní tak motor H22a by na to stačil určitě..
Jestli něco extra tak proč né K20 Úsměv
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 5.12.2011 , 14:05   Citovat  

Block43 napsal:
120tis. Sakra to už je pul ceny 7G Type R... To už je pořadna černa dira do financi a to mam pořad doma 16let stary auto do kteryho bych musel vrazit takovej ranec to jsi mě docela zvedl ze židle počital jsem tak 70tis. max Úsměv No moc si mě nepotěšil....

aby to mělo smysl

motor... nevim jak se pohybujou ale řekneme 40-50 000,-
swap kit... 50-70 000
podvozek... 20 000,- + 10 000 za silenty a čepy
swap těhlic, zadních ramen, 282 brzd a stabů z DC2 ... cca 20 000,-
kotouče a desky na 282 brzdy ( naprostý minimum ) 15 000,-

tak že to máš nějakejch 150-200 000,- na to, aby to auto fungovalo jako celek a mělo cenu něco takovýho dělat. a pořád to bude 20let starej pelech

suma sumárum opravdu musíš bet střelenej úchyl ( jako třeba já ) aby ses do toho pustil

nehledě na to, že to auto neprodáš dráž než za nějakejch 120 000,- tak že v podstatě neprodejná záležitost

pokud chceš slušný auto, tak kup CTR 7G a máš po starostech
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 5.12.2011 , 14:15   Citovat  

napis Bazzimu, ten cpe do EJ9tky H22A, uz ma nejakej financni plan, myslim ze ti poradi

ale kdyz by si mel slusnou nabidku na B18C6 tak bych vubec nevahal, ten motor vrci paradne
   Návrat  
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 5.12.2011 , 14:17   Citovat  

Youtube je plnej 5g s K20 kde na to ty amici berou... Smutný Jelikož coupečko je moje auto vysněny už od mladi tak teda hold budu muset pořešit ty finance jinak... 5G civic ma v sobě něco vic než 7g prostě to auto je dokonaly tak teda už jen pořešit to co je pod kapotou. Dejf ty s timhle maš nějaky skušenosti??? Taky něco takovyho maš doma už zrealizovanyho???
   Návrat  
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 5.12.2011 , 14:21   Citovat  

Block43 napsal:
Youtube je plnej 5g s K20 kde na to ty amici berou... Smutný Jelikož coupečko je moje auto vysněny už od mladi tak teda hold budu muset pořešit ty finance jinak... 5G civic ma v sobě něco vic než 7g prostě to auto je dokonaly tak teda už jen pořešit to co je pod kapotou. Dejf ty s timhle maš nějaky skušenosti??? Taky něco takovyho maš doma už zrealizovanyho???

V US jsou jiný ceny, jiný platy... Úsměv Dejf už pár let pěstuje penicilín na volantu ITR... Pardon dělá úplnou GO. Velmi šťastný
   Návrat  
dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
Nový příspěvekZaslal: 5.12.2011 , 14:26   Citovat  

Dejf napsal:
aby to mělo smysl

motor... nevim jak se pohybujou ale řekneme 40-50 000,-
swap kit... 50-70 000
podvozek... 20 000,- + 10 000 za silenty a čepy
swap těhlic, zadních ramen, 282 brzd a stabů z DC2 ... cca 20 000,-
kotouče a desky na 282 brzdy ( naprostý minimum ) 15 000,-

tak že to máš nějakejch 150-200 000,- na to, aby to auto fungovalo jako celek a mělo cenu něco takovýho dělat. a pořád to bude 20let starej pelech

suma sumárum opravdu musíš bet střelenej úchyl ( jako třeba já ) aby ses do toho pustil

nehledě na to, že to auto neprodáš dráž než za nějakejch 120 000,- tak že v podstatě neprodejná záležitost

pokud chceš slušný auto, tak kup CTR 7G a máš po starostech

CTR 7g v serie je pekni auto pokud pospihas na nakup HaHaaa pokud chces neco vic si priprav dalsi 100 000.-

ja osobne doporucim bud h22 nabo b18c4 (mam je skladem Hihi ) jako zaklad a potom podle finance
   Návrat  
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 5.12.2011 , 14:30   Citovat  

To musej byt hodně jiny ceny protože to co tam maj za auta je neuvěřitelny... No mam z toho hlavu jak balon musim to nějak vztřebat Smutný Tak ITR to je jina liga než 5G Civic Úsměv
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 5.12.2011 , 14:32   Citovat  

Block43 napsal:

co se podvozku a brzd týče, tak vim naprosto přesně, jak to je Úsměv pokud jde o cenu na swap, tak neni to neni žádná věda. kolik stojí swap kit je celkem jednoduchý zjistit

v usa jsou jiný platy a neplatí dopravu, clo a dph. žádná věda

Hellborn napsal:
V US jsou jiný ceny, jiný platy... Úsměv Dejf už pár let pěstuje penicilín na volantu ITR... Pardon dělá úplnou GO. Velmi šťastný

před dvěma týdny jsem ho otřel Hihi

dimitar napsal:
CTR 7g v serie je pekni auto pokud pospihas na nakup HaHaaa pokud chces neco vic si priprav dalsi 100 000.-

ja osobne doporucim bud h22 nabo b18c4 (mam je skladem Hihi ) jako zaklad a potom podle finance

já se přece nehádám. psal jsem o K20 z toho důvody, že by jí chtěl. že vyjde levnějš B18, nebo H22 neni pochyb a už to tu zaznělo

o tom jak dobrý je CTR je možný depatovat, ale jsem přesvědčen o tom, že drtivý většině lidí naproso dostačuje nebo by dostačoval
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 5.12.2011 , 14:34   Citovat  

Block43 napsal:
To musej byt hodně jiny ceny protože to co tam maj za auta je neuvěřitelny... No mam z toho hlavu jak balon musim to nějak vztřebat Smutný Tak ITR to je jina liga než 5G Civic Úsměv

je to stejná technika v tužší kastli, toť vše. kompletní podvozek a brzdy je plně záměnej a až na detaily stejnej
   Návrat  
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 5.12.2011 , 14:40   Citovat  

Dejf napsal:
před dvěma týdny jsem ho otřel Hihi

Si chtěl říct "sklidil",ne? Hihi HaHaaa

Dejf napsal:
je to stejná technika v tužší kastli, toť vše. kompletní podvozek a brzdy je plně záměnej a až na detaily stejnej

Jo,jo ITR vychází ze Civica.
   Návrat  
dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
Nový příspěvekZaslal: 5.12.2011 , 14:52   Citovat  

Dejf: Ja se taky nechadam ani to nemam v planu Úsměv proste vim ze jsme chteli stavit CTR pro sezonu 2012 ale po par testu se vratili na ITR .

Block43: sehnat b18 motor kteri tam bude pasovat bez problemu a swap kitu .a potom upravit na vykon kteri chces tam mit.
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 5.12.2011 , 15:06   Citovat  

dimitar napsal:
Dejf: Ja se taky nechadam ani to nemam v planu Úsměv proste vim ze jsme chteli stavit CTR pro sezonu 2012 ale po par testu se vratili na ITR .

Block43: sehnat b18 motor kteri tam bude pasovat bez problemu a swap kitu .a potom upravit na vykon kteri chces tam mit.

jistě, ale ve vašem případě je to jen na závodění

pokud chce mít auto, se kterym se dá celkem pohodlně fungovat každej den a chce aby slušně jelo ( záleží na vkusu ) tak je CTR vhodnější. reletivně moderní a bezpečný

s ITR jsem najel za 9 měsíců cca 27tis. km a už nikdy víc Úsměv
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Nový příspěvekZaslal: 5.12.2011 , 15:39   Citovat  

motor H22 tak do 30tis+prace, jinak zbytecna investice do stareho auta...pokud jiny motor, tak si kup rovnou ITR/CTR, ktere jsou uz trochu jinde nez c5g a jsou ve vsem lepsi...
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Nový příspěvekZaslal: 5.12.2011 , 15:40   Citovat  

dimitar napsal:
Dejf: Ja se taky nechadam ani to nemam v planu Úsměv proste vim ze jsme chteli stavit CTR pro sezonu 2012 ale po par testu se vratili na ITR.

No to ani nerikej Danymu... Velmi šťastný
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 5.12.2011 , 16:24   Citovat  

záleží kolik do toho chceš narvat Úsměv swap na b18 je celkem jednoduchej a cena je cca podobná jako h22 OK a za k20 dáš dá se říct skoro dvojnásobek ... Smutný jestli budeš chtít vědět co a jak s h22 tak mi napiš sz nebo ještě líp icq Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupim Motor Honda...
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina