Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
civic anglán pls rada
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Civic 1.5 LSi je teď offline  Civic 1.5 LSi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 16:48   Citovat  

nazdárek lidi mam možnost koupit tohodle anglána za 24tkč ale vůbec nic o tom anglánu nevim docela mě zajímá nějaký info a váš názor podle fotek... vypadá fakt hezky interier nepoškozenej a co spotřeba atd prostě nějaký pořádný informace Mrk přijde mi to zezadu jako rover ale zepředu a zevnitř je to fakt pěkný

DSC00113.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC00113.jpg, 519.22 kB

DSC00112.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC00112.jpg, 403.29 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hruška je teď offline  Hruška
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 17:08   Citovat  

Cena odpovídá stavu,auto bylo zřejmě bourané na předek,když se podíváš na nesedící kapotu oproti blatníkům a nárazníku.Jinak podívej se na hlavní silenty zadních podélných ramen bývají často v háji,potom vytržené vnější kliky dveří (konstrukční vada výrobce),těsnost motoru a svody výfuku jestli nejsou prasklé.Stav oleje v motoru jestli není na víčku emulze olej vs. voda,těsnost gufera kolem rozdělovače problém sehnat zvlášť.Jinak to tak okrajově je to dobrý Co se týče spotřeby lehká noha 7 l/100 km.A zapomněl jsem koukni i na zadní lemy ,častá koroze taky nevyřešeno z výroby.

Jinak si myslím,že seženeš za ty korunky i v trochu lepším stavu kouř
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 17:11   Citovat  

nebal bych se toho, je to honda jako honda Úsměv spasujes ten predek zlehka a je Úsměv
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 17:32   Citovat  

Obecně je anglán velmi dobrá volba.
Poměrně kvalitní, pohodlné, praktické a spolehlivé auto.
Motor 1,4 s výkonem 66 kW není žádný trhač asfaltu (auto je docela těžké), ale na klidnou pohodovou jízdu bohatě stačí. S lehkou nohou se s ním dá na dálky jezdit dokonce za 6L.
Tento kousek byl bouraný na předek na 100%, ale hodně záleží jak moc dobře to bylo opraveno a zda se vyměnily airbagy a zachovala klimatizace (pokud tam byla).
Taky bych zaměřil pozornost na přední nápravu, zda se na ní bouračka nějak nepodepsala (jestli netáhne volant a jestli něco od nápravy nebouchá).
To auto pokud není po bouračce a bylo dobře udržované, tak nemá žádné výrazné slabiny. Je to jenom o přístupu minulého majitele.
Ale za tuto cenu člověk nemůže čekat zázraky.
Doporučuju si sebou vzít někoho, kdo autům hodně rozumí, aby případně odhalil nějaké velké nedostatky.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 18:35   Citovat  

klimu to má je přetrhlej řemen klima je k tomu jiná ale prej funguje ta co tam je zadní lemy jsou trochu orezlé na motoru ani pod nim nikde neni vydět ani kapka oleje nejel sem stim tak nápravy nevim v jakym stavu jsou a vim že je to bouraný na předek ale po otevření kapoty se mi to zdálo v pořádku jinak i nárazník vpředu má nastříkanou tu černou lištu ale říkam je to docela zachovalí Mrk je to z roku 1998 přemýšlim o tomhle nebo o c5g co prodává Tommo mě se ten anglán líbí zevnitř a předek nevim no
   Návrat  
Pjétro je teď offline  Pjétro
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 19:00   Citovat  

Hruška napsal:
Cena odpovídá stavu,auto bylo zřejmě bourané na předek,když se podíváš na nesedící kapotu oproti blatníkům a nárazníku.Jinak podívej se na hlavní silenty zadních podélných ramen bývají často v háji,potom vytržené vnější kliky dveří (konstrukční vada výrobce),těsnost motoru a svody výfuku jestli nejsou prasklé.Stav oleje v motoru jestli není na víčku emulze olej vs. voda,těsnost gufera kolem rozdělovače problém sehnat zvlášť.Jinak to tak okrajově je to dobrý Co se týče spotřeby lehká noha 7 l/100 km.A zapomněl jsem koukni i na zadní lemy ,častá koroze taky nevyřešeno z výroby.

Jinak si myslím,že seženeš za ty korunky i v trochu lepším stavu kouř

Proč všichni pokud někde něco nepasuje to hned svádíte na to že auto bylo bouraný? Velmi šťastný
jasně bejvá to tak,ale někdo si stim třeba jenom hrál a pak to špatně dopasoval,nebo se měnila promáčklá kapota,nebo po kroupách,nebo šlo jen o drobnej ťukanec do nárazníku...atd. kouř napsat bacha auto bylo zřejmě bouraný nahání strach Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 19:03   Citovat  

Civic 1.5 LSi napsal:
klimu to má je přetrhlej řemen klima je k tomu jiná ale prej funguje ta co tam je zadní lemy jsou trochu orezlé na motoru ani pod nim nikde neni vydět ani kapka oleje nejel sem stim tak nápravy nevim v jakym stavu jsou a vim že je to bouraný na předek ale po otevření kapoty se mi to zdálo v pořádku jinak i nárazník vpředu má nastříkanou tu černou lištu ale říkam je to docela zachovalí Mrk je to z roku 1998 přemýšlim o tomhle nebo o c5g co prodává Tommo mě se ten anglán líbí zevnitř a předek nevim no
6g je bezpecnejsi, 5g je kus papiru
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 19:34   Citovat  

tak u auta za 24tis se musí počítat s tím, že tam někdě něco může bouchat, že tam něco nebude sedět, a musí se počítat s tím, že to nějaký peníze sežere, jako olej, filtry, gumy, případně okamžitá investice do brzd atd. (ostatně jako každá ojetina) ...
takže pokud tomu autu evidentně něco nechybí, jestli táhne, brzdí, svítí, jdou otevírat všechny dveře tak proč ne ... Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 19:56   Citovat  

Petura napsal:
tak u auta za 24tis se musí počítat s tím, že tam někdě něco může bouchat, že tam něco nebude sedět, a musí se počítat s tím, že to nějaký peníze sežere, jako olej, filtry, gumy, případně okamžitá investice do brzd atd. (ostatně jako každá ojetina) ...
takže pokud tomu autu evidentně něco nechybí, jestli táhne, brzdí, svítí, jdou otevírat všechny dveře tak proč ne ... Mrk

přesně tak,je auto funkční,pěkný a za solidní peníz?tak proč ne...přecejen to není civic za 60tis Úsměv
tenhle vypadá moc pěkně..ikdyž byl bouranej stačí to jen dopasovat
a hledat kapičky oleje vespod motoru,nebo kontrolovat silenty,...mi příjde zbytečný,protože za měsíc ježdění může bejt všechno jinak,je to prostě ojetina za 24tis a je třeba na to brát ohled Velmi šťastný je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 20:40   Citovat  

Pjétro napsal:
Proč všichni pokud někde něco nepasuje to hned svádíte na to že auto bylo bouraný? Velmi šťastný
jasně bejvá to tak,ale někdo si stim třeba jenom hrál a pak to špatně dopasoval,nebo se měnila promáčklá kapota,nebo po kroupách,nebo šlo jen o drobnej ťukanec do nárazníku...atd. kouř napsat bacha auto bylo zřejmě bouraný nahání strach Velmi šťastný

Proč? Protože bouraný bylo. Mrk
Jako sorry, ale aby kapota takhle neseděla po kroupách nebo po drobném ťukanci do nárazníku, to mě pobavilo. Zas až takovej papír to auto není.
Já kdysi udělal větší než malý ťukanec na C5G (muselo se měnit celé čelo) a kapota po opravě seděla na 99,9%.

V tomhle případě se jedná o levné auto pro nenáročného člověka. Takže pokud všechno funguje alespoň dobře, tak nemá cenu řešit nesedící kapotu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 21:10   Citovat  

Petr 78 napsal:
Proč? Protože bouraný bylo. Mrk
Jako sorry, ale aby kapota takhle neseděla po kroupách nebo po drobném ťukanci do nárazníku, to mě pobavilo. Zas až takovej papír to auto není.
Já kdysi udělal větší než malý ťukanec na C5G (muselo se měnit celé čelo) a kapota po opravě seděla na 99,9%.

V tomhle případě se jedná o levné auto pro nenáročného člověka. Takže pokud všechno funguje alespoň dobře, tak nemá cenu řešit nesedící kapotu.

Taky jsem četl že bouraný bylo,neboj Mrk jestli jsi dobře četl psal jsem to všeobecně,že když někde něco nesedí je to hned bouraný...a nepsal jsem že kapota se mění po menším ťukanci,ale např. kámoš měl promáčklou kapotu protože mu na ni nalitej borec sednul.jinak myslíš že civic má tvrdší kapoty než jiný auta že ji kroupy neublížej?určitě jsi už sám spostu aut po kroupách viděl Cool
A jestli tobě po opravě seděly věci na 99,9% tak to bude tim že si stim dal někdo práci..ale pokud si už pár opravenejch aut viděl,tak určitě dobře víš že ne každej se stim mazlí Velmi šťastný
nebudeme se tu přeci hádat a chytat se za slova ne?

V tomhle případě se jedná o levné auto pro nenáročného člověka. Takže pokud všechno funguje alespoň dobře, tak nemá cenu řešit nesedící kapotu

je to dobrý jsem stejného názoru
   Návrat  
Hruška je teď offline  Hruška
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2011 , 14:35   Citovat  

Chtěl vědět názor na to auto,tak jsme ho dali,nikdo z nás nechce odrazovat od koupě kouř Ale chápete,že je to opravdu velice fušersky spasované na první pohled a nebo v opačném případě to byla větší pusa na předek a líp už to nešlo.Více k tomu není co psát je každopádně potřeba auto vidět a otestovat před koupí Honda
A jinak nad tou klimou bych se zamyslel ,když má prasklý řemen asi neodskoušíš funkčnost že jo to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2011 , 21:31   Citovat  

jj uvydíme co bude a nebude Mrk jinak já klimu nepoužívam a jak sem říkal je tam u toho v kufru přibalenej klima kompresor jenže teď mam problémi z financema tak ani nevim jak to bude Smutný ... pokud někdo kolem mýta u rokycan bude mít chvíli koukněte na to Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.12.2011 , 19:12   Citovat  

Taky jsem klimu nepoužíval, než jsem pořídil první auto s klimou. Od té doby odmítám v létě jezdit v autě bez klimatizace. Klimoška není jenom o pohodlí, to je bezpečenostní prvek.
Neznám nikoho, kdo prodal auto s klimou a pořídil nové bez klimy.
Na to si člověk rychle zvykne a už to považuje za standart.
Ale to píšu jenom jako osobní zkušenost s klimou.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.12.2011 , 19:29   Citovat  

Petr 78 napsal:
Taky jsem klimu nepoužíval, než jsem pořídil první auto s klimou. Od té doby odmítám v létě jezdit v autě bez klimatizace. Klimoška není jenom o pohodlí, to je bezpečenostní prvek.
Neznám nikoho, kdo prodal auto s klimou a pořídil nové bez klimy.
Na to si člověk rychle zvykne a už to považuje za standart.
Ale to píšu jenom jako osobní zkušenost s klimou.
ja si klimou jen obcas vychladim kabinu, jinak ji mam vyplopu, protoze me vysusuje oci a ja su strasne unaven z toho...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.12.2011 , 19:50   Citovat  

To mě zase vysušuje oči a unavuje 50°C v kabině......
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.12.2011 , 20:00   Citovat  

Petr 78 napsal:
To mě zase vysušuje oči a unavuje 50°C v kabině......
to ja si radsi na to otevreu okno..to fakt nedavam tu klimu na toto..
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2011 , 10:48   Citovat  

tak snad to neodnesla elektromagnetická spojka na kompresoru klimatizace. Da se to někdy opravit, ale jinak je kompresor v háji. Ale to bych asi u auta za 20t neřešil .)) stejně jako kapotu. Spíš zkontroluj to řízení.
   Návrat  
mimozo je teď offline  mimozo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.12.2011 , 11:56   Citovat  

Civic 1.5 LSi napsal:
nazdárek lidi mam možnost koupit tohodle anglána za 24tkč ale vůbec nic o tom anglánu nevim docela mě zajímá nějaký info a váš názor podle fotek... vypadá fakt hezky interier nepoškozenej a co spotřeba atd prostě nějaký pořádný informace Mrk přijde mi to zezadu jako rover ale zepředu a zevnitř je to fakt pěkný

Takhle mi lehla kapota když jsem vyndal gumové dorazy a těsnění nad světly.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
walda91 je teď offline  walda91
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2011 , 12:44   Citovat  

Rozhodně bych se mrknul zespoda! To ti hodně poví..poznáš podvozek v jakém je stavu a někdy třeba i rozsah předchozí bouračky.. a nepodceňovat klidně i delší projížďku. Taky jsem kupoval anglána, ale projížďku jsem hodně zkrátil a auto jsem zespod neviděl (pospíchal jsem). Nečekal jsem od toho žádnej zázrak, chtěl jsem něco na ježdění do práce, ale nakonec se ukázalo, že jsem se nesplet. Auto pochází z čech, žádný dovoz, mám k němu komplet serv. historii. předešlý majitel mu věnoval perfektní péči. Na motor nemůžu říct křivého slova. Je to 1.8 vti a vyměnil jsem jen svíce, kabely a přebrousnul jsem palec a teď ještě čeká na rozvody a těch pár věcí okolo, aby sloužil. Takže motor v super kondici byť už mi tam nedávno skočilo 200000km:) Škoda jen, že jsem se při koupi nevěnoval víc podvozku... od 1. koupě to byla Pražanda, takže podvozek už něco pomatuje, dokonce myslím, vyjma na pár dílů, že je to všechno ještě původní. Je to auto staré 12let, ale pro to jakou radost mi dělá a za jak směšnou cenu jsem ho koupil ho neošidím o páči kterou si zaslouží Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
civic anglán pls rada
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina