Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 8 z 486
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 9:11   Citovat  

ICE.J napsal:
Ahoj kucí, poraďte mi, pokud už jste někdo něco podobného řešil...Po zimě jsem s mým Acco 2006 7g 2,2 diesel najel LP kolem do díry, jako prase asi v 50km/h, pneumatika (nová Dunlop sport maxx TT vyztužená kevlarem) to vydržela a i origo kolo 17 palců ok, ale čep řízení a tyč řízení na LP získalo vůli (podle servisu Hondy Ústí n.L.). Tak to vyměnili za originál díly, ale ejhle po několika stovkách ujetých km je to tu zpět a v řízení (LP) je opět vůle (cejtim to ve volantu při určitém rozjezdu nebo brždění - takové mírné cukání a občas při projetí mírné nerovnosti) Nedokázali mi v Hondě říci, co to přesně je, že maj podezření na převodku řízení nebo pak vyměnit komplet řízení, ale to je cenová darda cože cože ? Pokud máte s něčím takovým zkušenost, prosím o radu...díky OK Honda

Tak se podělim o zkušenost...nakonec jsem Accorda dal k panu Kühnelovi a ten mi po pár dnech zkoumání sdělil, že to byl "povolený" kloub na páce volantu k vertikálnímu nastavení volantu. Stačilo pouze znovu páku povolit a zatáhnout. Mám zároveň dotaženou nápravu a vyměněné silentbloky nápravy, což jsme mysleli původně, že by to mohlo být ono Úsměv Velké díky panu Kühnelovi za trpělivost a za odhalení sice tak banálního, ale tím hůře objevitelného problému přátele Je to tam. Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 21:15   Citovat  

celkem šikovná stránka na Acco díly, třeba to někomu pomůže, jsou tam i info ceny

tudy odkaz
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 9:09   Citovat  

Johnie_Walker napsal:
poraďte, jak na origo navi dvd zrušit vypínání disleje po každých 5sec.klidu.. ?? přepnu rádio a displej zhasne, ventilace to samé...

A odklikneš uvodní upozornění pro blbý amíky že bla bla bla bla OK ?
   Návrat  
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 11:32   Citovat  

kluci, neumíte někdo sehnat piny do svorkovnice k ECU ?? v hondě to prý nemají,jen celou jednotku, a mě bez toho nepojede auto..

nebo nějakej link, nebo firmu kam zavolat. dík za radu..
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 13:31   Citovat  

Rammi napsal:
ahoj všichni...čekal jsem až se tu objeví diskuze o navigaci a čekání se vyplatilo je to tu je to dobrý ale teď vážně, také se teď potýkám s problémem u navi a to, že se pořád načítala úvodní stránka po nastartování to upozornění/hlášení přes celou obrazovku, trvalo cca 3 vteřiny a znova a pořád dokola, tím pádem obrazovka nezhasla a třeba po setmění vcelku vopruz. Zkoušel jsem překliknout na rádio, nebo klimu a zase skočilo načítací kolečko dokola...nakonec jsem to vyřešil, že jsem vydělal cd z navigace, objevila se sice hláška že navi cd není v mechanice atd.., nicméně v ten moment stačilo kliknout třeba na klimu a po už normální prodlevě obrazovka zhasla. Myslel jsem, že mám vyhráno, ale chtěl jsem změnit hodiny na displeji na zimní čas, klasicky přes tlačítko menu, ale hned se opět objeví hláška, že chybí cdčko a nic dalšího nereaguje a tím se jsem dostal do pasti. Bez CD nejde změnit čas, tlačítko menu nereaguje a jakmile cd vložím načítá pořád dokola...takže zatím držím časovou basu s Ruskem, ale přeci jen - neví někdo jak z toho ven, kde udělali soudruzi z Japonska chybu? Tak to koukám! a prosím radu, že mám počkat půl roku na letní čas jsem už slyšel Velmi šťastný

U rádií s navigací bez DVD bohužel čas změnit nejde. Setkal jsem se s tím u CRV a FRV. Počítam u Acco to je stejný. Po odpojení baterky na nějakou dobu se poté po zapnutí rádio ptá na čas, tak jedině tak.
Jinak pro CRV se mě podařilo vypálit funkční DVD, tak kdyby chtěl někdo otestovat tak můžu na test půjčit, případně zkusit vypálit další. Mělo by být stejný s Acco předfacelift.
   Návrat  
Rammi je teď offline  Rammi
PříspěvekZaslal: 10.11.2011 , 0:50   Citovat  

Bully díky za typ, ale u acco s navi je to tak jak popisuje Ben, pže jsem nastavoval kdysi 24h. zobrazení a dělalo se to přes tato tlačítka, nic jiného funkčně nenabízely, tak jak potvrdil i Hondza.

Čéčé Bene jdeš na to vědecky Velmi šťastný v jednu v noci odpojit baterku, má to co si do sebe pořádnej výtlem Asi mě nic jinýho nečeká než tlapat po půlnoci venku a připravit se na tvrdý restart Úsměv pže předpokládám, že dvdčko se zničehonic nepokazilo, ale typuju to na laser, který ho čte (ale fakt typuju, nejsem žádný expert) nevím jestli by šla navi dvd mechanika spravit a na kolik by to vyšlo, ale předpokládám, že nová u hondy nebude zrovna z levného kraje, nebo nejdříve zkusit otestovat jiné dvdčko s navigaci pro acco s navi, co myslíte?

Mimochodem Bene koukám na tvoje fotky a vsadím se, že jsme se potkali, zvlášť když vidím fotku u Lídlu vedle finančáku, hádám dobře? je to dobrý
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.11.2011 , 15:43   Citovat  

notabene napsal:
Prosim Te, kde se da nastavit to automaticke nulovani po dotankovani? Diky

Viz manual, sam jsem si to takhle nastavil uz davno, tak ti to snad prelozim z te nemciny dobre:
klic v zapalovani do polohy II., na volantu zmackni tlacitko "INFO" po dobu delsi nez 3 sec., vejdes tim do menu a kazdym dalsim zmacknutim INFO se dostavas do nastaveni jinych funkci. Automaticke nulovani Trip(u)A by mela byt funkce 5/7. Potvrdis tlacitkem SELECT. Mj. tak muzes upravit treba udaj teploty v rozsahu - az + 3 stupne, varovny ton pri prekroceni urcite rychlosti atd., vyzkousej si to.

Nadrz je jinak u vsech motorizaci na 65 l. a rezerva by mela mit vzdycky 10 l. . U 2.2i-CTDi poface se mi podarilo uz nekolikrat prejet pres 0km udavanych jako teoreticky dojezd na PP, jednou dokonce (opatrnou jizdou) o 100km a dotankoval jsem myslim 62 litru, takze v pripade krize tech 100 km pod nulu je s opatrnym slapanim na plyn porad v pohode. (U 2,4i jeste asi 500km svatoušek Velmi šťastný ).
   Návrat  
Tranďák je teď offline  Tranďák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.11.2011 , 7:09   Citovat  

crushot napsal:
dneska mě začala trápit jedna věc...pokud sundám nohu z pedálu plynu a pak chci jen lehce přidat, tak se někdy pedál jakoby zasekne a musím nohou víc přitlačit...nedělá to vždycky...většinou jen když se to zrovna nehodí a fakt potřebuju jen lehounce přidat Úsměv

a druhá věc...už se vám stalo, že se vám během jízdy rozblikal teploměr? vyrazil jsem a asi po pěti minutách začala blikat venkovní teplota, nevím kolikrát blikla, pětkrát mohla, nepočítal jsem Úsměv už jsem si toho všimnul jednou, ale nedával sem tomu zatím pozornost...co to blikání znamená? Úsměv

S pedálem nevím , ale teplota pár krát zabliká , když teplota venku klesne na 3 a míně stupňů . To aby jsis dával pozor na možné náledí a nejezdil jako prase .... Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.11.2011 , 19:05   Citovat  

crushot napsal:
jj...s tou teplotou máte pravdu, protože to bliká vždycky když tam jsou 3°C Velmi šťastný...

Jenom doplnim ze u poface se pokles teploty pod 3°C oznami akustickym signalem a grafickym symbolem silnice se snehovou vlockou na displeji PP.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.11.2011 , 21:34   Citovat  

turkpet napsal:
Zdravím.Zdá sa, že kompresor klímy sa chystá do vačných lovišť..po sepnutí klimatizacie chrastí, po vypnutí je v poho, tak sa dá jazdit aj bez klímy...
Než by som nechal vymeniť komplet kompresor (u hondy za orig.diel len materiál cca 2O tis ..), tak som našiel firmu, ktorá kompresory renovuje ale chcu po mne orig.číslo, špecifikáciu...je jasné, že v Hondě sa mi vysmiali a to čo generujú e-shopy podĺa specifikacie vozu nestačí.....na hondaoriginalparts..som OEM kod svojho vozu nenašiel, takže som v slepej uličke.Voz mám accord 2003, benzil 2L, 114Kw, motor K20A6...Kde zistiť OEM kod kompresoru?

nota11 napsal:
kompresor klimi podla EPC ak som kukal dobre 38810-RBA-006

Ďakujem...ono tento kód generuju aj niektore zahr.E-shopy, ale ako sa vraví,doveruj ale preveruj..
Nakoniec mi to nedalo, všimol som si,že je štitok kompresoru relativne dostupny..umyl som a cez zrkadlo som vyčítal
KEIHIN HS llO-R
   Návrat  
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.11.2011 , 10:20   Citovat  

notabene napsal:
Ještě jeden dotaz, pro ty co mají Xcarlink. Mám 07', executive, s Premium sound system a při použítí xcarlinku, mi nezávisle natom, jestli hraju z USB nebo AUX IN nehraje zadní plato. Je to normální? Díky.

crushot napsal:
zkus zkontrolovat, jestli je konektor v autorádiu správně nasazenej...já když jsem to dal poprvý, tak mi vypadávala pravá strana, nakonec hrála jen levá a bylo slyšet pískání stupňující se podle otáček motoru Úsměv třeba je jen konetor trochu povolenej nebo vypadlej Úsměv

crushot napsal:
já to taky musel rozkládat dvakrát...a po druhý jsem z toho byl mírně řeeno fakt nas*anej Velmi šťastný ale nakonec se povedlo a už to hraje tak jak má...navíc pokud to hraje dobře na originál rádio nebo CD, tak bych problém viděl fakt jen v tom konektoru...ten můj tam šel fakt volně Úsměv

Dík za info Úsměv Tak se na to vrhnu, ale vidím to tak až na vánoce Úsměv Zase to nastudovat, nacpat se někomu do garáže a tak Úsměv
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.11.2011 , 10:38   Citovat  

Som to teraz pozrel v EPC a kompressor je rovnaky v 2.0 a 2.4,aj predface,aj poface,stale ten isty objednavaci kod.
   Návrat  
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.11.2011 , 10:45   Citovat  

lolon napsal:
Zdravim spolocnost hondakov.

Mal by som taku malu otazocku do plena. Co si myslite o pridavani 2takt oleja do nafty u modernych dieslovych aut Tak to valím bulvy . Ked som dobre pozeral po nete, tak u nemecky hovoriacich susedov existuje obrovska komunita co to u svojich "milacikoch" praktizuje (najme ludia co jazdia vyrobky zo Stuttgartu, potom Mnichova, pomenaje Ingolstadtu a Wolfsburgu ... a tiez Russelsheim-jazdci). Vyhody maju byt v jemnejsom chode motora, mensom opotrebeni vstrekovacov a cerpadla, lepsom spalovani = lepsie emisie. To vsetko najme kvoli horsim mazacim schopnostiam aktualnych naft. Nevyhody som nenasiel skoro ziadne. Zaujimave je, ze som tuto temu nanasiel niekde na slovenskych a ceskych serveroch - mozno som blbo pozeral.

Co si o tom mysli komunita hondakov - accordakov? Úsměv

Tady je k tomu nějaké čtení tudy odkaz
sice je z r.2008 ale i tak se tam dá něco vyčíst OK
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.11.2011 , 11:39   Citovat  

lolon napsal:
Zdravim spolocnost hondakov.

Mal by som taku malu otazocku do plena. Co si myslite o pridavani 2takt oleja do nafty u modernych dieslovych aut Tak to valím bulvy . Ked som dobre pozeral po nete, tak u nemecky hovoriacich susedov existuje obrovska komunita co to u svojich "milacikoch" praktizuje (najme ludia co jazdia vyrobky zo Stuttgartu, potom Mnichova, pomenaje Ingolstadtu a Wolfsburgu ... a tiez Russelsheim-jazdci). Vyhody maju byt v jemnejsom chode motora, mensom opotrebeni vstrekovacov a cerpadla, lepsom spalovani = lepsie emisie. To vsetko najme kvoli horsim mazacim schopnostiam aktualnych naft. Nevyhody som nenasiel skoro ziadne. Zaujimave je, ze som tuto temu nanasiel niekde na slovenskych a ceskych serveroch - mozno som blbo pozeral.

Co si o tom mysli komunita hondakov - accordakov? Úsměv

Ja nevim.... vychazim z toho co se mi uz stalo -tzn.: nafta z Makra zamrzla, premiova Verva - zamrzla taky. Kdyz jsem dal aditiva s makrem, uz nezamrzla. Shell mam po ceste, ale strasne drahej a nemam k nim duveru, OMV nemam po ceste. Takze jezdim do Makra,( podle nejakejch nezavislejch testu maj dodavatele kvalitni, to je vsechno co k nim muzu rict, a je levna), a leju aditiva, a to ty ktery maj fajn flašku a byly dobry v jedinym aspon trochu serioznim testu. Navic podporeny zkusenosti nezavislyho mechanika, kterej to leje do vsech dieselu s tim, ze ma zkusenost ze napriklad pomaha i zlepseni chodu vstriku atd. takze TDA Castrol. Do makra jezdim uz pres 100tis. km, aditiva leju od lonsky zimy, TDAčko přímo asi 10tis.km. Vic neumim, howgh Úsměv
   Návrat  
Ben je teď offline  Ben
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2011 , 0:01   Citovat  

hubby napsal:
věděl by někdo, jestli se dá sehnat zadní čidlo ABS na 2.4 i někde jinde než přímo v HONDĚ

třeba tady tudy odkaz
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2011 , 15:57   Citovat  

meganak napsal:
Dobry den,
nemate prosim niekto v Accorde drziak na navigaciu od f. Brodit napr. tento tudy odkaz ?
Rad by som sa informoval o skusenostiach, ci instalacia neposkodi palubovku,pevnost, ci nezavadia atd.
Dakujem

napr. ja Úsměv
Jsem s tim spokojen, uz ma za dobu Hondy druhy tel. a jen jsem vymenil tu cast pro tel. a spodni cast v palubce zustala ta puvodni, coz se mi i libi.
Nikde mi nic nevrze, ale pri montazi to histou "brutalitu" chce
   Návrat  
Ben je teď offline  Ben
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.12.2011 , 13:35   Citovat  

Při instalaci couvací kamery jsem v zadních vratech mého Tourera našel toto závaží na silentblokách a marně přemýšlím na co tam je Ble
Jediné co mne napadlo tak kvůli automatickému zavírání dveří ale funguje to i bez něj.

SNC00583.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
SNC00583.jpg, 294.31 kB

SNC00584.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
SNC00584.jpg, 290.29 kB
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2011 , 14:03   Citovat  

BEN: s největší pravděpodobností to na bude na zavíraní kufru ale jak říkaš proč to tam je když to funguje o bez toho.. to mi hlava nebere zkoušel si zavírat/otevírat kufr i v lehčím kopci Mrk
   Návrat  
Ben je teď offline  Ben
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.12.2011 , 15:50   Citovat  

Dutch napsal:
BEN: s největší pravděpodobností to na bude na zavíraní kufru ale jak říkaš proč to tam je když to funguje o bez toho.. to mi hlava nebere zkoušel si zavírat/otevírat kufr i v lehčím kopci Mrk

Zatím né mám to rozebrané v práci,ale asi to tam nedám a testnu to.Nechce mi to otvírat když stojím čumákem z kopce.Třeba se to zlepší Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.12.2011 , 16:08   Citovat  

Clymax66 napsal:
Zdravim vsechny majitele Acca. Predem avizuji, ze jsem novacek, takze mi prosim prominte, pokud budu mit blbe dotazy. Ve stredu jsem si udelal radost a zakoupil Accord tourer 2.2iCTDi z roku 2006 najeto 113926km. Pred koupi jsem s tim byl na Jarove na diagnostice (stala 1035kc). Nechal jsem proverit tlumice, udelat prohlidku podvozku a udelat diag. Technik pravil, ze pry je vsechno ok. Zadne Error kody tam nebyly.
Dostal me ale, kdyz z nej vylezlo, ze ve 120t km se pry dela velka serviska, a ze za to vyplaznu 16 tisic.To jsem sel trochu do kolen. Mate nekdo poneti, co vsechno se pri te servisce dela, a jestli ta cena odpovida?

Jaky byste doporucili servis(pripadne nejakeho sikovneho soukromnika) na moji Hondu? Jarov,Motol ani Chodov pry nejsou dobre.

Posledni dotaz je ohledne pricniku a nosicu kol.Jake mate nebo doporucujete pricniky? Nema nekdo zkusenost s nosicem kol na pate dvere na Accord Tourer?

Diky moc

Nejvetsi castku das u servisni prohlidky skoro vzdycky za olej a vsechny filtry (pokud neplatis neco zasadniho navic jako brzdy nebo nedejboe nejakou poruchu). Coz jsou (vc. treba i tech brzd) zrovna veci ktere si muzes sehnat levneji sam i jako originalni dily a nechat si to vymenit u kohokoli, aniz by to melo vliv na kvalitu provedene prace. Kdyz mas garaz tak to klidne zvladnes i sam, pokud si troufnes. Na origo servisu muzes nechat jenom klasickou kontrolu, promazani atd., oni uz vi presne co a jak. Ja teda nechavam na Acco delat vsechno primo Honda servis a je pravda ze ani mala prohlidka v prepoctu na Kc pod 10 tis. nejde.
Pricniky si kup jakekoli znacky, snad kazdy vyrobce ma rozepsany seznam vozu na ktere pasuje kazdy konkretni typ. Pokud ale chces neco trosku uchazejiciho, treba s Thule chybu neudelas nikdy a nestoji vubec o moc vic nez kdejaka napodobenina OK . Mas pak aspon jistotu ze na ne bude pasovat fura dalsich veci a doplnku ktere si pozdeji ev. dokoupis, jako stresni kufry, nosice kol atd.
Ad nosic kol- sam vozim kola upnute za vidlici v interieru nebo na strese upnute stejnym systemem ve specialnich uzamykatelnych nosicich. Nebo silnicku normalne v kufru pod zatazenou roletkou Velmi šťastný Nosice na 5. dvere jsou podle mych zkusenosti dost nestabilni zalezitost a zvlast na Tourer poface (2006-2007) s jinak tvarovanym a vetsim kridlem na 5. dverich se ti bude spatne neco stabilniho shanet, stejne bys skoncil u vachrlatych drzaku s popruhy, co je budes muset dotahovat po kazdych par km. Bud dej kola dovnitr, na strechu a nebo si porid tazne zarizeni a kup si nosic na nej, to je i nejaerodynamictejsi a nejpohodlnejsi varianta vubec.
Na fotky jak to vozim a vubec na moje povidani o Acco Tourer 2,2i-CTDi (2007) se podivej treba tady tudy odkaz , treba tam najdes neco co potrebujes jeste vedet.
   Návrat  
saly je teď offline  saly
PříspěvekZaslal: 12.12.2011 , 12:03   Citovat  

Řeším přední brzdy ( kotouče + destičky + cena)za chvilku to bude chtít nové a chci se zeptat. Jakou značku dáváte zda original nebo nějakou jinou značku??
   Návrat  
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2011 , 13:44   Citovat  

saly napsal:
Řeším přední brzdy ( kotouče + destičky + cena)za chvilku to bude chtít nové a chci se zeptat. Jakou značku dáváte zda original nebo nějakou jinou značku??

Cau Saly, sice sem menil jen zadek, ale dal sem Nipparts a max. spokojenost. přátele
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2011 , 14:26   Citovat  

ARMIK napsal:
Cau Saly, sice sem menil jen zadek, ale dal sem Nipparts a max. spokojenost. přátele

Já dal nipparts dopředu a za chvíli házeli. Teď jsem dal dopředu EBC a zatím spokojenost. Navíc vyšli ještě levnějš.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2011 , 14:47   Citovat  

saly napsal:

V ramci garancky po 100k jsem menil brzdove desky i kotouce vpredu i vzadu. Delalo se to v autorizaku, sami mi doporucili kombinaci Lucas/Textar s tim, ze to vyjde zhruba na pulku (10k misto 20k) a ze to brzdi dobre. Po temer 27k km muzu rict, ze jsem nepoznal rozdil od originalu (to samozrejme ani ihned po vyjeti ze servisu, kdy jsem jel 2500 km na hory), desky neprasi, kotouc se nekrivi. Takze muzu jen doporucit (predpokladam, ze pokud to koupis mimo autorizak, budou ceny jeste vyrazne nizsi).
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2011 , 16:02   Citovat  

saly napsal:

ja mam Brembo kotouce a desky ate a momentalne po 12000 bez chyby bzdi to lip jak predesle origo a kotouc nehazi a je hladce sjety..
   Návrat  
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.12.2011 , 12:31   Citovat  

Rád bych u odborníků zjistil, jaké má být nastavení ventilů na 7G motor k20, tedy 2.0 benzín. OK
Předem díky VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2011 , 10:31   Citovat  

notabene napsal:
Co se dělá a nakolik to zhruba vyjde v autorizáku, při 120tkm u 2.4?

Meni se olej v prevodovce, v motoru, kabinovy filtr, vzduchovy filtr, svicky, cisti se brzdy. Nejdrazsi jsou svicky (700 kc/ks bez DPH), olej (700 kc/l bez DPH) a samotna prohlidka (cca 2700 kc bez DPH). Vzduchovy filtr je cca 1000 kc, kabinovy asi 1500 (vc. DPH).

Dohromady za to das pocitej kolem 15k celkem, pokud se nebude menit nic zasadniho nad plan.
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.12.2011 , 18:41   Citovat  

Ahoj, mam accorda (2.0 tourrer - 8x airbag)a na palubce mi sviti kontrolka airbagu. Diagnostika mi ukazala chybejici signal u narazoveho senzoru vpr (vpr = bud v predu nebo vpravo).

Kde jsou narazove senzory v predu a jak vypadaji? Uvidim na ne kdyz si zvednu auto a nebo musim sundat naraznik ???

Diky ČAD
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2011 , 15:08   Citovat  

CAD napsal:
Ahoj, mam accorda (2.0 tourrer - 8x airbag)a na palubce mi sviti kontrolka airbagu. Diagnostika mi ukazala chybejici signal u narazoveho senzoru vpr (vpr = bud v predu nebo vpravo).

Kde jsou narazove senzory v predu a jak vypadaji? Uvidim na ne kdyz si zvednu auto a nebo musim sundat naraznik ???

Diky ČAD

jestli to uvidis nevim, spis bych rekl, ze ne a ze je potreba na to sundat naraznik. Telefonat do Hondy to vyresi (mam senzor v narazniku meneny, ale jak to delali nevim, je to uz pres 3 roky). Kolik ma auto airbagu s tim nesouvisi, takze "rady" ostatnich jsem nejak nepochopil.
   Návrat  
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2011 , 10:24   Citovat  

Stalo se někomu, že u toureru po face nefunguje výhřev zadního okna? Pokud ano, jak postupovat, aby fungoval? Tlačítko na středovém panelu se rozsvítí a okno je zamlžené stále, ani po 10 min ani náznak odmlžení...
Díky...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina