Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Civic 1.5VTEC 2001 90tisKč
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
erik je teď offline  erik
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 18:59  Naposledy upravil erik dne 14.12.2011 , 9:28, celkově upraveno 5 krát. Citovat  

prodam Honda Civic, 1.5VTEC, rok vyr. 2001,prvni majitel,servisni kniha,najeto 190tis,ABS,2x SRS,klima,elktr. okna,zrcatka,radio,cerna met.,sportovni paket original Honda z vyroby.(sportovni sedacky cerno cervena kuze,cervene kozene calouneni atd.) sirsi Honda alu kola, Perfektni stav, nutno videt. Cena 90tis. 777229138

a_cfoto.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
a_cfoto.jpg, 24.8 kB

uiu.jpg

uiu.jpg, 24.75 kB

a_cfotog.jpg

a_cfotog.jpg, 26.2 kB

tuzi.jpg

tuzi.jpg, 27.43 kB

uopopo.jpg

uopopo.jpg, 29.78 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 19:20   Citovat  

Vypada jak z fabriky!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 19:23   Citovat  

erik napsal:
prodam Honda Civic, 1.5VTI, rok vyr. 2001,prvni majitel,servisni kniha,najeto 150tis,ABS,2x SRS,klima,elktr. okna,zrcatka,radio,cerna met.,sportovni paket original Honda z vyroby.(sportovni sedacky cerno cervena kuze,cervene kozene calouneni atd.) sirsi Honda alu kola,zimni pneu, dalsi sada ALU kol Honda 205/50. Perfektni stav, nutno videt. Cena 160tis. 777229138
sry za OT ale ty jsi asi jen bazarník že? Jinak nechápu to vti Úsměv Majitel by to tam asi nenapsal... Ale jinak pěknej kousek je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 20:24   Citovat  

sorry,sem napsal spatne -VTEC, jsem syn a honda je tatkova Velmi šťastný ,jinak stoji v bazaru
   Návrat  
Manas je teď offline  Manas
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 21:32   Citovat  

Proč prodává tatík? Nejní spokojen?
   Návrat  
Matyn je teď offline  Matyn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 21:55   Citovat  

Krásnej kus, probouzí to ve mě vzpomínky. Bueee Bueee Ty mlhovky mňam. Krásnej Honda
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 22:00   Citovat  

Manas napsal:
Proč prodává tatík? Nejní spokojen?

Pče je to starý auto HaHaaa
   Návrat  
dřímec je teď offline  dřímec
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 16:44   Citovat  

To auto znám od vidění už roky, říkal jsem si, že až bude na prodej tak že bych se mohl zajímat, ale ta cena mně vyrazila dech, a to už slevnil, v tom bazaru to začínalo v létě mám pocit tak na 180tis Tak to koukám! , no nevím víc jak za 110tis a s těma kilometrama asi neuspěje, ale třeba se pletu. Jinak hodně štěstí...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 20:38   Citovat  

nerad bych to komentoval, ale taky si myslim, ze je to cenove hodne vysoko, za ty penize se daji sehnat v klidu uz VTI v super stavu!!
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 8:45   Citovat  

dřímec napsal:
To auto znám od vidění už roky, říkal jsem si, že až bude na prodej tak že bych se mohl zajímat, ale ta cena mně vyrazila dech, a to už slevnil, v tom bazaru to začínalo v létě mám pocit tak na 180tis Tak to koukám! , no nevím víc jak za 110tis a s těma kilometrama asi neuspěje, ale třeba se pletu. Jinak hodně štěstí...

Na jednom net bazaru (soukromý inzerát) se prodává stejné (r.99) po prvním majiteli - důchodci s asi 62tis. km za 98tis. Kč... to je asi pro představu,jak jsou na tom tržní ceny... i když to po důchodci je za hodně dobrou cenu- klidně by se,myslím, prodalo za cenu kolem 120-130tis...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 9:23   Citovat  

Jo tento inzerat jsem taky viděl, být to blíž, tak bych se možná i rozhoupal..., někdy v letě jsem se byl podívat do Tábora na podobné s ocelovou stříbrnou, najeto 90tis., chtěli za to 108tis. a stejně jsem to nevzal, připadalo mně, že to moc nechtělo jet od spodu Ble , možná jenom nejsem zvyklý na chování V-teca, ale moje malá mrška 4g i s jednatrojkou byla nějak živější, nevím jestli to byl horší kus nebo tak to prostě jezdí..., jinak mám pocit, že tu stříbrnou někdo koupil na kšeft a nabízí ji za 129 Hihi
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 9:27   Citovat  

dřímec napsal:
Jo tento inzerat jsem taky viděl, být to blíž, tak bych se možná i rozhoupal..., někdy v letě jsem se byl podívat do Tábora na podobné s ocelovou stříbrnou, najeto 90tis., chtěli za to 108tis. a stejně jsem to nevzal, připadalo mně, že to moc nechtělo jet od spodu Ble , možná jenom nejsem zvyklý na chování V-teca, ale moje malá mrška 4g i s jednatrojkou byla nějak živější, nevím jestli to byl horší kus nebo tak to prostě jezdí..., jinak mám pocit, že tu stříbrnou někdo koupil na kšeft a nabízí ji za 129 Hihi

1.5 Vtec má dlouhou převodovku (je to přeci jen dělané na spotřebu) - pod 3000ot je proto "líná" (když jsem jí měl,tak se mi nezdálo,ale VTi z těch 2000ot zrychlí líp - ale stačilo by dát jinou D-převodovku) a pětka je spíš udržovací rychlost (maximálku vytáhneš spíš na čtyřku, pětka jí na rovině udrží)...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 9:54   Citovat  

Nejspíš toto auto asi přeskočím a počkám s výměnou až na Sportíka po faceliftu až bude tak za 160t. ale to bude min tak ještě dva roky Ble no uvidíme jestli to čekání vydržím...ale s mojím přízemním přibližovadlem mě to pořád docela baví Hihi
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.5.2009 , 23:25   Citovat  

AKTUALNI 130.000,- Kč
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.5.2009 , 23:37   Citovat  

Neni to ten co je uz hooodne dlouho na Tipcarsu? zacinal snad kdsysi na 180?

jinak nekomentuji cenu a nebo jo offtopic ..je realna pokud by bylo auto bez jakekoliv dalsi investice..pokud sou udelane radne rozvody+ vymeny kapalin atd..bohuzel ji navysi prepis..pokud nema uz euroIII coz uz asi ma..koz ten rok vyroby nvm ale uz by ji mit mohl Je to tam.

takze zaver...krasne auto...a myslim ze novej majitel bude velice prijemne prekvapen jako rada jiz pred nim.. a jak rikam ja vsechno ma sveho kupce a obcas je fakt blbost jit pod cenu kdyz nabizim neco kvalitniho...tzn.ze tu cenu ja osobne chapu!!

a nemyslim ze bych C6H VTI mohl v perfektnim stavu za stejnou cenu nekde koupit..mozna neco spachtlenyho po bouracce Smutný
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.5.2009 , 7:34   Citovat  

Hlavator napsal:
Neni to ten co je uz hooodne dlouho na Tipcarsu? zacinal snad kdsysi na 180?

jinak nekomentuji cenu a nebo jo offtopic ..je realna pokud by bylo auto bez jakekoliv dalsi investice..pokud sou udelane radne rozvody+ vymeny kapalin atd..bohuzel ji navysi prepis..pokud nema uz euroIII coz uz asi ma..koz ten rok vyroby nvm ale uz by ji mit mohl Je to tam.

takze zaver...krasne auto...a myslim ze novej majitel bude velice prijemne prekvapen jako rada jiz pred nim.. a jak rikam ja vsechno ma sveho kupce a obcas je fakt blbost jit pod cenu kdyz nabizim neco kvalitniho...tzn.ze tu cenu ja osobne chapu!!

a nemyslim ze bych C6H VTI mohl v perfektnim stavu za stejnou cenu nekde koupit..mozna neco spachtlenyho po bouracce Smutný

vticka se pohybujou kolem 100 vyse. uz tu na foru byl na prodej black phantom za 110 jen tak pro predstavu.jinak pekny VTEC akorat mechapu ten sportovni packet kde je?jenom sedacky ocaloounene to je jako sportovni packet?sportovni packet by mel byt i na karoserii jako napr.predni a zadni lip.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.5.2009 , 9:03   Citovat  

kamol napsal:
vticka se pohybujou kolem 100 vyse. uz tu na foru byl na prodej black phantom za 110 jen tak pro predstavu.jinak pekny VTEC akorat mechapu ten sportovni packet kde je?jenom sedacky ocaloounene to je jako sportovni packet?sportovni packet by mel byt i na karoserii jako napr.predni a zadni lip.

Predstavu mam o to zadnej strach je to dobrý a 1 tu byl..ale to si myslim byla svetla vyjimka..ano pokud chci 97 Vti s 200tis tak ano..ta cena je realna..pokud chci neco ve vybornem stavu tak si myslim ze ne..i kdyz samozrejme nerikam ze nemuze byt auto s 200tis ve vybornym stavu..ale myslim si ze paradni VTI v perfektnim stavu jak tu bylo psano..nejlip po faceliftu kolem 150 pořádnej výtlem treba Salat ma pofaceliftovyho..kolik za nej dal? a to byl naborenej co rikal a uz shani dalsi prevodovku to mi hlava nebere

jinak treba tady mas Vti tudy odkaz pro me osobne ma auto usetrene 5 let provozu vetsi cenu..tzn 2001 je lepsi nez 96 Lucy 5 roku je 5 roku..at se k tomu clovek chova sebelip

netvrdim ze za 130 se neda sehnat VTI..je to o nacasovani atd..muze se naskytnout sance,ze ji budes mit za 110, ale neni to pravidlem..jinak v DE se tyhle auta v 1,4 po faceliftu tedy 99-01 pohybuji normalne kolem 4tis euro...a co vim tak kolem tech 130 bud v aute mame nebo sme za nej i dali az na nektere vyjimky..mluvim o pofacelift e-Vtec...a nemame je tak dlouho abysme resili ze to je dano krizi a ceny sou jinde a ze sme preplatili atd..proste cena neni upne tak mimo misu...to si myslim ja..jinak super ty mlhy..uz je nejaky casek shanim...ale nvm jak s US verzi a taky ta vata za to postovny a clo KO
   Návrat  
Milhouse je teď offline  Milhouse
PříspěvekZaslal: 20.5.2009 , 16:34   Citovat  

Nedávno tu ViperM prodával VTi 6g za 95 tis., je sice pravda, že to byla myslim 96 a nalítáno 200k, ale byl to hodně zachovalej a origo kousek. Jinak 1.5 je taky super motorizace a moc jich na prodej neni, protože s nima jsou většinou lidi spokojený, ale cena na tuhle dobu trošku mimo no. To neni ot, ale realita. Taky o 6g uvažuju a možná bych do toho šel, kdyby ta cena byla lepší.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2009 , 16:55   Citovat  

Tak pofacelift e-vtec se prodavaji podle stavu a km kolem 100tis-130tis, ty auta jsou zadany. Vti pofaceliftu kolem 150tis urcite a to bude nic moc mozna, v nemecku jsou tyhle mazly od 6.000eur nejmene!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 12:42   Citovat  

AKTULALNÍ CENA 105 tis.
   Návrat  
Dajos je teď offline  Dajos
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 10:42   Citovat  

Ve kterém bazaru stojí? nějak jsem jí nenašel Se stydím Bych se na ní chtěl podívat zblízka. Auto je moc pěkné.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.12.2011 , 0:18   Citovat  

AKTUALNI - CENA 90tis.

Před pár týdny nové gumy.
Kompletni velký servis v Honda Brno Řečkovice. ( Rozvody, brzdy, svičky,oleje,filtry spojka,vyfuk...)
Naprosto bez investic, 100% spolehlive
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2011 , 1:42   Citovat  

erik napsal:
AKTUALNI - CENA 90tis.

Před pár týdny nové gumy.
Kompletni velký servis v Honda Brno Řečkovice. ( Rozvody, brzdy, svičky,oleje,filtry spojka,vyfuk...)
Naprosto bez investic, 100% spolehlive

inzerat je 3 roky starej, takze by to asi chtelo novy fotky, a kolik ma ted najeto atd Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Civic 1.5VTEC 2001 90tisKč
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina