Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zadní světla ve víku kufru - Accord 5g
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
elpin je teď offline  elpin
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2011 , 11:49   Citovat  

Může mi někdo poradit jak udělat aby když zapnu světla nebo zabrzdím aby nesvítily jen zadní koncovky na krajích ale i ty co jsou ve víku kufru?

Nebo-li udělat z tohohle:

tohle? (photoshop)

Mám v podstatě 3 otázky:
1. Na jedné straně toho víka kufru je mlhovka. Můžu ji prachsprostě vyměnit za dvouvláknovou žárovku? Nebo musím vyměnit i tu patici ve které ta žárovka sedí? Díval jsem se na konektor k té patici a jsou tam normálně dírky i na větší konektor pro dvouvláknové žárovky... ale co objímka v té patici?
2. Jak nejlépe přivést kablík od brzd/světel do žárovek ve víku? Musím natáhnout od pojistek nový kabel po celé délce auta nebo to stačí přivést od standardních brzdových žárovek? Nebudou svítit slaběji když by to bylo zapojený v sérii?
3. Kde sehnat konektor do patice co tam má ty dva extra vývody na dráty pro dvouvláknovou žárovku? Jedině z jinýho auta nebo se to dá nějak nahradit běžným konektorem za pár korun?

Díky za jakoukoli radu a jinak sorry, jsem v předělávání auta trochu zelenej, ale tohle bych myslím zvládnul Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2011 , 13:14   Citovat  

no brázek není vidět, špatně jsi ho vložil ale předpokládám že to je rok 1993-97 tak to nepujde, protože na druhé straně, na pravé v té lampě není vůbec vanička...je tam jen plochý plast...takže ti to tam nepujde...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2011 , 13:26   Citovat  

jj, je to 94ka. No myslel jsem si že tam jak není mlhovka tak to asi bude celé prázdné Smutný Dalo by se to dopasovat ze světla z druhé strany? Sehnal bych si kdyžtak celé další světlo...

Jinak jsem velkým fandou tvojeho vlákna a to jak předěláváš auto OK Vím žes řešil světla pomocí LEDek ale na starý auta mi přijde lepčí difúzní světlo jestli víš co myslím. LEDky mi přijdou moc ostré... ale já jsem stará konzerva takže mě neposlouchej Velmi šťastný

PS: Nefunguje ti to když na ty obrázky klikneš? Já to zkoušel i na druhym kompu a funguje...

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2011 , 13:38   Citovat  

Dík Úsměv , no já jse budu zas předělávat, budu tam dávat plexi tyče.....něco ve stylu jak to mají bmw žádné tvary, jen rovné čáry...bude to asi nejlepší, pod něma nechám pár LEDek ať je brzda pořádně vidět a bude pokoj...no hlavně jsem jednu vnitřní lampu špatně zalepil a natklo mi tam, takže pár segmentů zhaslo a je tam bordel, takže když už to budu rozdělávat tak to zas předělámÚsměv ale k tvému případu, jestli by to šlo napasovat....všechno jde, ale je otázka jak to utěsníš, protože jak to někde praskne a bude tam dírka, začne se ti to rosit, špinit a bude to stát za prd...ve tvé případě(taky jsem nad tím přemýšlel:-)) bych koupil plexisklo, ty lampy bych rozlepil to plezi bych na jedné straně přepískoval jemným pískem, nebo obrousil kotoučem nahrubo a ze strany to nasvítil LEDkama, stačilo by jich pár za každé strany a svítilo by to rovnoměrně po celé ploše...ale jde o to jak dlouho to můžeš mít rozdělané, já jsem koupil druhé lampy abych mohl jezdit...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2011 , 13:49   Citovat  

Hmm, tak leda sehnat kufr z pravostranného Accorda, ten snad bude mít mlhovku na druhé straně Velmi šťastný

Je fakt že rozlepovat se mi to světlo moc nechce...

S těma LEDkama jak to teď popisuješ to je velice zajímavý nápad Úsměv Tohle bych si možná taky udělal. Problém ale je že k tomu nemám ani znalosti, ani praxi a už vůbec ne nástroje Smutný Ale rád budu sledovat jak to budeš dělat, jestli pak nahodíš nějaké fotky do tvého vlákna.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2011 , 13:58   Citovat  

nepotřebuješ ani znalosti ani praxi ani nějaké nástroje, stačí pár šroubováků nůž a pájka s cínem:-) rozlepit to jde uplně bez problému, jen se musí pomalu a opatrně....

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2011 , 14:10   Citovat  

Já jsem ajťák hele, já musím s pájkou a lepidlem opatrně Velmi šťastný

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2011 , 14:16   Citovat  

no a já jsem elektrikář jako ty farář Úsměv a taky si s pc umím udělat co potřebuju:-)

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zadní světla ve víku kufru - Accord 5g
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina