Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
problém s motorem - nejede
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
bartas je teď offline  bartas
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2008 , 22:12   Citovat  

Zdrawim mam hondu civic rv 97 ,1,5 VTEC a řeším problém ohledně motoru .Za člo to tím že mě praskly svody okolo lambdasondy a auto ztratilo na výkoně a objevovalo se mírné cukání.Po ne zdařelém svařování jsme usoudili že bude lepší svody udělat ... tak mám nerezový svody bez KAT a problém zůstal stejný (výfuk za svody udělán jako rezonátor ale vzadu zůstal origo tlumič kvůli hluku ale brzy dám otevřený tlumič ) ... nebo spíš se to ještě zhoršilo ..
Auto cuká ,nejede,ztráta cca 30 % výkonu a hlavně hodně obohacená směs ( benzín = smrdí ) , ... byl sem na diagnostice v HK a žádnou chybu počítač nezobrazil ani na palubce nic nesvítilo ,newím kdo by mě mohl pomoci - kdo a kde nebo co by to mohlo být.
Prosím o pomoc (informace)
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
daviii je teď offline  daviii
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2008 , 22:28   Citovat  

radsi at se vyjadri nekdo zkusenejsi, ale rekl bych neco s lambdou? lambda KO mozna...

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2008 , 22:29   Citovat  

bartas napsal:
Zdrawim mam hondu civic rv 97 ,1,5 VTEC a řeším problém ohledně motoru .Za člo to tím že mě praskly svody okolo lambdasondy a auto ztratilo na výkoně a objevovalo se mírné cukání.Po ne zdařelém svařování jsme usoudili že bude lepší svody udělat ... tak mám nerezový svody bez KAT a problém zůstal stejný (výfuk za svody udělán jako rezonátor ale vzadu zůstal origo tlumič kvůli hluku ale brzy dám otevřený tlumič ) ... nebo spíš se to ještě zhoršilo ..
Auto cuká ,nejede,ztráta cca 30 % výkonu a hlavně hodně obohacená směs ( benzín = smrdí ) , ... byl sem na diagnostice v HK a žádnou chybu počítač nezobrazil ani na palubce nic nesvítilo ,newím kdo by mě mohl pomoci - kdo a kde nebo co by to mohlo být.

Mno Oxygen senzor by měl hlásit chybu, ale pokud ji nehlásí, zkus ji vyměnit, má-li někdo možnost zapůjčit. Mohla se odpálit.

Je však divné proč Diagnostika nic nevidí to mi hlava nebere

0
PříspěvekZaslal: 21.3.2008 , 22:44   Citovat  

daviii napsal:
radsi at se vyjadri nekdo zkusenejsi, ale rekl bych neco s lambdou? lambda KO mozna...

Lamda je právě dávaná nová NGK - ale stim byl také problém všude je znázorněná čtyřdrátová ale já jsem ji vymontoval a mám tam jednodrát a konektory jsou také na jednodrát
- a však lambdasonda problém navyřešila ... zkusil sem i odpojit a auto se chová stejně se zapnutou nebo odpojenou Smutný

0
PříspěvekZaslal: 21.3.2008 , 22:46   Citovat  

M@jk napsal:
Mno Oxygen senzor by měl hlásit chybu, ale pokud ji nehlásí, zkus ji vyměnit, má-li někdo možnost zapůjčit. Mohla se odpálit.

Je však divné proč Diagnostika nic nevidí to mi hlava nebere

Prosim tě co je to ten oxigen senzor a nebo kde ho mám hledat .. dik Tak to valím bulvy Mrk

Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2008 , 23:07   Citovat  

Oxygen sensor je totéž co lambda sonda:)

Harry je teď offline  Harry
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2008 , 23:17   Citovat  

bartas napsal:

hele zkontruluj zapalovaci kabely, jestli jsi jeste nedelal, neco obdobneho se delo i me a bylo to tim, ze jeden kabel, neboli teda "tyc", ktera se vsazuje do motoru byla prostrelena, malinka prasklinka tam byla. delalo to to same, chvilema to jelo good, kdyz jsem plyn jen lechtal, tak to dokazalo jit do otacek, potom to delalo porad, proste vykon v riti. podivej se na to a dej vedet !!!! no a smrdi ti to, protoze tam nemas kat Nápad je tu!

0
PříspěvekZaslal: 22.3.2008 , 2:39   Citovat  

Harry napsal:
hele zkontruluj zapalovaci kabely, jestli jsi jeste nedelal, neco obdobneho se delo i me a bylo to tim, ze jeden kabel, neboli teda "tyc", ktera se vsazuje do motoru byla prostrelena, malinka prasklinka tam byla. delalo to to same, chvilema to jelo good, kdyz jsem plyn jen lechtal, tak to dokazalo jit do otacek, potom to delalo porad, proste vykon v riti. podivej se na to a dej vedet !!!! no a smrdi ti to, protoze tam nemas kat Nápad je tu!

jo diky za radu zitra odpo vyzkousim... kamaradoj se narodilo baby tak oslavujeme zatim dikes cus BARTAS

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2008 , 2:42  Naposledy upravil M@jk dne 22.3.2008 , 3:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

bartas napsal:
jo diky za radu zitra odpo vyzkousim... kamaradoj se narodilo baby tak oslavujeme zatim dikes cus BARTAS

Mno, tak slavte ... !!! A dnes do Března ... heeh. Ty polámané kabely na svíčkách mi u bývalého auta dělaly též problémy ...

0
PříspěvekZaslal: 22.3.2008 , 2:55   Citovat  

hele kabely jsem teraz daval nove zaroven s kabel od svic bohuzel stale to same

M@jk napsal:
Mno, tak slavte ... !!! A dnes do Března ... heeh. Ty polámané kabely na svíčkách mi u bývalého auta dělali též problémy ...

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2008 , 3:15   Citovat  

bartas napsal:
hele kabely jsem teraz daval nove zaroven s kabel od svic bohuzel stale to same

To je fakt divný. Co se týče bohatosti směsi - problém lamba sondy a dávání chybných informací. Co se týče vynechávání - kabely a svíčky. Zkoušelsi svíčky vyměnit? S tou lambdou jsem nepochopil, jestli si nakonec zkusil tu správnou či si ji jen odpojil?

0
PříspěvekZaslal: 22.3.2008 , 20:18   Citovat  

M@jk napsal:
To je fakt divný. Co se týče bohatosti směsi - problém lamba sondy a dávání chybných informací. Co se týče vynechávání - kabely a svíčky. Zkoušelsi svíčky vyměnit? S tou lambdou jsem nepochopil, jestli si nakonec zkusil tu správnou či si ji jen odpojil?

Zdravim, sondu sem dal tu kterou jsem tam mel jednodrat ale novou.

0
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 0:21   Citovat  

nevite nekdo prosim vas o nekom kdo opravuje Hondy ? po spatnych zkusenostech v autoryzovanym servise se me nechce auto nekam tam davat..

Manas je teď offline  Manas
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 8:15   Citovat  

No také by mě zajímalo čím to je..Starému na 1,4 UK dělá něco podobného, aspon teda tvrdí... Podle jeho slov; mu vynechávaj válce:-) Prej má kolikrát srtarch, že se nerozjede do kopce.

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 9:19   Citovat  

mno...a co jsi tam dal za vý:mravenec:? ono nerezové svody to je jako "moje auto je wýkoné protože je bílé"...jestliže máš D15Z3 5D VTEC-E tak zásah do vý:mravenec: soustavy je dost problematický jako u všech economů tady...nebyl by jsi první ani poslední co se spálí.Co je to za svody? (značka je nezajímavá)4-2-1,4-1 délky trubek průměry,jsou dodrženy stejné délky na svodech,jak daleko máš rezonátor od motoru atd atd...

Mapone je teď offline  Mapone
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 9:41   Citovat  

Setkal sem se i s tím, že neorigo lambda dávala blbý informace jednotce, a pak to taky blblo. Píšeš že máš lambdu od NGK, zkus si od někoho půjčit origo lambdu....

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 9:43   Citovat  

Setkal sem se i s tím, že neorigo lambda dávala blbý informace jednotce, a pak to taky blblo. Píšeš že máš lambdu od NGK, zkus si od někoho půjčit origo lambdu....třeba proto jede stejně špatně se zapnutou i odpojenou....

Manas je teď offline  Manas
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 9:47   Citovat  

Jde lambda z d15b2-1993 do d14a3 1995 ?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 16:14   Citovat  

No podle mojich zkušeností záleží pouze na počtu drátů a jejich délce, jinak by měla bejt stejná!!! Dávaly sme do targy 1.6esi lambdu z c6g 1.4 a pohoda.... Takže se podívej kolikatidrátovku tam máš a kolik má ten d14a3 1995 a uvidíš!!
Ale myslím že d15b2 maj jen jednodrátovku... Ekonom bude mít asi 4 drát....

Obsah fóra Honda-club.cz   
problém s motorem - nejede
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina