Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
XYZ podvozky a brzdy !!! nižší ceny -10% !!!
Fórum: Komerční inzeráty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 7
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.7.2011 , 18:35  Naposledy upravil Dany dne 26.7.2011 , 7:41, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Dále chci upozornit (a svým způsobem se omluvit), že nemám bohužel kapacity, abych lidem pomáhal nastavovat podvozky nezakoupené u mě, pokud s nimi nemám z dřívějších pokusů a testů zkušenosti. Je třeba si uvědomit, že nastavení podvozku je věcí komplexní a časově náročné, není to úplně snadný počin... Pokud bych to měl dělat, nemůžu to udělat na dálku a cena za toto nastavení je pak pro majitele nevýhodná, ale bohužel nemůžu jinak. Proto věnujte velkou pozornost hlavně při výběru svého dodavatele s ohledem na servis (jak ve smyslu opravy záruční a pozáruční, tak i ve smyslu rad s jeho následným nastavením)...

Obrátilo se na mě totiž několik lidí s podvozky jiných značek, jestli bych jim nepomohl s nastavením, neboť ten kdo jim to prodal jim není schopen podvozek nastavit, ani jim správně poradit...

V naší republice je totiž celkem běžné, že prodejem zboží to většinou pro prodejce končí, já se snažím, aby tímto počinem začínala budoucí spolupráce k oboustranné spokojenosti, většina mých zákazníků se ke mě následně vrací a je myslím spokojena...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vlastič je teď offline  vlastič
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.7.2011 , 22:01   Citovat  

ja bych se tež rad dozvěděl nějake optimal nastavení XYZ SS
už jsem ti psal,byl si na dovče a pak už sis asi nevzpomněl mravenec
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2011 , 7:26  Naposledy upravil Dany dne 26.7.2011 , 9:24, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

vlastičscrx napsal:
ja bych se tež rad dozvěděl nějake optimal nastavení XYZ SS
už jsem ti psal,byl si na dovče a pak už sis asi nevzpomněl mravenec

Ahoj, vím, že když jsem byl na dovče, tak mi psalo několik lidí, ale řekl jsem všem, ať se ozvou, až se vrátím (tedy po 11.7.)...

Nijak mě to sice neomlouvá, ale mám toho teď opravdu hodně, trošku mě zaměstnali i konzultace při stavbě nového okruhu... Takže pokud jsem na někoho zapoměl, neznamená to, že bych se na něj vykašlal, takže snad Vám potom bude jako bolestné zvýhodněné vstupné na tento okruh... (viz následující příspěvek)
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.7.2011 , 9:16   Citovat  

Jinak někteří to sledují, ale pro někoho to možná bude novinka, pohybujeme se okolo výstavby nového okruhu v Hradci Králové. Tento okruh se stane nový "domácím" okruhem pro TypeR.cz a bude zde probíhat mnoho akcí, na které budou mít aktivní členové TypeR.cz a majitelé kitů XYZ-racing symbolické vstupné, pro H-C se plánuje také výhodnější cena...

Budou zde probíhat TypeR days, kdy bude možné zdarma doladit nastavené podvozku (na okruhu budeme mít také plně vybavenou dílnu) dozvědět se více o technice jízdy, vyzkoušet si jízdu pod dohledem instruktora a další zajímavé počiny...

Nakonec bude mít hlavní asfaltová trať okruh o délce 1.8km s možností i dvou paralelních drah o celkové délce okolo 3km...

Více info a fotky ze stavby okruhu jsou u mě v topicu ... tudy odkaz
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.8.2011 , 17:51   Citovat  

Dany napsal:
Důležité :

Omlouvám se, ale jsem nucen změnit to losování a podmínky akce... Nechce se mi to rušit úplně, jako poděkování Vám všem, co jste si kity koupili a jako inspirace pro Vás, kdo o nich uvažujete...
Jenže já letos nepojedu na HonDay Smutný nakonec to dopadlo tak, že dobu HD budu s klukama z TypeR.cz trávit na Nordschleife... Nelze tedy udělat ani dohled na průběh akce a ani to losování.

Rozhodl jsem se tedy tu akci trošku změnit a udělat atraktivní první cenu... První cenou se stane zaplacený výlet na Nordschleife a SPA (24.9.2011 - 27.9.2011 tudy odkaz ) v rámci TypeR.cz a tím doufám i nezapomenutelný zážitek... (pokud by někdo o výhru nestál, může vzít i cashback)
Vylosovaný výherce bude zdarma dopraven z Prahy na Nordschleife, kde bude mít zajištěno a zaplaceno ubytování včetně snídaně a večeře. Bude mít možnost svést se s námi v autech na Nordschleife a ve SPA Francorchamps, nasát trošku závodní atmosféry... K tomu všemu potřebuje jen čas a nějaké to Euro jako kapesné...

Nic ale není zadarmo, takže jsem se rozhodl změnit i podmínky... Do losování bude zařazen každý, kdo obětuje trošku času a podělí se s námi v několika větách o zkušenosti s XYZ kity... Jako inspirace může sloužit reference Darka ( tudy odkaz ), kterému ještě jednou děkuji...
Samozřejmě nečekám samé superlativy (klidně je ale pište Velmi šťastný ), raději bych opravdu nějaké ty pravdivé postřehy (proč jste si objednali právě XYZ, co jste očekávali, jestli jste spokojeni, co se změnilo - jízdní komfort / performance, atd.), případné konstruktivní kritice se samo nebráním, ne vždy se všechno podaří bezvadně a napoprvé, nicméně si myslím, že všechny věci jsem vždy řešil obratem a ke konečné spokojenosti všech zúčastněných...

Seznam lidí včetně jejich referencí budu aktualizovat zase v prvním příspěvku tohoto topicu...

Losování o ceny 2011:
1) Losování se zúčastní všichni šťastní majitelé některého setu XYZ zakoupeného v těchto akcích nebo přímo u mě přes TypeR, kteří se s námi podělí o své zkušenosti s tímto kitem v tomto topicu, případně můžete své postřehy popsat v tomto topicu tudy odkaz (pokud je to víc sportovně zaměřeno)
2) Své zkušenosti můžete popsat do konce července, 1.8.2011 akce ukončena
3) Losování proběhne začátkem měsíce srpna
4) Ceny:
... 1x Výlet na NS a SPA 24.9.2011 - 27.9.2011 v rámci akce TypeR.cz ( tudy odkaz ) nebo cashback 3.000,- kč
... 1x 1.000,- kč cashback nebo sleva 1.500,- kč na nákup libovolného zboží (samo u mě Úsměv )
... 1x černá čepice s výšivkou XYZ
... 3x bílé triko s modrým potiskem loga XYZ

super je, že spousta lidí třeba jako já se o tomhle nedozvěděla Smutný i tak sem materiál pořádně testoval až na HD kde se vyskytly problémy které bych rád konzultoval

otázka zní, do soutěže se tedy zapojit nemůžu? téma nečetl nemam bohužel moc čas na akci sem si vzpomněl na HD a dnes sem jí dohledal .... recenze není problém ale nejdřív bych rád vyřešil problém OK pošlu SZ
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MisakITR je teď offline  MisakITR
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2011 , 19:57   Citovat  

Posero: nemuzes problem rozvest verejne? Docela by me zajimalo v ramci recenze na co si dat pozor atd...ceho se problem tyka atd. Myslim ze to k problematice XYZ vyrobku patri.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.8.2011 , 8:17   Citovat  

MisakITR napsal:
Posero: nemuzes problem rozvest verejne? Docela by me zajimalo v ramci recenze na co si dat pozor atd...ceho se problem tyka atd. Myslim ze to k problematice XYZ vyrobku patri.

Klidně to může napsat, mě to nevadí, když už to nakousl, ale zatím to vypadá na nějaký zádrhel při montáži, řekl bych nedostatečně vycentrovaný brzdič, ale zatím jsme ve stádiu fotek, ze kterých jsem nebyl schopen ten problém identifikovat...
Brzdy nehází, žádný problém, jen mu škrtá destička o středové uložení, to vypadá, že jde hlouběji než je potřebné, až budu mít všechny fotky, tak se to pokusím vyřešit, nebo bude muset přijet, ale nevidím to na žádný zásadní problém, jako u všeho je dobré mít zkušenosti, aby člověk přesně věděl jak a proč to namontovat zrovna takto...

A i kdyby udělal chybu při montáži (a proto to nechtěl psát sem) nikdy jsem se nikomu nesmál (a to už jsem takovýchto problémků řešil dost) vypadá to jednoduše, ale učený z nebe nespadl...
Takže je opravdu lepší se zeptat i pokud má někdo nějaký problémek a stydí se zeptat, z nikoho jsem nikdy nedělal blbce... Když se to opraví hned, zabrání to třeba následným zbytečným škodám...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.8.2011 , 20:38   Citovat  

Protože se do letošní akce se přihlásilo pouze málo lidí, rozhodl jsem se tedy místo losování nějak spravedlivě lidi podělit...

Dark, Padam a Maxxi se přihlásili včas a napsali svou recenzi, takže těm jsem se rozhodl z budgetu dát stejnou cenu a to 1000kč cashback a triko XYZ...
Posero se přihlásil na poslední chvíli a recenzi napíše až po víkendu, kdy odstraní problémek při instalaci. Slíbil, že kromě svých postřehů popíše i problém, který mu vznikl a jak ho odstranil, aby se mu vyvarovali ostatní... Doufám, že své slovo dodrží a rozhodl jsem se mu udělit tedy cenu další, tedy 500kč cashback a triko XYZ...

Všem, co jim stálo za to napsat pár řádek děkuji a chci je požádat o zaslání poštovní adresy so SZ, kam cenu odešlu...

ještě jednou děkuji a ostatní mají možnost psát své postřehy dál, další kolo slosování proběhne na příštím HD a končí 30.6.2012 (je to aktualizované v prvním příspěvku tohoto topicu)...
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.8.2011 , 20:00   Citovat  

(za sloh a gramatiku se předem omlouvám) Se stydím

tak jelikož jsem se konečně dostal k odstranění problému napíšu svoje zkušenosti a pocity s brzdama XYZ, aby to mělo hlavu a patu půjdem od začátku do konce Mrk

kvůli jízdním vlastnostem, cenám gum a kol jsem se rozhodl osadit svoje auto kitem asi nejmenším nabízeným tedy 286mm kotouče a šestipístové třmeny, (15ky kola) svoje auto tady snad nemusím moc představovat většina lidí asi ví, jde lehce přizpůsobené c5g "vti"

poté co dorazil Kit od Danyho domů sem začal vymýšlet jak s ním na auto jelikož, žádná praxe nebyla ani zkušenost s montáží na c5g s tak malýma kolama Úsměv nejdřív sem tedy nahrubo seskládal jednu stranu a zjistil, že budu potřebovat podložky a budu se modlit Velmi šťastný podložky vyrobil Dejf (tímto děkuji) a šlo se na věc naostro. pročetl sem návod všechno dobře rozmyslel a začal, chvíli mi trvalo něž sem zase vykoumal která strana je která ale pak už to šlo dobře HaHaaa všechno sem napasoval, zkontroloval podle návodu, vycentroval sem brzdič podle toho toho co psala ona chytrá knížka, nasadil kola a nebyl problém. tedy až na to, že se mi nikam nevejde závaží.

(trošku OT kdo nechce nemusí číst tento odstavec netýká se to přímo výrobku XYZ)
auto přejelo ze servisu domů kde se dodělal nový brzdový okruh, stávající sem vyhodil a začal znovu, obě přední kola mam na jednom výstupu, a druhý procháží interierem přes hydro ručku a omezovač do T a k zadním kolům, po menších porodních bolestech to funguje skvěle a hlavní brzdový válec nemá problém natlačit oba přední brzdiče, hodně sem se toho bál a nikdo mi nebyl schopen říct zadli bude problém nebo ne

nalil sem brzdovku od Danyho teď si přesně nevzpomenu jak se jmenuje ale Dany snad doplní a jel sem testovat. proběhlo takové seznamování a lehké projížďky. už úplně od začátku, sem cítil velký rozdíl proti seriovým brzdám (materiál od EBC) postupně sem jim začal dopřávat více zátěže a byl sem unešený z toho, že auto opravdu brzdí i z vysokých rychlostí opravdu vyrovnaně a bez známek únavy OK nepřišel jediný náznak vadnutí, házení, ani propad pedálu. za všech okolností stejný brzdný účinek.
ani za "studena" jak se traduje mezi lidma neni nejmenší problém prostě šlápnu a brzdím s opravdu rychlým náběhem, s předchozím setupem nesrovnatelné

auto najezdilo bez problému cca 1000km v provozu a na projížďkach ve slušném tempu všechno se zdálo být ok, přišel odjezd na honday tak sem sedl a jel.

po příjezdu sem koukal na lehce odřenou plochu, na středovém uložení jak píše Dany, autem sem nejezdil tak sem to nechal na letiště aby se ukázalo kde je chyba. na letišti sem trápil svoje auto i brzdy nějakou tu chvilku, ovšem problém se zhoršil a destička se chvílema třela o středové uložení, ovšem žádná katastrofa. po konzultaci sem dnes provedl kontrolu vycentrování brzdiče a problém byl tam kde se předpokládalo.
třmen byl příliš blízko středu kotouče a proto se destička občas otřela.
po rozmontování a chvíli hraní je vše v pořádku OK stačilo přidat jednu vymezovací podložku pod každý šroub k držáku a je po problémech.

když to shrnu na hromadu, tak tento KIT je dostačující pro auto které nemá 1000kg, s jeho výkonem jsem nad míru spokojený, brzdný účinek fantastický zvlášť v poměru cena výkon, montáž neni složitá když člověk přemýšlí a čte návod a jak je vidno zkušenosti jsou k nezaplacení Chápeš! nikdo mi nebyl schopen, odpověďet na hromadu otázek, teď už odpovědi znám a klidně se o ně podělím OK

ponaučení bych tedy viděl v tom, brzdy namontovat a průběžně kontrolovat než najedou nějakej ten tisíc Km nebo dva, jelikož i přesto, že sem si jist, že třmen byl vycentrovaný dobře si to asi jaksi sedlo, a tento malý kit má opravdu málo místa od kraje destičky na obě strany neni ani 1mm takže to chce opravdu dávat pozor Chápeš!

přidám pár fotek pro představu, i když jsou jen z mobilu

14082011058.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
14082011058.jpg, 370.33 kB

14082011056.jpg

14082011056.jpg, 683.79 kB

14082011054.jpg

14082011054.jpg, 712.98 kB

5 (5).JPG

5 (5).JPG, 1.56 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.8.2011 , 8:12   Citovat  

Díky za to, že ses podělil o zkušenosti. Brzdovka je EBC BF307+
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.8.2011 , 10:31   Citovat  

Pro letošní rok jsem nakoupil "několik" vstupenek, takže ten kdo je šťastným majitelem podvozku či brzd XYZ se může přihlásit a dostane dvě volné vstupenky zdarma, každá v hodnotě 200kč...

Topic na HC ... tudy odkaz
Topic na TypeR.cz ...ˇhttp://typer.cz/forum/viewtopic.php?f=21&t=526

Napište kdo máte zájem o vstupenky (ať potom na někoho nezapomenu) a do mailu dany(zav)typer.cz mi pošlete jméno, kompletní poštovní adresu a počet požadovaných vstupenek, jakmile budou vytištěné, tak je rozešlu...
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2011 , 20:36   Citovat  

jaky je minimalni a maximalni snizeni u podvozku super sport ? jaka by byla cena na bmw E39 touring s automatickym nastavovanim vejsky na zadni naprave ?

jde mi o nejaky "normalni" podvozek se stelovatelnou vyskou a aby to taky neco vydrzelo, nejezdim na okruhy, vrchy ani nic takovy, jen se obcas projedu "rychle" a hlavne to chci snizit kvuli vzhledu, ted je to hrozne nakopnuty Úsměv

dekuji Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.8.2011 , 21:26   Citovat  

osiris napsal:
jaky je minimalni a maximalni snizeni u podvozku super sport ? jaka by byla cena na bmw E39 touring s automatickym nastavovanim vejsky na zadni naprave ?

jde mi o nejaky "normalni" podvozek se stelovatelnou vyskou a aby to taky neco vydrzelo, nejezdim na okruhy, vrchy ani nic takovy, jen se obcas projedu "rychle" a hlavne to chci snizit kvuli vzhledu, ted je to hrozne nakopnuty Úsměv

dekuji Úsměv

Rovnou říkám, že automaticky snižovat výška nejde, jen manuálně... Dokonce ani automatické nastavování tuhosti...
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2011 , 9:06   Citovat  

Dany napsal:
Rovnou říkám, že automaticky snižovat výška nejde, jen manuálně... Dokonce ani automatické nastavování tuhosti...

spatne jsem to nasal ta E39 ma od vyroby automaticky nastavovani vysky na zadni naprave, coz se jmenuje myslim Nivo nebo tak nejak, jsou to vzduchovy mechy co to zvedaj nebo snizujou pdole zatizeni... nektery touringy to maj nektery ne... kdyz sem koukal po podvozcich tak to maj vzdycky rozdeleny, abyc to na to pasovala a mohlo s tim nejak pracovat
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.8.2011 , 12:19   Citovat  

osiris napsal:
spatne jsem to nasal ta E39 ma od vyroby automaticky nastavovani vysky na zadni naprave, coz se jmenuje myslim Nivo nebo tak nejak, jsou to vzduchovy mechy co to zvedaj nebo snizujou pdole zatizeni... nektery touringy to maj nektery ne... kdyz sem koukal po podvozcich tak to maj vzdycky rozdeleny, abyc to na to pasovala a mohlo s tim nejak pracovat

Tak co jsem koukal já, mám to rozdělené pouze podle váhy, tedy použitého motoru... Ale máš pravdu, že někde jsem to také viděl. Nevím, musel bych to tedy nějak zjistit...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.8.2011 , 20:47   Citovat  

mám tu jeden podvozek XYZ SuperSport z CTR7G EP3, který je možné dát i na EP1/EP2, má najeto asi 2tis km, po kompletní prohlídce, nastavený, jen ho hodit na auto Mrk ... cena 12tis
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.11.2011 , 12:46   Citovat  

Dany napsal:
Vánoční akce...
- Objednávka se bude uzavírat 15.prosince

Objednací a dodací podmínky:
- záloha musí být zaplacena při objednání ve výši 30% z celkové objednávky
- do 31. prosince musí být doplaceno dalších 30% tak, aby bylo celkem zaplaceno 60% ceny objednávky
- zboží dorazí asi koncem února a při dodání nebo těsně před dodáním bude objednávka dolacena

Vánoční ceny:
Podvozek XYZ SuperSport ... 15.500,- kč bez DPH
Podvozek XYZ TarmacRally ... 18.500,- kč bez DPH
Brzdový kit přední XYZ 286/26 dvoudílný, destičky Street ... 21.500,- kč bez DPH
Brzdový kit přední XYZ 303/28 dvoudílný, destičky Street ... 22.500,- kč bez DPH
Brzdový kit přední XYZ 303/28 dvoudílný, destičky Race ... 25.000,- kč bez DPH
Brzdový kit přední XYZ 303/28 dvoudílný, destičky Ferodo DS1.11 ... 25.500,- kč bez DPH
Brzdový kit přední XYZ 330/32 dvoudílný, destičky Street ... 23.000,- kč bez DPH
Brzdový kit přední XYZ 330/32 dvoudílný, destičky Race ... 25.000,- kč bez DPH
Brzdový kit přední XYZ 330/32 dvoudílný, destičky Ferodo DS1.11 ... 27.000,- kč bez DPH

Všechny uvedené ceny jsou konečné včetně dopravy a kompletních poplatků...

Aktualizoval jsem úvodní topic s novou vánoční akcí...
Pokud má tedy někdo zájem, ať se ozve nebo zapíše...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.11.2011 , 13:09   Citovat  

Mám teď rozjednané asi čtyři podvozky s lidmi z fóra, nicméně díky oslabující koruně jsem nucen tuto akci omezit a cena uvedená v úvodním topicu bude platit pouze pro prvních pět objednaných sad... Pokud by koruna posílila a bude zájem, tak bych to potom možná rozšířil na víc sad...
mravenec
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.11.2011 , 17:35   Citovat  

Pomalu se začíná blížit termín, takže kdo ještě váhá, ať se ozve. Radši dříve než na poslední chvíli...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.12.2011 , 16:06   Citovat  

ještě dvě sady by se dali přivést za ceny v úvodním topicu, takže jestli někdo má zájem, ať mi napíše...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.12.2011 , 17:35   Citovat  

Aktuální ceny pro začátek roku 2012: (pokud Euro nezlevní, půjde cena nahoru, zatím se podařilo cenu na podvozcích ještě držet)

Podvozek XYZ SuperSport ... 15.500,- kč bez DPH
Podvozek XYZ TarmacRally ... 18.400,- kč bez DPH
Brzdový kit přední XYZ 286/26 dvoudílný, destičky Street ... 21.800,- kč bez DPH
Brzdový kit přední XYZ 303/28 dvoudílný, destičky Street ... 23.500,- kč bez DPH
Brzdový kit přední XYZ 303/28 dvoudílný, destičky Race ... 26.000,- kč bez DPH
Brzdový kit přední XYZ 303/28 dvoudílný, destičky Ferodo DS UNO ... 26.500,- kč bez DPH
Brzdový kit přední XYZ 330/32 dvoudílný, destičky Street ... 24.000,- kč bez DPH
Brzdový kit přední XYZ 330/32 dvoudílný, destičky Race ... 26.000,- kč bez DPH
Brzdový kit přední XYZ 330/32 dvoudílný, destičky Ferodo DS UNO ... 28.000,- kč bez DPH
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.12.2011 , 17:54   Citovat  

Na strankach XYZ jsem kdysi zahledl ze by mely mit prinejmensim podvozky i certifikat TUV, je to tak? Jde mi o SS pro CTR 8G. Treba nebudu uplne sam koho to zajima, diky.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.12.2011 , 18:38   Citovat  

Bully napsal:
Na strankach XYZ jsem kdysi zahledl ze by mely mit prinejmensim podvozky i certifikat TUV, je to tak? Jde mi o SS pro CTR 8G. Treba nebudu uplne sam koho to zajima, diky.

TUV certifikat má pouze fabrika (včetně certifikace ISO), je to tak asi u všech výrobců v číně (XYZ, D2, BC-racing, a další) a i v JPN (dokonce i můj Tein má pouze globální TUV, nikoli přímo typový), neboť tyto výrobci dodávají hlavně do Asie, JPN, Austrálie a Ameriky, kde jim je nějaký TUV ukradený a pro Evropu se jim nevyplatí dělat TUV pro každý typ podvozku, z důvodu ceny...

Bavil jsem se s dealerem z Německa a sice nevím jak přesně, ale říkal něco o tom, že s podvozkem nemá problémy (jak to je možné nevím ??? nemusí se zapisovat???) ale s brzdama ano...

Zkoušel jsem to tady v čechách a certifikát stojí 30tis, což by pro mě nebyl problém v případě, že by stačil vždy jeden na určitý rozměr brzd či typ podvozku, nicnéně oni to chtějí vždy konkrétně (typ podvozku / přesný typ auta a pod.), což není vzhledem k rozsahu aplikací možné...

XYZ-TUV.jpg

XYZ-TUV.jpg, 20.48 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.12.2011 , 19:03   Citovat  

Aha, tak to je nanic, skoda. Rikal jsem si proc maji vsichni na fnhatch.de podvozky jenom od proflaklych firem (Bilstein + Eibach, D2, H&R apod.). Bez TUV na konkretni typ vozu to v EU na STK neprojde.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.12.2011 , 19:10   Citovat  

Bully napsal:
Aha, tak to je nanic, skoda. Rikal jsem si proc maji vsichni na fnhatch.de podvozky jenom od proflaklych firem (Bilstein + Eibach, D2, H&R apod.). Bez TUV na konkretni typ vozu to v EU na STK neprojde.

Ale D2 ho taky nemá Velmi šťastný
třeba KW ano, to jsem měl na autě, certifikát super, podvozek na nic Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.12.2011 , 19:37   Citovat  

Nevim, ten D2 jsem tak strelil. Mne tu proste bez TUV nic neprojde Smutný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.12.2011 , 19:42   Citovat  

Bully napsal:
Nevim, ten D2 jsem tak strelil. Mne tu proste bez TUV nic neprojde Smutný

Chápu, jen Ti říkám, že to firmy z Taiwanu tak mají, už jsem se na to ptal a zkoušel to, neboj...

Na 8G bych osobně podvozek nechal, všechno co vyrábí němci (KW a podobně) bude strašně tvrdé, laděné max. na dálnici Smutný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 7:45   Citovat  

Důležité upozornění...

Dnes jsem dostal informaci, že díky pádu eura a celkové devalvaci páru taiwanského doaru na US dolar a euro, dojde od 15.6.2012 ke zvýšení cen kitů. Zatím není jasné, o kolik to bude, nicméně protože i já zde mám rozděláno pár objednávek, zařadil jsem mimořádně ještě jednu objednávku.
Objednávky budou přijímány do úterý 12.6.2012, ve středu pak udělám objednávku na Taiwanu. Zboží tu bude někdy koncem měsíce.
Pokud tedy někdo uvažuje o koupi, bylo by dobré s tím neotálet, nedokážu teď odhadnout o kolik to bude...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.6.2012 , 14:35   Citovat  

Tak tentokrát je zdražení bohužel již znatelné Smutný , Ti co si na poslední chvíli minulý týden objednali rozhodně neudělali špatně...
Úvodní ceny v příspěvku na první straně jsou aktualizované...

Ceny H-C po slevě:
Podvozek XYZ SuperSport ... 17.400,- kč bez DPH
Podvozek XYZ TarmacRally ... 20.000,- kč bez DPH
Brzdový kit přední XYZ 286/26 dvoudílný, destičky Street ... 23.700,- kč bez DPH
Brzdový kit přední XYZ 303/28 dvoudílný, destičky Street ... 25.500,- kč bez DPH
Brzdový kit přední XYZ 303/28 dvoudílný, destičky Race ... 27.500,- kč bez DPH
Brzdový kit přední XYZ 303/28 dvoudílný, destičky Ferodo DS 1.11 ... 28.000,- kč bez DPH
Brzdový kit přední XYZ 330/32 dvoudílný, destičky Street ... 26.500,- kč bez DPH
Brzdový kit přední XYZ 330/32 dvoudílný, destičky Race ... 28.500,- kč bez DPH
Brzdový kit přední XYZ 330/32 dvoudílný, destičky Ferodo DS UNO ... 30.500,- kč bez DPH

Všechny uvedené ceny jsou konečné včetně dopravy a kompletních poplatků...
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2012 , 21:40   Citovat  

Jelikož jsem jeden z těch co na poslední chvíli koupili produkt XYZ (podvozek SuperSport) a konečně po menších problémech namontoval, tak si sem dovolím napsat pár řádků o prvních dojmech a porovnání s OEM podvozkem, dokud mám zkušenosti s ním ještě v žilách.
Co se týká montáže, tak instalace předních tlumičů byla frk frk, problém nastal až u zadních, kdy šrouby, které drží tlumič v rameni totálně přirezly k pouzdru silentbloku tlumiče - tlumič se musel rozřezat a pak přišel na řadu autogen, jinak to bohužel nešlo a je nutné s tímto předem počítat Velmi šťastný
Geometrie byla taky trochu divočina a velké díky patří Danymu za veškeré konzultace a rady ohledně nastavení a také zdejšímu uživateli VencaK, jež pracuje v jednom nejmenovaném Dc servisu, a který komplet geometrii nastavoval 2x (kvůli nedotaženým uniballům HaHaaa) Takže děčíňákům ho vřele doporučuji je to dobrý
To nejdůležitější, co skoro každého zajímá Úsměv . Jelikož jsem s podvozkem najel zatím cca 50 km městského provozu, tak nějaké sportovní výkony a chování na limitu nebudu a nemůžu popisovat, resp. bylo to už popsáno několika dalšími lidmi, takže není důvod to zpochybňovat. Takže přejdu rovnou ke komfortu při daily ježdění. Původně jsem na popud Loka chtěl po Danym podvozkový kit dodaný s měkkčími pružinami. Tyto pružiny mi Dany rozmlouval, že už má takto podvozek velice kompromisně nastaven a měkkčí pružiny nejsou potřeba, takže jsem nakonec vzal standartní tvrdší pružiny a dobře jsem udělal.
100 m od dílny mám náměstí z kočičích hlav, takže hned po montáži byl první test a byl jsem mile překvapen až nadšen, ten komfort oproti stock podvozku! Hned jsem vyzkoušel ještě několik typických městských "záplatovaček" a neuvěřitelné, jen dodám tuhost tlumičů jsem měl nastavenou na 15 kroků od tvrda. Podvozek krásně usekává špice, neozývají se žádné brutální rány (zmizelo bouchání, které se vždy ozývalo při přejetí např. želez. přejezdu atd.) a téměř vůbec neodskakuje, zatím těžko říct, jak to bude ve vyšší rychlosti na "pravé" české rozbité okresce. Shrnuto, za mě komfort ve městě lepší jak s OEM podvozkem. Je i fakt, že OEM podvozek byl už asi tak trochu po smrti, což vystihuje následující citovaná odpověď při telefonátu s Danym, kterému jsem líčil mé nadšení: "To jseš první, ty už si ten OEM podvozek musel mít úplně v pr..." nebo tak nějak:D
Závěrem znovu napíšu, sportovní výkon podvozku jsem ještě neměl šanci vyzkoušet (dnes se konečně zadařila geometrie HaHaaa ) a s komfotem jsem více než spokojen a zároveň jsem velice spokojen s přístupem Danyho jakožto s prodejcem, který když prodá zboží, tak tím pro něj není obchod uzavřený. Byl velice ochoten poradit a řešit problém na dálku kdykoli jsem mu zavolal, ikdyž byl zrovna víkend přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
XYZ podvozky a brzdy !!! nižší ceny -10% !!!
Fórum: Komerční inzeráty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina