Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Bude kalendář 2014? Bude!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
mot je teď offline  mot
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.12.2011 , 14:21  Naposledy upravil mot dne 19.11.2013 , 8:33, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

předem se omlouvám jestli se to tady už řešilo, ale vyhledavač mi nic nenašel, tak se ptám: "Bude kalendář na rok 2012? Jestli ano tak kdy a kde půjde závazně objednat?"
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Miky07 je teď offline  Miky07
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.12.2011 , 14:45   Citovat  

taky by mě zajímalo Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 0:44   Citovat  

Děvčata a chlapci, nebude ... resp. nebude v papírové formě. Pokud bude mít soptík chuť, tak snad zmákne elektronickou verzi použitelnou jako pozadí na plochu nebo k vlastnímu výtisku.

Bohužel všechny 3 ročníky kalendáře provázely velmi nepříjmené ztráty, ať už ve formě přebytků či ztrát díky "výprodejům" ... zkrátka výroba je velmi nákladná a prodej minimální ... celkově ztrátový kšeft není věc, kterou by OS potřebovalo.

Je mi líto Bueee
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 0:47   Citovat  

zrovna sem zatlouk skobicku Smutný
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 1:06   Citovat  

Daver napsal:
Děvčata a chlapci, nebude ... resp. nebude v papírové formě. Pokud bude mít soptík chuť, tak snad zmákne elektronickou verzi použitelnou jako pozadí na plochu nebo k vlastnímu výtisku.

Bohužel všechny 3 ročníky kalendáře provázely velmi nepříjmené ztráty, ať už ve formě přebytků či ztrát díky "výprodejům" ... zkrátka výroba je velmi nákladná a prodej minimální ... celkově ztrátový kšeft není věc, kterou by OS potřebovalo.

Je mi líto Bueee

Bohužel, a už jsem to psal několikrát, všechny 3 ročníky kalendářů propadly z důvodu pozdního vydání.
Ještě při prvním vydání jsem si jich bral myslím 8 kousků ale potřeboval bych jich min. 10-15 pro své známé a kontakty u nás ale hlavně v Německu.
Jenže je potřebuji v říjnu, nejpozději v listopadu ... dávat někomu kalendář na nový rok v březnu mi přijde ... no, jak to napsat HaHaaa KO
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 1:20   Citovat  

Chjo... a já se tak těšil... Bueee
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 13:02   Citovat  

to je skoda, ja bych vzal opet jako minule 2 ks, a uz si nepamatuju presne kolik stal loni, ale i kdyby byl za 400,- tak furt bych je bral, ale ted uz je zbytecny to resit, zkratka je to skoda Smutný
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 13:24   Citovat  

Jedna možnost je kouknout do témata Honda Classic, tam Mulder dává k dispozici jím vytvořený kalendář 2012...
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 13:44  Naposledy upravil M@jk dne 14.11.2012 , 1:22, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Logické, leč je to škoda no. Tak děkujem za předešlé ročníky.

Leda by jsme našli systém běhěm letošního roku, který by umožnil vydání v říjnu-listopadu a tím pokryl poptávku s tím, že by byly závazné objednávky do září, kdyby i lidé poslali peníze v celé výši, jako 100% závazek. Co vy na to podíváme se po nějaké firmě??? Je jen otázkou, zda-li kdyby si to "koupilo" 10 lidi, jestli by nějaká firma byla vůbec ochotna vyrobit takové množství?

Dostkrát se stávalo, že lidé objednali, nezaplatili apod.

A na měsíce IV. kvartálu by se mohli použít jiné fotky.
   Návrat  
Miky07 je teď offline  Miky07
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 13:45   Citovat  

to je škoda Smutný cca 10ks bych určitě bral, možná i víc Mrk

EDIT: Pokud by to bylo jen trochu možné, tak aspoň v té digitální formě OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 14:14   Citovat  

M@jk napsal:
Leda by jsme našli systém běhěm letošního roku, který by umožnil vydání v říjnu-listopadu a tím pokryl poptávku s tím, že by byly závazné objednávky do září, kdyby i lidé poslaly peníze v celé výši, jako 100% závazek. Co vy na to podíváme se po nějaké firmě??? Je jen otázkou, zda-li kdyby si to "koupilo" 10 lidi, jestli by nějaká firma byla vůbec ochotna vyrobit takové množství?

Dostkrát se stávalo, že lidé objednali, nezaplatili apod.

A na měsíce IV. kvartálu by se mohli použít jiné fotky.

jj bylo by potreba zaplatit to dopredu jako zavazek a toho mnozstvi bych se vubec nebal, prave jsem hledal firmy na tisk kalendaru (protoze premyslim, ze bych si nechal vytisknout ten od Muldera...) a vetsina firem je schopna vytisknout i jeden kalendar nebo jen dva kusy a nedela jim to problem je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 14:40   Citovat  

mot napsal:
jj bylo by potreba zaplatit to dopredu jako zavazek a toho mnozstvi bych se vubec nebal, prave jsem hledal firmy na tisk kalendaru (protoze premyslim, ze bych si nechal vytisknout ten od Muldera...) a vetsina firem je schopna vytisknout i jeden kalendar nebo jen dva kusy a nedela jim to problem je to dobrý

Hele v tom případě, bychom se toho mohli zhostit. Fotky máme, holt by byl rok 2012 později, a na rok 2013 by se to muselo udělat opravdu s předstihem, co říkáš Tome?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 14:59   Citovat  

Rom. napsal:
Bohužel, a už jsem to psal několikrát, všechny 3 ročníky kalendářů propadly z důvodu pozdního vydání.
Ještě při prvním vydání jsem si jich bral myslím 8 kousků ale potřeboval bych jich min. 10-15 pro své známé a kontakty u nás ale hlavně v Německu.
Jenže je potřebuji v říjnu, nejpozději v listopadu ... dávat někomu kalendář na nový rok v březnu mi přijde ... no, jak to napsat HaHaaa KO

Jo,jo, vycázely pozdě... Smutný
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 17:36   Citovat  

M@jk napsal:
Hele v tom případě, bychom se toho mohli zhostit. Fotky máme, holt by byl rok 2012 později, a na rok 2013 by se to muselo udělat opravdu s předstihem, co říkáš Tome?

ja s tim problem nemam, pokud jsou lidi schopni poslat penize dopredu, tak je me jedno jestli tam necham udelat jen dva kalendare a nebo 20 (pokud s tim nema ani Mulder problem... Se stydím ) kdyz se domluvime na nejake rozumne distribuci (rozumne = co nejlevnejsi Úsměv ) tak se pak muze zacit neco delat... momentalne jsem odeslal email do tiskarske firmy v Brne (vybral jsem Brno, protoze to mam nejblize...)

citace z mailu:
"Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné nechat si u Vás vytisknout kalendář na rok 2012 dle vlastního návrhu? Viděl jsem, že máte na webu nějaké šablony, ale já mám přímo hotový kalendář, který jen potřebuji vytisknout. Kolik by stál výtisk 2 ks, formát A3 (nástěnný) na šířku a kdy by byly k odběru? Jednotlivé fotky včetně titulku jsou zde ke stažení: tudy odkaz

Fotky je možné stahovat po přihlášení do gmailu... Poslal bych je mailem, ale vzhledem k rozlišení bych to pravděpodobně ani nešlo, nebo by bylo nutné je posílat po jedné fotce...

Děkuji za odpověď"

Takže jakmile přijde odpověď s cenovou nabídkou, tak je semka přepošlu a bude záležet na ostatních jestli budou mít zájem... Koneckonců každý si může najít tiskařskou firmu v blízkém okolí a nechat si udělat kalendář tam a potom si jej vyzvedne, ale pokud bude zájem, tak jak jsem říkal, klidně se může nechat udělat více kusů u této firmy a pak je nějak rozešleme přátele Bylo by však dobré jednat rychle, abychom měli kalendář co nejdříve na zdi a né až někdy v půlce února Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 18:02   Citovat  

mot napsal:
ja s tim problem nemam, pokud jsou lidi schopni poslat penize dopredu, tak je me jedno jestli tam necham udelat jen dva kalendare a nebo 20 (pokud s tim nema ani Mulder problem... Se stydím ) kdyz se domluvime na nejake rozumne distribuci (rozumne = co nejlevnejsi Úsměv ) tak se pak muze zacit neco delat... momentalne jsem odeslal email do tiskarske firmy v Brne (vybral jsem Brno, protoze to mam nejblize...)

citace z mailu:
"Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné nechat si u Vás vytisknout kalendář na rok 2012 dle vlastního návrhu? Viděl jsem, že máte na webu nějaké šablony, ale já mám přímo hotový kalendář, který jen potřebuji vytisknout. Kolik by stál výtisk 2 ks, formát A3 (nástěnný) na šířku a kdy by byly k odběru? Jednotlivé fotky včetně titulku jsou zde ke stažení: tudy odkaz

Fotky je možné stahovat po přihlášení do gmailu... Poslal bych je mailem, ale vzhledem k rozlišení bych to pravděpodobně ani nešlo, nebo by bylo nutné je posílat po jedné fotce...

Děkuji za odpověď"

Takže jakmile přijde odpověď s cenovou nabídkou, tak je semka přepošlu a bude záležet na ostatních jestli budou mít zájem... Koneckonců každý si může najít tiskařskou firmu v blízkém okolí a nechat si udělat kalendář tam a potom si jej vyzvedne, ale pokud bude zájem, tak jak jsem říkal, klidně se může nechat udělat více kusů u této firmy a pak je nějak rozešleme přátele Bylo by však dobré jednat rychle, abychom měli kalendář co nejdříve na zdi a né až někdy v půlce února Úsměv

To je super. Bomba, já mohu zařídit peníze, pokud budeš souhlasit, vypíši topic, kde budou jasné podmínky a lidi bud budou reflektovat či ne! Kdo ano, pošle peníze dopředu a zúčastní se, kdo ne, bude nám líto!!!

přátele Cooo???
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 18:27   Citovat  

jasne, OK pust se do toho je to dobrý
   Návrat  
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 19:12   Citovat  

Čau a co to zkusit přímo taky tudy odkaz mají tam množstevní slevy při objednávce 50ks vychází nástěnný kalendář A3 na fotopapíře na 390Kč a dodání do týdne Úsměv nebo si můžete udělat kalendář vlastní... objednával jsem si tam na Vanoce fotoknihu a kvalita tisku a zpracování je opravdu pěkná!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 19:23   Citovat  

maxxi napsal:
Čau a co to zkusit přímo taky tudy odkaz mají tam množstevní slevy při objednávce 50ks vychází nástěnný kalendář A3 na fotopapíře na 390Kč a dodání do týdne Úsměv nebo si můžete udělat kalendář vlastní... objednával jsem si tam na Vanoce fotoknihu a kvalita tisku a zpracování je opravdu pěkná!

No problém je v tom, že někteří lidé i zde na klubu nejsou spolehliví. O tom je to celé. Objednávaky nerovnaly se odběrům a platbám.
přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 19:34   Citovat  

M@jk napsal:
No problém je v tom, že někteří lidé i zde na klubu nejsou spolehliví. O tom je to celé.

JJ to znam Smutný a proto kdo chce tak si může kalendář vytvořit sám ,sice je to dražší ale bude ho mít a může ještě nějakej ten týden koukat na lednovou fotku....
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 20:32   Citovat  

Skoda. Zvlast kdyz cely rok vsichni soutezi v dobre vire ze se snad se svou fotkou dostanou do kalendare a teprve na zacatku dalsiho roku se musi az po dotazu dozvedet ze proste kalendar nebude. Navic z duvodu ktere tu byly podle vyjadreni uz pred rokem.
Pripojuju se k Romovi, maloktereho i skalniho fandu zajima kalendar na dany rok az nekdy na jare, asi bude velka cast problemu i v tomhle.

Edit: Mot + M@jk: H+ je to dobrý Super je to dobrý
   Návrat  
barisot je teď offline  barisot
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 20:37   Citovat  

To je škoda, já měla za to, že se ve fotosoutěži hlasovalo pro fotky do kalendáře Smutný Ani mě by nevadilo poslat peníze do předu. Problém je v tom, že pokud by byl kalendář až na jaře, je to pozdě...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 21:12   Citovat  

Já bych z organizačních důvodů v případě realizace použil na měsíce 10-12 daného roku, jiné fotky. Protože soutěž by se konala i v říjnu, listopadu a prosinci a kdy to chcete u končit, abyste měli v říjnu/listopadu či prosinci kalendář???

Návrhy???
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 21:25   Citovat  

Hele s tím jarem jděte s prominutím někam, loni byly k dispozici od 7.12.2010 ... dalo to sakra práce to stihnout v temže roce a výsledek je naprosto stejný, jako byl při kalendář 2010 - který byl vydán v únoru 2010 (ano to bylo pozdě, sakra pozdě, ale jaro to pořád není Úsměv )

Takže tak ... jak už psal maxxi, kalednář si může každý nechat vyrobit v mnoha fotolabech za své peníze. Letos jsme to prostě nechtěli řešit, protože času je velmi málo a výsledek by byl beztak k breku ..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 21:40   Citovat  

M@jk napsal:
Já bych z organizačních důvodů v případě realizace použil na měsíce 10-12 daného roku, jiné fotky. Protože soutěž by se konala i v říjnu, listopadu a prosinci a kdy to chcete u končit, abyste měli v říjnu/listopadu či prosinci kalendář???

Návrhy???

Podle me neni problem zahajit soutez- posilani fotek- na dany rok klidne na podzim misto od ledna. Zasilaly by se snimky jako doposud (pokud mozno hodici se k danemu mesici/rocnimu obdobi), jenom je potom moderator podle uvazeni rozdeli do prislusnych mesicu (tohle je ostatne v pravidlech i ted). Pouze by se to muselo "prvni rocnik" proste trosku zhustit aby se skoncilo treba o ty 3-4 mesice driv. Stejne se malokdy odhlasuje fotka co sedi tematicky pro dany mesic, ani to prvni zhusteni by nedelalo problem, staci jenom fotky vhodne usporadat do mesicu. Dalsi rocnik uz by byl bez stresu a improvizaci a hlavne s predstihem.
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 21:46   Citovat  

tak jeste by byla jedna moznost, aby nevysla letosni fotosoutez (velmi vydarena je to dobrý ) nazmar, tak vzit tedy vitezne fotky z kazdeho mesice a udelat kalendar z nich, sice bez grafiky, takze nebude tak povedeny jako predchozi rocniky, ale fotky jsou krasne a je skoda je nepouzit, ma to jen par hacku: 1) potreboval bych preposlat vitezne fotky ve vetsim rozliseni (nejlepe kdyby je slo preposlat ve formatu dle pravidel fotousouteze... ) grafiku ma vetsinou kazda tiskarska firma nejakou svou sablonu (sablony nejsou nic extra, ale takhle na rychlo, se nic jinyho nestihne...) hlavni je fotka a ty jsou velmi povedene... 2) chybi fotka pro mesic prosinec, lonsky kalendar mel na konci foto rady OS a neco takoveho asi bylo zamysleno i na letosek... nyni vsak jedna fotka chybi (takze kterou tam dat?)

postahoval jsem vitezne fotky, ale myslim ze toto rozliseni je pro kvalitni tisk male...
nahled na vitezne fotky (bez prosince) - byl by to opravdu krasny kalendar H+

leden.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
leden.jpg, 298.94 kB

unor.jpg

unor.jpg, 327.44 kB

brezen.jpg

brezen.jpg, 58.1 kB

duben.jpg

duben.jpg, 248 kB

kveten.jpg

kveten.jpg, 880.69 kB

cerven.jpg

cerven.jpg, 196.75 kB

cervenec.jpg

cervenec.jpg, 527.92 kB

srpen.jpg

srpen.jpg, 280.27 kB

zari.jpg

zari.jpg, 414.75 kB

rijen.jpg

rijen.jpg, 97.81 kB

listopad.jpg

listopad.jpg, 538.51 kB
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 21:48   Citovat  

Daver napsal:
výsledek by byl beztak k breku ..

nehazme pusku do zita přátele radsi si pobrecim nad "ne uplne top kalendarem" nez nad "prazdnou stenou"
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 22:08   Citovat  

mot napsal:
nehazme pusku do zita přátele radsi si pobrecim nad "ne uplne top kalendarem" nez nad "prazdnou stenou"

Souhlasím, klidně jsem za, aby se tiskl přesný počet a to jen zájemcům, kteří dají peníze předem. Nemám s tím problém.
Souhlasím i s tím, že důležitější jsou fotky, které jsou krásné a určitě se budou dát snadno naroubovat na nějakou kalendářovou šablonu u tiskaře.

Osobně bych měl zájem spíše o kalendář ze soutěžních fotek roku 2011, ale podřídím se většině Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 22:10   Citovat  

Mot:
obdivuju tvuj konstruktivni pristup je to dobrý Jsem pro, za me problem neni a original ti muzu poslat kdykoliv.
Co se tyka graficke upravy, jednobarevna stranka jako pozadi (odstin zvoleny nejlepe s prihlednutim k danemu snimku, ev. cerna nebo bila barva pro jednoduchost) a dny a tydny mesice ve forme na sirku pod snimkem nikoho esteticky neurazi, proste hezka klasika. Nabidka uz bude urcite v nejake te sablone, priklad splacnuty v rychlosti:

Beze jména.jpg

Beze jména.jpg, 269.44 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 22:12   Citovat  

Čau jak napsal Daver pokud se vždy výroba a násladná distribuce kalendáře ukazali jako ztrátové nemá smysl pokračovat v tisknutí kalendařů v dalším roce.. Pokračoval bych jako doposud ale kalendář bych vydal pouze v el.podobě! H+
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.1.2012 , 22:15   Citovat  

maxxi napsal:
Čau jak napsal Daver pokud se vždy výroba a násladná distribuce kalendáře ukazali jako ztrátové nemá smysl pokračovat v tisknutí kalendařů v dalším roce.. Pokračoval bych jako doposud ale kalendář bych vydal pouze v el.podobě! H+

Pokud uz nekdo zpracuje kalendar do kvality jako driv, i kdyz jenom elektronicky, neni problem ho vytisknout. Cena uz bude zaviset jenom na tom kolik zajemcu (se zaplacenou rel. vysokou zalohou) se najde a na tom jak draha firma se sezene.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Bude kalendář 2014? Bude!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina