Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
accord 2.0TDI
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
trajosef je teď offline  trajosef
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 20:32   Citovat  

nazdárek všichni,mám problém ze zadními brzdovými světly,bylo proměřeno a kontrolováno vše i brzdový spínač nahrazen z kolegova vozu vše bez výsledku. není v instalaci někde relé které by tuto závadu mohlo způsobovat? děkuji za případné názory.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 30.12.2011 , 23:04   Citovat  

a co s nima je?

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2011 , 14:22   Citovat  

nějak se mi tam ztratilo že nesvítí

SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2011 , 14:28   Citovat  

a zarovky jsou dobre? Úsměv jinak "bylo promereno"...tzn,ze jsi meril patice?

Honcord je teď offline  Honcord
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2011 , 17:00   Citovat  

...kostra nebo žárovky...už jsem viděl žárovky, který v patici nesvítily, jen na zdroji.Asi špatná povrchovka bajonetu...čínský výrobek to mi hlava nebere

0
PříspěvekZaslal: 31.12.2011 , 20:03   Citovat  

prave to je ten problém žárovky svítí pokud je dám třeba místo mlhovky,na patici není napětí.rozmotal jsem svazek vedení v předu pod nohama a prozvonil je k paticím abych zjistil jestli to není někde přerušeno, tohle je ok.na spínači proud mám při sešláplé brzdě jím prochází ale pak se mi ve vedení neobjeví. tak to bude muset asi rozhrabat pod přístrojovou deskou asi tam bude zakopaný pes.kamarád mi psal že je tam někde relé které pří brzdění dává impuls a automaticky ubírá otáčky motoru zkoušel jsem přidávat plyn při sešlápnuté brzdě a motor jde normálně do otáček,tak to asi opravdu vypadá že by tam mělo ještě něco být co zajištujě tuto regulaci.

azael74 je teď offline  azael74
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2011 , 22:49   Citovat  

trajosef napsal:
prave to je ten problém žárovky svítí pokud je dám třeba místo mlhovky,na patici není napětí.rozmotal jsem svazek vedení v předu pod nohama a prozvonil je k paticím abych zjistil jestli to není někde přerušeno, tohle je ok.na spínači proud mám při sešláplé brzdě jím prochází ale pak se mi ve vedení neobjeví. tak to bude muset asi rozhrabat pod přístrojovou deskou asi tam bude zakopaný pes.kamarád mi psal že je tam někde relé které pří brzdění dává impuls a automaticky ubírá otáčky motoru zkoušel jsem přidávat plyn při sešlápnuté brzdě a motor jde normálně do otáček,tak to asi opravdu vypadá že by tam mělo ještě něco být co zajištujě tuto regulaci.

povedz kamošovi že ho pozdravujem,ale už som videl cigána sa o robotu pobit,ale rele na tomto aute na brzdy?ešte tak u benzinu vypnutie palivového čerpadla ok,ale na TDIčku sranduje?to ti tam mohli u perkinsa namontovat motorovú brzdu ako na starej karose !mám ju 4roky a poviem že asi tažko,skor pozri poistku pri šoferových nohách,tam by som hladal problém ak si to nedopatrením vyskratoval.

piskot je teď offline  piskot
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.1.2012 , 9:57   Citovat  

Tedy, co se všechno člověk nedočte... Tak to koukám!
Brzdová světla jsou přes pojistku a spínač u pedálu spojena přímo, tzn. žádné relé.
Nějak jsem se nedočetl, je vzadu na patici napětí? Samozřejmě při sešlápnutém pedálu brzdy... HaHaaa

Honcord je teď offline  Honcord
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.1.2012 , 14:47   Citovat  

trajosef napsal:

Relé tam určitě není!Bylo by zbytečný, ty žárovky s klidem utáhne spínač na brzdě, je dost silnej.

Cesta je : baterka --> pojistka 15A (v motoru) --> spínač na pedálu --> žárovka

Že naměříš šťávu na patici ešte neznamená, že je vedení OK.Měřák ti může naměřit +VBAT, ale pokud je někde velkej přechodovej odpor (spínač, konektor, jazýček, zlomenej kábl, uhnilej drát ve fastonu...) tak se žárovka nerožne, nemá dost proudu.Jen napětí nestačí k rozsvícení 21W žárovky.

A co kostra?Tos zkoušel?Kostření často uhnívá na karosérii.
Propískni GND proti kostře...popřípadě natáhni novou kostru abys vyloučil kostru......teprve pak bych šel po +VBAT.

Obsah fóra Honda-club.cz   
accord 2.0TDI
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina